9. Kiralik Ask - comentarii
+7
Nicky
violeta maicariu
Crisu
Iuliana Maties
lombicutz
Irina111
iulianagl
11 participanți
Pagina 7 din 40
Pagina 7 din 40 • 1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40
Re: 9. Kiralik Ask - comentarii
...asta n-o fi Mudur?...poza-i veche...cred ca are un an deja...
carina- vip
Data de inscriere : 18/09/2009
...cica ieri Meric la conferinta de presa ar fi fost intrebata printre altele "de ce scena cu aniversarea lui Defne a durat asa de putin?" si ea a raspuns ca Elcin ( nu sunt sigura) a avut rau de mare.....nu stiu daca Elcin , dar cineva sigur din echipa a avut rau de mare si nu au mai putut continua filmarile...
carina- vip
...nu-mi "trece" cu gestul regizorului...zici ca-s indragostitii din Verona, pardon din Istanbul...cok komik((((
carina- vip
Meric a fost intrebata si de Fikret...a raspuns ca prin aducerea acestui personaj, nu a dorit altceva decat sa-i intareasca personalitatea lui Defne, dar ca a fost surprins neplacuta de comentariile negative, atat la adresa ei cat si a personajului Fikret...si mai mult de atat, ca aceste comentarii nu au venit din partea fanilor adolescenti ( asta are ceva din AND-ul lui Y si asta avea ceva cu adolescentii) ci din partea unor persoane importante.....si ca de altfel actrita este o fata deosebita, etc...
carina- vip
carina a scris:
...asta n-o fi Mudur?...poza-i veche...cred ca are un an deja...
Nu cred ca e Mudur, parca are botul prea inchis la culoare, iar Mudur e alb in zona capului...cine stie, o fi vreun frate de al lui Mudur :))))
Crisu- vip
Data de inscriere : 23/01/2016
Parca a fost si vremea cam urata in zilele alea, probabil era si marea mai agitata...cand afli amanuntele astea parca incepi sa le acorzi credit, sunt lucruri care se pot intampla si nu tin de cineva anume, probabil si din cauza timpului scurt n au avut cum sa reia scena in alta zi...asta apropo de faptul ca am fost dezamagita de scena cu ziua de nastere, ca s a terminat prea brusc.carina a scris:...cica ieri Meric la conferinta de presa ar fi fost intrebata printre altele "de ce scena cu aniversarea lui Defne a durat asa de putin?" si ea a raspuns ca Elcin ( nu sunt sigura) a avut rau de mare.....nu stiu daca Elcin , dar cineva sigur din echipa a avut rau de mare si nu au mai putut continua filmarile...
Crisu- vip
Eu il vad mai mult ca pe un gest protectiv, imi place ca are o relatie buna cu actorii, cu toate ca a venit de putin timp in echipa...si in poza din culise cu el si Defne cu Omer, cand luau masa in pat, parea ca atmosfera e destul de relaxata...carina a scris:
...nu-mi "trece" cu gestul regizorului...zici ca-s indragostitii din Verona, pardon din Istanbul...cok komik((((
Crisu- vip
O fi o actrita si o persoana de nota 20 in realitate, era vorba de personajul Fikret, care a intrat ca un ingeras in serial si s a dovedit o scorpie...carina a scris:Meric a fost intrebata si de Fikret...a raspuns ca prin aducerea acestui personaj, nu a dorit altceva decat sa-i intareasca personalitatea lui Defne, dar ca a fost surprins neplacuta de comentariile negative, atat la adresa ei cat si a personajului Fikret...si mai mult de atat, ca aceste comentarii nu au venit din partea fanilor adolescenti ( asta are ceva din AND-ul lui Y si asta avea ceva cu adolescentii) ci din partea unor persoane importante.....si ca de altfel actrita este o fata deosebita, etc...
Crisu- vip
E balamuc pe tt ca a sters Baris niste poze, cred ca de pe IG, n am inteles exact pentru ca nici astia nu vorbesc clar, vad ca mai are doar 160 de poze postate de IG, parca avea peste 200...nu mai tin minte exact
Zic ca asta ar fi una dintre pozele sterse
Mai avea o poza tot din perioada Ingeri si nobili, cu cascheta pe cap si ardeiul iute in gura, vad ca nici aia nu mai exista...ce l o fi apucat...
Mai avea o poza tot din perioada Ingeri si nobili, cu cascheta pe cap si ardeiul iute in gura, vad ca nici aia nu mai exista...ce l o fi apucat...
Crisu- vip
Crisu a scris:E balamuc pe tt ca a sters Baris niste poze, cred ca de pe IG, n am inteles exact pentru ca nici astia nu vorbesc clar, vad ca mai are doar 160 de poze postate de IG, parca avea peste 200...nu mai tin minte exact
...a intrat in luna "orba"...vad ca si ieri i-a dat like "distinsei" pe IG...se pozase cu Mudur in brate si pusese un msg, de genul " sacacutul este speriat din cauza tunetelor"...si "iubitul" in toate pauzele pe care le are la dispozitie se uita pe tlf sa vada ce-i mai face odorul, ce-i mai "fată" mintea...
carina- vip
Zic de ei ca declara ca ACUM (au pus accent pe șu an) sunt foarte fericiti, ca niciunul dintre ei n a zis ca se vor casatori sau ca au planuri in acest sens. Ca toata lumea, pe unde ii prinde, ii intreaba de casatorie, dar ca ei n au dat un raspuns concret nici ca da, nici ca nu. Ca ar trebui sa se hotarasca asupra unui raspuns si sa zica: uite, asta e raspunsul nostru, ca de fiecare data sunt mirati cand aud intrebarea. Un nene de pe acolo zice ca poate nu sunt siguri ce vor sa faca (ceva de genul asta, nu e tradus mot a mot), iar celalalt spune ca pot sa declare ca se vor casatori, iar daca nu se va intampla lucrul asta, sa zica apoi ca s au razgandit (in sensul ca nu i asa un lucru mare daca declara asa si nu se va intampla). Zic iar de declaratiile facute de G ca n are de gand sa se casatoreasca, unul declara una, celalalt alta, ca ar trebui sa gaseasca un raspuns comun si dau exemplu pe Serenay si Kerem, la fel au fost intrebati de casatorie si raspunsul lor a fost: suntem bine, suntem fericiti, casatoria e un lucru serios, trebuie sa ne gandim daca ii putem face fata (cam asa ceva) si continua ca Baris are alt raspuns de fiecare data cand e intrebat, Gupse zice ca o lasa rece. Ca n au stiut de la bun inceput sa si apere relatia, ca Baris putea sa declare ca e indragostit, ca iubeste, nu i un lucru rusinos, incep cu alte exemple, ca nu stiu care ce a mai declarat...concluzia: B putea sa declare ca o iubeste pe G, ca se inteleg bine...bla bla...si asta era tot.carina a scris:
Crisu- vip
...ma intreb le-o fi sters si pe cele cu Elcin?...pai daca asa procedeaza cu siguranta ca le va sterge si pe alea...Doamne ce fraier poate fi!!!...el nu se uita oare la inregistrarile astea. care de 3 zile astia tot fac comentarii...nu este deloc curios oare s-o vada pe dezaxata cum ii iesisera ochii din orbita si scotea limba?...eu daca as fi fost in locul lui mi-ar fi fost jena sa ies pe strada cu un astfel de specimen....
carina- vip
Crisu a scris:
. Ca n au stiut de la bun inceput sa si apere relatia, ca Baris putea sa declare ca e indragostit, ca iubeste, nu i un lucru rusinos, incep cu alte exemple, ca nu stiu care ce a mai declarat...concluzia: B putea sa declare ca o iubeste pe G, ca se inteleg bine...bla bla...si asta era tot.
...multumesc mult Crisu, ...ce naibii sa mai declare?...ea are un comportament de zici ca-i sub influenta drogurilor...cat a vorbit Baris si aici ma refer la interviul acela dat la sosire, ea era cand intr-o parte, cand in alta...la un moment dat Baris nu stia pe ce parte s-o ia de mana, sa pice bine pe sticla....
carina- vip
Pe cele cu Elcin nu le a sters, nu stiu cate poze a avut postate, dar acum are vreo 8 poze cu ei doi...carina a scris:...ma intreb le-o fi sters si pe cele cu Elcin?...pai daca asa procedeaza cu siguranta ca le va sterge si pe alea...Doamne ce fraier poate fi!!!...el nu se uita oare la inregistrarile astea. care de 3 zile astia tot fac comentarii...nu este deloc curios oare s-o vada pe dezaxata cum ii iesisera ochii din orbita si scotea limba?...eu daca as fi fost in locul lui mi-ar fi fost jena sa ies pe strada cu un astfel de specimen....
