2.GONULCELEN (inima furata)
+30
milia
andradamaria
iulia1965
prytymeu
monicuta
corina
alitheea
Luana
carina
demiruta
mioaranita60@.com
mitzymeu
Motzişor
mimi
michiper68
tia
iulianagl
axxa246
nutzi
pissycutz
Theo_1
anuta1971
vivi
clio 24
DENISA
windy_day
vali1cluj
florina1989
iulia80
Admin_dea05
34 participanți
Pagina 2 din 44
Pagina 2 din 44 • 1, 2, 3 ... 23 ... 44
Re: 2.GONULCELEN (inima furata)
am sosit si eu. se intrerupe tot timpul, asa ca eu o sa astept totusi linkurile de la voi impreuna cu ligeahnul de popcorn. mi-ati facut o pofffftaaa....
vali1cluj- vip
Data de inscriere : 29/10/2009
ok...vine si ligheanul si filmulvali1cluj a scris:
am sosit si eu. se intrerupe tot timpul, asa ca eu o sa astept totusi linkurile de la voi impreuna cu ligeahnul de popcorn. mi-ati facut o pofffftaaa....
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Admin a scris:vizionare placuta..florina daca ai timp sa ne faci si noua un pic de rezumat la fiecare parte...ce este mai important
daca nu se întrerupe
florina1989- vip
Data de inscriere : 18/09/2009
Varsta : 34
Localizare : buzau
buna seara vali! dar vii si tu acum cand e ligheanul aproape gol!vali1cluj a scris:
s-a blocat imaginea tocmai la o ciocolata! gata incepe!
sa ne citim cu bine fetelor!
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
iulia80 a scris:buna seara vali! dar vii si tu acum cand e ligheanul aproape gol!vali1cluj a scris:
ma multumesc si cu 2-3 floricele....ati terminat floricelele inainte sa inceapa filmul. vaaai vaaai!!
vali1cluj- vip
daca ai sti vali ce foame am avut..s-a mai redus putin acum!vali1cluj a scris:ma multumesc si cu 2-3 floricele....ati terminat floricelele inainte sa inceapa filmul. vaaai vaaai!!
iulia80- vip
Murat a certat o ca nu i a spus tatalui ei si i a zis ca daca nu vrea sa mai stea poate pleca acasa si ea a zis ca nu pleaca ca sta sa invete
florina1989- vip
multumim florina!florina1989 a scris:Murat a certat o ca nu i a spus tatalui ei si i a zis ca daca nu vrea sa mai stea poate pleca acasa si ea a zis ca nu pleaca ca sta sa invete
mie nu imi place de tatal ei..presimt ca va fi o poama buna la casa omului si si din cauza lui va suferi ea!
iulia80- vip
Buna seara tuturor,
Ca de obicei la mine ATV-ul este mai mult mort decat viu asa ca nu mai stau fiindca ma enervez prea tare. Daca aveti nevoie de ajutor dupa ce sunt traduse partile pe Huni va ajut cu mare placere.
Vizionare placuta tuturor
Ca de obicei la mine ATV-ul este mai mult mort decat viu asa ca nu mai stau fiindca ma enervez prea tare. Daca aveti nevoie de ajutor dupa ce sunt traduse partile pe Huni va ajut cu mare placere.
Vizionare placuta tuturor
windy_day- vip
Data de inscriere : 10/02/2010
la mine se tot intrerupe. am vazut doar ca a luat-o pe Hasret acasa tatal ei, dar n-am inteles de ce.
vali1cluj- vip
pentru că nu i a spus ca e acolo si pana la urma se intelesese cu murat sa o lase dar cand a vazut ca vrea sa o tunda a luat+ovali1cluj a scris:la mine se tot intrerupe. am vazut doar ca a luat-o pe Hasret acasa tatal ei, dar n-am inteles de ce.
florina1989- vip
sa nu fie de ochi.. cu mozilla merge bine! cate un sut din cand in cand..dar e destul de coerent!vali1cluj a scris:la mine se tot intrerupe. am vazut doar ca a luat-o pe Hasret acasa tatal ei, dar n-am inteles de ce.
iulia80- vip
si la mineiulia80 a scris:sa nu fie de ochi.. cu mozilla merge bine! cate un sut din cand in cand..dar e destul de coerent!vali1cluj a scris:la mine se tot intrerupe. am vazut doar ca a luat-o pe Hasret acasa tatal ei, dar n-am inteles de ce.
florina1989- vip
EPISODUL 4
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Sam 20 Mar 2010, 12:41 am, editata de 8 ori
fetelor..mi se pare mie..sau cam lungit in episodul de azi..cam tare.. partea cea mai i nteresant banuiesc ca va fi la final..in coada de peste! florina esti draguta sa ne spui ce a intrebat-o levent pe hasret in camera ei ..ceva legat de sampanie! incepe sa nu imi mai placa personajul levent..in loc sa ii fie prieten lui murat parca l-ar lucra pe la spate..sper sa fi inteles eu gresit!
