9. Kiralik Ask - comentarii
+7
Nicky
violeta maicariu
Crisu
Iuliana Maties
lombicutz
Irina111
iulianagl
11 participanți
Pagina 12 din 40
Pagina 12 din 40 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40
Re: 9. Kiralik Ask - comentarii
....reactia frumosilor anul trecut vs acum cateva zile...cel putin la Elcin se citeste de la mare distanta tristetea interioara....
....Elcin pare rau afectata, nu stiu ce s-a intamplat intre ei, dar cand sunt unul langa altul nu-si pot stapani suferinta....cel putin la Elcin e f vizibila starea...
Ultima editare efectuata de catre carina in Joi 09 Iun 2016, 2:01 pm, editata de 3 ori
carina- vip
Data de inscriere : 18/09/2009
Crisu a scris:Copilul cuplului G-B
vs copilul cuplului E-B
[img]http://.jpg[/img
...auuuuu!!!!!!!!!, sunt de balamuc fanii, macar cu poze dintr-astea sa-i mai tina piept bufonului!!!!!...baravooooo fani!!!!
carina- vip
....se spune ca aici Elcin este pozata dupa scena finala ep.40
Ultima editare efectuata de catre carina in Joi 09 Iun 2016, 4:15 pm, editata de 1 ori
carina- vip
http://www.gecce.com/haber-elcin-sangu-dogum-gunu-partisinde
...art.in presa despre petrecerea de ieri ....cred ca Elcin a fost singura, adica fara Y
...art.in presa despre petrecerea de ieri ....cred ca Elcin a fost singura, adica fara Y
carina- vip
...cica poza este ieri, servind micul dejun..
carina- vip
https://www.facebook.com/KAFamily1/videos/552711024931944/?video_source=pages_finch_main_video
Elcin a dat in scranteala lui G, mama snapchat-lui
carina- vip
Zice ca stilistul si a sarbatorit ziua de nastere alaturi de prieteni. Elcin si restul nu l au lasat singur si au sarbatorit impreuna cei 25 de ani implinitit de stilist si ca el a postat aceasta poza pe ig si isi ura la multi ani.carina a scris:http://www.gecce.com/haber-elcin-sangu-dogum-gunu-partisinde
Am salvat si eu niste poze pe laptop, promit sa recuperez maine, sunt rupta de oboseala :))
Crisu- vip
Data de inscriere : 23/01/2016
Cred ca i a facut o cineva cu care era pe acolo, am incercat si eu aplicatia azi, sunt funny unele cand le testezi pentru prima oara...carina a scris:https://www.facebook.com/KAFamily1/videos/552711024931944/?video_source=pages_finch_main_video
Crisu- vip
lombicutz- vip
Data de inscriere : 19/04/2010
Localizare : Cluj-Napoca
Buna!
Nu credeam ca o sa mai apara si fragmentul 2, nu mi place cum se prezinta ep pana acum, Omer iar se supara, iar sparge prin casa - si ii cam dau dreptate, iar Defne ce sa faca, asculta de Neriman ca n are incotro si toate oalele se sparg in capul ei...abia astept sa se termine cu secretul asta...
Nu credeam ca o sa mai apara si fragmentul 2, nu mi place cum se prezinta ep pana acum, Omer iar se supara, iar sparge prin casa - si ii cam dau dreptate, iar Defne ce sa faca, asculta de Neriman ca n are incotro si toate oalele se sparg in capul ei...abia astept sa se termine cu secretul asta...
Crisu- vip
In curand, Elcin si Baris nu vor mai avea nevoie de manageri, se vor ocupa fanii de tot.
Au inceput zilele trecute prin a da un mesaj pe tt catre nescafe (era si o poza atasata cu ei doi band cafea) in care spuneau ca ar fi potriviti pentru o reclama, iar cei de la nescafe au raspuns ca multumesc pentru recomandare si au trimis o catre departamentul specializat. De aici a inceput nebunia, au urmat mesaje de genul asta catre diferite marci de paste, inghetata, ceai, masini, saltele de pat...:)))
Au inceput zilele trecute prin a da un mesaj pe tt catre nescafe (era si o poza atasata cu ei doi band cafea) in care spuneau ca ar fi potriviti pentru o reclama, iar cei de la nescafe au raspuns ca multumesc pentru recomandare si au trimis o catre departamentul specializat. De aici a inceput nebunia, au urmat mesaje de genul asta catre diferite marci de paste, inghetata, ceai, masini, saltele de pat...:)))
Crisu- vip
uite asa ii îmbogățesc faniiCrisu a scris:In curand, Elcin si Baris nu vor mai avea nevoie de manageri, se vor ocupa fanii de tot.
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
lombicutz- vip
Aceeasi invarteala in jurul cozii, aceeasi Defne fara atitudine si fara curaj. La ora asta as putea sa o pleznesc pe scenarista.
lombicutz- vip
Si eu i as transmite cateva urari de bine scenaristei. Zicea de intarirea personalitatii lui Defne...unde? cand? A scapat de santajul cu datoria, a inceput Neriman sa o ameninte cu adevarul, de atunci trebuia sa ia atitudine Defne si sa i zica vreo 2 lui Neriman, iar Necmi un papa lapte, n are curajul sa si infrunte tatal nici macar de dragul nepotului "preaiubit", ii zice lui Neriman sa nu se mai amestece intre copii doar cand n are el niciun interes, daca vreo raspundere cade si pe umerii lui, sa se amestece atunci, sa i rezolve Defne problemele de familie...sunt curioasa daca o sa i spuna lui Omer ca el si Neriman au fost cu ideea venirii lui mos Hulusi la logodna, daca o sa si asume responsabilitatea.
Iar confruntarea dintre mos Hulusi si Omer in momentul logodnei e cea mai mare prostie...oare nu gasea alta ocazie?!
Iar confruntarea dintre mos Hulusi si Omer in momentul logodnei e cea mai mare prostie...oare nu gasea alta ocazie?!
Crisu- vip
Admin_dea05 a scris:
uite asa ii îmbogățesc fanii
Exact :))
Se pare ca marca Nescafe a fost pe primul loc ieri, printre cele mai discutate marci pe tt.
Crisu- vip
Pagina 12 din 40 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40
Subiecte similare
» 11. Kiralik Ask - comentarii
» 1.Kiralik Ask - comentarii
» 7. Kiralik Ask - comentarii
» 2. Kiralik Ask - comentarii
» 8. Kiralik Ask - comentarii
» 1.Kiralik Ask - comentarii
» 7. Kiralik Ask - comentarii
» 2. Kiralik Ask - comentarii