11. Kiralik Ask - comentarii
+8
carina
lombicutz
Nicky
Admin_dea05
Violeta O.
violeta maicariu
iulianagl
Grety71
12 participanți
Pagina 14 din 37
Pagina 14 din 37 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 25 ... 37
Re: 11. Kiralik Ask - comentarii
....sper sa nu fie si asta o "facatura"...
carina- vip
Data de inscriere : 18/09/2009
...asta, ori e facatura fanilor, ori Y este un "caz" de Balaceanca...." ptr. totdeauna, Elbar va fi"
carina- vip
Rezumat ep 62
"Defne si Omer, petrecere surpriza , acasă "
*Kiralik Ask * ia amploare ! Pamir merge la Turkan să-i spună tot ceea ce stie ! Defne a batut la ușa lui Omer. Acum ce se va intampla?
Pe de altă parte,Sinan ar trebui să -l convingă pe Omer cumva . El i-a promis Sedei. Cine il poate convinge pe Omer ? Toată lumea se gândește la un singur nume : Defne ! Ii poate sparge carapacea de gheata lui Omer ? Ce fel de joc vor face împreună ?
Lara se imbolnaveste . Lumea Sedei se prabuseaste . Sinan este surprins de decizia de plecare, bruscă a Sedei , care crede că nu-si mai poate pierde timpul.
Ömer și Defne decid să facă o petrecere împreună. Ei vor ieși la cumpărături împreună și vor gati pentru prietenii lor . La această petrtrecere în care totul este atât de frumos, nimeni nu se astepta la ceea ce-i trece prin cap , sa faca ,lui Ömer !.
*Kiralik Ask* va face sa te simti bine, te va inveselii și să te va surprinde ! Vineri la ora 19 00 la Star Tv !
traducere preluata de pe site-ul KA Defne & Omer Romania Fans...
"Defne si Omer, petrecere surpriza , acasă "
*Kiralik Ask * ia amploare ! Pamir merge la Turkan să-i spună tot ceea ce stie ! Defne a batut la ușa lui Omer. Acum ce se va intampla?
Pe de altă parte,Sinan ar trebui să -l convingă pe Omer cumva . El i-a promis Sedei. Cine il poate convinge pe Omer ? Toată lumea se gândește la un singur nume : Defne ! Ii poate sparge carapacea de gheata lui Omer ? Ce fel de joc vor face împreună ?
Lara se imbolnaveste . Lumea Sedei se prabuseaste . Sinan este surprins de decizia de plecare, bruscă a Sedei , care crede că nu-si mai poate pierde timpul.
Ömer și Defne decid să facă o petrecere împreună. Ei vor ieși la cumpărături împreună și vor gati pentru prietenii lor . La această petrtrecere în care totul este atât de frumos, nimeni nu se astepta la ceea ce-i trece prin cap , sa faca ,lui Ömer !.
*Kiralik Ask* va face sa te simti bine, te va inveselii și să te va surprinde ! Vineri la ora 19 00 la Star Tv !
traducere preluata de pe site-ul KA Defne & Omer Romania Fans...
carina- vip
1
Ultima editare efectuata de catre carina in Mier 23 Noi 2016, 9:05 am, editata de 3 ori
carina- vip
Buna, a aparut si promo 2 si nu arata bine deloc, se speculeaza pe forumuri ba ca are un accident de masina, ba ca ar fi bolnav.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Rezumat ep 62
Defne si Ömer si petrecerea surpriză!
Dragostea de închiriat ia amploare! Pamir merge la Türkan si îi spune ce stie. El îi dă vestea că Ömer s-a întors. Türkan e în stare de soc. Defne a mers la usa lui Ömer ,ce se va întâmpla acum?
De cealaltă parte Sinan trebuie să încerce să îl convingă ceva pe Ömer ...Si el ii face Sedei o promisiune. Catârul încăpățânat ,cascada de gheață, Ömer - cine va reusi să îl convingă? Toată lumea se gândește la un singur nume-Defne! Va reusi Defne să îl convingă pe Ömer ? Mă întreb ,cum vor juca ei oare acest joc ?
