2.GONULCELEN (inima furata)
+30
milia
andradamaria
iulia1965
prytymeu
monicuta
corina
alitheea
Luana
carina
demiruta
mioaranita60@.com
mitzymeu
Motzişor
mimi
michiper68
tia
iulianagl
axxa246
nutzi
pissycutz
Theo_1
anuta1971
vivi
clio 24
DENISA
windy_day
vali1cluj
florina1989
iulia80
Admin_dea05
34 participanți
Pagina 32 din 44
Pagina 32 din 44 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 38 ... 44
Re: 2.GONULCELEN (inima furata)
Noapte buna!alitheea a scris:Multumesc mult mai vorbim maine. Noapte buna
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
BUNA DIMINEATA FURNICUTELOR!!
EU AM PREGATIT CAFELUTA SI AM VENIT AICI SA O BEM IMPREUNA ...DAR VAD CA INCA NU VA-TI TREZIT..O LAS LA CALD SI DAU FUGUTA LA SCARBICI...ASTA ESTE ,MAI AVEM SI ASA CEVA
DEA, FETELOR,IMI PARE RAU DE CE SE INTAMPLA ,DAR VIATA MERGE INAINTE SI TREBUIE SA FACEM FATA TUTUROR SITUATIILOR ,DE ACEEA EU MA BUCUR CA EXISTATI SI CA POT (CAND AM UN CRAMPEI DE TIMP) SA FIU ALATURI DE VOI..
VA DORESC O ZI FRUMOASA ,CU BUCURII SI VESELIE...VIATA ESTE FRUMOASA SI TREBUIE TRAITA ,IAR RAUTATILE SA NU LE BAGAM IN SEAMA...VA PUPACESC!!
EU AM PREGATIT CAFELUTA SI AM VENIT AICI SA O BEM IMPREUNA ...DAR VAD CA INCA NU VA-TI TREZIT..O LAS LA CALD SI DAU FUGUTA LA SCARBICI...ASTA ESTE ,MAI AVEM SI ASA CEVA
DEA, FETELOR,IMI PARE RAU DE CE SE INTAMPLA ,DAR VIATA MERGE INAINTE SI TREBUIE SA FACEM FATA TUTUROR SITUATIILOR ,DE ACEEA EU MA BUCUR CA EXISTATI SI CA POT (CAND AM UN CRAMPEI DE TIMP) SA FIU ALATURI DE VOI..
VA DORESC O ZI FRUMOASA ,CU BUCURII SI VESELIE...VIATA ESTE FRUMOASA SI TREBUIE TRAITA ,IAR RAUTATILE SA NU LE BAGAM IN SEAMA...VA PUPACESC!!
nutzi- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 61
Buna dimi!am intrat acum si am vazut ca mi-ai lasat o cafeluta..este inca calda..multumescnutzi a scris:BUNA DIMINEATA FURNICUTELOR!!
Admin_dea05- Admin
buna ziua fetelor
buna DEA,
imi pare foarte rau de ce se intampla si se vorbeste la adresa ta,
o asemenea persoana care incearca sa iti faca rau este o persoana rea, invidioasa si proasta , eu cred ca a vrut sa faca si ea ce faci tu si nu i-a reusit , si atunci ce face se razbuna, razbunarea arma prostului, asa ca toate relele care le face sa se tina de capul ei, asa ca tu mergi mai departe , noi suntem alaturi de tine
va sarut o zi buna va doresc
:flower:
buna DEA,
o asemenea persoana care incearca sa iti faca rau este o persoana rea, invidioasa si proasta , eu cred ca a vrut sa faca si ea ce faci tu si nu i-a reusit , si atunci ce face se razbuna, razbunarea arma prostului, asa ca toate relele care le face sa se tina de capul ei, asa ca tu mergi mai departe , noi suntem alaturi de tine
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
mihaela99 a scris:buna ziua fetelor
buna DEA,
aaaaaaa apropo, daca cumva afli cine a facut asa ceva sa ne spui si noua , sa ii :D si noi niste ,,MESAJE DE BINE''
mihaela99- vip
interesanta combinatia...imi placeDENISA a scris:
Admin_dea05- Admin
Nu sunt suparata :Dmihaela99 a scris:buna ziua fetelor
buna DEA, :flower:
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05 a scris:Nu sunt suparata :Dmihaela99 a scris:buna ziua fetelor
buna DEA, :flower:
bravo , nici nu trebuie sa fii suparata, la cate rele sunt pe pamant , noi sa fim sanatoase
te sarut numai bine draga mea, si gandeste-te ca e usor sa faci rau, dar e ffff greu sa faci bine
mihaela99- vip
Dea la Gonulcelen de ce nu faci un topic separat cu filmul după youtube?e mai uşor de găsit
florina1989- vip
Data de inscriere : 18/09/2009
Varsta : 34
Localizare : buzau
florina1989 a scris:Dea la Gonulcelen de ce nu faci un topic separat cu filmul după youtube?e mai uşor de găsit
gata Florina am făcut topic , pun eu ep1 dar te rog completează tu cu restul episoadelor .
