Serialesitelenovelet
7. Kiralik Ask - comentarii - Pagina 37 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
7. Kiralik Ask - comentarii - Pagina 37 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

7. Kiralik Ask - comentarii

+8
violeta maicariu
Crisu
Iuliana Maties
lombicutz
iulianagl
carina
Nicky
ninnet
12 participanți

Pagina 37 din 40 Înapoi  1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40  Urmatorul

In jos

7. Kiralik Ask - comentarii - Pagina 37 Empty Re: 7. Kiralik Ask - comentarii

Mesaj Scris de carina Lun 23 Mai 2016, 10:42 pm

7. Kiralik Ask - comentarii - Pagina 37 CjJaznvXIAI1t8S

..da de asta ce mai ziceti?

carina
vip
vip

Data de inscriere : 18/09/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de Crisu Lun 23 Mai 2016, 10:43 pm

lombicutz a scris:Smile ati omorat un drac!!! Data viitoare cand postati acelasi gand deodata moare celalat:)))))

Hadi Insallah Smile

Abia acum am observat...
Crisu
Crisu
vip
vip

Data de inscriere : 23/01/2016

Sus In jos

Mesaj Scris de lombicutz Lun 23 Mai 2016, 10:46 pm

carina a scris:

...cred ca la prima sunt ceva emotii, apoi nu cred ca mai conteaza..., n-as dori nimanui sa aibe astfel de experiente,
Sa fim serioase, femeia n-are complexe. Totul e din dragoste si acum. Normal ca banii domnului o ajuta sa nu aibe complexe, dar e permis in iubire:))))
lombicutz
lombicutz
vip
vip

Data de inscriere : 19/04/2010
Localizare : Cluj-Napoca

Sus In jos

Mesaj Scris de carina Lun 23 Mai 2016, 10:48 pm

...mi-e si frica sa fac sapaturi, sa nu se trezeasca vreuna sa spuna ca-i G pe acolo...mai bine aflu maine decat in seara asta..

carina
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Crisu Lun 23 Mai 2016, 10:48 pm

carina a scris:

...,la ce te asteptai, este deja  la a-3-a rochie,  ...crede-ma te rog ca nu o pot intelege cum de a facut acest pas atat de rapid si cu tan-tam-uri...si mi se pare ca-i cam "tamponata" in seara asta, in serial parca arata mult mai bine...
Exact, in serial a avut niste aparitii mult mai spectaculoase...si mie mi se pare cam repede facut pasul, i a lovit dragostea rau :))) Vorba lui Lombicutz, cred ca de la a doua in sus merge treaba pe banda rulanta :)))
Crisu
Crisu
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de carina Lun 23 Mai 2016, 10:52 pm

lombicutz a scris:
Sa fim serioase, femeia n-are complexe. Totul e din dragoste si acum. Normal ca banii domnului o ajuta sa nu aibe complexe, dar e permis in iubire:))))

...pai cine este d-l?...am inteles ca a fost insurat si ca are 2 copii?...pai daca este bogat, stii ce legislatie dura au turcaletii cu privire la intretinerea fostelor familii?, doar daca d-na nu are pretentii cf legii, dar daca are, este jale!!!!...asa ca daca a facut pasul asta ptr avere, s-ar putea sa ramana cu degetul in gura...

carina
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de carina Lun 23 Mai 2016, 10:54 pm

...ati citit msg-ul meu cu privire la G,?... mi-a luat si asta "maul"

carina
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Crisu Lun 23 Mai 2016, 10:54 pm

carina a scris:

...Crisu, poate voi stati mai bine cu vederea...n-ati pomenit nimic ref la poza aceea...este Elcin cea cu halatul sau nu este?
Scuze, eram naucita de informatii...m am trezit cu promo dat, in mijlocul nuntii lui Yaso...
Si mie mi se pare ca ea ar fi, i se vede putin si parul roscat...insa explicatia tipei de care ziceai a fost mult mai buna: daca B era cu ochii pe ea, sigur e Elcin :)))))
Crisu
Crisu
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de lombicutz Lun 23 Mai 2016, 10:57 pm

carina a scris:

...pai cine este d-l?...am inteles ca a fost insurat si ca are 2 copii?...pai daca este bogat, stii ce legislatie dura au turcaletii cu privire la intretinerea fostelor familii?, doar daca d-na nu are pretentii cf legii, dar daca are, este jale!!!!...asa  ca daca a facut pasul asta ptr avere, s-ar putea sa ramana cu degetul in gura...
Nu ma pricep, dar imi imaginez ca si aspectul asta o fi ajutat-o sa se hoatarasca asa rapid. Din partea mea le doresc numai bine, sa- i tina pasiunea pana la final.
lombicutz
lombicutz
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Crisu Lun 23 Mai 2016, 10:58 pm

carina a scris:...ati citit msg-ul meu cu privire la G,?... mi-a luat si asta "maul"
Smile
Am vazut :))) Te au redus toti la tacere :))) Dar n ai fost singura, am facut niste capturi la alte mesaje primite...oho ce au scris...o sa ma ocup de ele in seara asta, oricum a primit 2-3 mesaje de bine, restul "de bine" :)))
Crisu
Crisu
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de carina Lun 23 Mai 2016, 11:02 pm

