Serialesitelenovelet
9. Kiralik Ask - comentarii - Pagina 13 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
9. Kiralik Ask - comentarii - Pagina 13 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

9. Kiralik Ask - comentarii

+7
Nicky
violeta maicariu
Crisu
Iuliana Maties
lombicutz
Irina111
iulianagl
11 participanți

Pagina 13 din 40 Înapoi  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40  Urmatorul

In jos

9. Kiralik Ask - comentarii - Pagina 13 Empty Re: 9. Kiralik Ask - comentarii

Mesaj Scris de lombicutz Vin 10 Iun 2016, 3:38 pm

Crisu a scris:Si eu i as transmite cateva urari de bine scenaristei. Zicea de intarirea personalitatii lui Defne...unde? cand? A scapat de santajul cu datoria, a inceput Neriman sa o ameninte cu adevarul, de atunci trebuia sa ia atitudine Defne si sa i zica vreo 2 lui Neriman, iar Necmi un papa lapte, n are curajul sa si infrunte tatal nici macar de dragul nepotului "preaiubit", ii zice lui Neriman sa nu se mai amestece intre copii doar cand n are el niciun interes, daca vreo raspundere cade si pe umerii lui, sa se amestece atunci, sa i rezolve Defne problemele de familie...sunt curioasa daca o sa i spuna lui Omer ca el si Neriman au fost cu ideea venirii lui mos Hulusi la logodna, daca o sa si asume responsabilitatea.
Iar confruntarea dintre mos Hulusi si Omer in momentul logodnei e cea mai mare prostie...oare nu gasea alta ocazie?!

Mi-a pierit tot cheful de vizionare. Si serialul asta chiar era momentul de relaxare dupa cate o saptamana nebuna.Nici de Baris n-am chef:)))) Oricat de simpatici mi-ar fi, ma dispera sa o vad iarasi pe Defne smiorcaita. Tot astept sa-i vina mintea la cap iar scenarista tot mai carpa si mai tuta o face. Iar ideea ca ramane gravida si vai cum din intamplare afla Omer, ma lasa complet rece. Am mai vazut filmul asta, nu mai are farmec inca o data:((((
lombicutz
lombicutz
vip
vip

Data de inscriere : 19/04/2010
Localizare : Cluj-Napoca

Sus In jos

Mesaj Scris de Crisu Vin 10 Iun 2016, 3:58 pm

lombicutz a scris:

Mi-a pierit tot cheful de vizionare. Si serialul asta chiar era momentul de relaxare dupa cate o saptamana nebuna.Nici de Baris n-am chef:)))) Oricat de simpatici mi-ar fi, ma dispera sa o vad iarasi pe Defne smiorcaita. Tot astept sa-i vina mintea la cap iar scenarista tot mai carpa si mai tuta o face. Iar ideea ca ramane gravida si vai cum din intamplare afla Omer, ma lasa complet rece. Am mai vazut filmul asta, nu mai are farmec inca o data:((((
Si eu am sperat intr un episod frumos, va fi destula drama cand va iesi adevarul la iveala, nu mai era cazul de drama in plus din cauza mosului...din cauza asta abia astept sa se termine odata cu secretul asta, poate o sa vedem si o Defne care va sti sa i spuna nu lui Neriman. Ideea cu graviditatea nu mi surade nici mie, eventual mai tarziu, dupa impacare, nu vreau sa fie asta un pas spre impacarea lor...
Crisu
Crisu
vip
vip

Data de inscriere : 23/01/2016

Sus In jos

Mesaj Scris de Crisu Vin 10 Iun 2016, 3:58 pm

De azi, de la set

9. Kiralik Ask - comentarii - Pagina 13 Rsa3k2
Crisu
Crisu
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Irina111 Vin 10 Iun 2016, 4:00 pm

lombicutz a scris:

...Buna fetele ...din ce in ce mai dezamagitor acest serial...am crezut ca dupa ce s au decis sa continuie si seria a 2 a or fi mai implicati (ca la inceput)dar se pare ca nu ...scenarista cateodata spui ca i cazuta in cap ...repeta acelasi scene la diferite cupluri di serial ..D nu si mai revine niciodata scenarista asa o vede (o mincinoasa ,o fata de neincredere care spune pvestea ei la tot alaiul de personaje care intra si iese din acest serial(ex acum ..ce dracul cauta la Yasemin ,asta nu stia de secret)numai O nu afla ...numai iubire nu se numeste ce simte ea pt Omer ...s apoi si pe partea celalalta in viata particulara a actorilor care se pp a fi ce i principali ..B si E ..o adevarat drama au facut in acest timp cat au jucat in acest serial cu iubirile lor extraordinare langa care dorm... fac o paranteza ...aseara m am uitat la serialul care a inceput No.309 ..fff comic , inca nu m am obisnuit cu actorii nu sunt asa de carismatici ca B si E dar e frumos ..

