7. Kiralik Ask - comentarii
+8
violeta maicariu
Crisu
Iuliana Maties
lombicutz
iulianagl
carina
Nicky
ninnet
12 participanți
Pagina 15 din 40
Pagina 15 din 40 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40
Re: 7. Kiralik Ask - comentarii
carina a scris:Crisu, ajutor...spuneti-mi cum sa accesez traducerea pe facebook,
Pentru paginile create pe facebook, adminul paginii activeaza optiunea de traducere...daca textul este scris in engleza, optiunea nu mai apare...
Crisu- vip
Data de inscriere : 23/01/2016
Daca Omer afla adevarul (adica nu i vis), nu cred ca afla de la Defne nimic, altfel de ce ar mai zice ca a avut ea n ocazii sa i spuna...asa zic
E posibil ca faza cu vestea aflata si uitatul telefonului sa nu aiba legatura cu scrisoarea, ci cu tipa de pe scaun...poate o pune Tranba pe Sude in locul lui Fehrial, se anuleaza intelegerea cu Passionis si Omer se duce sa i ceara socoteala si da nas in nas cu Sude...nu stiu daca e o varianta fericita de scenariu...
E posibil ca faza cu vestea aflata si uitatul telefonului sa nu aiba legatura cu scrisoarea, ci cu tipa de pe scaun...poate o pune Tranba pe Sude in locul lui Fehrial, se anuleaza intelegerea cu Passionis si Omer se duce sa i ceara socoteala si da nas in nas cu Sude...nu stiu daca e o varianta fericita de scenariu...
Crisu- vip
Sude e blonda, acolo pe scaun e c7neva cu parul ca Yas sau Fehrial.Crisu a scris:Daca Omer afla adevarul (adica nu i vis), nu cred ca afla de la Defne nimic, altfel de ce ar mai zice ca a avut ea n ocazii sa i spuna...asa zic
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Crisu a scris:
Pentru paginile create pe facebook, adminul paginii activeaza optiunea de traducere...daca textul este scris in engleza, optiunea nu mai apare...
...dar de ce de pe alt calculator am traducere si de pe celalat nu am?...si pana ieri am avut...
carina- vip
Data de inscriere : 18/09/2009
In ce limba e setat fb-ul?carina a scris:
...dar de ce de pe alt calculator am traducere si de pe celalat nu am?...si pana ieri am avut...
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Fehrial, in ep trecut, tot blonda e si asta, deci nici ea nu cred ca e pe scaun...
Crisu- vip
iulianagl a scris:
In ce limba e setat fb-ul?
...nu stiu, cred ca romana..
carina- vip
...vad ca astia s-au dat la dungi...promoveaza dungile, apoi trec la buline..
carina- vip
Mie mi s-a parut ca e Ask doktor....sau poate e mama lui Defne ca tot trebuie sa apara si asta de undeva.Admin_dea05 a scris:
parca nici Sude nu e
violeta maicariu- vip
Data de inscriere : 02/02/2015
...ar fi bomba, bombelor, Yasemin sa joace la dublu si sa fi plecat din nou...reactia lui Sinan din promo, am asimilat-o cu aflarea adevarului de catre Omer, daca ii vine ca "supliment" si gestul lui Yasemin, atunci avem o hora mare...muzica -i la Omer si-i va invita pe fiecare la dans...
carina- vip
violeta maicariu a scris:
Mie mi s-a parut ca e Ask doktor....sau poate e mama lui Defne ca tot trebuie sa apara si asta de undeva.
...dragalaso, trebuie sa recunosc ca-mi plac ambele variante...macar de-ar fi una din ele!!!!
carina- vip
...nu, stati ca ma duc sa pun celalat lap-top in functiune si are ecranul touchscreen si maresc imaginea cu degetul pana o ia dq...trebuie se ne dumirim cine este...
carina- vip
Parca ar fi Gallo ca e cu fusta lunga daca va uitati sub scaunul ei ..si mai e si ganditoare cum ii place ei sa fie surprinsa ...daca nu am stii ca si a luat la revedere de la echipa
Irina111- membru senior
Data de inscriere : 06/09/2015
http://flypaparazzi.com/2016/05/16/kiralik-ask-sevenleri-sosyal-medyayi-adeta-salladilar/
Va rog..ce ne spune ?..ca au fani pe ...cn?