Crisu a scris:
Scuze, eram naucita de informatii...m am trezit cu promo dat, in mijlocul nuntii lui Yaso...
Si mie mi se pare ca ea ar fi, i se vede putin si parul roscat...insa explicatia tipei de care ziceai a fost mult mai buna: daca B era cu ochii pe ea, sigur e Elcin :)))))

...draga mea Crisu, araboaicele astea sunt de balamuc...asa de tare ma amuza expresiilor...ele vorbind araba si cand fac traducerea in franceza, ies niste "poante" de ma trezesc razand in hohote...

ps. imi cer mii de scuze cand mai fac greseli de scriere...lucrez cu 2 laptop-uri ( doua "harburi") si au tastatura diferita unul fata de celaltul si bat literele aiurea...il folosesc pe celalalt ptr franceza...pe ala l-am cumparat acum "100 ani" din Spania si are tastatura adecvata ptr lb franceza...

carina
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Crisu Lun 23 Mai 2016, 11:02 pm

Se pare ca a ajuns si Koray (Onur) la nunta, iar fetele comenteaza ca Neriman s ar afla si ea la filmari...oare e pe capul dragutilor?!

7. Kiralik Ask - comentarii - Pagina 37 Efm0wi
Crisu
Crisu
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de lombicutz Lun 23 Mai 2016, 11:03 pm

carina a scris:...ati citit msg-ul meu cu privire la G,?... mi-a luat si asta "maul"
Am citit, atata stie tipa si pace. 
Eu n-am treaba cu ea, am treaba cu Baris. Incerc sa-mi dau seama ce fel de personalitate are dincolo de  ecran. Cum se raporteaza la femei. Ce-l face sa stea langa G.
lombicutz
lombicutz
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de carina Lun 23 Mai 2016, 11:04 pm

Crisu a scris:
Smile
Am vazut :))) Te au redus toti la tacere :))) Dar n ai fost singura, am facut niste capturi la alte mesaje primite...oho ce au scris...o sa ma ocup de ele in seara asta, oricum a primit 2-3 mesaje de bine, restul "de bine" :)))

...dar ai vazut msg-ul meu?...nu stiu, cred ca e plecata cu sorcova, sau s-a simtit cu musca pe caciula...nu i-am spus absolut nimic care s-o deranjeze...n-am jignit-o, am vorbit la modul general...

carina
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Crisu Lun 23 Mai 2016, 11:06 pm

carina a scris:

...draga mea Crisu, araboaicele astea sunt de balamuc...asa de tare ma amuza expresiilor...ele vorbind araba si cand fac traducerea in franceza, ies niste "poante" de ma trezesc razand in hohote...

ps. imi cer mii de scuze cand mai fac greseli de scriere...lucrez cu 2 laptop-uri ( doua "harburi") si au tastatura diferita unul fata de celaltul si bat literele aiurea...il folosesc pe celalalt ptr franceza...pe ala l-am cumparat acum "100 ani" din Spania si are tastatura adecvata ptr lb franceza...
Imi imaginez ce iese la traducere, oricum au si un umor mai ciudat :))))

Nu i problema ca se intelege ce scrii :)))
Crisu
Crisu
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de carina Lun 23 Mai 2016, 11:15 pm

lombicutz a scris:
Am citit, atata stie tipa si pace. 
Eu n-am treaba cu ea, am treaba cu Baris. Incerc sa-mi dau seama ce fel de personalitate are dincolo de  ecran. Cum se raporteaza la femei. Ce-l face sa stea langa G.

...am sa caut un interviu dat de el, pe la inceputuri...l-am tradus eu si l-am pus pe pagina lui...nu sunt sigura ca traducerea este 100% corecta...araboaicele l-au tradus din turca, apoi in franceza, apoi in romana...important este sa dau de el in lb turca si poate Crisu face o comparatie cu ce este tradus..

retin ca a avut o copilarie care l-a marcat, s-a nascut in Elvetia si cand a implinit 6 sau 7 ani a fost trimis cu fratele cel mare in Turcia la o matusa ( sora mamei, sau al tatalui, nu stiu), care era vaduva si avea 2 fete cam de seama lor...si-au schimbat domiciliul, chiar a si spus ca am fost precum "tiganii" cu cortul...unde se mutau, avea loc la scurt timp cate un cutremur puternic....nu asta am vrut sa scot in evidenta, am vrut sa ma refer la relatia cu femeile...a fost intrebat cand s-a indragostit prima data, a raspuns ca nu-si aminteste si din cauza acestor mutari dese, a avut probleme si din acest punct de vedere....eu cred ca G a fost prima sau max, a-2-a

carina
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de lombicutz Lun 23 Mai 2016, 11:17 pm

Ati vazut florile de pe barca? Oare chiar a decorat-o cu flori? Dragut  din partea lui Omer.

