9. Kiralik Ask - comentarii
+7
Nicky
violeta maicariu
Crisu
Iuliana Maties
lombicutz
Irina111
iulianagl
11 participanți
Pagina 2 din 40
Pagina 2 din 40 • 1, 2, 3 ... 21 ... 40
Re: 9. Kiralik Ask - comentarii
Crisu a scris:
Link cu interviul din 30.11.2014
http://sosyal.hurriyet.com.tr/yazar/omur-gedik_119/o-kadin-i-bulursam-bir-seneye-evlenirim_27676346
...multumesc Crisu,asa se pare ca acesta este interviul tradus, imi este cunoscuta expresia " nu-mi amintesc cand m-am indragostit", eu ma intreb oare a reusit sa cunoasca adevarata dragoste?
ref G, arunca alta momeala pe piatza((((...pai daca tot e sigura pe iubirea lui Baris si ca totul merge la superlativ intre ei, de ce nu inventeaza ceva constructiv atat ptr cuplul G-Baris, cat si ptr fani?...de ce aproape in fiecare zi isi pune poze pe IG ba din locatia lui Baris, ba cu Mudur?...sustine cum ca face parte dintr-o familie de intelectuali si ca a primit o educatie aleasa ( cred ca cu asta ii da peste nas lui Baris)...ce fel de maniere sunt astea?...a vazut ea un astfel de comportament la "n" cupluri din breasla lor?
carina- vip
Data de inscriere : 18/09/2009
Crisu a scris:Woow, Carina, ai facut rezumatul evenimentelor din ultimele luni, am citit cu placere tot ce ai scris...ai dreptate, G este o femeie ranita in orgoliu, indiferent care este relatia dintre ea si B, ca se iubesc, ca nu se iubesc, nici nu conteaza, toata lumea din si fluturele care i umbla pe la nas...????...de unde si pana unde pe un cont de bijuterii...
https://www..com/liojewelry/
...vreau sa scriu o parere personala despre Baris, dar mai intai vreau sa-mi cer scuze ptr ducerea in eroare cu acele accesorii....stiu ca la aceea vreme, am comentat si noi aici acest aspect...probabil ca evenimentele au avut loc unul dupa altul, in sensul ca a aparut Baris in poza cu cele doua surori, fanii au luat cu asalt site-ul societatii producatoare de accesorii si au tot intrebat de ce nu apare si Elcin in poza, fetele au raspuns ca exista poze si cu Elcin dar sunt pe tlf ei si in cel mai scurt timp vor fi publicate, etc...apare poza cu Elcin/lant/medalion etc, si in aceeasi zi isi posteaza pe IG si G o poza cu ultima achizitie...probabil ca de aici a aparut eroarea, toata lumea comenta la vremea respectiva ca achizitiile sunt de la aceeasi firma...inca o data mii de scuze...
Ultima editare efectuata de catre carina in Sam 04 Iun 2016, 6:14 pm, editata de 1 ori
carina- vip
....mi-am format o parere despre omul Baris in urma interviurilor si a unor emisiuni... ...de curand am citit pe un site, la sectiunea notite, o biografie in lb romana, ptr care trebuie sa recunosc ca am mari indoieli cu privire la aceea traducere ( de fapt nici nu stiu de unde provine aceea descriere, daca a fost vreun art tradus/ajustat, habar nu am) in care se spunea ca provine dintr-o familie fff bogata, cu afaceri in domeniul imobiliar, fabrici de tesaturi, tranzactii de aur, etc...dupa acea descrie esti indreptat sa arunci o privire peste Mediterana si sa te intrebi daca nu cumva Baris o fi vreun descendet al vecinului grec Onassis!!! in fine, sa revenim la omul Baris!!!!...la Baris am remarcat o sensibilitate iesita din comun, ptr.un barbat de 29 ani, care nu reuseste sa-si tina in frau emotiile, fiind pus in situatia de a-si intrerupe discursul ptr cateva secunde...de aceeasi sensibilitate emotionala este stapanit ori de cate ori se afla in preajma copiilor cu dezabilitati sau afectiuni cronice...
