Serialesitelenovelet
6. Kiralik Ask - comentarii - Pagina 10 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
6. Kiralik Ask - comentarii - Pagina 10 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

6. Kiralik Ask - comentarii

+8
Irina111
violeta maicariu
ninnet
Violeta O.
Crisu
Admin_dea05
carina
Camelia_Monica
12 participanți

Pagina 10 din 40 Înapoi  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40  Urmatorul

In jos

6. Kiralik Ask - comentarii - Pagina 10 Empty Re: 6. Kiralik Ask - comentarii

Mesaj Scris de lombicutz Sam 23 Apr 2016, 6:15 pm

Eu cred ca nu au scapare.(referitor la ratingul slab) De fapt sunt victimele  sistemului cu episod de doua ore. I-au invartit pe toti de am ametit. Inclusiv scenele Nihan -Koray sunt fructul acestei obligatii. Bunica-bunicu la fel. Ne-au asasinat cu scenele Koray-Neriman tot din motivul asta. DefOm nu vom pupa timp de doua ore. Si s-o vezi pe Elcin speriata de charisma lui Baris  timp de un episod intreg cred ca ar fi mai deprimant decat tot ce avem acum.
Publicul turc e nemilos, e socant pentru mine cu cata usurinta devoreaza personaje, actori, povesti. Cred ca ei sunt mai relaxati totusi,(mai obisnuiti) atat producatorii cat si canalul pe care emite. Probabil va conta si ce proiecte noi au altii pe teava, cate riscuri cu proiecte noi vor vrea sa-si asume.Eu imi doresc un sezon doi, desi dupa ce am vazut in reluare scena Omer-Selim mi-am zis waw, Baris asta e gata de multe lucruri marete. Atata ambitie am dedus in acea scena. Elcin parca si-a pierdut-o pe undeva intre doua lumi paralele.  Fata asta e intr-o stare de negare totala, speriata  de valul care ar putea-o duce 6. Kiralik Ask - comentarii - Pagina 10 3008458866...undeva, frumos. Si de frica sa nu se lase prada emotiilor uneori cand te astepti la un gest mai mult  ca sa ramai fara suflare ea se retrage, iti lasa asa o stare de neimplinire, de frustrare .Off,  sa il ai  pe Baris langa tine, fara camasa, sau sa te strige  asa dulce din poarta si tu sa nu  profiti, sa nu joci scena, te faci ghem de tepi!!!!!! E blasfemie, zau asa!
Si inca n-am scris tot ce am pe suflet.

Ultima editare efectuata de catre lombicutz in Sam 23 Apr 2016, 6:23 pm, editata de 1 ori
lombicutz
lombicutz
vip
vip

Data de inscriere : 19/04/2010
Localizare : Cluj-Napoca

Sus In jos

Mesaj Scris de lombicutz Sam 23 Apr 2016, 6:22 pm

Crisu a scris:Mi a rasarit o idee 6. Kiralik Ask - comentarii - Pagina 10 1666162908
In ep 43 n au aparut nici Turkan teyze, nici mos Hulusi, poate ne fac o surpriza si apar in ep viitor cu vestea casatoriei lor, iar Sadri usta martor la eveniment, ca si el a fost disparut 6. Kiralik Ask - comentarii - Pagina 10 3891662330
As muri de ras Smile
Si cum ar tine secret marele eveniment de Omer Smile ? Si apoi sa vezi explicatii... de nde il cunosti tu pe Huluisi? De ce il cunosti?
lombicutz
lombicutz
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Crisu Sam 23 Apr 2016, 6:25 pm

violeta maicariu a scris:https://youtu.be/EJGEnDuSG4kUn reportaj al celor de la tv8 cu Elcin si al ei panda iesind dintr-un restaurant..pe la min.04 mai iese cineva in fata lor,mi se pare ca face parte din echipa de la KA...am vazut mereu poze cu ea si Elcin...cred ca e stilista ei...
E din acea seara cand au luat masa la restaurantul cu specific pescaresc, apoi a dat ea acel scurt interviu. Cei care ies inainte sunt Ayse, make up artist, si iubitul ei. Cred ca cele doua se inteleg destul de bine, am vazut ca pentru reclamele pe care le a facut Elcin, Boyner si Elidor, tot Ayse a machiat o.
Crisu
Crisu
vip
vip

Data de inscriere : 23/01/2016

Sus In jos

Mesaj Scris de Irina111 Sam 23 Apr 2016, 6:39 pm

Daca se poate vedea https://issuu.com/kizilsonyadergi/docs/k__z__lsonyanisan2016
Ascensiunea carierei..practic publicul e 90% din aport..