Crisu- vip
...astia deja au intrat in Ramazan, nici la masa nu mai stau cu femeile....aleluia promo pe ziua de astazi...
carina- vip
Pt putin, la interviul ala, sigur ei nu i a convenit ceva, eu asta am inteles din comportamentul ei - aminteste un reporter de declaratia ei legata de casatorie, Baris spune ca are legatura cu munca ei, iar ea da capul si ochii pe spate, cred ca nici interviul pe care l am vazut noi nu e complet, au mai fost intrebari, dar le au taiat - asa cred eu, apoi e intrebat ceva de seflie uri, n am inteles ce si ea se uita dupa masina - ca a fost adusa si sa elibereze locul, cum ar veni, apoi zice si el ceva de trafic si pleaca, cumva o scuza ca sa plece mai repede...probabil nu i convenea ca B era in centrul atentiei, il intrebau despre serial, etc, iar pe ea au ignorat o...carina a scris:
...multumesc mult Crisu, ...ce naibii sa mai declare?...ea are un comportament de zici ca-i sub influenta drogurilor...cat a vorbit Baris si aici ma refer la interviul acela dat la sosire, ea era cand intr-o parte, cand in alta...la un moment dat Baris nu stia pe ce parte s-o ia de mana, sa pice bine pe sticla....
Crisu- vip
...am pus "mana" pe interviul lui Meric...ma apuc si-l traduc
carina- vip
Se zice pe tt ca e cineva din echipa, eu nu l am recunoscut
Crisu- vip
Da, e clar, de pe IG a sters 61 de fotografii...si astea 5
Crisu- vip
Ieri a fost o fată care a participat la conferința lui Meric și a luat niște notițe și le-a postat pe social media. Iată traducerea. . Primul lucru pe care ea l-a scris a fost că avem un scenarist umil, foarte inteligent și foarte muncitor. Iată câteva dintre comentariile scenaristei. Piesele în paranteze sunt comentariile mele:( adica a fetei care a facut traducerea din lb. turca)
- Elcin este Defne și Baris este Omer de asemenea. Personajele sunt foarte asemănătoare cu actorii (ca să fiu sincer eu nu am înțeles dacă acest lucru este un comentariu al scenaristei sau doar opinia fetelor, deoarece a fost primul lucru pe care l-a scris)
- Primele episoade au fost foarte importante în ceea ce privește scenele, dar povestea a început atunci când Defne a dat cartea lui Yasemin.
- La început nu m-am așteptat ca serialul va sta în picioare/ va avea un rating ridicat chiar deasupra serialului Karagul, dar apoi, după episodul 15 am început să realizam, ca serialul se bucura de o mare audienta, ...in luna septembrie cand au reinceput difuzarea serialului Karagul si când KA a continuat sa-si păstreze locul 1 timp de mai multe săptămâni consecutive.
- am examinat comentariile fanilor pe social media și am ras mult.
- tot timpul am fost de partea lui KA.... ma duc la filmare, iar eu sunt mereu prezenta la editarea finală a episodului, precum și al fragmentelor.
- nu-mi plac improvizațiile, tot ce am scris in scenariu, se face/se pune pe sticla, cu toate acestea, există anumite situații cum ar fi momentul în care Iso improvizeaza numele "Defocim", astfel încât după aceea l-am inclus.
- despre comparația între Mar și Vuslat (cuvânt folosit pentru reunire/ împreună, făcând dragoste): ca o societate trebuie să explicăm anumite lucruri într-un mod plăcut/blând de aceea am numit Mar ca fiind Vulsat
-si este intrebata dacă au existat 3 relații cu Mar/Vulsat, iar ea spune razand...imi pare rau, nu am inteles această ultimă parte/ultima intrebare)
- Omer a asteptat o lungă perioada de timp pentru a avea parte de Mar... daca as fi fost în locul lui, n-as fi asteptat asa de mult..( asta-i de la mine..du-te dq...n-a fost pixul in mana ta?)