Nu stiu daca a mai fost postat dar eu nu l-am vazut pe aici. Ma apuc de tradus.
SUMMARY OF EPISODE 7
Hasret learns about the bet. She decides to give up everything but Saime persuades her to stay and work hard. Saime realizes Hasret has started to have feelings against Murat and this disturbs her. Nesrin asks hasret not to tell Murat that she has learned about the bet and in return promises she will invite gülnaz to stay over for one night.
Hasret cannot calm down and she does things during the training to annoy Murat.
Gülnaz spends a night with Cobra alone and she drinks for the first time. when she wakes up in the morning she realizes she does not remember anything which amuses Cobra a lot.
Murat decides to make a presentation to find a sponsor for his show so he can overcome Ethem's threats. Everyone is amazed by the presentation that Murat makes. The idea about the presentation was actually given by Hasret. After the presentation a family from Izmir decides to support the project. everyone wonders who this sponsor is..
Gülnaz stays at Nesrin's house. Dinner is quite fun and hasret and gülnaz go out to the garden for a small late night picnic. Murat joins them in the garden and Hasret goes back to the house. Murat and Gülnaz talk for a long while and Hasret cannot hear them so she is curious about their chat.
Murat is angry about Hasret being distant to her so he opens the subject and MUrat and hasret start to argue. In the meantime Cihan comes to pick Gülnaz up with a surprise person next to him. Cihan starts arguing with Murat too... so the tension between murat and cihan climbs.
SUMMARY OF EPISODE 7
Hasret learns about the bet. She decides to give up everything but Saime persuades her to stay and work hard. Saime realizes Hasret has started to have feelings against Murat and this disturbs her. Nesrin asks hasret not to tell Murat that she has learned about the bet and in return promises she will invite gülnaz to stay over for one night.
Hasret cannot calm down and she does things during the training to annoy Murat.
Gülnaz spends a night with Cobra alone and she drinks for the first time. when she wakes up in the morning she realizes she does not remember anything which amuses Cobra a lot.
Murat decides to make a presentation to find a sponsor for his show so he can overcome Ethem's threats. Everyone is amazed by the presentation that Murat makes. The idea about the presentation was actually given by Hasret. After the presentation a family from Izmir decides to support the project. everyone wonders who this sponsor is..
Gülnaz stays at Nesrin's house. Dinner is quite fun and hasret and gülnaz go out to the garden for a small late night picnic. Murat joins them in the garden and Hasret goes back to the house. Murat and Gülnaz talk for a long while and Hasret cannot hear them so she is curious about their chat.
Murat is angry about Hasret being distant to her so he opens the subject and MUrat and hasret start to argue. In the meantime Cihan comes to pick Gülnaz up with a surprise person next to him. Cihan starts arguing with Murat too... so the tension between murat and cihan climbs.
pissycutz- vip
Data de inscriere : 05/10/2009
pissycutz a scris:Nu stiu daca a mai fost postat dar eu nu l-am vazut pe aici. Ma apuc de tradus.
SUMMARY OF EPISODE 7
nu a mai fost pus..mulţam
Gata Denisa am urcat eu ep
florina1989- vip
Buna Florina
Pe topicul acesta nu am salutat azi, sa-mi fie rusine.
Hristos a inviat! Va pup pe toate
Am postat traducerea in topicul de traduceri
Pe topicul acesta nu am salutat azi, sa-mi fie rusine.
Hristos a inviat! Va pup pe toate
Am postat traducerea in topicul de traduceri
pissycutz- vip
oare persoana surpriza care vine sa o ia pe Gulnaz este Cobra
vivi- vip
Data de inscriere : 09/10/2009
vivi a scris:oare persoana surpriza care vine sa o ia pe Gulnaz este Cobra
Nu ştiu dar abia aştept ep
florina1989- vip
Si eu abia astept episodul de vineri ... pare interesant: atat promo-urile cat si rezumatul promit multe vineri indragostit
pissycutz- vip
Nu facusem ca nu am avut timpflorina1989 a scris:Dea la Gonulcelen de ce nu faci un topic separat cu filmul după youtube?e mai uşor de găsit
Cine credeti ca va fi sponsorul??Eu zic ca va fi Saime :nh8: Deci Hasret o sa-l enerveze mult pe Murat abia astept sa ved cum sta cu nervii
Am vazut si promo 3 doameee saracul murat ce se mai razbuna hasret a noastra i-a turtit degetele
Admin_dea05- Admin
O să fie un ep frumos...şi eu cred că e Saime sponsorul....vedem vineri
florina1989- vip
sunt ca un peste pe uscat aceleasi senzatii n-am mai avut ca pe vremea serialului Asi..ma uit de zeci de ori la promo...il studiez pe Cansel din cap pana in picioare ....florina1989 a scris:O să fie un ep frumos...şi eu cred că e Saime sponsorul....vedem vineri
Admin_dea05- Admin
Ce trista e Hasret in ultimul promo
Si daca sposorul ar fi mama lui Hasret? Desi Saime pare sa fie cea mai potrivita in situatia data
Si daca sposorul ar fi mama lui Hasret? Desi Saime pare sa fie cea mai potrivita in situatia data
pissycutz- vip
Cine? pai a murit parca la nastere( nu mai stiu sigur) Saime va fi sprijinul ei pe viitorpissycutz a scris:Ce trista e Hasret in ultimul promo
Admin_dea05- Admin
Bine v-am gasit fetelor , ce episod vom avea vineri... abia astept.Se pare ca il cam tinteste Cupidon pe Muratelul nostru .
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
Si eu ma gandesc ca exista o legatura intre ele , ati observat ca cele doua chiar seamana ( cand avea parul strans ) nu cred ca le-au ales intamplator.Admin_dea05 a scris:Cine? pai a murit parca la nastere( nu mai stiu sigur) Saime va fi sprijinul ei pe viitorpissycutz a scris:Ce trista e Hasret in ultimul promo
alitheea- vip
hi oricum ea ascunde ceva dar nu stim ce...e un misteralitheea a scris:Si eu ma gandesc ca exista o legatura intre ele , ati observat ca cele doua chiar seamana ( cand avea parul strans ) nu cred ca le-au ales intamplator.Admin_dea05 a scris:Cine? pai a murit parca la nastere( nu mai stiu sigur) Saime va fi sprijinul ei pe viitorpissycutz a scris:Ce trista e Hasret in ultimul promo
Admin_dea05- Admin
Oricum serialul e super , Asi este serialul meu de suflet dar acesta ma fascineaza tot mai mult.
alitheea- vip
Pagina 32 din 44 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 38 ... 44
Subiecte similare
» 7. Gonulcelen-Inima furata
» 8. Gonulcelen-Inimă furată
» 9. Gonulcelen-Inimă furată
» 11. Gonulcelen - Inima furata
» 14.Gonulcelen- Inima furata
» 8. Gonulcelen-Inimă furată