Ultima editare efectuata de catre Irina111 in Vin 10 Iun 2016, 4:08 pm, editata de 1 ori

Irina111
membru senior
membru senior

Data de inscriere : 06/09/2015

Sus In jos

Mesaj Scris de Crisu Vin 10 Iun 2016, 4:02 pm

Se pare ca Omer nu pleaca dupa vederea bunicului si isi vor pune inelele, sper sa nu fie mos Hulusi cel care va face acest lucru, adica ar fi prea de tot...
Crisu
Crisu
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de lombicutz Vin 10 Iun 2016, 4:05 pm

[quote="Crisu"]De azi, de la set

Desteptii astia doi...altii care alimenteaza confuzia si ceata din mintea lui Defne. 9. Kiralik Ask - comentarii - Pagina 13 2743637754
lombicutz
lombicutz
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de lombicutz Vin 10 Iun 2016, 4:06 pm

Crisu a scris:Se pare ca Omer nu pleaca dupa vederea bunicului si isi vor pune inelele, sper sa nu fie mos Hulusi cel care va face acest lucru, adica ar fi prea de tot...

In serialele turcesti totul poate fi posibil.Si o sa-i si sarute mana! stupid
lombicutz
lombicutz
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Crisu Vin 10 Iun 2016, 4:08 pm

Gata, s au ocupat fanii si de reclama :)))

https://twitter.com/tubikodono1/status/741254949481422848

Comenteaza cineva la postarea asta: nu e panica, fanii se ocupa de tot Smile

Ultima editare efectuata de catre Crisu in Vin 10 Iun 2016, 4:22 pm, editata de 1 ori
Crisu
Crisu
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Crisu Vin 10 Iun 2016, 4:14 pm

lombicutz a scris:

In serialele turcesti totul poate fi posibil.Si o sa-i si sarute mana! stupid

Deja sarutatul mainii ar umple si fantana, nu numai paharul...cred ca in fata ochilor lui Omer se vor derula toate amintirile dureroase legate de mama lui, de la Neriman n am pretentii, dar Necmi si Defne nu ar fi trebuit sa l puna in fata faptului implinit, mai ales in modul asta.
Crisu
Crisu
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de lombicutz Vin 10 Iun 2016, 4:16 pm

Irina111 a scris:
...Buna fetele ...din ce in ce mai dezamagitor acest serial...am crezut ca dupa ce s au decis sa continuie si seria a 2 a or fi mai implicati (ca la inceput)dar se pare ca nu ...scenarista cateodata spui ca i cazuta in cap ...pepeta acelasi scene la diferite cupluri di serial ..D nu si mai revine niciodata asa o vede ea (o mincinoasa ,o fata de neincredere care spune pvestea ei la tot alaiul de personaje care intra si iese din acest serial(ex acum ..ce dracul cauta la Yasemin ,asta nu stia de secret)numai O nu ...numai iubire nu i la ea ...s apoi si pe partea celalalta in viata particulara a actorilor care se pp a fi ce i principali ..B si E ..o adevarat drama au facut in acst timp cat au jucat in zcest serial cu iubirile lor extraordinare ... fac o paranteza ...aseara m am uitat la serialul care a inceput No.309 ..fff comin , inca nu m am obisnuit cu actorii nu sunt asa de carismatici ca B si E dar e frumos ..
Sa vedem ce-o sa fie, de multe ori dupa ce am vazut episodul tradus multe scene care pareau fara sens in promo, au capatat alt inteles si-au avut rostul.Pune te rog, un link de la serialul despre care zici. Nu prea cred ca ca o sa ma uit, KA imi mananca tot timpul si am restante seriase la alte seriale, dar....
lombicutz
lombicutz
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Crisu Vin 10 Iun 2016, 4:17 pm

lombicutz a scris:

Ametitii astia doi ma enerveaza la culme, si in pozele din albumul episodului 50 rad ca tembelii, ce or fi gasit de ras...poate in sezonul 2 se mai mareste Esra si devine o adolescenta, la ea mai e o speranta :)))
Crisu
Crisu
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Irina111 Vin 10 Iun 2016, 4:21 pm

lombicutz a scris:
Sa vedem ce-o sa fie, de multe ori dupa ce am vazut episodul tradus multe scene care pareau fara sens in promo, au capatat alt inteles si-au avut rostul.Pune te rog, un link de la serialul despre care zici. Nu prea cred ca ca o sa ma uit, KA imi mananca tot timpul si am restante seriase la alte seriale, dar....
https://www.youtube.com/watch?v=_tlBUSUKnRQ pare reconfortant...ori am avut eu o stare buna ori intradevar a f comic

Irina111
membru senior
membru senior

Sus In jos

Mesaj Scris de lombicutz Vin 10 Iun 2016, 4:22 pm

Crisu a scris:

Deja sarutatul mainii ar umple si fantana, nu numai paharul...cred ca in fata ochilor lui Omer se vor derula toate amintirile dureroase legate de mama lui, de la Neriman n am pretentii, dar Necmi si Defne nu ar fi trebuit sa l puna in fata faptului implinit, mai ales in modul asta.