...aceasta sensibilitate, ma duce cu gandul, ca omul Baris este marcat ireversibil de propriile trairi ale copilariei si existentei...
...un alt aspect pe care l-am remarcat la Baris sunt banii... si aici nu ma refer la faptul cum ca ar fi materialist,( nu are nici o legatura cu aceasta latura), ba dimpotriva mi se pare destul de galant, ci la teama, teama ca s-ar putea intampla vreodata in viata sa nu aibe bani...nu cred ca exista vreun interviu in care sa nu existe cuvantul "bani"....exp. "rep:care este accesoriul cu care niciodata nu iesti din casa? B: banii"... in ultimul interviu" B: am muncit, am castigat bani", etc...aceste afirmatii rapide ( care sunt in subconstient) ale omului Baris ma fac sa cred ca nu a avut o copilarie tocmai de invidiat si cu siguranta acest "accesoriu" de cele mai multe ori i-a lipsit.
...deci in concluzie, omul Baris inca este "bantuit" de trecut , trecut de care nu s-a putut rupe,nu are incredere in el, complet debusolat si in speranta ca va reusi sa schimbe cursul vietii, se arunca in bratele deschise ale versatei Gupse care cu umorul ei sec, pe moment a crezut ca " la vie en rose"....problemele mari si luptele interioare ptr Baris au aparut dupa primele 5-6 luni de la inceperea filmarilor serialului KA..,,odata cu acest serial incepe sa cunoasca celebritatea, pozitia sociala si independenta financiara, intalneste alte genuri de oameni, cu preocupari si activitati diferite fata de ce avea acasa....inca mai sper ca intr-o buna zi steaua norocoasa a lui Baris va straluci, si-i la lumina propriul drum si va intalni femeia pe care intr-adevar il merita..
...aceasta sensibilitate, ma duce cu gandul, ca omul Baris este marcat ireversibil de propriile trairi ale copilariei si existentei...
...un alt aspect pe care l-am remarcat la Baris sunt banii... si aici nu ma refer la faptul cum ca ar fi materialist,( nu are nici o legatura cu aceasta latura), ba dimpotriva mi se pare destul de galant, ci la teama, teama ca s-ar putea intampla vreodata in viata sa nu aibe bani...nu cred ca exista vreun interviu in care sa nu existe cuvantul "bani"....exp. "rep:care este accesoriul cu care niciodata nu iesti din casa? B: banii"... in ultimul interviu" B: am muncit, am castigat bani", etc...aceste afirmatii rapide ( care sunt in subconstient) ale omului Baris ma fac sa cred ca nu a avut o copilarie tocmai de invidiat si cu siguranta acest "accesoriu" de cele mai multe ori i-a lipsit.
...deci in concluzie, omul Baris inca este "bantuit" de trecut , trecut de care nu s-a putut rupe,nu are incredere in el, complet debusolat si in speranta ca va reusi sa schimbe cursul vietii, se arunca in bratele deschise ale versatei Gupse care cu umorul ei sec, pe moment a crezut ca " la vie en rose"....problemele mari si luptele interioare ptr Baris au aparut dupa primele 5-6 luni de la inceperea filmarilor serialului KA..,,odata cu acest serial incepe sa cunoasca celebritatea, pozitia sociala si independenta financiara, intalneste alte genuri de oameni, cu preocupari si activitati diferite fata de ce avea acasa....inca mai sper ca intr-o buna zi steaua norocoasa a lui Baris va straluci, si-i la lumina propriul drum si va intalni femeia pe care intr-adevar il merita..