Carina, eu inteleg ce ai scris. Eu am tasta space defecta, imi lasa spatiile aiurea, daca uit sa verific...
lombicutz
lombicutz
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Crisu Lun 23 Mai 2016, 11:24 pm

7. Kiralik Ask - comentarii - Pagina 37 24edpjo

Mesaje primite de G la poza cu catelul lui Baris...aia cu B care e ocupat in rulota cu E sa manance mere m a amuzat :))))
Am vazut si ce ai scris tu, Carina, probabil ca daca nu s mesaje de lauda si ridicat in slavi la adresa ei, le taie...
Crisu
Crisu
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de lombicutz Lun 23 Mai 2016, 11:25 pm

carina a scris:

...am sa caut un interviu dat de el,  pe la inceputuri...l-am tradus eu si l-am pus pe pagina lui...nu sunt sigura ca traducerea este 100% corecta...araboaicele l-au tradus din turca, apoi in franceza, apoi in romana...important este sa dau de el in lb turca si poate Crisu face o comparatie cu ce este tradus..

retin ca a avut o copilarie care l-a marcat, s-a nascut in Elvetia si cand a implinit 6 sau 7 ani a fost trimis cu fratele cel mare in Turcia la o matusa ( sora mamei, sau al tatalui, nu stiu), care era vaduva si avea 2 fete cam de seama lor...si-au schimbat domiciliul, chiar a si spus ca am fost precum "tiganii" cu cortul...unde se mutau, avea loc la scurt timp cate un cutremur puternic....nu asta am vrut sa scot in evidenta, am vrut sa ma refer la relatia cu femeile...a fost intrebat cand s-a indragostit prima data, a raspuns ca nu-si aminteste si din cauza acestor mutari dese, a avut probleme si din acest punct de vedere....eu cred ca G a fost prima sau max, a-2-a
Eu zic ca dimpotriva, a fost un rasfatat al  sortii. A avut lipci la fete, e un pupacios , genul care nu-si ia mainile de pe tine. In perioada lui de salvamar cred ca n-a "somat".Am citit intr-un interviu dat de ei la inceputul serialului si zicea ca a fost foarte curtat  de fete, ca atractia fetelor ptr el nu-i  ceva chiar asa   de nou ptr el.
lombicutz
lombicutz
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de carina Lun 23 Mai 2016, 11:25 pm

https://www.facebook.com/KAFamily1/videos/545564965646550/?video_source=pages_finch_main_video

...ce fericire mare!!!! intr-un ceas bun sa fie si sa fie fericiti!...d-l o fi "muzicant"?

carina
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de carina Lun 23 Mai 2016, 11:29 pm

lombicutz a scris:
Eu zic ca dimpotriva, a fost un rasfatat al  sortii. A avut lipci la fete, e un pupacios , genul care nu-si ia mainile de pe tine. In perioada lui de salvamar cred ca n-a "somat".Am citit intr-un interviu dat de ei la inceputul serialului si zicea ca a fost foarte curtat  de fete, ca atractia fetelor ptr el nu-i  ceva chiar asa   de nou ptr el.

...Lombicutz, de acord cu tine...sunt convinsa ca are un succes nebun la femei, dar mie nu mi se pare un tip "aventurier", poate ca nu are nici incredere in femei, poate greu leaga o relatie si greu poate renunta la ea...

carina
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de lombicutz Lun 23 Mai 2016, 11:30 pm

Fetelor, mie imi ajunge pentru azi. Maine am o zi plina. Mai impartasim si maine. Vise  frumoase!
lombicutz
lombicutz
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de carina Lun 23 Mai 2016, 11:33 pm

7. Kiralik Ask - comentarii - Pagina 37 13266122_545572952312418_2175962173532243149_n

Ultima editare efectuata de catre carina in Lun 23 Mai 2016, 11:36 pm, editata de 1 ori

carina
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de carina Lun 23 Mai 2016, 11:34 pm

lombicutz a scris:Fetelor, mie imi ajunge pentru azi. Maine am o zi plina. Mai impartasim si maine. Vise  frumoase!

...noapte buna,

carina
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de lombicutz Lun 23 Mai 2016, 11:34 pm

carina a scris:

...Lombicutz, de acord cu tine...sunt convinsa ca are un succes nebun la femei, dar mie nu mi se pare un tip "aventurier", poate ca nu are nici incredere in femei, poate greu leaga o relatie si greu poate renunta la ea...
Este un dulce, dar tot nu stim ce stoluri ii zboara... Si da-mi voie sa-mi pun intrebari despre el. Da promit ca-l mai "citim " si maine.
lombicutz
lombicutz
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 37 din 40 Înapoi  1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40  Urmatorul