Irina111
membru senior
membru senior

Data de inscriere : 06/09/2015

Sus In jos

Mesaj Scris de Nicky Sam 23 Apr 2016, 6:46 pm

Johnny a postat prima parte din ep.43:  
https://youtu.be/gntHUPGvGCI
Nicky
Nicky
vip
vip

Data de inscriere : 29/08/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de Crisu Sam 23 Apr 2016, 7:09 pm

Defne e pierduta intre cele 2 lumi, e speriata de toti din jurul ei care i stiu secretul, e inca tensionata si retinuta in relatia cu Omer, desi n ar trebui sa mai fie asa dupa tot ce au trait, lipsesc scenele de tandrete dintre ei, am luat o de la capat cu pupaturile pe ceafa, iar toate astea eu le pun pe seama scenariului, chiar mi se pare prost gandit in momentul de fata. Cand e o scena mai apropiata intre ei si nu i o taie Defne din prima, clar intervine ceva, cineva, oricine, toata lumea. Iti lasa impresia ca va urma o scena wow, si nu ma refer la mers in dormitor, si de unde...trebuie sa se intample ceva sa i intrerupa, deja devin enervante lucrurile astea, nu vad nicio diferenta intre relatia lor din ep 20 si acum...E clar ca nu putem avea 2 ore doar cu D si O, dar macar o schimbare la scenele dintre ei.
Si faptul ca se filmeaza episoadele in saptamana difuzarii e un dezavantaj, intervin diverse probleme in viata lor. In ep 42, Serdar a aparut doar vreo 5 min, in cel se aseara Turkan, Hulusi, Sadri deloc, Eymen a plecat definitiv si a ramas povestea in aer, micuta Esra a mai aparut doar intr un ep din ultimele 10, cand a regizat in locul lui Yos, personajul Tranba n a aparut in ep., e clar ca trebuie sa umple timpul cu ceva si sa adapteze scenariul pe loc, dar si turuiala lui Koray e obositoare, ok, Onur e un actor desavarsit, nu i contest calitatile, iar personajul Koray are si momente de glorie, dar ce i mult strica...nu stiu ce solutie ar trebui sa adopte, dar e cert ca trebuie o schimbare.
Crisu
Crisu
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Crisu Sam 23 Apr 2016, 7:13 pm

Nicky a scris:Johnny a postat prima parte din ep.43:  
Multumesc!

Imi place promptitudinea lui Johnny, urca traducerile destul de repede, jos palaria si pentru efortul lui si pentru fetele care traduc in romana.
Crisu
Crisu
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Irina111 Sam 23 Apr 2016, 7:14 pm

Ai mare dreptate Crisu ..probabil asta poate fi unul din motivele care scad in audienta ,nu i de mirare atata timp cat se invart in jurul cozi (vb lor)..publicul penalizeaza

Irina111
membru senior
membru senior

Data de inscriere : 06/09/2015

Sus In jos

Mesaj Scris de Nicky Sam 23 Apr 2016, 7:15 pm

6. Kiralik Ask - comentarii - Pagina 10 CgvId_NU8AAeKNRBarisito și o bunicuță , mama producătoarei.
Nicky
Nicky
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Nicky Sam 23 Apr 2016, 7:25 pm

Eu una am crezut că va fi un episod wow, după ce am văzut promo-ul. 
Isteț e nenea cu promourile, știe cum să facă astfel încât să ne capteze atenția.
N-a fost rău, dar n-a fost ceea ce mi-am imaginat că o să fie. 
Sunt conștientă și înțeleg perfect că trebuie să fie și multe chestii de umplutură, că sunt greșeli, de filmare, de editare, că scenariul scârțâie. E de înțeles, la modul cum lucrează , la foc-continuu și aproape live. 
Până la urmă, ce-o fi o fi, nu regret timpul petrecut vizionând acest serial.
Dar îmi pare rău când lucrurile nu merg cum trebuie.
Nicky
Nicky
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Crisu Sam 23 Apr 2016, 7:30 pm