Ultima editare efectuata de catre carina in Sam 04 Iun 2016, 8:36 pm, editata de 9 ori
carina- vip
Nu e cazul de cerut scuze, si eu am mai zis prostii pe aici, la naiba cu turca lor, daca nu precizeaza clar, greu iti dai seama ce gen are persoana sau daca vorbesc la general sau la o anumita persoana - de ex, la poza cu Salih (Sinan), sotia lui si altii, de la recenta nunta, erau la o masa si cea care a postat poza a scris: Salih si sotia, (de) la nunta, eu am presupus ca e de la nunta lor, adica a lui Salih cu sotia, de unde, era de la nunta la care au participat si B cu G...la naiba cu exprimarea lor...carina a scris:
...vreau sa scriu o parere personala despre Baris, dar mai intai vreau sa-mi cer scuze ptr ducea in eroare cu acele accesorii....stiu ca la aceea vreme, am comentat si noi aici acest aspect...probabil ca evenimentele au avut loc unul dupa altul, in sensul ca a aparut Baris in poza cu cele doua surori, fanii au luat cu asalt site-ul societatii producatoare de accesorii si au tot intrebat de ce nu apare si Elcin in poza, fetele au raspuns ca exista poze si cu Elcin dar sunt pe tlf ei si in cel mai scurt timp vor fi publicate, etc...apare poza cu Elcin/lant/medalion etc, si in aceeasi zi isi posteaza pe IG si G o poza cu ultima achizitie...probabil ca de aici a aparut eroarea, toata lumea comenta la vremea respectiva ca achizitiile sunt de la aceeasi firma...inca o data mii de scuze...
Cat despre G, mi se par postari nefericite pentru a convinge lumea ca totul e bine intre, poate o fi totul bine, asa cum zic ei, si sunt f fericiti, dar de ce sa simti nevoia sa etalezi saptamanal lucrul asta daca tu esti asa sigur...Cat despre colier, e o repostare de pe un cont de bijuterii, e al ei, nu i al ei...nu stim, sau poate ea e modelul din pozele acelei firme, oricum, sincronizarea postarii cu KA nu mi se pare o intamplare, asa cum ai zis si tu.
Crisu- vip
Data de inscriere : 23/01/2016
Unii nu sunt zdraveni
Crisu- vip
Si a mai insistat cu inca o poza
Crisu- vip
Si o poza pentru revenire
Crisu- vip
Crisu a scris:
...bravvvvvoooooooooooo!!!!!!!!!!! felicitari fanilor!!!!!!!!!!.....poate s-o trezi prostul!!!!!!!
...pe poza asta scrie "urata"?....ar fi fost bine s-o si trimita catre cei 4 Arduci
carina- vip
Crisu, astea sunt aparute astazi?, sau atunci cand a avut loc evenimentul?
carina- vip
carina a scris:Crisu, astea sunt aparute astazi?, sau atunci cand a avut loc evenimentul?
Primele doua poze, cu G si comparatiile, sunt postate ieri, cea cu G si Y e postata pe 14 aprilie, iar cea cu proaspata Arduc (da, urata scrie) e postata pe 27 mai.
Crisu- vip
https://twitter.com/ElidorTurkiye/status/739126386967875584
reclama integrala cu Elcin si Onur , Elidor
reclama integrala cu Elcin si Onur , Elidor
carina- vip
Crisu a scris:
Primele doua poze, cu G si comparatiile, sunt postate ieri, cea cu G si Y e postata pe 14 aprilie, iar cea cu proaspata Arduc (da, urata scrie) e postata pe 27 mai.
...multumesc mult Crisu,
carina- vip
...aaaa!!!!, am uitat sa va spun...comentau astazi fanii cum ca Omer arunca florile si iese suparat din casa lui Defne...se pare ca nu va avea loc logodna...
carina- vip
Pt putincarina a scris:
...multumesc mult Crisu,
Cred ca o sa apara in ep viitor reclama la Elidor, Elcin/Defne are pe deget inelul de logodna de la Omer
Si poza asta e haioasa :)))
Crisu- vip
carina a scris:...aaaa!!!!, am uitat sa va spun...comentau astazi fanii cum ca Omer arunca florile si iese suparat din casa lui Defne...se pare ca nu va avea loc logodna...
Ayyy, sper sa nu se supere si pe Defne, ea n are nicio vina la faza cu bunicul.
Bonya zicea ca azi au fost filmari acasa la Neriman.
