7. Kiralik Ask - comentarii
+8
violeta maicariu
Crisu
Iuliana Maties
lombicutz
iulianagl
carina
Nicky
ninnet
12 participanți
Pagina 36 din 40
Pagina 36 din 40 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40
Re: 7. Kiralik Ask - comentarii
N-o sa incetez sa ma minunez de ei doi. Sincer, cine i-a pus de parteneri in serialul asta a ghicit-o cum rar se intampla. Cum sa nu te gandesti la mai mult cand vezi o imagine ca cea din fotografia de mai sus? Cum?
lombicutz- vip
Data de inscriere : 19/04/2010
Localizare : Cluj-Napoca
lombicutz a scris:N-o sa incetez sa ma minunez de ei doi. Sincer, cine i-a pus de parteneri in serialul asta a ghicit-o cum rar se intampla. Cum sa nu te gandesti la mai mult cand vezi o imagine ca cea din fotografia de mai sus? Cum?
...nu esti singura, cred ca 90% dintre fani, gandesc la fel...toata lumea se intreaba, lasa-l naibii de profesionalism ca doar nu este primul serial pe care il urmarim, dar la ei atractia este naturala, vine din interior, parca nimic nu mai este "fals"...
Ultima editare efectuata de catre carina in Lun 23 Mai 2016, 10:32 pm, editata de 1 ori
carina- vip
Data de inscriere : 18/09/2009
prima poza de la nunta lui Sinem ( Yasemin)...am inteles ca va avea parte de 2 zile de voiaj de nunta!!!
Ultima editare efectuata de catre carina in Lun 23 Mai 2016, 10:33 pm, editata de 1 ori
carina- vip
...aici se pare ca Omer il intreaba pe Sukru de scrisoare....
carina- vip
Scuze, dar mie Sinem imi pare o gaina zbarcita in poza asta.Daca n-as sti-o din serial chiar asta as crede.
lombicutz- vip
...de acum incep sa apara "personalitatile...sa-i vedem pe-ai nostri...Baris cu G sigur se duc, sa vedem Elcin...
carina- vip
...de la filmari, oare cea cu halatul este Elcin?
ps. ha,ha,ha!!!! am intrebat daca cea in halat este Elcin si primesc raspunsul "eu am fost sigura ca este Elcin dupa directia ochilor lui Paras, dar a intrebat amin. si s-a confirmat ca este Elcin"
Ultima editare efectuata de catre carina in Lun 23 Mai 2016, 9:06 pm, editata de 1 ori
carina- vip
...a-nceput masa "mare"...
carina- vip
Erkan Petekkaya, martor la cununie:
https://twitter.com/tubikodono1/status/734814962829365248
Este si Trista aparuta
https://twitter.com/tubikodono1/status/734814962829365248
Este si Trista aparuta
Crisu- vip
Data de inscriere : 23/01/2016
Promo ep.48 cu traducere în engleză:
https://youtu.be/5SBiW1pWU6U
https://youtu.be/5SBiW1pWU6U
Nicky- vip
Data de inscriere : 29/08/2010
Abia astept scenele cu ei pe yacht, sunt atat de frumosi impreuna, cum mai rar am vazut. Se vorbeste ca in acea locatie a avut loc nunta prietenului Alp, insa eu imi aduc aminte din ep cand si a rupt piciorul ca au zis ca e casatorit cu Sebnem (parca asa o chema pe iubita lui)...poate gresesc, dar am inteles ca sunt casatoriti...
In masina, Omer cred ca intreaba de scrisoarea, din cauza asta cred ca sunt atat de fastaciti Sukru si Defne.
Legat de nunta lui Yasemin, sincer, nu prea imi place rochia ei...neinspirata alegere...
In masina, Omer cred ca intreaba de scrisoarea, din cauza asta cred ca sunt atat de fastaciti Sukru si Defne.
Legat de nunta lui Yasemin, sincer, nu prea imi place rochia ei...neinspirata alegere...
Crisu- vip
Ayse zice ca Elcin si Baris se afla inca la filmari...
Oare n or participa la nunta ?!!
Oare n or participa la nunta ?!!
