7. Kiralik Ask - comentarii
+8
violeta maicariu
Crisu
Iuliana Maties
lombicutz
iulianagl
carina
Nicky
ninnet
12 participanți
Pagina 28 din 40
Pagina 28 din 40 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40
Re: 7. Kiralik Ask - comentarii
lombicutz a scris:https://twitter.com/kiralikaskdizi/status/733356671016263680[url=
waw!!!poze noi de la filmari.
Au postat pe pagina lor de fb aceste poze si zic ca vor mai urma si altele, sa i urmarim in continuare...
Crisu- vip
Data de inscriere : 23/01/2016
Crisu a scris:
Pt putin...mda, vad ca toate lucrurile se intampla vinerea, cred ca e ziua magica...probabil i a luat o saptamana ca sa si dea seama ca vrea sa le raspunda fanilor, oricum art de sapt trecuta a fost lipsit total de sens, nu a adus nici macar un strop de informatie in plus fata de ce stiam deja chiar si noi, care nu suntem in aceeasi tara cu ei...faci un art despre 2 actori, ba unul chiar si scenarist, si in loc sa vorbesti despre proiectele lor, vorbesti despre forma fizica si pierderea in greutate...
...nu mi-ar parea rau daca ar veni cu nu stiu ce lucruri reale, dar cu siguranta va veni cu fel si fel e vechituri, pe care le va da ca fiind actuale...sa fie vreo 2 luni max,. si intr-o sambata la emisiunile lor de cancan de pe TV8, au tot dat imagini cu G si Baris si printre altele se trezente unul si spune ca Baris este la aeroport sa-si astepte consoarta si tot apareau imagini cu Baris, conducand, Bekir in fata, G si Yasemin in spate, si ploua de rupea pamantul...imagini care erau de anul trecut si "propagandistii" le dadeau ca fiind actuale...au luat fanii cu asalt site-rile postului, ca n-a mai plouat in Istanbul de nu stiu cate luni, ca imaginile pe care ni le furnizati sunt din data cutare, etc, asa cred ca vrea sa faca si acest pinguin maine seara,...
carina- vip
Data de inscriere : 18/09/2009
...acum am remarcat ca in ultimile poze pe care le-am pus, fetitele sunt aceleasi cu care s-au pozat Elcin si Baris ...si ametitii astia mureau daca faceau o poza toti 4?
Ultima editare efectuata de catre carina in Joi 19 Mai 2016, 10:19 pm, editata de 1 ori
carina- vip
Sucuzati ma dar ei tot cu ne-intelesul...in aceasta emisiune vor fi si ei prezenti?..adica live?...daca este asa si el permite aceste mizerii inseamna ca e clar ...de complace in ...nu i pasa...degeaba a avut el acel zvac transmintand acel mesaj ..ca va actiona in judecata stiirile nefondate ...sau o fi adevarat atata timp cat le aproba...ce nu mai inteleg eu este ...pe cine vrea sa convinga ca relatia lor merge bine in definitiv ????...ca am vazut ca de fani nu prea time cont cine stie ce ...
Irina111- membru senior
Data de inscriere : 06/09/2015
Intr-un timp, joia apareau selfie-uri si poze din anturaj, de la filmari. Vad ca le-a revenit obiceiul bun.Crisu a scris:
Au postat pe pagina lor de fb aceste poze si zic ca vor mai urma si altele, sa i urmarim in continuare...
lombicutz- vip
Data de inscriere : 19/04/2010
Localizare : Cluj-Napoca
https://www.facebook.com/KAFamily1/videos/543758045827242/?video_source=pages_finch_main_video
carina- vip
Faza e ca nici producatorii KA n au ce sa faca, fiecare isi face emisiunea sau publica articole cand are chef...
Despre faptul ca G a slabit am citit si vazut in n articole si clipuri, dar despre filmul ei proaspat scos mai nimic, nici o parere, nici o recenzie...cum a fost perceput de fani...poate ca au fost, dar n am ajuns noi la informatii, nu stiu.