- sunt de partea lui Omer, dar la originesunt de partea dragei mele Defne, deoarece aceasta este povestea ei.
- in cazul în care m-as fi implicat in scenele cu saruturile, cine știe ce s-ar fi întamplat. (presupun ca cineva a întrebat-o daca ea se implică in astfel de scene,...la acest lucru raspunsul ei, ....eu nu știu).
-simbol Phoenix a fost eliminat deoarece a disparut ptr totdeauna (Dumnezeu sa binecuvanteze sufletul tau Meric).
- cand Baris era bolnav,a insistat sa vina la filmare, dar doctorul nu l-a lasat.
- am scris ptr episodul 30, chiar dacă Baris nu a primit nici un rol, fiind bolnav (ceea ce înseamna ca a fost în mintea ei de a face un astfel de moment/ep, dar ea a avut posibilitatea de a face acest lucru atunci cand Baris s-a îmbolnavit)
- despre subiectul umilirii lui Defne (cu toate femeile): Iz era o veche prietena al lui Omer si Fikret facand parte din trecutul lui.... dar Defne a fost capabila sa castige putere si sa-si dezvolte personalitatea
- ziua de nastere a lui Defne a fost o scena foarte scurta, din cauza starii de deteriorare a regizorului și al actorilor... toți au avut rau de mare (greturi) !!!!
- nu ma implic în viața personala al actorilor (adica ea scrie ce vrea ea și nu ia în considerare viata lor personala)
- nimeni nu se implica in scenariu, n-as permite acest lucru....
- rolul Fikret a fost ptr mai mult timp creat, .... a fost ceea ce situatia a cerut pentru ca personajul ( Defne) sa vina la lumina, iar actrita Elifcan este o actrita talentata, în ciuda tuturor comentariilor dureroase pe care ea le-a primit, pentru ca ea a lucrat cu multa seriozitate și energie.... si ceea ce m-a surprins a fost că observatiile nu au venit de la adolescenti, au venit de la persoane importante...
- Elcin este Defne și Baris este Omer de asemenea. Personajele sunt foarte asemănătoare cu actorii (ca să fiu sincer eu nu am înțeles dacă acest lucru este un comentariu al scenaristei sau doar opinia fetelor, deoarece a fost primul lucru pe care l-a scris)
- Primele episoade au fost foarte importante în ceea ce privește scenele, dar povestea a început atunci când Defne a dat cartea lui Yasemin.
- La început nu m-am așteptat ca serialul va sta în picioare/ va avea un rating ridicat chiar deasupra serialului Karagul, dar apoi, după episodul 15 am început să realizam, ca serialul se bucura de o mare audienta, ...in luna septembrie cand au reinceput difuzarea serialului Karagul si când KA a continuat sa-si păstreze locul 1 timp de mai multe săptămâni consecutive.
- am examinat comentariile fanilor pe social media și am ras mult.
- tot timpul am fost de partea lui KA.... ma duc la filmare, iar eu sunt mereu prezenta la editarea finală a episodului, precum și al fragmentelor.
- nu-mi plac improvizațiile, tot ce am scris in scenariu, se face/se pune pe sticla, cu toate acestea, există anumite situații cum ar fi momentul în care Iso improvizeaza numele "Defocim", astfel încât după aceea l-am inclus.
- despre comparația între Mar și Vuslat (cuvânt folosit pentru reunire/ împreună, făcând dragoste): ca o societate trebuie să explicăm anumite lucruri într-un mod plăcut/blând de aceea am numit Mar ca fiind Vulsat
-si este intrebata dacă au existat 3 relații cu Mar/Vulsat, iar ea spune razand...imi pare rau, nu am inteles această ultimă parte/ultima intrebare)
- Omer a asteptat o lungă perioada de timp pentru a avea parte de Mar... daca as fi fost în locul lui, n-as fi asteptat asa de mult..( asta-i de la mine..du-te dq...n-a fost pixul in mana ta?)
