7. Kiralik Ask - comentarii
+8
violeta maicariu
Crisu
Iuliana Maties
lombicutz
iulianagl
carina
Nicky
ninnet
12 participanți
Pagina 9 din 40
Pagina 9 din 40 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40
Re: 7. Kiralik Ask - comentarii
Inseamna ca-i convine si lui, nu vad vre-un semn de "nesupunere" din partea lui.carina a scris:
...ai dreptate, intr-adevar este obositor, dar "bufnita" asta, este cea care produce tot calvarul...ea si cu toate relatiile din presa...cand iese Baris pe undeva singur nu-l vede nimeni in afara de cativa fani, cand iese ea, sau cu ea, apar toate televiziunile...
lombicutz- vip
Data de inscriere : 19/04/2010
Localizare : Cluj-Napoca
Gupse avea "bad hair day" si nu a vrutsa apara in pozecarina a scris:
...toatal aiurea, persoana a avut perfecta dreptate in aceea scrisoare...de multe ori fanii isi asuma presiunile si se simt vinovati, dar nici cu "protagonistii" nu-mi este teama...nimeni nu are dreptul sa se bage in viata lor privata, dar ei sunt cei care produc aceste discutii inutile...nu am inteles de ce a fost nevoie de msg-ul si poza lui Baris a acelei "vanzatoare"?...de ce a trebuit sa anunte ca Baris a facut cumparaturi din butiq-ul ei si ca a fost insotit de o frumoasa dra?...nu era mai corect ca Baris si G sa-si puna o poza si sa anunte fanii ca in sfarsit au reusit sa se rupa 2-3 zile de calvarul din Istanbul si au ajuns in tara lalelelor?...binenteles ca orice om intreg la minte se gandeste ca-i o facatura...pai cine mama naibii sunt ei, in si ptr Olanda si ce cumparaturi au facut ca sa transmita d-na msg pe retelele de socializare?....intelegeam asta daca Baris si G ar fi fost actori repunoscuti pe plan mondial, ar fi fost descendentii lui Mustafa Atatürk sau chiar o ruda indepartata a lui Erdogan, sau daca ar fi facut niste cumparaturi consistente, macar de cateva mii euro ( dar Baris avea 2 sacosele in mana, ma indoiesc ca produsele au costat mai mult de 500 euro)....
ps Crisu, multumesc mult, mult de tot ptr traduceri...
lombicutz- vip
lombicutz a scris:
Gupse avea "bad hair day" si nu a vrut sa apara in poze
...eu nu cred ca a fost Gupse cu el si tot ce este posibil si nici el sa nu fi fost...vorba tipei cu scrisoarea...inteleg ca in Olanda sa nu fie recunoscuti, dar nici macar in aeroportul din Istanbul sa nu-i fii vazut nimeni?...vanzatoarea a si anuntat pe retelele de socializare ETA cuplului in Istanbul..., chiar nici un fan nu a fost dornic sa-i intampine pe aeroport, asa cum s-a intamplat cu Burak si Fahriye cand s-au intors din Viena, sau Keremcem,sau multi altii?...valuri, valuri, valuri!!!!!
carina- vip
Data de inscriere : 18/09/2009
...am pus la sectiunea rezumate partea a-2-a ep 45
carina- vip
I-au lasat mesaje pe capota ???carina a scris:
lombicutz- vip
lombicutz a scris:
I-au lasat mesaje pe capota ???
...da, am inteles ca a fost destul de "iritat" astazi si apoi i-au scris msg pe capota, dar nu stiu ce i-au scris...
carina- vip
https://twitter.com/HyoStar242/status/731897842697142272
Carina, ai idee ce vor sa zica despre Elcin Teyze? Care-i barfa?
lombicutz- vip
lombicutz a scris:https://twitter.com/HyoStar242/status/731897842697142272
...Lombicutz, nu stiu este o engleza amestecata cu turca... "echipa este bine fara Baris. Hai s-o luam, fara a fi nevoie de Elcin teyze. Ea in mod evident, stupid, din interior in afara filmului"...nu pot sa leg, nu are logica...sa ma uit pe alte coversatii sa vad ce naiba a vrut sa spuna...
carina- vip
M-am gandit ca ai citit ceva pe la araboaice.carina a scris:
...Lombicutz, nu stiu este o engleza amestecata cu turca... "echipa este bine fara Baris. Hai s-o luam, fara a fi nevoie de Elcin teyze. Ea in mod evident, stupid, din interior in afara filmului"...nu pot sa leg, nu are logica...sa ma uit pe alte coversatii sa vad ce naiba a vrut sa spuna...
lombicutz- vip
lombicutz a scris:https://twitter.com/HyoStar242/status/731897842697142272
...i-am transmis un msg lui Cherim, sa vad daca va raspunde...n-am inteles cine este in mod evident stupid in interiorul si in afara filmului...sa se fi referit la Elcin?...vad ca nu a mai comentat nimeni la msg-ul ei...