Stii care e problema mea? Ca de mute ori situatii dinastea tampite au fost lasate in aer, puncte de suspensie...Noi ne sfaramam aici ptr mandria lui Omer iar scenarista+regizorul o s-o invarta din camera si din montaj. La revedere! Se ridica Neriman de pe canapea, vrajeste trei manipulari, Necmie ii tine isonul si gata logodna.Cafeaua, ura!!! si la gara.
lombicutz
lombicutz
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de lombicutz Vin 10 Iun 2016, 4:22 pm

Irina111 a scris:
https://www.youtube.com/watch?v=_tlBUSUKnRQ  pare reconfortant...ori am avut eu o stare buna ori intradevar a f comic

Merci,o sa ma uit.
lombicutz
lombicutz
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Crisu Vin 10 Iun 2016, 4:23 pm

9. Kiralik Ask - comentarii - Pagina 13 Xe0tc2
Crisu
Crisu
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Crisu Vin 10 Iun 2016, 4:28 pm

Au "amenintat" de ieri ca vor aparea azi niste poze din spatele camerei de filmat, vad ca nimic pana acum...
Au reluat rezumatul de n ori...de poze cred ca au uitat :))

PS: au postat pe pagina lor ca sunt ultimele 3 episoade pana la sfarsitul sezonului, deci 52 e ultimul

Ultima editare efectuata de catre Crisu in Vin 10 Iun 2016, 4:40 pm, editata de 1 ori
Crisu
Crisu
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de lombicutz Vin 10 Iun 2016, 4:40 pm

Crisu a scris:
Au "amenintat" de ieri ca vor aparea azi niste poze din spatele camerei de filmat, vad ca nimic pana acum...
Au reluat rezumatul de n ori...de poze cred ca au uitat :))
Poate pana ajung eu acasa ne dau si cateva poze numai bune de ridicat moralul. Ne vedem inainte de serial, sa vedem azi cu ce ne jucam pe TT.
lombicutz
lombicutz
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Crisu Vin 10 Iun 2016, 4:46 pm

lombicutz a scris:
Poate pana ajung eu acasa ne dau si cateva poze numai bune de ridicat moralul. Ne vedem inainte de serial, sa vedem azi cu ce ne jucam pe TT.

Macar cu pozele sa ne incante...poate, totusi, nu va fi un episod asa de lacrimogen, sper.
Asteptam eticheta :))))
Crisu
Crisu
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Crisu Vin 10 Iun 2016, 4:54 pm

Au prins o si pe Elcin, cu spatele

9. Kiralik Ask - comentarii - Pagina 13 2lvbeag
Crisu
Crisu
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Crisu Vin 10 Iun 2016, 4:56 pm

Pe poza cu E-B scrie: priviri pline de iubire, iar pe poza cu G-B: priviri fara sens (goale)
:))))

9. Kiralik Ask - comentarii - Pagina 13 29loehy
Crisu
Crisu
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de carina Vin 10 Iun 2016, 5:02 pm

Crisu a scris:Au prins o si pe Elcin, cu spatele

9. Kiralik Ask - comentarii - Pagina 13 I67.

Crisu, dar unde este Elcin aici?...si cine este barbatul acela de langa ea?

Ultima editare efectuata de catre carina in Vin 10 Iun 2016, 5:25 pm, editata de 1 ori

carina
vip
vip

Data de inscriere : 18/09/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de Crisu Vin 10 Iun 2016, 5:02 pm

9. Kiralik Ask - comentarii - Pagina 13 E0hgg2
Crisu
Crisu
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Crisu Vin 10 Iun 2016, 5:04 pm

carina a scris:

Crisu, dar unde este Elcin aici?...si cene este barbatul acela de langa ea?

Langa ea cu camasa in carouri este Serdar si sunt in cartier la ei.
Crisu
Crisu
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Irina111 Vin 10 Iun 2016, 5:06 pm

Crisu a scris:9. Kiralik Ask - comentarii - Pagina 13 E0hgg2
..nesincronizati mi se mai par ..si reci ..

Irina111
membru senior
membru senior

Sus In jos

Mesaj Scris de carina Vin 10 Iun 2016, 5:09 pm

...am prins astazi pe IG ( de pe tlf) o inregistrare scurta cu Baris si G de la nunata respectiva si am impresia ca ei nu s-au tinut de mana pana cand nu au vazut reporterii...inregistrarea era facuta la sosire...incerc s-o gasesc, era poatata de "baciss"...nu mai retin id-ul...

carina
vip
vip

Data de inscriere : 18/09/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 13 din 40 Înapoi  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare