9. Kiralik Ask - comentarii
+7
Nicky
violeta maicariu
Crisu
Iuliana Maties
lombicutz
Irina111
iulianagl
11 participanți
Pagina 23 din 40
Pagina 23 din 40 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40
Re: 9. Kiralik Ask - comentarii
Multumim!carina a scris:...am pus la sectiunea traduceri prima parte ep.48, cu o durata de 1 h...poate reusesc fetele sa ajunga la zi....au reusit sa urce pe youtube ep pana la 34 inclusiv..
Pe youtube au postat?
Crisu- vip
Data de inscriere : 23/01/2016
Si pe mare si pe uscat, pe vapor, in remorca, in padure, pe balcon, Turcia, Italia...pentru toate gusturile sa fie :)))
Crisu- vip
Si cu asta am incheiat seara, va spun noapte buna
Crisu- vip
night ..night..Crisu a scris:Si cu asta am incheiat seara, va spun noapte buna
Irina111- membru senior
Data de inscriere : 06/09/2015
Crisu a scris:
Multumim!
Pe youtube au postat?
da, pe youtube sunt puse de la 1 la 34 inclusiv...45,46,47,48 au spus ca le vor urca si pe ele pe yb dar vor sa le puna in ordine..
http://diziteamro.blogspot.ro/
..noapte buna dragalaselor,
carina- vip
Data de inscriere : 18/09/2009
Buna dimineata,m-ati incantat de dimineata cu com-urile voastre;vedeti asa de bine lucrurile si le spuneti de numa-numa.Pt azi am ce vedea datorita fetelor de la dizi(niste harnicute).
Voua va doresc dumineca placuta,chiar daca vremea-i mohorata.
Voua va doresc dumineca placuta,chiar daca vremea-i mohorata.
Iuliana Maties- membru incepator
Data de inscriere : 06/03/2015
Buna dimineata güzel insanlar!
Iuliana Maties, multumesc, o duminica frumoasa, de asemenea!
Carina, multumesc pt link, le cautasem pe fetele de la dizi pe youtube, gasisem canalul dar era gol, inseamna ca le au postat nelistate sau ceva de genul si gasesti video urile doar cu ajutorul link ului, nu m am gandit sa intru pe blog, ma bucur ca le au postat si pe youtube, recunosc ca prefer varianta asta.
Carina, multumesc pt link, le cautasem pe fetele de la dizi pe youtube, gasisem canalul dar era gol, inseamna ca le au postat nelistate sau ceva de genul si gasesti video urile doar cu ajutorul link ului, nu m am gandit sa intru pe blog, ma bucur ca le au postat si pe youtube, recunosc ca prefer varianta asta.
Crisu- vip
O duminică frumoasă tuturor!
De ultimul episod nu scriu nimic. M-a terminat Omer cu încăpățânarea lui.
Nici ea nu e chiar nevinovată, dar zău că nu merita să se comporte așa cu ea doar pentru că nu l-a avertizat că bunicul va fi în casa ei. Mi-e milă de ea când el o să afle marele ei secret.
Nicky- vip
Data de inscriere : 29/08/2010
Omer n-are încredere decât în el însuși.
Nicky- vip
Me, myself and I, Omer!
lombicutz- vip
Data de inscriere : 19/04/2010
Localizare : Cluj-Napoca
lombicutz- vip
G, cred ca a urmat sfaturile fanilor...invata de la Elcin cum sa zambeasca(((((
Ultima editare efectuata de catre carina in Dum 12 Iun 2016, 6:35 pm, editata de 1 ori
carina- vip
...cica Defne s-a dus la companie sa-si depuna demisia...
carina- vip
...astazi de la filmari...
carina- vip
...fetele vorbesc cum ca si Yasemin isi depune demisia....si cica in sezonul 2 nu mai joaca...
carina- vip
Am zis, eram sigura. Nu avea sens sa bage stupizenia dinte Sinan si Yasemin. Doar daca unul dintre ei nu mai apare in S2carina a scris:...fetele vorbesc cum ca si Yasemin isi depune demisia....si cica in sezonul 2 nu mai joaca...
lombicutz- vip
lombicutz a scris:
Am zis, eram sigura. Nu avea sens sa bage stupizenia dinte Sinan si Yasemin. Doar daca unul dintre ei nu mai apare in S2
....oricum este aiurea....puteau gasi n motive, nu tampenia asta....intrebarea mea este pana la urma cine face nunta?
....aseara am urmatit partea 1 a ep.48 tradus si am constatat ca Necmie ii spune lui Sinan ( pe terasa hotelului unde urma sa aibe loc nunta lui Alp) ca are o pereche de butoni mostenire de familie si ca Omer nu-i va purta niciodata fiindca provin de la Hulusi si ca s-a gandit ca el mai are un fiu ( adica Sinan) si ca ar fi fff incantat sa-i poarte in ziua nuntii....Sinan se fastaceste si parca ar fi vrut sa-i spuna ca el se va casatori in curand cu Yasemin, dar a ramas totul in coada de peste....
carina- vip
Crisu a scris:Buna dimineata güzel insanlar!
...ptr putin Crisu...
carina- vip
Cum cine? Omer. Meric repeta fazele si sunt convinsa ca se va repeta povestea cu desenul vandut lui Tranba. Omer se supara pe Defne, se despart, apare cineva din familie care se spovedeste,( Neriman sau Necmie), Omer regreta, se impaca cu bunicul, cumva o impaca pe Defne..nuntacarina a scris:
....oricum este aiurea....puteau gasi n motive, nu tampenia asta....intrebarea mea este pana la urma cine face nunta?
....aseara am urmatit partea 1 a ep.48 tradus si am constatat ca Necmie ii spune lui Sinan ( pe terasa hotelului unde urma sa aibe loc nunta lui Alp) ca are o pereche de butoni mostenire de familie si ca Omer nu-i va purta niciodata fiindca provin de la Hulusi si ca s-a gandit ca el mai are un fiu ( adica Sinan) si ca ar fi fff incantat sa-i poarte in ziua nuntii....Sinan se fastaceste si parca ar fi vrut sa-i spuna ca el se va casatori in curand cu Yasemin, dar a ramas totul in coada de peste....
Ultima editare efectuata de catre lombicutz in Dum 12 Iun 2016, 7:49 pm, editata de 1 ori
lombicutz- vip
Frumoase! Felicitări! Mulțumim.Admin_dea05 a scris:https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/t822p100-defne-si-omer-poze-editate-in-photoshop-anda-designs#438698
Cateva poze si de la mine
Nicky- vip
...sa inteleg ca Baris nu a avut zilele acestea "babysitter" ptr Muduru?...si ieri si astazi a fost cu el la filmari....
carina- vip
Pagina 23 din 40 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40
Subiecte similare
» 11. Kiralik Ask - comentarii
» 1.Kiralik Ask - comentarii
» 7. Kiralik Ask - comentarii
» 2. Kiralik Ask - comentarii
» 8. Kiralik Ask - comentarii
» 1.Kiralik Ask - comentarii
» 7. Kiralik Ask - comentarii
» 2. Kiralik Ask - comentarii