7. Kiralik Ask - comentarii
+8
violeta maicariu
Crisu
Iuliana Maties
lombicutz
iulianagl
carina
Nicky
ninnet
12 participanți
Pagina 16 din 40
Pagina 16 din 40 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40
Re: 7. Kiralik Ask - comentarii
Poate asa se termina sezonul 1 si ne tin in suspans pana in sezonul 2 si atunci se impaca si trantesc o nunta ca-n povesti sa ne bucuram si noi,bine ca citeste scrisoarea ca ma dispera si pe mine..ma lua tremuriciul de cate ori venea vorba de ea,asa o sa turbe Omer,o sa rupa vre-o doua usi si vre-o trei geamuri,mai vre-o doua gauri prin pereti si am vazut ca se antrena si la box apoi va veni o super impacare speram...Crisu a scris:Panica, emotie, agonie, nerabdare, agitatie, disperare si cred ca mai pot enumera niste sentimente care ma incearca acum...in caz ca nu i vreun vis, se pare ca Omer citeste scrisoarea si afla tot...daca i asa, adio sezon 2, cred ca se apropie finalul
Nu pot sa mi dau seama nici eu cine e tipa din acel birou...
violeta maicariu- vip
Data de inscriere : 02/02/2015
...cica Elcin a fost astazi la filmari...poate il contamineaza si pe Baris...
carina- vip
Data de inscriere : 18/09/2009
Deea, ai idee ce s-a intamplat si cu "Apolodor", el era f prompt, cel putin 3-4 parti din ep erau traduse pana acum?...vad ca nici gand sa apara promo 47...
carina- vip
:))..uitati cum I au mixed pe E cu B
https://twitter.com/delena5h/status/732271701430575105
https://twitter.com/delena5h/status/732271701430575105
Irina111- membru senior
Data de inscriere : 06/09/2015
Pai ar trebui sa fie traducerea.carina a scris:
...nu stiu, cred ca romana..
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Mersi pt lamuriri, cred ca e cazul sa mi fac si eu cont de tt :))lombicutz a scris:
Ieri seara s-au organizat, dar cum eu stiu atata turca cat vrea Bing...mi-am dat doar azi seama ce-au vrut. Cred ca motivul l-am pierdut pe drum:)
Cred ca vor sa-i induplece ptr S2? Sarbatoresc un an, o incurajeaza pe Elcin? Ceva de genul.
Da, cred ca asta e ideea, sa i induplece pt sezonul 2.
Crisu- vip
Data de inscriere : 23/01/2016
Da, si eu as vrea sa scapam odata de secretul asta, si Defne si noi...sa sparga ce o vrea, tot in calea lui, apoi sa se impace frumos frumos :))) Dar sa fie si sezon 2violeta maicariu a scris:
Poate asa se termina sezonul 1 si ne tin in suspans pana in sezonul 2 si atunci se impaca si trantesc o nunta ca-n povesti sa ne bucuram si noi,bine ca citeste scrisoarea ca ma dispera si pe mine..ma lua tremuriciul de cate ori venea vorba de ea,asa o sa turbe Omer,o sa rupa vre-o doua usi si vre-o trei geamuri,mai vre-o doua gauri prin pereti si am vazut ca se antrena si la box apoi va veni o super impacare speram...
Nu stiu de ce, dar tind sa cred ca Omer nu afla nimic si e doar visul lui Defne...de unde sa stie Trista de Sinan si Necmi, doar nu i o fi spus Defne totul cu lix de amanunte, desi n ar fi exclus.
Crisu- vip
carina a scris:
...cica Elcin a fost astazi la filmari...poate il contamineaza si pe Baris...
Macar de l ar contamina si sa intre amandoi in carantina, inchisi in aceeasi casa (ca sa nu i contamineze si pe altii) si sa iasa de acolo cum vrem noi - cred ca sufar mai rau de scenarita decat Meric
Crisu- vip
lombicutz- vip
Data de inscriere : 19/04/2010
Localizare : Cluj-Napoca
Crisu a scris:
Macar de l ar contamina si sa intre amandoi in carantina, inchisi in aceeasi casa (ca sa nu i contamineze si pe altii) si sa iasa de acolo cum vrem noi - cred ca sufar mai rau de scenarita decat Meric
...trebuie sa recunosc ca este grozava scenarita ta, Doamne ajuta!
carina- vip
Carina, mergi la setarile paginii tale de facebook, apoi in meniul din stanga apasa pe optiunea Limba, apoi la Preferinte de traducere pt noutati, a treia optiune e Din ce limbi nu doresti sa fie traduse automat, apasa Editeaza si vezi daca iti apare vreo limba (ar trebui sa nu apara nimic) - poate ai apasat din greseala Never translate.
Crisu- vip
Omer e dezamagit total,la el doua cuvinte vor face cat un roman iar la Defne nu ma astept decat la o balbaiala stupida,orice ar spune n-ar avea credibilitate,cred ca unul din ei se va retrage sau va pleca undeva si cred ca Omer va fi acela...Defne ii are pe ai ei asa dusi cu sorcova cum sunt ei si pe marele Iso,Omer nu mai are pe nimeni din momentul aflarii adevarului,toti cei din familie au fost,manati de propriile interese,doar Sadri usta cred ca il va sprijini si poate,cine stie,o impacare cu bunicul Hulusi care vad ca a lasat-o mai moale cu asediul ..portii"lui Turkan teze..a,si nu cred in schimbarea lui Yasemin,tot are ceva urat in ea care iese la iveala la un conflict cat de mic,,,lombicutz a scris:
violeta maicariu- vip
O fi Trista,o bantuie remuscarile si vrea sa repereze,,onoarea"lui Defne,sa nu ramaie fata cu onoarea nereperata?carina a scris:
violeta maicariu- vip
Sper sa nu fie Trista...nu mai vreau s o vadvioleta maicariu a scris:
O fi Trista,o bantuie remuscarile si vrea sa repereze,,onoarea"lui Defne,sa nu ramaie fata cu onoarea nereperata?
Hai ca ne au dat de lucru astia cu promo ul lor :))))
Si eu zic ca Omer va fi cel care va pleca la aflarea adevarului, simtindu se tradat de toti din jurul lui, numai sa nu ii vina vreun gand de strainataturi, gen NY, Marsilia, are voie doar la casa mamei lui :)))
Crisu- vip
Aferim,il ducem acolo si ii punem gard electric,sa nu-i vie vre-un gand de duca,il ducem si pe Kafka si ce-o vrea el doar sa-i treaca..pe Defne nu i-o ducem pana nu-i trece ,nu stim cat de rezistente sunt zidurile si mesele pe acoloCrisu a scris:
Sper sa nu fie Trista...nu mai vreau s o vad
Hai ca ne au dat de lucru astia cu promo ul lor :))))
Si eu zic ca Omer va fi cel care va pleca la aflarea adevarului, simtindu se tradat de toti din jurul lui, numai sa nu ii vina vreun gand de strainataturi, gen NY, Marsilia, are voie doar la casa mamei lui :)))
violeta maicariu- vip
Se pare ca azi s a filmat in cartier la Defne
https://www.instagram.com/p/BFeu-woIjqZ/?tagged=kiralikask
https://www.instagram.com/p/BFeWR5LCP0n/?tagged=kiralikask
https://www.instagram.com/p/BFesWH9icpS/?tagged=kiralikask
https://www.instagram.com/p/BFeu-woIjqZ/?tagged=kiralikask
https://www.instagram.com/p/BFeWR5LCP0n/?tagged=kiralikask
https://www.instagram.com/p/BFesWH9icpS/?tagged=kiralikask
Crisu- vip
Ma gandesc sa nu apara mama lui Defne,sa mai credem in minunile care au salvat-o pe Defne tot timpul,off ya,Defo,chiar ca e Defo...
violeta maicariu- vip
Ma gandeam si eu la mama ei, dar parca Omer prea intra ca fulgerul in birou, sigur nu i a convenit ceva si nu vad de ce mama ei ar face ceva impotriva lui, toti stiu ca lucrurile merge bine intre ei si sunt pe cale sa se casatoreasca, doar Iso si ceilalti stiu de supararea cu casa...violeta maicariu a scris:Ma gandesc sa nu apara mama lui Defne,sa mai credem in minunile care au salvat-o pe Defne tot timpul,off ya,Defo,chiar ca e Defo...
Crisu- vip
Vorbeam noi pe aici ca poate si ei s au plictisit, au obosit si abia asteapta sa se termine serialul...totusi, Elcin a dat dovada de profesionalism, a venit la filmari, chiar in ciuda problemei cu ochii, e clar ca nu i a trecut, a purtat ochelarii si pt promo...putea sa si bage picioarele si sa spuna ca sanatatea ei e mai importanta, sa revina la filmari cand se vindeca definitiv si niciun contract nu putea s o oblige sa filmeze.
Crisu- vip
Crisu a scris:Carina, mergi la setarile paginii tale de facebook, apoi in meniul din stanga apasa pe optiunea Limba, apoi la Preferinte de traducere pt noutati, a treia optiune e Din ce limbi nu doresti sa fie traduse automat, apasa Editeaza si vezi daca iti apare vreo limba (ar trebui sa nu apara nimic) - poate ai apasat din greseala Never translate.
...da multumesc, mult, am rezolvat-o , nu stiu cum a aparut ca nu am nevoie de traducerea din lb greaca, era setata ca si cum as fi cunoscut aceasta lb....multumesc mult
carina- vip
Cu multa placere, bine ca s a rezolvat :)))carina a scris:
...da multumesc, mult, am rezolvat-o , nu stiu cum a aparut ca nu am nevoie de traducerea din lb greaca, era setata ca si cum as fi cunoscut aceasta lb....multumesc mult
Cand dai traducere la un mesaj, e si o optiune pe acolo Nu mai tradu niciodata din aceasta limba, e posibil sa fi apasat din greseala pe ea.
Crisu- vip
Ca sa folosesc o replica dintr-un film renumit:,,si maine este o zi",acest ,,maine"poate schimba multe..pe maine deci dragi Kiraliste..noapte buna..
violeta maicariu- vip
A fost draguta scena cu Defne din lift si acel domn, ea spera sa apara Omer ca sa impace cat mai repede cu el si apare nenea
Defne: Vis vs Realitate sau ce am visat si ce am primit :)))))
https://www.instagram.com/p/BFemvchId-G/?tagged=kiralikask
Defne: Vis vs Realitate sau ce am visat si ce am primit :)))))
https://www.instagram.com/p/BFemvchId-G/?tagged=kiralikask
Crisu- vip
Pagina 16 din 40 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40
Subiecte similare
» 11. Kiralik Ask - comentarii
» 1.Kiralik Ask - comentarii
» 2. Kiralik Ask - comentarii
» 8. Kiralik Ask - comentarii
» 9. Kiralik Ask - comentarii
» 1.Kiralik Ask - comentarii
» 2. Kiralik Ask - comentarii