Ultima editare efectuata de catre carina in Dum 15 Mai 2016, 9:09 pm, editata de 1 ori
carina- vip
lombicutz a scris:
M-am gandit ca ai citit ceva pe la araboaice.
...nu, aceasta afirmatie nu a ajuns la araboaice..
carina- vip
Multumesc, nu ca ar schimba prea tare lucrurile daca aflu ce-i cu barfa asta. Tipele aastea cand au pe cineva in vizor...sa se fereasca:)))
lombicutz- vip
lombicutz a scris:Multumesc, nu ca ar schimba prea tare lucrurile daca aflu ce-i cu barfa asta. Tipele aastea cand au pe cineva in vizor...sa se fereasca:)))
...eu nu prea ma descurc cu TT si nu stiu cum se procedeaza, dar nu te lasa sa bati campii, trebuie sa fii scurt in exprimari si literele/cuvintele sunt limitate...
Ultima editare efectuata de catre carina in Dum 15 Mai 2016, 9:29 pm, editata de 1 ori
carina- vip
Stai ca m-am lamurit. Or fi intrebat-o duduile de ce n-a aparut Elcin in ep. trecut, daca e bolnava etc. Si o fi raspuns asta, cum ca n-a fost nevoie de ea. Si de aici...matusa e rea. Ti-a raspuns ok tipa, Cherim.carina a scris:
...eu nu prea ma descurt cu TT si nu stiu cum se procedeaza, dar nu te lasa sa bati campii, trebuie sa fii scurt in exprimari si literele/cuvintele sunt limitate...
lombicutz- vip
Ceva s-a intamplat cu mesajul tau in care ai copiat raspunsurile.
lombicutz- vip
...ce naiba s-a intamplat, ca mi-a luat toata pagina aiurea cu acel msg de pe TT...nu stiu cum trebuie sa procedez, sa remediez spatiul acela gol...
carina- vip
lombicutz a scris:Ceva s-a intamplat cu mesajul tau in care ai copiat raspunsurile.
...da, stau rau cu aceasta "tehnica"...si cand am incercat sa copiez raspunsurile, s-a dus totul pe o pagina...le-am comasat eu, dar n-am avut succes..
....imi cer mii de scuze, poate ma ajuta Deea, sa "dreg" busuiocul...
carina- vip
Poti sa stergi acel mesaj, pun eu poza cu rasp primitecarina a scris:...ce naiba s-a intamplat, ca mi-a luat toata pagina aiurea cu acel msg de pe TT...nu stiu cum trebuie sa procedez, sa remediez spatiul acela gol...
Crisu- vip
Data de inscriere : 23/01/2016
Crisu, dragalaso...cum il sterg?...pagina a ramas goala, dar la fel..
carina- vip
Inside out ar insemna pe dos ceea ce in propozitia ei nu se potriveste a gresit in exprimare, cred da a vrut sa spuna cu totul altceva.carina a scris:
...i-am transmis un msg lui Cherim, sa vad daca va raspunde...n-am inteles cine este in mod evident stupid in interiorul si in afara filmului...sa se fi referit la Elcin?...vad ca nu a mai comentat nimeni la msg-ul ei...
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Ti l-am sters eu cu de la mine putere.carina a scris:Crisu, dragalaso...cum il sterg?...pagina a ramas goala, dar la fel..
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Inside out ar insemna pe dos ceea ce in propozitia ei nu se potriveste a gresit in exprimare, cred da a vrut sa spuna cu totul altceva.
...ne-am lamurit, eu am avut impresia ca a facut aceasta afirmatie ca fiind una din interiorul echipei/ o barfa din interiorul echipei...
carina- vip
iulianagl a scris:
Ti l-am sters eu cu de la mine putere.
....multumesc mult...de 5 min ma chinuiesc si nu reusesc...
carina- vip
De ce ca nu i-a iesit pasenta bufnitei?carina a scris:
...da, am inteles ca a fost destul de "iritat" astazi si apoi i-au scris msg pe capota, dar nu stiu ce i-au scris...
iulianagl- moderator
Pagina 9 din 40 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40
Subiecte similare
» 11. Kiralik Ask - comentarii
» 1.Kiralik Ask - comentarii
» 2. Kiralik Ask - comentarii
» 8. Kiralik Ask - comentarii
» 9. Kiralik Ask - comentarii
» 1.Kiralik Ask - comentarii