9. Kiralik Ask - comentarii
+7
Nicky
violeta maicariu
Crisu
Iuliana Maties
lombicutz
Irina111
iulianagl
11 participanți
Pagina 37 din 40
Pagina 37 din 40 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40
Re: 9. Kiralik Ask - comentarii
Ultima editare efectuata de catre carina in Dum 19 Iun 2016, 10:44 am, editata de 2 ori
carina- vip
Data de inscriere : 18/09/2009
Nicky a scris:
Nu , e foarte reală. E din episodul de aseară.
[youtube]]
...multumesc mult Nicky,...am avut impresia ca este o poza in afara filmarilor...
carina- vip
Detox pe saracie, imediat plec la munte da nu ies pe usa pana nu verific pe forum, TT, fb,YT etc. Sevraj in toata regula. Sa vezi cum o sa intram pe aici si o sa ne intrebam una pe alta: Ce faci, cum rezisti? Cu ce serial te amagesti?Nicky a scris:
Bine că în KA nu avem așa drame. Poate voi încerca să văd și eu ”Hayat Șarkisi” cât timp durează vacanța la KA.
La alt serial nu m-am mai uitat , KA mi-a ocupat tot timpul liber.
Cred că îmi trebuie o detoxificare KA.
lombicutz- vip
Data de inscriere : 19/04/2010
Localizare : Cluj-Napoca
Ceva de citit, punctul de vedere al unei fane despre ep.51 KA, un adevărat exemplu de ”Mândrie și prejudecată”:
Nicky- vip
Data de inscriere : 29/08/2010
Din serialele noi parcă îmi surâde acesta, ”Șahane Damat”: http://www.startv.com.tr/dizi/sahane-damat/fragmanlar/1-bolum-2-fragmani
Am recunoscut-o pe actriță, mi-a plăcut de ea în ”Suleyman”.
Am recunoscut-o pe actriță, mi-a plăcut de ea în ”Suleyman”.
Nicky- vip
Văd că mai toată lumea crede că în ep.52 Defne și Omer se vor căsători și Omer va afla marele secret al lui Defne.
Eu nu mai știu ce să zic. Eu cred că nunta aceea va fi a lui Sinan cu Yasemin.
Dar vom vedea. Sper că mâine ne vor da un promo.
Eu nu mai știu ce să zic. Eu cred că nunta aceea va fi a lui Sinan cu Yasemin.
Dar vom vedea. Sper că mâine ne vor da un promo.
Nicky- vip
Buna fetele ..oare ce spun ei aci de anniversaries lor http://www.ranini.tv/ozel/16331/1/kiralik-ask-bir-senede-cok-sey-ogrendik
Irina111- membru senior
Data de inscriere : 06/09/2015
....sarbatoare mare in fam Ozay...tatal isi sarbatoreste ziua de nastere...cred ca Baris le-a facut poza...si Baris a dat like la poza postata de G pe IG
carina- vip
Eu am înțeles că în Turcia azi au sărbătorit Ziua Tatălui.
Deci se pregătesc de nuntă. E și bunica. Am mai văzut o poză și cu Serdar. Deci va fi nunta lui Defne cu Omer.
Noul tag pe TT: 19HaziranMucizesi KiralıkAşk (19 Iunie Miracolul Kiralik Ask)
Deci se pregătesc de nuntă. E și bunica. Am mai văzut o poză și cu Serdar. Deci va fi nunta lui Defne cu Omer.
Noul tag pe TT: 19HaziranMucizesi KiralıkAşk (19 Iunie Miracolul Kiralik Ask)
Nicky- vip
Elçin Sangu erkeklere savaş açtı! http://www.gecce.com/haber-elcin-sangu
...ha,ha,ha..."Elcin Sangu, a declarat razboi barbatilor"
carina- vip
Buna!
Dupa cum reiese din poze nunta dintre Defne si Omer se pregateste, recunosc ca nu ma incanta in mod deosebit situatia asta, as fi preferat ca Defne sa i spuna secretul pana la nunta, asta ar fi fost singura cale de a scapa de minciunile si jocurile in care a fost trasa...in fine. Sunt curioasa cine va deschide subiectul secretului la nunta, sper sa nu fie Tranba - am vazut ca unii vorbesc pe tt ca el ar fi, asta pentru ca apare inca pe generic chiar daca n a mai aparut in ultimele episoade...
Sau poate ne face Meric o surpriza cu un happy end in acest sezon si lasa secretul pentru sezonul 2 :))) nu cred si nici nu mi doresc sa fie asa, vreau sa se termine odata cu secretul asta.
