9. Kiralik Ask - comentarii
+7
Nicky
violeta maicariu
Crisu
Iuliana Maties
lombicutz
Irina111
iulianagl
11 participanți
Pagina 3 din 40
Pagina 3 din 40 • 1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40
Re: 9. Kiralik Ask - comentarii
...asta cred ca-i facatura fanilor!!!!!
carina- vip
Data de inscriere : 18/09/2009
Ambitioasa este mai degraba tupeista si chiar uneori o face si pe prostul, face toate astea ca sa capete atentie iar fanii uneori chiar nu trebuie bagata in seama iar de prostit o sa-l prosteasca pe Baris.carina a scris:
...nu cred ca este oaia neagra a familiei, ba dimpotriva taica-su o divinizeaza, in schimb are o personalitate puternica, fara complexe, cu mult tupeu, chiar uneori lipsita de scrupule si de cele mai multe ori cu ambitii prostesti...
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
carina a scris:
...asta cred ca-i facatura fanilor!!!!!
De pe pagina asta de facebook e postarea...deci, nu prezinta incredere
https://www.facebook.com/ozaygupse/timeline
Crisu- vip
Data de inscriere : 23/01/2016
Crisu a scris:
De pe pagina asta de facebook e postarea...deci, nu prezinta incredere
https://www.facebook.com/ozaygupse/timeline
...multumesc mult Crisu, stai ca-i trag si asteia niste msg de-o sa aibe cosmaruri la noapte...sa-mi verific aderesa de fb sa nu fie cea originala...distractie mare pe capul meu in aceasta seara!!!!
carina- vip
carina a scris:
...multumesc mult Crisu, stai ca-i trag si asteia niste msg de-o sa aibe cosmaruri la noapte...sa-mi verific aderesa de fb sa nu fie cea originala...distractie mare pe capul meu in aceasta seara!!!!
Esti geniala cu trasul mesajelor...
Crisu- vip
Crisu a scris:
Esti geniala cu trasul mesajelor...
...alta dandana...nu pot sa postez poze...i-am tras un msg 1/2 in turca restul in engleza, dar vroiam sa pun poza aceea pe care ai pus-o tu astazi ...intra tu putin pe fb si vezi ce-i lipseste, sau si-a luat masuri preventive si a scos optiunea de a distribui poze...
carina- vip
carina a scris:
...alta dandana...nu pot sa postez poze...i-am tras un msg 1/2 in turca restul in engleza, dar vroiam sa pun poza aceea pe care ai pus-o tu astazi ...intra tu putin pe fb si vezi ce-i lipseste, sau si-a luat masuri preventive si a scos optiunea de a distribui poze...
Da, nu se pot posta poze, doar text si emoticoane...
Habar n aveam ca se poate dezactiva optiunea asta...
Ultima editare efectuata de catre Crisu in Sam 04 Iun 2016, 11:37 pm, editata de 1 ori
Crisu- vip
Crisu a scris:
hmmm!!!!, trebuie sa ma apuc de treaba...dar nici chestia cu emoticoane nu ma prea misca, 1. nu prea stapanesc bine semnificatia si 2, am vazut ceva, dar parca au o semnificatie de bine!!!!....pana ma gandesc eu ce sa scriu cred ca-mi ia si asta "maul"...
carina- vip
Crisu a scris:
Habar n aveam ca se poate dezactiva optiunea asta...
...hmmm!!!, acum am vazut, o fi pagina de fb a distinsei matusi?...eu am crezut ca-i fb fan G...
carina- vip
carina a scris:
...hmmm!!!, acum am vazut, o fi pagina de fb a distinsei matusi?...eu am crezut ca-i fb fan G...
Nu cred ca e pagina ei oficiala, eu zic ca e facuta de un fan, am vazut ca pe tt si a oficializat contul (e verificat contul), putea sa faca asta si pe fb...
Crisu- vip
Ametitul de Serdar (nu stiu cum e pe numele real, nici nu conteaza) s a logodit
Comenteaza una pe tt: uite, cine vrea gaseste timp pentru casatorie, logodna, in fine, toata lumea e fericita, tu esti fericit, eu sunt fericita, ei sunt fericiti :)))
Comenteaza una pe tt: uite, cine vrea gaseste timp pentru casatorie, logodna, in fine, toata lumea e fericita, tu esti fericit, eu sunt fericita, ei sunt fericiti :)))
Crisu- vip
ref G, eu am curaj sa pun pariu ca in perioada cat a lipsit din spatiu public a fost plecata la clinica de detoxifiere din Bodrum...oricat de ambitioasa se considera ea, nu avea cum sa slabeasca asa de repede...curele sunt intre 2 si maxim 3 saptamani si alimentatia este bazata numai pe lichide/shake-uri si clisme...am o prietena care a fost acum 2 ani si a facut o cura de 2 saptamani si a slabit 12 kg...dar daca nu reusesti sa te adaptezi cu noua alimentatie, adica cand te intorci acasa revii la vechile obiceuri, ai toate sansele sa pui dublu pe tine...
