7. Kiralik Ask - comentarii
+8
violeta maicariu
Crisu
Iuliana Maties
lombicutz
iulianagl
carina
Nicky
ninnet
12 participanți
Pagina 37 din 40
Pagina 37 din 40 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40
Re: 7. Kiralik Ask - comentarii
..da de asta ce mai ziceti?
carina- vip
Data de inscriere : 18/09/2009
lombicutz a scris: ati omorat un drac!!! Data viitoare cand postati acelasi gand deodata moare celalat:)))))
Hadi Insallah
Abia acum am observat...
Crisu- vip
Data de inscriere : 23/01/2016
Sa fim serioase, femeia n-are complexe. Totul e din dragoste si acum. Normal ca banii domnului o ajuta sa nu aibe complexe, dar e permis in iubire:))))carina a scris:
...cred ca la prima sunt ceva emotii, apoi nu cred ca mai conteaza..., n-as dori nimanui sa aibe astfel de experiente,
lombicutz- vip
Data de inscriere : 19/04/2010
Localizare : Cluj-Napoca
...mi-e si frica sa fac sapaturi, sa nu se trezeasca vreuna sa spuna ca-i G pe acolo...mai bine aflu maine decat in seara asta..
carina- vip
Exact, in serial a avut niste aparitii mult mai spectaculoase...si mie mi se pare cam repede facut pasul, i a lovit dragostea rau :))) Vorba lui Lombicutz, cred ca de la a doua in sus merge treaba pe banda rulanta :)))carina a scris:
...,la ce te asteptai, este deja la a-3-a rochie, ...crede-ma te rog ca nu o pot intelege cum de a facut acest pas atat de rapid si cu tan-tam-uri...si mi se pare ca-i cam "tamponata" in seara asta, in serial parca arata mult mai bine...
Crisu- vip
lombicutz a scris:
Sa fim serioase, femeia n-are complexe. Totul e din dragoste si acum. Normal ca banii domnului o ajuta sa nu aibe complexe, dar e permis in iubire:))))
...pai cine este d-l?...am inteles ca a fost insurat si ca are 2 copii?...pai daca este bogat, stii ce legislatie dura au turcaletii cu privire la intretinerea fostelor familii?, doar daca d-na nu are pretentii cf legii, dar daca are, este jale!!!!...asa ca daca a facut pasul asta ptr avere, s-ar putea sa ramana cu degetul in gura...
carina- vip
...ati citit msg-ul meu cu privire la G,?... mi-a luat si asta "maul"
carina- vip
Scuze, eram naucita de informatii...m am trezit cu promo dat, in mijlocul nuntii lui Yaso...carina a scris:
...Crisu, poate voi stati mai bine cu vederea...n-ati pomenit nimic ref la poza aceea...este Elcin cea cu halatul sau nu este?
Si mie mi se pare ca ea ar fi, i se vede putin si parul roscat...insa explicatia tipei de care ziceai a fost mult mai buna: daca B era cu ochii pe ea, sigur e Elcin :)))))
Crisu- vip
Nu ma pricep, dar imi imaginez ca si aspectul asta o fi ajutat-o sa se hoatarasca asa rapid. Din partea mea le doresc numai bine, sa- i tina pasiunea pana la final.carina a scris:
...pai cine este d-l?...am inteles ca a fost insurat si ca are 2 copii?...pai daca este bogat, stii ce legislatie dura au turcaletii cu privire la intretinerea fostelor familii?, doar daca d-na nu are pretentii cf legii, dar daca are, este jale!!!!...asa ca daca a facut pasul asta ptr avere, s-ar putea sa ramana cu degetul in gura...
lombicutz- vip
carina a scris:...ati citit msg-ul meu cu privire la G,?... mi-a luat si asta "maul"
Am vazut :))) Te au redus toti la tacere :))) Dar n ai fost singura, am facut niste capturi la alte mesaje primite...oho ce au scris...o sa ma ocup de ele in seara asta, oricum a primit 2-3 mesaje de bine, restul "de bine" :)))
Crisu- vip
Crisu a scris:
Scuze, eram naucita de informatii...m am trezit cu promo dat, in mijlocul nuntii lui Yaso...