Lara este bolnavă! Lumea Sedei e pe cale să se prăbușească! Seda,care nu este capabilă să petreacă timp cu fiica ei, decide să se despartă de Sinan si îl surprinde pe acesta cu decizia ei.
Ömer si Defne decid să dea o petrecere acasă. Ei merg împreună la cumpărături, si pregătesc mâncarea pentru prietenii lor. Totul merge foarte bine la această petrecere. Nimeni nu se va aștepta la ceea ce îi trece lui Ömer prin minte să facă.
Dragoste de închiriat, acest episod ne va da sentimente de pace, ne va face fericiți si ne va surprinde foarte mult vineri,ora 19:00 (ora României ) pe Star Tv Turcia
....traducere preluata de pe site-ul KA/Rental Love/ Dragoste de inchiriat
Defne si Ömer si petrecerea surpriză!
Dragostea de închiriat ia amploare! Pamir merge la Türkan si îi spune ce stie. El îi dă vestea că Ömer s-a întors. Türkan e în stare de soc. Defne a mers la usa lui Ömer ,ce se va întâmpla acum?
De cealaltă parte Sinan trebuie să încerce să îl convingă ceva pe Ömer ...Si el ii face Sedei o promisiune. Catârul încăpățânat ,cascada de gheață, Ömer - cine va reusi să îl convingă? Toată lumea se gândește la un singur nume-Defne! Va reusi Defne să îl convingă pe Ömer ? Mă întreb ,cum vor juca ei oare acest joc ?
Lara este bolnavă! Lumea Sedei e pe cale să se prăbușească! Seda,care nu este capabilă să petreacă timp cu fiica ei, decide să se despartă de Sinan si îl surprinde pe acesta cu decizia ei.
Ömer si Defne decid să dea o petrecere acasă. Ei merg împreună la cumpărături, si pregătesc mâncarea pentru prietenii lor. Totul merge foarte bine la această petrecere. Nimeni nu se va aștepta la ceea ce îi trece lui Ömer prin minte să facă.
Dragoste de închiriat, acest episod ne va da sentimente de pace, ne va face fericiți si ne va surprinde foarte mult vineri,ora 19:00 (ora României ) pe Star Tv Turcia
....traducere preluata de pe site-ul KA/Rental Love/ Dragoste de inchiriat
carina- vip
iulianagl a scris:Buna, a aparut si promo 2 si nu arata bine deloc, se speculeaza pe forumuri ba ca are un accident de masina, ba ca ar fi bolnav.
....sper sa nu se intample nimic rau...sa fie vorba de un vis...
carina- vip
Sa dea Domnul ca daca o da pe nasoale scenarista se duce totul de rapa.carina a scris:
....sper sa nu se intample nimic rau...sa fie vorba de un vis...
iulianagl- moderator
...daca Meric ii face ceva lui Omer si-a dat foc la valiza....astfel de zvonuri au tot circulat pe diverse site-ri, dar se comenta varianta cum ca Defne se cearta rau cu Turkan dupa ce afla ca s-a intors Omer....cica Turkan o da afara si ea pleaca spre Omer si are loc un accident....daca serialul se transforma in drama, mor!!!!
carina- vip
iulianagl a scris:
Sa dea Domnul ca daca o da pe nasoale scenarista se duce totul de rapa.
....inca mai sper ca va fi bine!!!!...fetele vorbesc cum ca serialul sprijina campania anticancer si ca sigur Omer va avea cancer...poate asa incep si eu sa ma mai vindec de boala KA....vad ca voi, usor, usor v-ati "vindecat"....am cam ramas singura pe aici....poate aveam nevoie de o "pleasca" de-asta ca sa ma linistesc si eu...
carina- vip
Dar nu e corect ce daca sprijina campania asta, serialul e o comedie ca de asta au luat si premiile, acum sa-l faca pe Omer sau Defne bolnavi chiar ca nu prea isi are locul in serial.Sa vedem ce au de gand sa faca din acest serial.carina a scris:
....inca mai sper ca va fi bine!!!!...fetele vorbesc cum ca serialul sprijina campania anticancer si ca sigur Omer va avea cancer...poate asa incep si eu sa ma mai vindec de boala KA....vad ca voi, usor, usor v-ati "vindecat"....am cam ramas singura pe aici....poate aveam nevoie de o "pleasca" de-asta ca sa ma linistesc si eu...
iulianagl- moderator
ep.62 promo 2
O: cu un an in urma am lasat tot in urma si am plecat la Roma, ranit de toti cei pe care eu ii iubeam. Aici, pentru mine, nu era nici macar unul care sa ma iubeasca!
Acum? Acum sunt aici si i-am iertat pe toti si totul!
Am lasat supararea si furia in trecut! Asa este cel mai bine!
Pentru a gasi fericirea interioara toate aceste rele trebuie lasate in urma!
Sa ierti si sa fii iertat
Orice s-ar fi intamplat, traiesc! Noi, traim!
S: Omer!
D: Omer, ce se intampla? Spune ceva!
traducere Maria Dionisi
carina- vip
Din ce arata fragmentul pare o amintire foarte grea pt. Omer, acum dupa un cand isi aminteste prin ce a trecuit i se face rau, rau in sensul de afectat, nu ca ar fi bolnav.Ce mama naibii tocmai acum cand s-au regasit sa-i desparta din nou cu o boala, nu e corect.
iulianagl- moderator
Buna seara fetelor, nu disperati ca mai sunt si alte seriale la fel de bune. Nu stiu daca l-ati urmarit pe Seckin Ozdemir si in alte seriale, dar joaca extraordinar de bine! Nu am urmarit nici unul cu Baris in afara de KA si asta pentru ca nu vreau sa-l vad cum joaca alaturi de "talentata" lui. Mi se pare ca nu se potrivesc deloc ca si actori...Asa este Carina, ai dreptate, ne-a cam trecut de KA...dar speram sa ne revenim! Seara buna sa aveti!
Violeta O.- membru activ
Data de inscriere : 10/04/2016
Mie nu mi-a trecut numai ca timpul asta trece repede si sunt zile când nu am timp sa intru
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
....cine este?...o fi Serdar?
Ultima editare efectuata de catre carina in Mar 22 Noi 2016, 10:48 pm, editata de 1 ori
carina- vip
....Elcin, n-are nici un stres, rade din orice pozitie...
carina- vip
Nici mie nu mi-a trecut febra KA! Îl urmăresc cu același interes și cu aceeași emoție. De fapt e singurul serial la care mă uit în prezent. Din cel cu Tuba și Kivanc n-am văzut încă nimic.
Îmi place mult promo-ul nou pentru ep.62. Or să fie câteva scene f. frumoase cu Defne și Omer. Eu sper să nu fie ceva grav cu Omer, poate este doar amintirea a ceea ce i s-a întâmplat, șocul prin care a trecut la aflarea adevărului, că cei dragi lui l-au mințit. Un vis urât.
Îmi place mult promo-ul nou pentru ep.62. Or să fie câteva scene f. frumoase cu Defne și Omer. Eu sper să nu fie ceva grav cu Omer, poate este doar amintirea a ceea ce i s-a întâmplat, șocul prin care a trecut la aflarea adevărului, că cei dragi lui l-au mințit. Un vis urât.
Nicky- vip
Data de inscriere : 29/08/2010
Buna dimi!Se prea poate sa fie Serdar, aude de la Pamir ca s-a intors Omer si Defne e cu el si se prea piate sa vina sa se razbune pentru ce ia facut lui Defne.carina a scris:
....cine este?...o fi Serdar?
iulianagl- moderator
Pagina 14 din 37 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 25 ... 37
Subiecte similare
» 1.Kiralik Ask - comentarii
» 7. Kiralik Ask - comentarii
» 2. Kiralik Ask - comentarii
» 8. Kiralik Ask - comentarii
» 9. Kiralik Ask - comentarii