11. Kiralik Ask - comentarii
+8
carina
lombicutz
Nicky
Admin_dea05
Violeta O.
violeta maicariu
iulianagl
Grety71
12 participanți
Pagina 25 din 37
Pagina 25 din 37 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 31 ... 37
Re: 11. Kiralik Ask - comentarii
https://twitter.com/Rsonya95/status/811645384871251968
....daca relatia Baris-G ptr multi pare a fi bizara, relatia Elcin-Y este mai mult decat ciudata...
....daca relatia Baris-G ptr multi pare a fi bizara, relatia Elcin-Y este mai mult decat ciudata...
carina- vip
Data de inscriere : 18/09/2009
....actrita care o interpreteaza pe Seda, in seara aceasta la lansarea filmului in care joaca Murat Boz...
carina- vip
...cica Elcin se marita in aceasta vara cu Y....Gupse este si ea in asteptarea cererii de casatorie ptr a se marita in vara anului 2017....sa fie fericiti!!!!!
carina- vip
....doar... e vineri...."preafericitul" cuplu s-a despartit....ma intreb pana cand?...poate pana vinerea viitoare!!!!!....sa le fie cu folos!!!!!!
Ultima editare efectuata de catre carina in Vin 23 Dec 2016, 5:59 pm, editata de 1 ori
carina- vip
....poze din culise sezon 1
carina- vip
....din culisele reclamei Boyner...
carina- vip
Neriman: aceasta cerere o vom lua de la Omer, vrea nu vrea!
Defne: o vom lua!
Defne: d-l Sinan se casatoreste!.....casatorie,spun! greu lucru!...vor avea de facut multe lucruri!.....rochia de mireasa....costumul ginerelui.....
Omer: de fapt ai dreptate! trebuie sa-l ajutam pe Sinan!
Neriman: fa lucruri care sa-i aminteasca casatoria! asigura-te ca te vede, in mintea lui, ca mireasa...fa-l sa indeplineasca visul fetei pe care o iubeste, fa-l sa se simta eroul tau!
Omer: ce se intampla cu piciorul tau? ce ai patit? te-ai ranit?
Sinan: si tu vezi ceea ce vad eu, in clipa asta?
Defne: asta ar putea fi o problema?
Omer: nu! acum o sa-ti spun tot!
trad Maria Dionisi
Ultima editare efectuata de catre carina in Sam 24 Dec 2016, 6:20 pm, editata de 1 ori
carina- vip
....asa zisii ziaristi turci au luat-o razna....dupa ce au scris ca Gupse l-a parasit pe Baris, etc, acum a venit randul lui Elcin....si daca tot a declarat acum cateva zile Baris ca-si doreste o familie si crede ca va fi un tata minunat, astazi toata presa a sarit in sus cum ca Elcin este insarcinata....si daca tot se dadea cu presupusul cum ca ar fi copilul lui Baris, Elcin a intervenit pe TT,
carina- vip
Craciun fericit tuturor!
Violeta O.- membru activ
Data de inscriere : 10/04/2016
Crăciun fericit! Și un An Nou cu sănătate și fericire!
Episodul de aseară mi-a plăcut mult. Trailerul pentru ep.67 arată promițător, cu multe faze haioase cu Defne care încearcă să-l determine pe Omer să-i facă cererea în căsătorie. Sper ca în sfârșit să aflăm ce problemă are sau a avut Omer.
Episodul de aseară mi-a plăcut mult. Trailerul pentru ep.67 arată promițător, cu multe faze haioase cu Defne care încearcă să-l determine pe Omer să-i facă cererea în căsătorie. Sper ca în sfârșit să aflăm ce problemă are sau a avut Omer.
Nicky- vip
Data de inscriere : 29/08/2010
Ce frumos îi stă și în roz! Nu-mi aduc aminte să o fi văzut îmbrăcată în culoarea asta până acum. Dar în ce nu-i stă bine ei?!
Nicky- vip
Aici cred că o să fie o fază haioasă, ea mergând cu buchetul de flori în brațe în ritmul marșului nupțial iar el o întreabă ce a pățit la picior.
Nicky- vip
Craciun fericit cu multe bucurii si impliniri!
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Crăciun fericit alaturi de cei dragi !
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
....ep.69 este ultimul ep din Ka.....adica pe 13 ianuarie ne luam "la revedere" de la serial....si pana la urma G a avut dreptate ca Baris la inceputul anului va avea un nou proiect si ca va veni cu o surpriza ptr fani...
carina- vip
Craciun fericit, dragele mele!!! Ne- au adus o veste trista turcii dar orice lucru bun are si un sfarsit. Ma bucur ca am avut parte de o asa experienta minunata, KA este mai mult decat un fenomen. Te uiti in ce colturi de lume a atins inimile fanilor si ai impresia ca mapamondul e un sat mai mare:)))
lombicutz- vip
Data de inscriere : 19/04/2010
Localizare : Cluj-Napoca
Rezumat ep 67
În cele din urmă, propunere de căsătorie în Kiralik Ask!
Totul acum, este frumos. Defne și Omer sunt foarte fericiti. A început să le placa convietuirea impreuna și se completeaze reciproc . Neriman spune : "Căsătorește-te și sa ai copiii tăi, haide! "
Defne vine la Neriman sa o invete cum sa-l faca pe Omer, sa-i bage in cap ideea de căsătorie, prin diferite jocuri. Dar ceea ce nu știe ,insa ,este ce are deja in minte, Omer ...
Pe de altă parte, peste tot , exista emotia sosiri Noului An ... Petrecerile de acasa, de la birou și bineinteles grandioasa ideea lui Koray : *Il vom imbraca pe Omer, Mos Craciun !* ( Va accepta Ömer, acest lucru ? Sinan și Șükrü pun un pariu pe ideea lui Koray. Koray incearca sa-l convinga pe Omer, prin toate metodele care ii vin in minte, sa accepte ! Rezultatul este unul, într-adevăr, foarte neașteptat ...
Omer și Defne împărtășesc bucuria de a intra în Noul An, impreuna . Ei înșiși fac un cadou pentru bucuria celor nevoiasi ! Pentru că bunătatea se multiplica atunci cand este impartita ! ( nota: De fapt citatul vine de la Paulo Coelho *Fericirea este ceva care se multiplica atunci cand este impartita.* )
În final, există o surpriză care o va face pe Defne fericita. Este surpriza care duce spre sfarsitul povestii ... nimeni nu s-ar fi putut gandi la ea decat ,Ömer !
Kiralik Ask, fericire și veselie, vineri seara la ora 19 00 la Startv !
traducere Maria Dionis
În cele din urmă, propunere de căsătorie în Kiralik Ask!
Totul acum, este frumos. Defne și Omer sunt foarte fericiti. A început să le placa convietuirea impreuna și se completeaze reciproc . Neriman spune : "Căsătorește-te și sa ai copiii tăi, haide! "
Defne vine la Neriman sa o invete cum sa-l faca pe Omer, sa-i bage in cap ideea de căsătorie, prin diferite jocuri. Dar ceea ce nu știe ,insa ,este ce are deja in minte, Omer ...
Pe de altă parte, peste tot , exista emotia sosiri Noului An ... Petrecerile de acasa, de la birou și bineinteles grandioasa ideea lui Koray : *Il vom imbraca pe Omer, Mos Craciun !* ( Va accepta Ömer, acest lucru ? Sinan și Șükrü pun un pariu pe ideea lui Koray. Koray incearca sa-l convinga pe Omer, prin toate metodele care ii vin in minte, sa accepte ! Rezultatul este unul, într-adevăr, foarte neașteptat ...
Omer și Defne împărtășesc bucuria de a intra în Noul An, impreuna . Ei înșiși fac un cadou pentru bucuria celor nevoiasi ! Pentru că bunătatea se multiplica atunci cand este impartita ! ( nota: De fapt citatul vine de la Paulo Coelho *Fericirea este ceva care se multiplica atunci cand este impartita.* )
În final, există o surpriză care o va face pe Defne fericita. Este surpriza care duce spre sfarsitul povestii ... nimeni nu s-ar fi putut gandi la ea decat ,Ömer !
Kiralik Ask, fericire și veselie, vineri seara la ora 19 00 la Startv !
traducere Maria Dionis
carina- vip
ep.67 promo 2
Sinan: daca o sa-l convingi pe Omer sa poarte aceasta caciula, o sa-ti cumpar o masina!
Koray: Iuda! uratule, nu poti fi convins! voi turna benzina si imi voi da foc daca nu porti caciula!
Defne: ceva de la d-l Koray este!
Seda: tu ce fel de rasplata vrei?
Sinan: rasplata?
Defne: adica?
Omer: la multi ani, iubita mea!
Omer: ce vrei sa fac? te rapesc! de fapt, ar fi ceva foarte placut acum, la amiaza!
Defne: putem sa o facem dupa ce terminam cu munca!
Omer: am ceva de facut dupa si bine ar fi daca ai veni si tu!
Defne: ce ai de facut?
Omer: surpriza!
Defne: imi plac surprizele!
Omer: o sa-ti placa!
Omer:ce mi-ai adus?
traducere Maria Dionisi
Ultima editare efectuata de catre carina in Mier 28 Dec 2016, 12:49 am, editata de 1 ori
carina- vip
Pagina 25 din 37 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 31 ... 37
Subiecte similare
» 1.Kiralik Ask - comentarii
» 7. Kiralik Ask - comentarii
» 2. Kiralik Ask - comentarii
» 8. Kiralik Ask - comentarii
» 9. Kiralik Ask - comentarii
» 7. Kiralik Ask - comentarii
» 2. Kiralik Ask - comentarii
» 8. Kiralik Ask - comentarii