carina- vip
Crisu a scris:Ametitul de Serdar (nu stiu cum e pe numele real, nici nu conteaza) s a logodit
auuuuuuuuu!!!!!!!!!, au luat-o razna, sper sa nu fie ceva contagios in echipa KA...numai Elcin si Baris sa fie imuni, sa nu se contamineze...
carina- vip
Crisu, te-ai uitat la inregistrarea aceea de aprox 10 min cu emisiunea de la Kanal D?... parca pe la min 2,35, nu mai tin minte exact, apare teyze...acum lasand gluma la o parte, aceasta femeie are probleme grave care nu se pot justifica nici daca ar fi baut 5 sticle cu whisky...este labil psihic, cu acte...chiar ca incep sa-mi fac probleme ptr Baris...
carina- vip
Nu mi dau seama de schimbarile ei in greutate, dar ea zice ca de cand a terminat Deliha si pana acum (cand a fost interviul in care vb despre kg pierdute, aprilie cred) a slabit 23 de kg - e ok daca a durat cura cateva luni, nu mai zic an.carina a scris:ref G, eu am curaj sa pun pariu ca in perioada cat a lipsit din spatiu public a fost plecata la clinica de detoxifiere din Bodrum...oricat de ambitioasa se considera ea, nu avea cum sa slabeasca asa de repede...curele sunt intre 2 si maxim 3 saptamani si alimentatia este bazata numai pe lichide/shake-uri si clisme...am o prietena care a fost acum 2 ani si a facut o cura de 2 saptamani si a slabit 12 kg...dar daca nu reusesti sa te adaptezi cu noua alimentatie, adica cand te intorci acasa revii la vechile obiceuri, ai toate sansele sa pui dublu pe tine...
Crisu- vip
carina a scris:
auuuuuuuuu!!!!!!!!!, au luat-o razna, sper sa nu fie ceva contagios in echipa KA...numai Elcin si Baris sa fie imuni, sa nu se contamineze...
Asa am zis si eu, lasa i sa nu gaseasca timp, cel putin in momentul de fata, nu vreau soc :)))
Crisu- vip
Crisu a scris:Ametitul de Serdar (nu stiu cum e pe numele real, nici nu conteaza) s a logodit
asta apropos de ce-a zis Elcin, ca nu se marita ca nu are timp...poate ne face "muta" vreo surpriza in vacanta asta, ca sa ne linistim de tot!!!
carina- vip
Crisu a scris:
Nu mi dau seama de schimbarile ei in greutate, dar ea zice ca de cand a terminat Deliha si pana acum (cand a fost interviul in care vb despre kg pierdute, aprilie cred) a slabit 23 de kg - e ok daca a durat cura cateva luni, nu mai zic an.
...eu nu stiu ce-a zis ea, dar dupa faimosul art cu jurnalistul norocos a fost surprinsa la masa cu acei prieteni...atunci s-a comentat si problema cu slabitul...apoi uita-te la noul film lansat la sf lui aprilie, filmarile s-au incheiat la sf lui martie...era destul de durdulie...
carina- vip
Da, aici batea apropoul, sper sa nu faca niciunul nicio surprinza pe durata vacantei...sa lase bombele doar pentru serial :)))carina a scris:
asta apropos de ce-a zis Elcin, ca nu se marita ca nu are timp...poate ne face "muta" vreo surpriza in vacanta asta, ca sa ne linistim de tot!!!
Despre ce video e vorba, atunci cand pleaca ei de la nunta, cel postat pe pagina precedenta?
Crisu- vip
Crisu a scris:
Da, aici batea apropoul, sper sa nu faca niciunul nicio surprinza pe durata vacantei...sa lase bombele doar pentru serial :)))
Despre ce video e vorba, atunci cand pleaca ei de la nunta, cel postat pe pagina precedenta?
...da, inregistrarea de la Kanal D...
carina- vip
...Salih cu sotia..
carina- vip
Mda, atunci cand a vorbit ea, la plecarea de la nunta, in afara de cok seviyorum size - va iubesc f mult, pe ziaristi adica, n am inteles nimic, dar absolut nimic, nici daca ascult de 1000 de ori nu mi mai dau seama de vreun cuvant...carina a scris:
...da, inregistrarea de la Kanal D...
Crisu- vip
Pagina 3 din 40 • 1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40
Subiecte similare
» 11. Kiralik Ask - comentarii
» 1.Kiralik Ask - comentarii
» 7. Kiralik Ask - comentarii
» 2. Kiralik Ask - comentarii
» 8. Kiralik Ask - comentarii
» 1.Kiralik Ask - comentarii
» 7. Kiralik Ask - comentarii