Si mie mi se pare ca ea ar fi, i se vede putin si parul roscat...insa explicatia tipei de care ziceai a fost mult mai buna: daca B era cu ochii pe ea, sigur e Elcin :)))))
...draga mea Crisu, araboaicele astea sunt de balamuc...asa de tare ma amuza expresiilor...ele vorbind araba si cand fac traducerea in franceza, ies niste "poante" de ma trezesc razand in hohote...
ps. imi cer mii de scuze cand mai fac greseli de scriere...lucrez cu 2 laptop-uri ( doua "harburi") si au tastatura diferita unul fata de celaltul si bat literele aiurea...il folosesc pe celalalt ptr franceza...pe ala l-am cumparat acum "100 ani" din Spania si are tastatura adecvata ptr lb franceza...
carina- vip
Se pare ca a ajuns si Koray (Onur) la nunta, iar fetele comenteaza ca Neriman s ar afla si ea la filmari...oare e pe capul dragutilor?!
Crisu- vip
Am citit, atata stie tipa si pace.carina a scris:...ati citit msg-ul meu cu privire la G,?... mi-a luat si asta "maul"
Eu n-am treaba cu ea, am treaba cu Baris. Incerc sa-mi dau seama ce fel de personalitate are dincolo de ecran. Cum se raporteaza la femei. Ce-l face sa stea langa G.
lombicutz- vip
Crisu a scris:
Am vazut :))) Te au redus toti la tacere :))) Dar n ai fost singura, am facut niste capturi la alte mesaje primite...oho ce au scris...o sa ma ocup de ele in seara asta, oricum a primit 2-3 mesaje de bine, restul "de bine" :)))
...dar ai vazut msg-ul meu?...nu stiu, cred ca e plecata cu sorcova, sau s-a simtit cu musca pe caciula...nu i-am spus absolut nimic care s-o deranjeze...n-am jignit-o, am vorbit la modul general...
carina- vip
Imi imaginez ce iese la traducere, oricum au si un umor mai ciudat :))))carina a scris:
...draga mea Crisu, araboaicele astea sunt de balamuc...asa de tare ma amuza expresiilor...ele vorbind araba si cand fac traducerea in franceza, ies niste "poante" de ma trezesc razand in hohote...
ps. imi cer mii de scuze cand mai fac greseli de scriere...lucrez cu 2 laptop-uri ( doua "harburi") si au tastatura diferita unul fata de celaltul si bat literele aiurea...il folosesc pe celalalt ptr franceza...pe ala l-am cumparat acum "100 ani" din Spania si are tastatura adecvata ptr lb franceza...
Nu i problema ca se intelege ce scrii :)))
Crisu- vip
lombicutz a scris:
Am citit, atata stie tipa si pace.
Eu n-am treaba cu ea, am treaba cu Baris. Incerc sa-mi dau seama ce fel de personalitate are dincolo de ecran. Cum se raporteaza la femei. Ce-l face sa stea langa G.
...am sa caut un interviu dat de el, pe la inceputuri...l-am tradus eu si l-am pus pe pagina lui...nu sunt sigura ca traducerea este 100% corecta...araboaicele l-au tradus din turca, apoi in franceza, apoi in romana...important este sa dau de el in lb turca si poate Crisu face o comparatie cu ce este tradus..
retin ca a avut o copilarie care l-a marcat, s-a nascut in Elvetia si cand a implinit 6 sau 7 ani a fost trimis cu fratele cel mare in Turcia la o matusa ( sora mamei, sau al tatalui, nu stiu), care era vaduva si avea 2 fete cam de seama lor...si-au schimbat domiciliul, chiar a si spus ca am fost precum "tiganii" cu cortul...unde se mutau, avea loc la scurt timp cate un cutremur puternic....nu asta am vrut sa scot in evidenta, am vrut sa ma refer la relatia cu femeile...a fost intrebat cand s-a indragostit prima data, a raspuns ca nu-si aminteste si din cauza acestor mutari dese, a avut probleme si din acest punct de vedere....eu cred ca G a fost prima sau max, a-2-a
carina- vip
Ati vazut florile de pe barca? Oare chiar a decorat-o cu flori? Dragut din partea lui Omer.
Carina, eu inteleg ce ai scris. Eu am tasta space defecta, imi lasa spatiile aiurea, daca uit sa verific...