Crisu- vip
Au aparut si pastele in "discutie" :)))
Crisu- vip
Crisu a scris:
Ayyy, sper sa nu se supere si pe Defne, ea n are nicio vina la faza cu bunicul.
Bonya zicea ca azi au fost filmari acasa la Neriman.
...si eu sper acelasi lucru, dar la cat de ametita este Defne, o vad in stare sa ia totul asupra ei, numai sa nu supere pe cineva...vom vedea!!!!... cu siguranta se mai schimba "macazul"...cum o sa mai "garniseasca" actiunea ptr inca cel putin 30 ep?
carina- vip
Buna dragelor, mie imi face impresia ca ea e oaia neagra a familiei dar nu vrea sa spuna nimeni asta, stai sa vezi ce o sa mai descoperim despre ea in viitor.carina a scris:
...multumesc Crisu,asa se pare ca acesta este interviul tradus, imi este cunoscuta expresia " nu-mi amintesc cand m-am indragostit", eu ma intreb oare a reusit sa cunoasca adevarata dragoste?
ref G, arunca alta momeala pe piatza((((...pai daca tot e sigura pe iubirea lui Baris si ca totul merge la superlativ intre ei, de ce nu inventeaza ceva constructiv atat ptr cuplul G-Baris, cat si ptr fani?...de ce aproape in fiecare zi isi pune poze pe IG ba din locatia lui Baris, ba cu Mudur?...sustine cum ca face parte dintr-o familie de intelectuali si ca a primit o educatie aleasa ( cred ca cu asta ii da peste nas lui Baris)...ce fel de maniere sunt astea?...a vazut ea un astfel de comportament la "n" cupluri din breasla lor?
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Faza cu bunicul o sa i treaca repede, cred ca in episodul final de sezon se pregatesc de nunta, atunci o sa primeasca adevaratul soc, astept sa vad daca inainte sau dupa nunta (daca o sa afle inainte de nunta, o sa fie un deja vu din ep trecut, cu nunta dintre Alp si Sebnem), e cert ca finalul sezonului se va lasa cu drama, iar din sezonul 2 cred ca o sa treaca ceva episoade pana se vor impaca...carina a scris:
...si eu sper acelasi lucru, dar la cat de ametita este Defne, o vad in stare sa ia totul asupra ei, numai sa nu supere pe cineva...vom vedea!!!!... cu siguranta se mai schimba "macazul"...cum o sa mai "garniseasca" actiunea ptr inca cel putin 30 ep?
Crisu- vip
https://l.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fvogue.com.tr%2Fvideo%2Fbaris-arduc-ile-cekim-arkasinda&h=BAQF5X8GC
interviu Baris revista Vogue
Q: mar sau capsuna?
B: Mar
Q: ceai sau cafea?
B: Ceai
Q: caini sau pisici?
B: am un caine si doua pisici acasa si niciodata nu fac diferenta intre ele/animale
Q: de ce ti-ai numit catelul Müdür?
B: pentru ca asa arata, ca un mudur ( sef/director), este un buldog englez..
Q: aveti vreun talent ascuns/secret?
B: incerc sa invat sa bat la tobe, nimeni nu stie despre acest lucru,daca voi reusi acesta va fi "talentul" secret/ascuns..
O: iti amintesti de prima iubire?
B: prima iubire a fost mama..
Q: ce inseamna o femeie 'sexi' pentru tine?
B: prin simplitate si naturalete, vad o femeie atragatoare, o femeie insistenta ma indeparteaza (ceva de genul )
Q: exista ceva la care ai spune ca nu vei face niciodata?
B: daca spun ca nu voi face, tu-mi vei spune sa fac, asa ca nu vorbesc deloc pe aceasta tema...
Q: care din filmele turcesti ti-au placut cel mai mult?
B: exista o multime, dupa opinia mea ar fi ...“Canim Kardesim”, “Bodrum Hakimi”, “Devlerin Aski"
Q: cum e Omer si care sunt asemanarile dintre voi doi?
B: se aseamana amandoi, ca nu-s prea sociabili sau ca sunt deschisi doar anumitor persoane
Q: care este opinia ta despre serial KA?