Poate vor da promo ul in seara asta...ne apropiem de final incet incet :-(
Dupa cum reiese din poze nunta dintre Defne si Omer se pregateste, recunosc ca nu ma incanta in mod deosebit situatia asta, as fi preferat ca Defne sa i spuna secretul pana la nunta, asta ar fi fost singura cale de a scapa de minciunile si jocurile in care a fost trasa...in fine. Sunt curioasa cine va deschide subiectul secretului la nunta, sper sa nu fie Tranba - am vazut ca unii vorbesc pe tt ca el ar fi, asta pentru ca apare inca pe generic chiar daca n a mai aparut in ultimele episoade...
Sau poate ne face Meric o surpriza cu un happy end in acest sezon si lasa secretul pentru sezonul 2 :))) nu cred si nici nu mi doresc sa fie asa, vreau sa se termine odata cu secretul asta.
Crisu- vip
Data de inscriere : 23/01/2016
Nu stiu cine e cel din poza
Crisu- vip
Data de inscriere : 23/01/2016
Crisu a scris:Nu stiu cine e cel din poza
[img]http://img]
...araboaicele spuneau ieri cum ca d-l este un var de a lui Baris...
carina- vip
Crisu a scris:Buna!
....nici pe mine nu ma incanta varianta aceasta si chiar nu mai vreau faze repetate la infinit cu suparari, decizii absurde, plecari, reveniri etc....o vad in stare pe Meric ca la aflarea adevarului, Omer sa fie imun, Defne sa se sperie de ce-ar urma si sa o ia la "sanatoasa" si Omer sa nu inteleaga gestul ei...
carina- vip
https://www.instagram.com/p/zEx4dbFq6V/?taken-by=gupseo
...inca o dovada in plus ca fratele lui Baris, Onur a cunoscut-o pe nevasta-sa prin G..
...G a postat pe IG acum 70 saptamani, adica acum 1 an si jumatate o poza cu ea...
...inca o dovada in plus ca fratele lui Baris, Onur a cunoscut-o pe nevasta-sa prin G..
...G a postat pe IG acum 70 saptamani, adica acum 1 an si jumatate o poza cu ea...
carina- vip
..nici nu mai conteaza cu cine este in poza atata timp cat in spatele lui pare a fi GupseCrisu a scris:Nu stiu cine e cel din poza
Irina111- membru senior
...poate de asta o proslavesc ei pe Gupse...pare a fi "cel care le a luminat familia si ia scos din anonimat"carina a scris:https://www.instagram.com/p/zEx4dbFq6V/?taken-by=gupseo
Irina111- membru senior
Irina111 a scris:
..nici nu mai conteaza cu cine este in poza atata timp cat in spatele lui pare a fi Gupse
...nu cred ca este ea...altfel araboaicele ar fi comentat...poza aceasta de ieri a circulat pe site-uri si nu am vazut nici un comentariu in acest sens... chiar am sa ma uit sa vad ce comentarii au mai adaugat fetele...
carina- vip
....m am ganddit ca este ea pt ca seamana la par ..inchis la radacini si deschis la varfuri ..s apoi sta prea relaxata in spatele lui pentru a fi o necunoscuta ...cu popularitatea lui de amu n ai cum sa fii asa de indiferent stiind ca BA e in spatele tau la alta masa sau in aceiasi incapere cu tn..carina a scris:
...nu cred ca este ea...altfel araboaicele ar fi comentat...poza aceasta de ieri a circulat pe site-uri si nu am vazut nici un comentariu in acest sens... chiar am sa ma uit sa vad ce comentarii au mai adaugat fetele...
Irina111- membru senior
https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Finstagram.com%2Fp%2FBGzuXP1HQuo%2F&h=1AQHUkKR3
...nu stiu ce sa mai cred, vad ca si alte persoane s-au sesizat intre timp cum ca cea din spatele lui Baris ar fi G...alte fane vin cu argumentul ca G ar fi foat ieri in Izmir cu familia sa si ca ar fi foss imbracata cu un tricou galben...
carina- vip
Pagina 37 din 40 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40
Subiecte similare
» 11. Kiralik Ask - comentarii
» 1.Kiralik Ask - comentarii
» 7. Kiralik Ask - comentarii
» 2. Kiralik Ask - comentarii
» 8. Kiralik Ask - comentarii
» 1.Kiralik Ask - comentarii
» 7. Kiralik Ask - comentarii
» 2. Kiralik Ask - comentarii