Irina111 a scris:Ai mare dreptate Crisu ..probabil asta poate fi unul din motivele care scad in audienta ,nu i de mirare atata timp cat se invart in jurul cozi (vb lor)..publicul penalizeaza
Probabil ca uneori se invart in jurul cozii pentru ca nu au alta solutie, dar noi n avem de unde sa stim lucrul asta. Evident ca publicul ii taxeaza, ca si noi, de altfel, aici sau pe alte pagini, numai ca noi nu ne exprimam pe paginile lor din cauza limbii, ca asa am avea si noi multe de spus :)))
Inteleg anumite situatii de genul asta, dar cu personajul Defne chiar n au scuza, e calcata in picioare de toti si desconsiderata, de partea ei, culmea, e doar Yasemin, iar de comportamentul ei in relatia cu Omer deja am zis. Inca astept sa evolueze...iar asta cred ca se va intampla abia in sezonul 2.
Crisu
Crisu
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Nicky Sam 23 Apr 2016, 7:34 pm

DefOm  Humor 25: 
https://vimeo.com/163672796 
Smile
Nicky
Nicky
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Crisu Sam 23 Apr 2016, 7:34 pm

Nicky a scris:6. Kiralik Ask - comentarii - Pagina 10 CgvId_NU8AAeKNRBarisito și o bunicuță , mama producătoarei.
Ce draguta e poza asta, cu cat drag se uita la bunica 6. Kiralik Ask - comentarii - Pagina 10 283516
Crisu
Crisu
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Crisu Sam 23 Apr 2016, 7:44 pm

Si eu m am asteptat la un episod mai wow, nenea cu promo urile sa traiasca o suta de ani ca ne a ametit de fiecare data :))))
Nici eu nu regret timpul acordat acestui serial, l as revedea de n ori cu aceeasi placere, doar ca astept niste schimbari, cel putin la Defne.
Sa vedem ce o mai fi cu noul regizor si director de imagine, ce viziune vor avea si ei privind punerea in scena.
Astept cu nerabdare si promo ul, sunt curioasa de discutia dintre Defne si Trista. :)))
Crisu
Crisu
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Nicky Sam 23 Apr 2016, 7:48 pm

Crisu a scris:
Astept cu nerabdare si promo ul, sunt curioasa de discutia dintre Defne si Trista. :)))
 Da, și eu de asemenea. Să vedem și ce vor discuta Omer și Yasemin și ce hotărâre va lua Omer în legătură cu ea.
Nicky
Nicky
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de lombicutz Sam 23 Apr 2016, 7:52 pm

Crisu a scris:Si eu m am asteptat la un episod mai wow, nenea cu promo urile sa traiasca o suta de ani ca ne a ametit de fiecare data :))))
Nici eu nu regret timpul acordat acestui serial, l as revedea de n ori cu aceeasi placere, doar ca astept niste schimbari, cel putin la Defne.
Sa vedem ce o mai fi cu noul regizor si director de imagine, ce viziune vor avea si ei privind punerea in scena.
Va fi  o saptamana  interesanta.Si eu astept noua echipa cu nerabdare.Cine stie  poate vor aduce schimbarea pe care ne-o dorim. 
Si pentru mine povestea lui Omer  si a lui Defne ramane  de suflet.
 Apropos de Trista, i le-a cam zis lui Defne. Adica asa trufasa si impertinenta, da' nu poti zice ca a vorbit fara noima.
lombicutz
lombicutz
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Nicky Sam 23 Apr 2016, 8:03 pm

Nicky a scris:Johnny a postat prima parte din ep.43:  
Și partea a 2-a : 
https://youtu.be/4JRhXKcx-ek
Nicky
Nicky
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Nicky Sam 23 Apr 2016, 8:53 pm

lombicutz a scris:

Apropos de Trista, i le-a cam zis lui Defne. Adica asa trufasa si impertinenta, da' nu poti zice ca a vorbit fara noima.
Da, e adevărat, i-a zis bine ce i-a zis. Dar de ce acum? De ce nu i-a vorbit așa înainte să afle că Prințul lui Defne era Omer? Să-i deschidă ochii, să-i atragă atenția că o relație clădită pe o minciună nu e tocmai solidă. Dacă se considera prietena lui Defne. O ipocrită, ne-a păcălit cu figura ei de Maica Filofteia.
Nicky
Nicky
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Iuliana Maties Sam 23 Apr 2016, 9:06 pm

eu zic ca Defne va pune piciorul in prag in legatura ce trista figura,a castigat ea in fata lui Yasemin,Ferial si frumusica Iz;cred ca Omer va fi cel care va face lumina dupa discutia cu Yasemin.Sper sa nu faca parteneriat cu trista si asa ea sa plece peste mari si tari(oricum se vede ca e lipsita de experienta in ceea ce priveste dragostea)