iulia80- vip
nu a mers acolo:(si eu cred la fel se poate sa fie el personaj negativiulia80 a scris:fetelor..mi se pare mie..sau cam lungit in episodul de azi..cam tare.. partea cea mai i nteresant banuiesc ca va fi la final..in coada de peste! florina esti draguta sa ne spui ce a intrebat-o levent pe hasret in camera ei ..ceva legat de sampanie! incepe sa nu imi mai placa personajul levent..in loc sa ii fie prieten lui murat parca l-ar lucra pe la spate..sper sa fi inteles eu gresit!
florina1989- vip
sunt din ce in ce mai sigura ca Levent o sa le puna bete-n roate ............doar interesul lui este sa piarda Murat pariul...mie mi-a placut nu mi se pare ca l-a lungit doar ca m-a enerveaza atv-ul ca se blocheaza din cand in cand si pierd secventa....iulia80 a scris:fetelor..mi se pare mie..sau cam lungit in episodul de azi..cam tare.. partea cea mai i nteresant banuiesc ca va fi la final..in coada de peste! florina esti draguta sa ne spui ce a intrebat-o levent pe hasret in camera ei ..ceva legat de sampanie! incepe sa nu imi mai placa personajul levent..in loc sa ii fie prieten lui murat parca l-ar lucra pe la spate..sper sa fi inteles eu gresit!
Admin_dea05- Admin
Şi la mine e la fel dea
florina1989- vip
gasesc destul de anormal comportamentul lui levent.pentru un pariu.. in care miza e o melodie..sa piarda amicitia lui murat..punandu-i bete in roate proiectului acestuia!Admin a scris:
sunt din ce in ce mai sigura ca Levent o sa le puna bete-n roate ............doar interesul lui este sa piarda Murat pariul...mie mi-a placut nu mi se pare ca l-a lungit doar ca m-a enerveaza atv-ul ca se blocheaza din cand in cand si pierd secventa....
vai ce dragut ca carat-o levent pana la pat..ca pe un sac de cartofi!..nu fetelor?
iulia80- vip
saraca are capul greu ce o mai dadaceste murat
Admin_dea05- Admin
sunt putine fazele in care el se poarta putin mai uman cu ea..si cand i-a legat esarfa la cap a fost unul din ele, mie cel putin mi se pare ca e f rece cu ea..si o priveste ironic de multe ori...Admin a scris:saraca are capul greu ce o mai dadaceste murat
astept momentul cand se va inmuia putin...
iulia80- vip
deja a inceput sa fie dependent de ea, nici nu a luat-o tac'su bine ca si si-a adus aminte de faza cu eeeeurile si ooourile cum le pronunta ea si a inceput muri sa zambeasca....iulia80 a scris:sunt putine fazele in care el se poarta putin mai uman cu ea..si cand i-a legat esarfa la cap a fost unul din ele, mie cel putin mi se pare ca e f rece cu ea..si o priveste ironic de multe ori...Admin a scris:saraca are capul greu ce o mai dadaceste murat
astept momentul cand se va inmuia putin...
ce tare a fost faza cum sa pronunte elicopter
Ultima editare efectuata de catre Admin in Vin 19 Mar 2010, 11:53 pm, editata de 1 ori
Admin_dea05- Admin
da..dupa ce a urla aia jumatate de ora la ea..tot cu frumosul a reusit sa pronunte!Admin a scris:]deja a inceput sa fie dependent de ea, nici nu a luat-o tac'su bine ca si si-a adus aminte de faza cu eeeeurile si ooourile cum le pronunta ea si a inceput muri sa zambeasca....
ce tare a fost faza cum sa pronunte elicopter
iulia80- vip
Si aici puteti sa vedeti serialul
http://dizifrm.com/izle/gonulcelen-dizi-izle-4-bolum
Noapte buna!!!!..
http://dizifrm.com/izle/gonulcelen-dizi-izle-4-bolum
Noapte buna!!!!..
Ultima editare efectuata de catre Admin in Sam 20 Mar 2010, 12:08 am, editata de 1 ori
Admin_dea05- Admin
vad ca suntem la capitolul..calca capra-n patru,cum a crapat piatra in patru......etc!
dar ce-au ramas cu ochii in gura cand a intrat ea si a inceput sa vorbeasca....pana la urma tot si-a dat drumul!
dar ce-au ramas cu ochii in gura cand a intrat ea si a inceput sa vorbeasca....pana la urma tot si-a dat drumul!
iulia80- vip
Pagina 2 din 44 • 1, 2, 3 ... 23 ... 44
Subiecte similare
» 16.Gonulcelen- Inima furata
» 17.Gonulcelen-Inima furata
» 6. Gonulcelen-Inima furata
» 7. Gonulcelen-Inima furata
» 8. Gonulcelen-Inimă furată
» 17.Gonulcelen-Inima furata