B: KA este foarte important pentru mine, sunt o persoana caruia ii place sa rada si imi aduc aminte de episodul 14 in care vorbeam in italiana cu Elcin si ne-a trebuit cam 18 take-uri pana a iesit ce-ati vazut voi, ca nu ne puteam opri din ras... iubesc momentele amuzante dintre noi si acum am in telefon o filmare unde vorbeam cu Elcin in italiana...
Q: daca ai fi Omer si-ai afla adevarul, ce-ai face?
B: nu as sta la nici un fel de discutii, as pleca imediat....
...apoi face niste glume legate de cum ar face el o cerere in casatorie, legate tot de Omer
Q: noi te admiram pe tine, tu pe cine admiri?
B: o admir pe mama...
interviu Baris revista Vogue
Q: mar sau capsuna?
B: Mar
Q: ceai sau cafea?
B: Ceai
Q: caini sau pisici?
B: am un caine si doua pisici acasa si niciodata nu fac diferenta intre ele/animale
Q: de ce ti-ai numit catelul Müdür?
B: pentru ca asa arata, ca un mudur ( sef/director), este un buldog englez..
Q: aveti vreun talent ascuns/secret?
B: incerc sa invat sa bat la tobe, nimeni nu stie despre acest lucru,daca voi reusi acesta va fi "talentul" secret/ascuns..
O: iti amintesti de prima iubire?
B: prima iubire a fost mama..
Q: ce inseamna o femeie 'sexi' pentru tine?
B: prin simplitate si naturalete, vad o femeie atragatoare, o femeie insistenta ma indeparteaza (ceva de genul )
Q: exista ceva la care ai spune ca nu vei face niciodata?
B: daca spun ca nu voi face, tu-mi vei spune sa fac, asa ca nu vorbesc deloc pe aceasta tema...
Q: care din filmele turcesti ti-au placut cel mai mult?
B: exista o multime, dupa opinia mea ar fi ...“Canim Kardesim”, “Bodrum Hakimi”, “Devlerin Aski"
Q: cum e Omer si care sunt asemanarile dintre voi doi?
B: se aseamana amandoi, ca nu-s prea sociabili sau ca sunt deschisi doar anumitor persoane
Q: care este opinia ta despre serial KA?
B: KA este foarte important pentru mine, sunt o persoana caruia ii place sa rada si imi aduc aminte de episodul 14 in care vorbeam in italiana cu Elcin si ne-a trebuit cam 18 take-uri pana a iesit ce-ati vazut voi, ca nu ne puteam opri din ras... iubesc momentele amuzante dintre noi si acum am in telefon o filmare unde vorbeam cu Elcin in italiana...
Q: daca ai fi Omer si-ai afla adevarul, ce-ai face?
B: nu as sta la nici un fel de discutii, as pleca imediat....
...apoi face niste glume legate de cum ar face el o cerere in casatorie, legate tot de Omer
Q: noi te admiram pe tine, tu pe cine admiri?
B: o admir pe mama...
Ultima editare efectuata de catre carina in Dum 05 Iun 2016, 11:02 pm, editata de 9 ori
carina- vip
iulianagl a scris:
Buna dragelor, mie imi face impresia ca ea e oaia neagra a familiei dar nu vrea sa spuna nimeni asta, stai sa vezi ce o sa mai descoperim despre ea in viitor.
...nu cred ca este oaia neagra a familiei, ba dimpotriva taica-su o divinizeaza, in schimb are o personalitate puternica, fara complexe, cu mult tupeu, chiar uneori lipsita de scrupule si de cele mai multe ori cu ambitii prostesti...
carina- vip
Pagina 2 din 40 • 1, 2, 3 ... 21 ... 40
Subiecte similare
» 11. Kiralik Ask - comentarii
» 1.Kiralik Ask - comentarii
» 7. Kiralik Ask - comentarii
» 2. Kiralik Ask - comentarii
» 8. Kiralik Ask - comentarii
» 1.Kiralik Ask - comentarii
» 7. Kiralik Ask - comentarii
» 2. Kiralik Ask - comentarii