Zicea bine cineva pe aici ca telenovela din jurul serialului e mai tare decat serialul in sine...viata bate filmul :)))
G, inainte de a scrie scenarii de film, a scris texte pt reclame...deci, e bine bagata in lumea asta a publicitatii.
Despre faptul ca G a slabit am citit si vazut in n articole si clipuri, dar despre filmul ei proaspat scos mai nimic, nici o parere, nici o recenzie...cum a fost perceput de fani...poate ca au fost, dar n am ajuns noi la informatii, nu stiu.
Zicea bine cineva pe aici ca telenovela din jurul serialului e mai tare decat serialul in sine...viata bate filmul :)))
G, inainte de a scrie scenarii de film, a scris texte pt reclame...deci, e bine bagata in lumea asta a publicitatii.
Crisu- vip
Crisu a scris:Faza e ca nici producatorii KA n au ce sa faca, fiecare isi face emisiunea sau publica articole cand are chef...
...eu sunt de acord cu tine, nici nu am pretins sa se duca sa-l ia pe "norocos" de guler, dar ar putea fi putin mai activi/comunicativi, exact cum au venit astazi, ba cu marul, ba cu imagini din arhiva...nu trebuie sa-i invat eu ce sa faca, sunt o armata care se ocupa si de marketing...de exp. ar putea maine in jurul orelor 15,00 sa "traga" o sedinta selfi...as fi tare curioasa daca despre acea emisiune ar vorbi mai mult de 5 fani...toata lumea ar fi axata pe selfi...cum a tinut-o Baris, cum i-a dat drumu Elcin etc...
carina- vip
Auzi la Gupse, cum le invarte ea din condei. Interesant personaj, l-a ochit bine pe Baris.
lombicutz- vip
Sa mai uitam putin de atatea articole si zvonuri, asta ca tot mi a adus aminte azi Lombicutz de pantalonii albi
Crisu- vip
Spuneti-mi unde pot vedea traducerile la el 45 si 46 va rog? Mulțumesc!
Grety71- membru
Data de inscriere : 10/04/2016
https://www.facebook.com/Kiralik-Ask-Defne-Omer-Romanian-Fans--185329658476983/?fref=tsGrety71 a scris:Spuneti-mi unde pot vedea traducerile la el 45 si 46 va rog? Mulțumesc!
45 l-am vazut aici. iar 46 in engleza doar daca doresti.
lombicutz- vip
:)))) Sa fie numai primavara, doar asa sa-l imbrace ca de dezbracat rezolvam noiCrisu a scris:Sa mai uitam putin de atatea articole si zvonuri, asta ca tot mi a adus aminte azi Lombicutz de pantalonii albi
lombicutz- vip
Le invarte bine de tot, atata talent adunat la un loc zau ca mai rar am vazutlombicutz a scris:Auzi la Gupse, cum le invarte ea din condei. Interesant personaj, l-a ochit bine pe Baris.
Canta, joaca, scrie...maine poimaine o sa faca filmul singura: ea scrie scenariul, ea joaca, ea regizeaza, tot...multiuser, multitasking
Crisu- vip
Sa le faca, nu ne suparam cu conditia sa lase Barisu in pace. Sa fie ea la turcii ei, acolo. Ma gandesc ca genul ei de umor cred ca nici la tara la ei nu prea e gustat.
lombicutz- vip
La partea de marketing si promovare ar fi multe de zis, sunt o echipa intreaga, dar nu prea le a reusit aici si ar fi avut mult de castigat daca ar fi stiut cum sa actioneze, mai ales ca pe retelele sociale sunt 001 - number one :))))carina a scris:
...eu sunt de acord cu tine, nici nu am pretins sa se duca sa-l ia pe "norocos" de guler, dar ar putea fi putin mai activi/comunicativi, exact cum au venit astazi, ba cu marul, ba cu imagini din arhiva...nu trebuie sa-i invat eu ce sa faca, sunt o armata care se ocupa si de marketing...de exp. ar putea maine in jurul orelor 15,00 sa "traga" o sedinta selfi...as fi tare curioasa daca despre acea emisiune ar vorbi mai mult de 5 fani...toata lumea ar fi axata pe selfi...cum a tinut-o Baris, cum i-a dat drumu Elcin etc...