Crisu- vip
Acolo sa stea! Sa filmeze frumos, frumos pentru noi.Sper sa fie un episod plin de iubire de la cap la coada.
lombicutz- vip
lombicutz a scris:Acolo sa stea! Sa filmeze frumos, frumos pentru noi.Sper sa fie un episod plin de iubire de la cap la coada.
Asa am zis si eu, sa stea frumos la filmari si sa ne ofere niste scene super in ep viitor.
Decat sa i vad aparuti cu iubitii din dotare, mai bine sa ii stiu la filmari :))))
Dar si ei ce afurisiti sunt, o poza impreuna n ar mai face ...cu Koray a facut, parca in ciuda
Crisu- vip
lombicutz a scris:Acolo sa stea! Sa filmeze frumos, frumos pentru noi.Sper sa fie un episod plin de iubire de la cap la coada.
...mie imi tremura stomacul, mai bine sa nu-si faca aparitia, decat sa vina cu "consortii"...dar nu pot sa cred ca G ar lipsi la acest eveniment...ele erau nelipsite la diverse suiete
carina- vip
Crisu a scris:
Asa am zis si eu, sa stea frumos la filmari si sa ne ofere niste scene super in ep viitor.
Decat sa i vad aparuti cu iubitii din dotare, mai bine sa ii stiu la filmari :))))
Dar si ei ce afurisiti sunt, o poza impreuna n ar mai face ...cu Koray a facut, parca in ciuda
...Crisu, poate voi stati mai bine cu vederea...n-ati pomenit nimic ref la poza aceea...este Elcin cea cu halatul sau nu este?
carina- vip
ati omorat un drac!!! Data viitoare cand postati acelasi gand deodata moare celalat:)))))
lombicutz- vip
https://twitter.com/senioritasonja/status/734826315241672704
Mai da ce imaginatie au unii...
Mai da ce imaginatie au unii...
lombicutz- vip
Gata, i au aranjat fanii, nu mai avem nevoie sa faca ei poze :)))
Crisu- vip
Asa am inteles, ca e sigur Elcin.carina a scris:
...Crisu, poate voi stati mai bine cu vederea...n-ati pomenit nimic ref la poza aceea...este Elcin cea cu halatul sau nu este?
lombicutz- vip
Crisu a scris:Abia astept scenele cu ei pe yacht, sunt atat de frumosi impreuna, cum mai rar am vazut. Se vorbeste ca in acea locatie a avut loc nunta prietenului Alp, insa eu imi aduc aminte din ep cand si a rupt piciorul ca au zis ca e casatorit cu Sebnem (parca asa o chema pe iubita lui)...poate gresesc, dar am inteles ca sunt casatoriti...
...,la ce te asteptai, este deja la a-3-a rochie, ...crede-ma te rog ca nu o pot intelege cum de a facut acest pas atat de rapid si cu tan-tam-uri...si mi se pare ca-i cam "tamponata" in seara asta, in serial parca arata mult mai bine...
carina- vip
Poate ca de la adoua nunta in sus merge mai repede treaba:))))carina a scris:
...,la ce te asteptai, este deja la a-3-a rochie, ...crede-ma te rog ca nu o pot intelege cum de a facut acest pas atat de rapid si cu tan-tam-uri...si mi se pare ca-i cam "tamponata" in seara asta, in serial parca arata mult mai bine...
lombicutz- vip
lombicutz a scris: ati omorat un drac!!! Data viitoare cand postati acelasi gand deodata moare celalat:)))))
...ai mare dreptate!!!!...
carina- vip
lombicutz a scris:
Poate ca de la adoua nunta in sus merge mai repede treaba:))))
...cred ca la prima sunt ceva emotii, apoi nu cred ca mai conteaza..., n-as dori nimanui sa aibe astfel de experiente,
carina- vip
Pagina 36 din 40 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40
Subiecte similare
» 11. Kiralik Ask - comentarii
» 1.Kiralik Ask - comentarii
» 2. Kiralik Ask - comentarii
» 8. Kiralik Ask - comentarii
» 9. Kiralik Ask - comentarii
» 1.Kiralik Ask - comentarii
» 2. Kiralik Ask - comentarii
» 8. Kiralik Ask - comentarii