9. Kiralik Ask - comentarii
+7
Nicky
violeta maicariu
Crisu
Iuliana Maties
lombicutz
Irina111
iulianagl
11 participanți
Pagina 5 din 40
Pagina 5 din 40 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40
Re: 9. Kiralik Ask - comentarii
Probabil o fi fost in vreun episod recent, eu nu m am mai uitat la Tatli Intikam, n am avut rabdare, mi am programat restantele pentru vara :))carina a scris:
...sunt dati naibii fanii astia)))))...eu nu am mai reusit sa dau de poza aceea cu sandalele lui Turku...la vreme respectiva, au depistat fanii si o acuzau pe Turku ca imprumuta incaltamintea lui Elcin...de Pelin, habar nu am avut, dar probabil ca-i recenta faza, ca si cea a "tristei" de la nunta lui Yasemin...
Crisu- vip
Data de inscriere : 23/01/2016
- Fata mea, mama ta imi zicea pe vremuri amic
- Cum adica, voi ati fost amici?
- Baris, nu i mai spune lucruri d astea copilului
- Siii, apoi ce s a intamplat, tata?
- Eee, fetita mea
- Dupa, din pacate tu...(n ai voie acum :)))) )
- Eee, fetita mea
Crisu- vip
Crisu a scris:- Fata mea, mama ta imi zicea pe vremuri amic
- Eee, fetita mea
...haaaaa!!!!!, ce tare-i!!!!....poate o abtioneaza fanii pe "teyze" si-l forteaza pe Baris si la betie sau la postie spune un "da" de ne sta ceasul!!!!!
carina- vip
Data de inscriere : 18/09/2009
In seara asta, pana la 12 noaptea - prima poza, dupa 12 - a doua poza, asta pentru ca incepe ramazanul de maine :))))
Deja au inceput sa numere si zilele trecute de la ultima poza cu E si B, comenteaza cineva: a venit pana si ramazanul si poza cu ei inca nu, mai asteptam - si posteaza un gif cu Omer, din ep trecut, cand zice bekliyorum - astept :)))
Deja au inceput sa numere si zilele trecute de la ultima poza cu E si B, comenteaza cineva: a venit pana si ramazanul si poza cu ei inca nu, mai asteptam - si posteaza un gif cu Omer, din ep trecut, cand zice bekliyorum - astept :)))
Crisu- vip
Azi, la filmari...din cate am inteles, mai devreme s a filmat la firma, acum pe seara s a filmat in Levent, la casa lui Omer
Crisu- vip
Crisu a scris:In seara asta, pana la 12 noaptea - prima poza, dupa 12 - a doua poza, asta pentru ca incepe ramazanul de maine :))))
....pe la inceputul anului, Baris spunea ca va tine Ramazanul si ca va merge la Mecca...sa devem daca il tin balamalele sa intre in "ramadane complete"
...deci si astazi au avut filmari?...inainte de Ramazan, (un fel de lasata secului la noi), copii merg la parinti, bunici, unchi, matusi in vizita si-si cer iertare...cred ca Baris isi cere iertare de la G, ca n-aputut declara mai mult...
carina- vip
fetele vorbesc pe fb ca de dimineata s-a filmat in casa lui Nerinan, unde era Sinan, Koray si Necmie....apoi Baris a sosit la casa lui Omer din Levent, cu o masina gen Jeep verde si avea un rucsac f mare in spate....dupa ce au filmat in casa lui Omer ar fi venit si Elcin care se intalneste cu Baris in coltul strazii, s-ar fi imbratisat ( ma indoiesc de acest gest), au inceput sa rada si au plecat impreuna si cu echipa in alta locatie...fanele banuiesc ca ar fi plecat la casa de la munte...
https://www.facebook.com/KAFamily1/videos/550904135112633/?video_source=pages_finch_main_video
https://www.facebook.com/KAFamily1/videos/550904135112633/?video_source=pages_finch_main_video
Ultima editare efectuata de catre carina in Dum 05 Iun 2016, 11:12 pm, editata de 1 ori
carina- vip
...eu sincera sa fiu, nu am depistat pe nimeni cunoscut in aceasta adunatura...
carina- vip
In adunatura asta nici eu n am recunoscut pe nimeni, pozele sunt luate dintr un scurt filmulet...carina a scris:...eu sincera sa fiu, nu am depistat pe nimeni cunoscut in aceasta adunatura...