Carina, eu inteleg ce ai scris. Eu am tasta space defecta, imi lasa spatiile aiurea, daca uit sa verific...
lombicutz- vip
Mesaje primite de G la poza cu catelul lui Baris...aia cu B care e ocupat in rulota cu E sa manance mere m a amuzat :))))
Am vazut si ce ai scris tu, Carina, probabil ca daca nu s mesaje de lauda si ridicat in slavi la adresa ei, le taie...
Crisu- vip
Eu zic ca dimpotriva, a fost un rasfatat al sortii. A avut lipci la fete, e un pupacios , genul care nu-si ia mainile de pe tine. In perioada lui de salvamar cred ca n-a "somat".Am citit intr-un interviu dat de ei la inceputul serialului si zicea ca a fost foarte curtat de fete, ca atractia fetelor ptr el nu-i ceva chiar asa de nou ptr el.carina a scris:
...am sa caut un interviu dat de el, pe la inceputuri...l-am tradus eu si l-am pus pe pagina lui...nu sunt sigura ca traducerea este 100% corecta...araboaicele l-au tradus din turca, apoi in franceza, apoi in romana...important este sa dau de el in lb turca si poate Crisu face o comparatie cu ce este tradus..
retin ca a avut o copilarie care l-a marcat, s-a nascut in Elvetia si cand a implinit 6 sau 7 ani a fost trimis cu fratele cel mare in Turcia la o matusa ( sora mamei, sau al tatalui, nu stiu), care era vaduva si avea 2 fete cam de seama lor...si-au schimbat domiciliul, chiar a si spus ca am fost precum "tiganii" cu cortul...unde se mutau, avea loc la scurt timp cate un cutremur puternic....nu asta am vrut sa scot in evidenta, am vrut sa ma refer la relatia cu femeile...a fost intrebat cand s-a indragostit prima data, a raspuns ca nu-si aminteste si din cauza acestor mutari dese, a avut probleme si din acest punct de vedere....eu cred ca G a fost prima sau max, a-2-a
lombicutz- vip
https://www.facebook.com/KAFamily1/videos/545564965646550/?video_source=pages_finch_main_video
...ce fericire mare!!!! intr-un ceas bun sa fie si sa fie fericiti!...d-l o fi "muzicant"?
...ce fericire mare!!!! intr-un ceas bun sa fie si sa fie fericiti!...d-l o fi "muzicant"?
carina- vip
lombicutz a scris:
Eu zic ca dimpotriva, a fost un rasfatat al sortii. A avut lipci la fete, e un pupacios , genul care nu-si ia mainile de pe tine. In perioada lui de salvamar cred ca n-a "somat".Am citit intr-un interviu dat de ei la inceputul serialului si zicea ca a fost foarte curtat de fete, ca atractia fetelor ptr el nu-i ceva chiar asa de nou ptr el.
...Lombicutz, de acord cu tine...sunt convinsa ca are un succes nebun la femei, dar mie nu mi se pare un tip "aventurier", poate ca nu are nici incredere in femei, poate greu leaga o relatie si greu poate renunta la ea...
carina- vip
Fetelor, mie imi ajunge pentru azi. Maine am o zi plina. Mai impartasim si maine. Vise frumoase!
lombicutz- vip
Ultima editare efectuata de catre carina in Lun 23 Mai 2016, 11:36 pm, editata de 1 ori
carina- vip
lombicutz a scris:Fetelor, mie imi ajunge pentru azi. Maine am o zi plina. Mai impartasim si maine. Vise frumoase!
...noapte buna,
carina- vip
Este un dulce, dar tot nu stim ce stoluri ii zboara... Si da-mi voie sa-mi pun intrebari despre el. Da promit ca-l mai "citim " si maine.carina a scris:
...Lombicutz, de acord cu tine...sunt convinsa ca are un succes nebun la femei, dar mie nu mi se pare un tip "aventurier", poate ca nu are nici incredere in femei, poate greu leaga o relatie si greu poate renunta la ea...
lombicutz- vip
Pagina 37 din 40 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40
Subiecte similare
» 11. Kiralik Ask - comentarii
» 1.Kiralik Ask - comentarii
» 2. Kiralik Ask - comentarii
» 8. Kiralik Ask - comentarii
» 9. Kiralik Ask - comentarii
» 1.Kiralik Ask - comentarii
» 2. Kiralik Ask - comentarii