Totusi, in ultima perioada parca sunt putin mai implicati, am observat o schimbare, dar e loc de mai bine...
Crisu- vip
...am curaj sa pun pariu ca Baris nu ramane cu G...eu cred ca tot ce face ea acum, cu totii amicii din breasla, nu face altceva decat sa-si arate "coltii"si-si face publicitate...nu stiu ce vrea sa demonstreze prin asta...oricum toata lumea stie ca are /a avut o relatie cu Baris....ca a fost cu el in Amsterdam, care-i problema? de zici ca a fost plecata pe Pluto!!!lombicutz a scris:Auzi la Gupse, cum le invarte ea din condei. Interesant personaj, l-a ochit bine pe Baris.
carina- vip
Simplu, orice notita de genu asta in orice ziar de rahat o mentine in atentia publicului. Eu as angaja-o pe Gupse PR si promoter pentru KA.carina a scris:
...am curaj sa pun pariu ca Baris nu ramane cu G...eu cred ca tot ce face ea acum, cu totii amicii din breasla, nu face altceva decat sa-si arate "coltii"si-si face publicitate...nu stiu ce vrea sa demonstreze prin asta...oricum toata lumea stie ca are /a avut o relatie cu Baris....ca a fost cu el in Amsterdam, care-i problema? de zici ca a fost plecata pe Pluto!!!
Ar avea cele mai bune cifre din istoria televiziunii in Turcia. Femeia asta ne-adovedit ca are cap pentru industria asta.
lombicutz- vip
A zis cineva ceva de dezbracat sau n am auzit eu bine
Crisu- vip
Vaai acum chiar plec la culcare. am la ce visaaaa.
Crisu, ce mi-ai facut
Crisu, ce mi-ai facut
lombicutz- vip
Eu va spun . Nu faceti noapte lunga, maine aveti nevoie de energie.
lombicutz- vip
Noapte buna!lombicutz a scris:Eu va spun . Nu faceti noapte lunga, maine aveti nevoie de energie.
E important sa avem vise frumoase :)))
Crisu- vip
...mi-a placut ultima parte din acest msg a unei d-nei, de pe site-ul KA Defne & Omer fan Romania..
Nu uitati: dragostea adevarata intotdeauna invinge, chiar daca a inceput sub apanajul unei iubiri inchiriate. Tocmai aici e farmecul povestii si mesajul serialului: indiferent de obstacole, daca doi oameni se iubesc cu adevarat, ei vor fi impreuna, sustinuti de caldura propriilor suflete curate. .
...mare dreptatea are!!!!, valabil si ptr E-B
Nu uitati: dragostea adevarata intotdeauna invinge, chiar daca a inceput sub apanajul unei iubiri inchiriate. Tocmai aici e farmecul povestii si mesajul serialului: indiferent de obstacole, daca doi oameni se iubesc cu adevarat, ei vor fi impreuna, sustinuti de caldura propriilor suflete curate. .
...mare dreptatea are!!!!, valabil si ptr E-B
carina- vip
...Crisu, ce mai vrea asta?
...m-am dumirit acum, cred ca este scris de vreun fan, ref la faptul ca vinerea trecuta "norocosul" a tras apa si maine trece la "smotru"..
carina- vip
Pagina 28 din 40 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40
Subiecte similare
» 11. Kiralik Ask - comentarii
» 1.Kiralik Ask - comentarii
» 2. Kiralik Ask - comentarii
» 8. Kiralik Ask - comentarii
» 9. Kiralik Ask - comentarii
» 1.Kiralik Ask - comentarii
» 2. Kiralik Ask - comentarii
» 8. Kiralik Ask - comentarii