Aici e Elcin cu regizorul
Crisu- vip
Si aici jeep ul verde
Crisu- vip
https://www.facebook.com/KAFamily1/videos/550973595105687/?video_source=pages_finch_main_video
....pe Elcin vad ca toti o ia ca pe-o poseta, numai Baris a batut in retragere))))
...inregistrarea asta-i mai clara...
....pe Elcin vad ca toti o ia ca pe-o poseta, numai Baris a batut in retragere))))
...inregistrarea asta-i mai clara...
carina- vip
...zilele trecute mai circula o poza pe site-uri cu un tip care o tinea de umar pe Elcin...nici pe Y pana acum nu l-am vazut sa faca acest gest...aluia ii sta mai bine la maraton...
Ultima editare efectuata de catre carina in Dum 05 Iun 2016, 11:13 pm, editata de 1 ori
carina- vip
..ce mama naibii, auzi gen Jeep!!!...zici ca-i masina de razboi...
Ultima editare efectuata de catre carina in Dum 05 Iun 2016, 11:13 pm, editata de 1 ori
carina- vip
carina a scris:..ce mama naiibii, auzi gen Jeep!!!...zici ca-i masina de razboi...
Poate voiau sa spuna ca marca e Jeep...masina pentru drumuri grele :))))
Crisu- vip
Crisu a scris:
Poate voiau sa spuna ca marca e Jeep...masina pentru drumuri grele :))))
....incep sa ma indoiesc ca Elcin ramane cu Y....dubios gestul regizorului!!!!...cum il mai cheama pe regizor Senol si...,???? sa incerc sa-i i-au pulsul...servit masa intre pauze cu Elcin si Baris, tinut de umar si destul de "infipt" in Elcin...sa vedem, sa vedem...!!!!
carina- vip
...Baris cu rucsacul in spate...
carina- vip
carina a scris:
....incep sa ma indoiesc ca Elcin ramane cu Y....dubios gestul regizorului!!!!...cum il mai cheama pe regizor Senol si...,???? sa incerc sa-i i-au pulsul...servit masa intre pauze cu Elcin si Baris, tinut de umar si destul de "infipt" in Elcin...sa vedem, sa vedem...!!!!
Senol Sonmez - asta e contul lui de tt, de acolo gasesti si instagramul
https://twitter.com/senolsonmez
Crisu- vip
...si scenarista cu fanii dupa acea conferinta legata de KA...
are un tricou tare dubios pe ea...
" si gura mea, tu iubesti gura mea?"
carina- vip
Crisu a scris:
Senol Sonmez - asta e contul lui de tt, de acolo gasesti si instagramul
https://twitter.com/senolsonmez
...multumesc mult...vreau sa vad ce-i cu acest individ...cati anisori are, daca este casatorit etc?...o sa-l caut pe wikipedia...bine ca am aflat numele complet...
carina- vip
carina a scris:
...multumesc mult...vreau sa vad ce-i cu acest individ...cati anisori are, daca este casatorit etc?...o sa-l caut pe wikipedia...bine ca am aflat numele complet...
Pt putin...are 36 de ani, mai multe nu stiu
Crisu- vip
...multumesc, da intr-adevar are 36 de ani, este nascut in 80 in Istanbul...nu figureaza pe nicaieri cu date biografice mai ample...a terminat Universitatea de cinematografie si tv din Istanbul si are o sumedenie de filme regizate si 2 parca ca scenarist...problema este ca mai figureaza cu inca un serial tv in 2015 in afara de KA, care tot in 2015 figureaza ( cred ca anul reprezinta anul lansarii serialului) si in 2016 mai figureaza cu inca unul...sper sa nu ne lase si asta in sezonul 2?....in schimb nimic referitor la starea civila/relatii...mai cautam...
carina- vip
...fraierii astia, pana si la pasi se potrivesc!!!
carina- vip
Pagina 5 din 40 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40
Subiecte similare
» 11. Kiralik Ask - comentarii
» 1.Kiralik Ask - comentarii
» 7. Kiralik Ask - comentarii
» 2. Kiralik Ask - comentarii
» 8. Kiralik Ask - comentarii
» 1.Kiralik Ask - comentarii
» 7. Kiralik Ask - comentarii
» 2. Kiralik Ask - comentarii