- sunt de partea lui Omer, dar la originesunt de partea dragei mele Defne, deoarece aceasta este povestea ei.
- in cazul în care m-as fi implicat in scenele cu saruturile, cine știe ce s-ar fi întamplat. (presupun ca cineva a întrebat-o daca ea se implică in astfel de scene,...la acest lucru raspunsul ei, ....eu nu știu).
-simbol Phoenix a fost eliminat deoarece a disparut ptr totdeauna (Dumnezeu sa binecuvanteze sufletul tau Meric).
- cand Baris era bolnav,a insistat sa vina la filmare, dar doctorul nu l-a lasat.
- am scris ptr episodul 30, chiar dacă Baris nu a primit nici un rol, fiind bolnav (ceea ce înseamna ca a fost în mintea ei de a face un astfel de moment/ep, dar ea a avut posibilitatea de a face acest lucru atunci cand Baris s-a îmbolnavit)
- despre subiectul umilirii lui Defne (cu toate femeile): Iz era o veche prietena al lui Omer si Fikret facand parte din trecutul lui.... dar Defne a fost capabila sa castige putere si sa-si dezvolte personalitatea
- ziua de nastere a lui Defne a fost o scena foarte scurta, din cauza starii de deteriorare a regizorului și al actorilor... toți au avut rau de mare (greturi) !!!!
- nu ma implic în viața personala al actorilor (adica ea scrie ce vrea ea și nu ia în considerare viata lor personala)
- nimeni nu se implica in scenariu, n-as permite acest lucru....
- rolul Fikret a fost ptr mai mult timp creat, .... a fost ceea ce situatia a cerut pentru ca personajul ( Defne) sa vina la lumina, iar actrita Elifcan este o actrita talentata, în ciuda tuturor comentariilor dureroase pe care ea le-a primit, pentru ca ea a lucrat cu multa seriozitate și energie.... si ceea ce m-a surprins a fost că observatiile nu au venit de la adolescenti, au venit de la persoane importante...
Ultima editare efectuata de catre carina in Lun 06 Iun 2016, 11:55 pm, editata de 6 ori
carina- vip
Apropo de promo ul care inca nu a aparut, poate Aykut Yildirim (cel cu promo urile) s a referit la altceva cand a postat acel mesaj cu 6 iunie si ziua placuta, toata lumea a interpretat ca apare promo. La fel cum s a intamplat si cu Iso, era nebunie pe tt cu tag uri pentru un nou sezon (pana sa vina anuntul oficial) si Iso posteaza cu mesaj de genul: nu scapati de noi, a inceput nebunia, toata lumea crezand ca are legatura cu KA, iar la cateva minute dupa da un alt mesaj in care spunea ca nu are legatura cu KA...astia nu mai pot posta nimic in particular, totul se rezuma la KA :)))))
Crisu- vip
...sper ca n-a luat-o G pe aratura si l-a imbracat pe Mudur!!!!!!
carina- vip
...aiurea de tot conferinta asta de presa a lui madame Meric, iar traducerea si mai aiurea....si cu scuza asta ca au avut rau de mare nu o pot "hali"...acolo nu este mare deschisa ca sa zici ca s-a pus furtuna de gr 6-7 sau hula...este un gen canal unde valurile nu dispar niciodata datorita sutelor de ambarcatiuni care tranziteaza zilnic in ambele sensuri...puteau sa ramana ancorati la mal bine merci si sa-si vada de filmari....problema este ca sunt f obositi, in fiecare saptamana sunt la limita cu filmarile...astazi se mai comenta cum ca in ep trecut Turcan teyze a comis-o ...la scena aceea cand spunea ca vor veni s-o ceara pe Defne, in loc sa spuna Neriman, i-ar fi spus cum o cheama in realitate...
carina- vip
Pagina 7 din 40 • 1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40
Subiecte similare
» 11. Kiralik Ask - comentarii
» 1.Kiralik Ask - comentarii
» 7. Kiralik Ask - comentarii
» 2. Kiralik Ask - comentarii
» 8. Kiralik Ask - comentarii
» 1.Kiralik Ask - comentarii
» 7. Kiralik Ask - comentarii
» 2. Kiralik Ask - comentarii