Irina111- membru senior
Auziti, da zgarie-norii aia de se vad pe geam sunt din Istanbul, nu? Sau a dat Omer o fuga pana la NY sa ceara lamuriri suplimentare?
lombicutz- vip
Data de inscriere : 19/04/2010
Localizare : Cluj-Napoca
...da, am marit imaginea, pare a fi o femeie si dupa umeri, nu are cercei, dar pare a avea parul nu f lung, dar strans ...daca ar fi Gallo, ea avea parul lung si cu siguranta s-ar vedea cocul mai iesit in evidenta...mai de garaba ar parea a fi Yasemin...n-am remarcat ce culoare avea parul Yasemin când i-a dat tlf lui Defne
carina- vip
Zice de faza de azi de pe TT. Ca fanii s-au organizat, au trimis deja peste 50000 tt cu eticheta İşinSırrı KızılEsmer.Irina111 a scris:http://flypaparazzi.com/2016/05/16/kiralik-ask-sevenleri-sosyal-medyayi-adeta-salladilar/
lombicutz- vip
Si eu m am gandit la varianta cu Gallo, dar stiind ca si a luat la revedere bla bla, am exclus o...nici Yasemin nu cred ca e, ce sa caute acolo, poate o intra vreun personaj nou ?!!
Cred ca Omer primeste o veste nu prea buna legata de Passionis, pleaca in graba si se duce la tipa asta in birou...
Cred ca Omer primeste o veste nu prea buna legata de Passionis, pleaca in graba si se duce la tipa asta in birou...
Crisu- vip
carina a scris:....Deea, te rog ajuta-ma, cum pot pe fb sa accesez functia-traduceri...pana ieri nu am avut probleme si astazi nu-mi mai apare, decat sectiune-iti place-comenteaza-distribuie
la mine apare asa, am subliniat cu albastru dar oricum nu intelegi mare lucru
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Admin_dea05 a scris:
la mine apare asa, am subliniat cu albastru dar oricum nu intelegi mare lucru
...pai da, si la mine pana ieri asa aparea si acum nu mai apare...nu inteleg ce trebuie sa fac ca sa apara...am pus in functiune celalalt lap-top, sa vad daca pe asta imi apare...
carina- vip
lombicutz a scris:
Zice de faza de azi de pe TT. Ca fanii s-au organizat, au trimis deja peste 50000 tt cu eticheta İşinSırrı KızılEsmer.
Care i faza cu organizarea asta? Pentru ce au facut o?
Crisu- vip
nu stiu cum ai putea rezolva problemacarina a scris:
...pai da, si la mine pana ieri asa aparea si acum nu mai apare...nu inteleg ce trebuie sa fac ca sa apara...am pus in functiune celalalt lap-top, sa vad daca pe asta imi apare...
Admin_dea05- Admin
ar fi trebuit sa ne organizam cu o eticheta vrem sezon 2 kiralik ask ,dar initiativa asta ar trebui sa vina de la turcoaiceCrisu a scris:lombicutz a scris:
Zice de faza de azi de pe TT. Ca fanii s-au organizat, au trimis deja peste 50000 tt cu eticheta İşinSırrı KızılEsmer.
Admin_dea05- Admin
...m am gandit asa cand am zis de Gallo...luand in consideratie ca ea este ce a care a trimis scrisoarea lui O ..el la randul I sa I ceara mai multe explicatii (..ce daca si a luat la revedere ..putea sa aiba scena finala filmata..eu parca o vad si la nunta-plecarea ei definitiva oficiala din serial n o avem ...stim atat ca e la NY si c o sa mai vina in Turkey)
Irina111- membru senior
Ieri seara s-au organizat, dar cum eu stiu atata turca cat vrea Bing...mi-am dat doar azi seama ce-au vrut. Cred ca motivul l-am pierdut pe drum:)Crisu a scris:
Cred ca vor sa-i induplece ptr S2? Sarbatoresc un an, o incurajeaza pe Elcin? Ceva de genul.
lombicutz- vip
Pagina 15 din 40 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40
Subiecte similare
» 5. Kiralik Ask - comentarii
» 6. Kiralik Ask - comentarii
» 11. Kiralik Ask - comentarii
» 1.Kiralik Ask - comentarii
» 2. Kiralik Ask - comentarii
» 6. Kiralik Ask - comentarii
» 11. Kiralik Ask - comentarii