Iuliana Maties
membru incepator
membru incepator

Data de inscriere : 06/03/2015

Sus In jos

Mesaj Scris de carina Sam 23 Apr 2016, 9:20 pm

6. Kiralik Ask - comentarii - Pagina 10 13012653_987581337976893_6955254886282899737_n

carina
vip
vip

Data de inscriere : 18/09/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de Crisu Sam 23 Apr 2016, 9:23 pm

Nicky a scris:
Da, e adevărat, i-a zis bine ce i-a zis. Dar de ce acum? De ce nu i-a vorbit așa înainte să afle că Prințul lui Defne era Omer? Să-i deschidă ochii, să-i atragă atenția că o relație clădită pe o minciună nu e tocmai solidă. Dacă se considera prietena lui Defne. O ipocrită, ne-a păcălit cu figura ei de Maica Filofteia.
Exact, de ce nu i a dat sfaturile astea de la inceput, de ce s a trezit corectitudinea din ea doar dupa ce a aflat ca printul e Omer?!! Chiar ca ne a pacalit de la inceput, si eu am crezut in bunele ei intentii si ca a fost bagata in serial pentru Iso. Ea sta pe langa Omer acum si asteapta sa afle adevarul, fiind constienta de reactia lui si gandindu se ca poate va avea o sansa. Oare comportamentul ei e corect?! E cam aceeasi situatie cu Selim, doar ca el nu stia cine i logodnicul lui Defne si nici ce fel de relatie e intre ei, in schimb ea stie si tot are sperante.
Crisu
Crisu
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Crisu Sam 23 Apr 2016, 9:31 pm

Iuliana Maties a scris:eu zic ca Defne va pune piciorul in prag in legatura ce trista figura,a castigat ea in fata lui Yasemin,Ferial si frumusica Iz;cred ca Omer va fi cel care va face lumina dupa discutia cu Yasemin.Sper sa nu faca parteneriat cu trista si asa ea sa plece peste mari si tari(oricum se vede ca e lipsita de experienta in ceea ce priveste dragostea)
Va pune piciorul in prag, dar nu poate in totalitate, ii este recunoscatoare pt ajutorul acordat si, in acelasi timp, ii este teama pentru ca Trista ii stie secretul. Sper ca Omer, cand va realiza ce intentii are Trista, sa nu uite cuvintele spuse doctorului si sa i o taie (ca sa l imit in discutia cu Darya) :)))
Crisu
Crisu
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de lombicutz Sam 23 Apr 2016, 9:36 pm

Nicky a scris:

N-a avut el Iso succes sa-i bage mintile in cap lui Defne,Trista nici atata. Trista mai sta un pic sa prinda  punctul culminant al actiunii. Isi imagineaza ca ar putea avea  o sansa  in fata unui Omer devastat de complotul pus  la cale de cei apropiati lui. Dintr-o discutie fata in fata nu cred ca scapa Defne de ea desi, mama ce hotarata era, cum a sarit ea gardul Smile.Poate ii vine vreo idee la nervi iar daca se asociaza cu Neriman, atunci...scenarista e bolnava.
lombicutz
lombicutz
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de carina Sam 23 Apr 2016, 9:40 pm

6. Kiralik Ask - comentarii - Pagina 10 13082597_532604986942548_3016862598191134321_n

...cica poza este din culise...ep cu nunta...ar fi chiar culmea sa fie nunta lui Galo cu Omer...

carina
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de carina Sam 23 Apr 2016, 9:48 pm

...nu stiu ce se va intampla cu acest serial si daca vom avea sezonul 2...totul depinde de rating-ul pe care il va avea pana in iunie...poate va suparati pe mine, dar vreau sa va marturisesc ca am fost tare dezamagita de prestatia lui Elcin...la scenele cu Baris a fost sub orice critica...nu mai transmite aceea caldura, emotie cu care ne obisnuisem...

carina
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 10 din 40 Înapoi  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare