11. Kiralik Ask - comentarii
+8
carina
lombicutz
Nicky
Admin_dea05
Violeta O.
violeta maicariu
iulianagl
Grety71
12 participanți
Pagina 18 din 37
Pagina 18 din 37 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 27 ... 37
Re: 11. Kiralik Ask - comentarii
Frumos este episodul din aceasta seara!
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
mama ce ne-au bagat astia reclama exact cand nu trebuia ...poate ne fac din nou o surpriza pe internet cupidon cupidon cupidon
Admin_dea05- Admin
https://www.youtube.com/watch?v=Ife8hSPD8xU
Admin_dea05- Admin
Nihan: Defne, uite in ce hal ai ajuns! Parca nu mai esti tu! Te distrugi tu si pe toti! Parca Defne a noastra a disparut!..
D: am vrut sa va spun..dar ....Omer, deschide usa! .....nu pot sa devin medicamentul lui, se indeparteaza de mine....se ascunde!
Pe zid scrie: Nu poti continua sa te ascunzi! (prima data)
Si la sfarsit, pe zid: Tu esti medicamentul lui? Dragostea vindeca?
trad .Maria Dionisi
carina- vip
Data de inscriere : 18/09/2009
Elcin InStyle
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05 a scris:mama ce ne-au bagat astia reclama exact cand nu trebuia ...poate ne fac din nou o surpriza pe internet cupidon cupidon cupidon
În promo au mai arătat ceva din scena asta. Și eu sper să ne dea clipul special pentru internet.
Episodul mi-a plăcut mult. Scenele cu bebelușul au fost super. Un drăgălaș , a trecut pe la toți prin brațe- Omer, Seda, Pamir și Koray.
Foarte mult mi-a plăcut scena de pe acoperiș , însă n-am înțeles prea mult din ce și-au spus.
Nicky- vip
Data de inscriere : 29/08/2010
Daca avem surpriza atunci va fi duminică cu siguranta.
Admin_dea05- Admin
...si mie mi-a placut tare mult ep, sunt tare curioasa cine scrie pe acel zid....refuz sa cred ca-i vorba de Sinan....am vazut ca fetele au luat in calcul si o astfel de varianta, facand trimitere la primele ep din seria 1 cand Omer racise si venise Sinan sa-l vada si la un moment dat Sinan ii spune ceva de genul lui Defne " toate secretele lui Omer sunt la mine/ sunt cunoscute de mine...etc"...si Omer ridica tonul si-i spune sa inceteze...
ps. nu stiu daca de aceasta surpriza vom avea parte duminica, dar cu siguranta vinerea viitoare cu asta va incepe ep.
ps. nu stiu daca de aceasta surpriza vom avea parte duminica, dar cu siguranta vinerea viitoare cu asta va incepe ep.
carina- vip
http://www.elazigyeniufuk.com/magazin/gupse-ozay-baris-arduc-evlendi-mi-gorumce-vizyona-girdi-5257.html
Ünlü oyuncu Seçkin Özdemir, "yengemizin galasına geldik. Çok eğleneceğimiz bir film olacak eminim" dedi
....faimosul actor Seçkin Özdemir ( Pamir), aflat pe covorul rosu la gala filmului lui G, face urmatoarea declaratie reporterilor..."am venit sa sustinem filmul matusii noastre...."
Ünlü oyuncu Seçkin Özdemir, "yengemizin galasına geldik. Çok eğleneceğimiz bir film olacak eminim" dedi
....faimosul actor Seçkin Özdemir ( Pamir), aflat pe covorul rosu la gala filmului lui G, face urmatoarea declaratie reporterilor..."am venit sa sustinem filmul matusii noastre...."
carina- vip
Ratingul e tot asa scazut , se pare ca nu o sa se mai ridice . Primele pozitii sunt emisiuni sau seriale?
Admin_dea05- Admin
Sper că astia sa nu-l imbolnaveasca pe Omer .
Admin_dea05- Admin
Buna, daca-l si mai imbolnavesc, sigur se duce de rapa ratingul.Admin_dea05 a scris:Sper că astia sa nu-l imbolnaveasca pe Omer .
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
....in recentul interviu dat de G, aceasta a spus ca Baris are un nou proiect ptr anul viitor, fara insa a intra in detalii...
carina- vip
...Baris va veni cu o surpriza ptr fani....o asteptam!!!...sper sa nu paraseasca serialul inainte de a-l finaliza....se pare ca G este destul de iritata de atacul fanilor lui Baris...
carina- vip
care e surpriza?...scapa de tanti G ...glumesc si eu acum...carina a scris:
...Baris va veni cu o surpriza ptr fani....o asteptam!!!...sper sa nu paraseasca serialul inainte de a-l finaliza....se pare ca G este destul de iritata de atacul fanilor lui Baris...
Admin_dea05- Admin
Eu tot am sperat la un vulsat pe net dar raman cu....vrabia malai visează.....
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05 a scris:
care e surpriza?...scapa de tanti G ...glumesc si eu acum...
....nu stiu, probabil ca este vorba noul proiect a lui Baris si G nu a vrut sa dea mai multe amanunte.....posibil si o casatorie, dupa tot "razboiul" din ultimile zile cu fanii....o fi zis lasa ca va arat eu voua, veti vedea voi cum vor sta lucrurile la inceputul anului viitor!!!!! sis. sis, sis!!!!....
ps. imi pare rau ca nu mai intra Lombicutz pe site, ea oricum "vizita" alte site-uri si avea alte informatii....am inteles ca G s-ar fi luat cu fanii la "hartza" si i-ar fi facut bolnavi psihic sau sa consulte un psihiatru....nici Elcin nu a scapat de presa...au circulat zvonuri cum ca "ascensiunea" i s-a urcat la cap, etc....
carina- vip
...circula zvonuri pe site-uri ca KA se apropie de sfarsit....cica pe Star TV incep de curand doua noi seriale si ca ar trebui sa le faca loc acestora...este vorba de " Yıldızların Altında" şi bir "Unutsam Sevmeyi"....poate ca din acest motiv ne-a anuntat G, cum ca Baris va avea o surpriza ptr fani la inceputul anului...
carina- vip
.....dupa ce azi-noapte fanii au luat foc ca Baris a dat like la acest msg, acesta a venit cu msg-ul catre fani cerandu-si scuze...
carina- vip
....astazi a fost o nebunie pe TT...dupa ce G face o afirmatie de genul ca la inceputul anului Baris va veni cu o surpriza ptr fani legat de un nou proiect, urmeaza anuntul Star TV ca in curand incep 2 noi serii, apoi Baris face imprudenta sa dea like unui msg in care se spunea ca daca fanii lui Elcin nu ar fi trisat, Hande ar fi castigat "Fluturele", fanii au sarit la "atac".....iar producatorii au iesit cu un anunt oficial ca sa potoleasca spiritele atat al fanilor cat si al presei,....
carina- vip
Rusinica din partea lui daca a dat like unor aberații...Acum noi ce sa intelegem?
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05 a scris:Rusinica din partea lui daca a dat like unor aberații...Acum noi ce sa intelegem?
....sunt convinsa ca l-a dat din gresala, dar ce m-a surprins cel mai tare a fost faptul ca dupa mult timp a "percutat"...dupa ce fanii l-au luat la "karate"....si dupa cateva ore am inteles ca ar fi sters like-ul si ar fi venit cu acel msg "pardon :))" fara nici o alta justificare
ps. spune-mi si mie te rog semnificatia " :))"
....tot ce este posibil sa-i fi luat G tlf si sa fi dat like...am inteles ca ar fi dat like ieri, in jurul orelor 14,00...fetele au surprins si like-ul cu ora si el a venit cu acel -pardon, azi-noapte cu putin dupa miezul noptii....nici eu nu pot sa-mi dau seama cum a facut aceasta imprudenta...
carina- vip
Mesut Yar, jurnalistul care lucrează în Star Tv ( emisiunea Burada) şi un foarte apropiat de familia Kiralik Ask şi care i-a intervievat sezonul trecut pe cei doi actori Elcin si Baris, a scris pe twitter în seara aceasta:
Kralik Ask este în semifinala.. Dar aceasta finala nu va fi înainte de februarie. Deci avem o garanție pentru inca trei luni. Problema este de la compania de producţie sau de la canalul tv sau cu altceva, nu e etic sa o spun eu. Continuarea acestei serii este legată de rating.... si bine. Dar mai e o veste bună, seria va avea un final fericit, va face ca toţi oamenii să zâmbească. Hai, sa dorim tot ce-i mai bun pentru seria noastra, draga noastra familie Kiralik Ask....
carina- vip
Pagina 18 din 37 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 27 ... 37
Subiecte similare
» 1.Kiralik Ask - comentarii
» 7. Kiralik Ask - comentarii
» 2. Kiralik Ask - comentarii
» 8. Kiralik Ask - comentarii
» 9. Kiralik Ask - comentarii
» 7. Kiralik Ask - comentarii
» 2. Kiralik Ask - comentarii
» 8. Kiralik Ask - comentarii