9. Kiralik Ask - comentarii
+7
Nicky
violeta maicariu
Crisu
Iuliana Maties
lombicutz
Irina111
iulianagl
11 participanți
Pagina 4 din 40
Pagina 4 din 40 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40
Re: 9. Kiralik Ask - comentarii
Poza asta nici de tinut in recycle bin nu e, ca se socheaza si cosul de gunoi, stearsa direct cu Shift-Del, sa nu ramana urma...ea, se pare, ca a considerat ca e de postat :)))
Crisu- vip
Data de inscriere : 23/01/2016
Crisu a scris:
Mda, atunci cand a vorbit ea, la plecarea de la nunta, in afara de cok seviyorum size - va iubesc f mult, pe ziaristi adica, n am inteles nimic, dar absolut nimic, nici daca ascult de 1000 de ori nu mi mai dau seama de vreun cuvant...
...eu nici macar n-am incercat sa ascult ce zice, m-au socat gesturile ei, rotirea necontrolata a globului ocular, "trepidarea" muschilor faciali, datul capului pe spate de 2-3 ori...toate aceste in cateva secunde...
carina- vip
Data de inscriere : 18/09/2009
Crisu a scris:Poza asta nici de tinut in recycle bin nu e, ca se socheaza si cosul de gunoi, stearsa direct cu Shift-Del, sa nu ramana urma...ea, se pare, ca a considerat ca e de postat :)))
...mai sunt cateva poze puse de ea pe IG, surori gemene cu cea pusa de tine....sunt de vise rele...nemachiata/lipsa fond ten etc, arata groaznic...
carina- vip
carina a scris:
...mai sunt cateva poze puse de ea pe IG, surori gemene cu cea pusa de tine....sunt de vise rele...nemachiata/lipsa fond ten etc, arata groaznic...
Am mai vazut cateva...s a axat pe comedie, altfel, dupa pozele astea, era buna de The Ring 4
Crisu- vip
....ce ma ingrozeste f tare este ca fanii au inceput sa intre in panica cu casatoria celor doi....am inteles ca prostia aceea pe care am postat-o mai sus, crezand ca-i facatura fanilor, se pare ca a aparut in presa...bine, nici presa nu-i departe de "facaturi", dar ma enerveaza ca se ia asa ceva in calcul...daca se intampla asa ceva, farmecul serialului este pierdut...Baris se poate apuca linistit de scris scenarii, o sa aibe timp berechet!!!
carina- vip
Sincer, eu nu cred ca se va intampla asta, nu i vad facand pasul, cat despre presa...e prima aparitie a lor impreuna dupa o perioada de timp, trebuie sa suceasca fiecare vorba pe toate partile, fac audienta, oricum sunt abonati la emisiunile matinale...carina a scris:....ce ma ingrozeste f tare este ca fanii au inceput sa intre in panica cu casatoria celor doi....am inteles ca prostia aceea pe care am postat-o mai sus, crezand ca-i facatura fanilor, se pare ca a aparut in presa...bine, nici presa nu-i departe de "facaturi", dar ma enerveaza ca se ia asa ceva in calcul...daca se intampla asa ceva, farmecul serialului este pierdut...Baris se poate apuca linistit de scris scenarii, o sa aibe timp berechet!!!
Crisu- vip
Buna dimineata...fetele ....eu nu am vazut o pana acum pe fosta Iubita a lui Baris asa clar voi poate da ...m a facut da am in mare semn de intrebare ..cum de a trecut el asa de la o extrema la alta.
https://twitter.com/ruzgargeliyor_/status/739212312071016452
https://twitter.com/ruzgargeliyor_/status/739212312071016452
Irina111- membru senior
Data de inscriere : 06/09/2015
Vaii ..astia 2 chiar se marita pe bune. https://twitter.com/bonya6/status/739343848682496000
Irina111- membru senior
Irina111 a scris:Vaii ..astia 2 chiar se marita pe bune. https://twitter.com/bonya6/status/739343848682496000
...cine sunt Irina, nu-i recunosc?
carina- vip
Gupse &Baris
Irina111- membru senior
...am pus la sectiunea traduceri ultima parte ep.47
carina- vip
Buna, cred ca fetele sunt in examene de merge asa incet.carina a scris:...am pus la sectiunea traduceri ultima parte ep.47
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
iulianagl a scris:
Buna, cred ca fetele sunt in examene de merge asa incet.
...buna, ...nu stiu daca au examene, a pus una din ele un msg pe fb dupa ce se pusese traducerea partii intai a ep 47 cu "gata ma apuc intens de treaba, am terminat cu examenul ( inteleg ca terminase sesiunea, cei drept a folosit singularul)"...nu prea s-a simtit "intensitate" ...... ma enerveaza si sistemul asta de vizionare, dar asta este, in lipsa de altceva trebuie sa ne multumim cu ce ni se pune la dispozitie...
carina- vip
Da, si e al naibii de migalos sa traduci, iti ia timp, deci trebuie sa ai timp si rabdare.carina a scris:
...buna, ...nu stiu daca au examene, a pus una din ele un msg pe fb dupa ce se pusese traducerea partii intai a ep 47 cu "gata ma apuc intens de treaba, am terminat cu examenul ( inteleg ca terminase sesiunea, cei drept a folosit singularul)"...nu prea s-a simtit "intensitate" ...... ma enerveaza si sistemul asta de vizionare, dar asta este, in lipsa de altceva trebuie sa ne multumim cu ce ni se pune la dispozitie...
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Buna!
Deosebite sandale :))
Crisu- vip
Crisu a scris:Buna!
...sunt dati naibii fanii astia)))))...eu nu am mai reusit sa dau de poza aceea cu sandalele lui Turku...la vreme respectiva, au depistat fanii si o acuzau pe Turku ca imprumuta incaltamintea lui Elcin...de Pelin, habar nu am avut, dar probabil ca-i recenta faza, ca si cea a "tristei" de la nunta lui Yasemin...
Ultima editare efectuata de catre carina in Dum 05 Iun 2016, 6:47 pm, editata de 1 ori
carina- vip
Cel mai dorit lucru in momentul de fata: telefonul lui Baris :)))
De cand a zis ca are un video pe telefon de la filmarile ep 14, cand pe el si Elcin ii "chinuia" italiana si au tras 17-18 duble pana sa iasa scena ca nu puteau de ras, e balamuc, toata lumea vrea telefonul si se intreaba ce alte inregistrari or mai fi pe el, acum au inteles fanii de ce e asa pretios telefonul lui :)))
De cand a zis ca are un video pe telefon de la filmarile ep 14, cand pe el si Elcin ii "chinuia" italiana si au tras 17-18 duble pana sa iasa scena ca nu puteau de ras, e balamuc, toata lumea vrea telefonul si se intreaba ce alte inregistrari or mai fi pe el, acum au inteles fanii de ce e asa pretios telefonul lui :)))
Crisu- vip
Pagina 4 din 40 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40
Subiecte similare
» 11. Kiralik Ask - comentarii
» 1.Kiralik Ask - comentarii
» 7. Kiralik Ask - comentarii
» 2. Kiralik Ask - comentarii
» 8. Kiralik Ask - comentarii
» 1.Kiralik Ask - comentarii
» 7. Kiralik Ask - comentarii
» 2. Kiralik Ask - comentarii