Serialesitelenovelet
2.GONULCELEN (inima furata) - Pagina 31 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
2.GONULCELEN (inima furata) - Pagina 31 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

2.GONULCELEN (inima furata)

+30
milia
andradamaria
iulia1965
prytymeu
monicuta
corina
alitheea
Luana
carina
demiruta
mioaranita60@.com
mitzymeu
Motzişor
mimi
michiper68
tia
iulianagl
axxa246
nutzi
pissycutz
Theo_1
anuta1971
vivi
clio 24
DENISA
windy_day
vali1cluj
florina1989
iulia80
Admin_dea05
34 participanți

Pagina 31 din 44 Înapoi  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 37 ... 44  Urmatorul

In jos

2.GONULCELEN (inima furata) - Pagina 31 Empty Re: 2.GONULCELEN (inima furata)

Mesaj Scris de demiruta Mar 06 Apr 2010, 4:07 pm

iulia80 a scris:
demiruta a scris:Si mie mi-a placut mult clipul, dar nu pot sa mai scriu comentarii pe Yt, e frumos rau clipul si plin de emotie pozitiva!
Multumim Dea! Exclamation
apropo de YT..nu imi place deloc noua lui fata! stupid
clipul f dragut si melodia la fel...dar mi s-a intamplat ca la cateva videoclipuri cand am vrut sa postez un comentariu sa imi zica a e eroare si sa incerc din nou..si incerc pana ma las pagubasa..asa ca de multe ori daca imi place vre-un video ii dau like it si eventual trimit un mesaj personal(am scris masaj personal Smile )
kiss
La fel patesc si eu si ma apuca nervii, dar nu am avut mult timp zilelel astea sa ma obisnuiesc cu noua fatza a Yt;sper sa reusesc pana la urma!
demiruta
demiruta
vip
vip

Data de inscriere : 15/10/2009
Localizare : SudEstul ROMANIEI

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Mar 06 Apr 2010, 8:09 pm

Multumesc mult fetelor.Iulia am vazut ca pana la urma ai reusit sa comentezi kiss
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Data de inscriere : 12/09/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia80 Mar 06 Apr 2010, 9:04 pm

Admin_dea05 a scris:Multumesc mult fetelor.Iulia am vazut ca pana la urma ai reusit sa comentezi kiss
cu multa staruinta..vreo 2 fire de par alb nou iesite..dar am reusit..si concluzia este nu imi place noul youtube!
dar felicitari pt videoclip! kiss
iulia80
iulia80
vip
vip

Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Mar 06 Apr 2010, 10:12 pm

Fetelor sun foarte dezamagita de unele fete( sau fata) de pe port care i-au trimis mesaj lui mongobeat cum ca sunt posesoarea unui forum si mi-as face reclama pe port.Nu credeam pe nimeni in stare de asa ceva asta e o rautate din partea persoanei respective care sunt sigura ca intra si aici. Credeam ca suntem o mare familie care admiram aceiasi actori Murat & Tuba.Am creiat acest forum nu numai pt mine ( nu am nimic de castigat dupa urma lui dpd vedere material doar spiritual) ci si pt voi cu ajutorul a multor persoane minunate de aici care ma ajuta la traduceri , poze stiri si alte ori de cate ori este nevoie si le multumec f mult .Am intrat pe port din respect pt voi cei care intra si aici si acolo sa va urez un Paste fericit si am pus o poza care continea si adresa forumului doar atat.Reclama eu zic ca nu mai imi trebuie acum, la inceput poate dar acum deja se stie de forum.Sunt convins aca vom afla si cine ne-a facut acest " bine" .
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de nutzi Mar 06 Apr 2010, 10:45 pm

[quote="Admin_dea05"][color=red][size=18]Fetelor sun foarte dezamagita de unele fete( sau fata) de pe port care i-au trimis mesaj lui mongobeat cum ca sunt posesoarea unui forum si mi-as face reclama pe port.
BUNA DEUTA DRAGA!!Cine a putut face o asemenea porcarie...chiar sunt curioasa sa vad ce minte bolnava poate face asemene afirmatii? Eu vin cu mare drag aici pentru voi(dea,denisa ,florina....) sunteti fetele dragi mie de la inceputuri,deci pt voi ,de dragul vostru si pt ca imi place ce ati facut aici...totul este de vis,frumos ,colorat pe intelesul tuturor ...si nu este munca usoara ,apreciez ca faceti asemenea treaba benevol si aveti grije de sentimentele si dorintele noastre...la vremurile astea nimeni nu face nimic fara remunerare...deci pun o intrebare ...ce ti se poate intampla de la o chestie din asta?
daca nu ti se intampla nimic si este doar gustul amar al acestui gest nu-i bai, pana la urma cel(cea) care afacut treba asta tot un parlit (a) ramane si incet incet se exclud singuri din societate...
Eu sper din tot sufletul sa nu se intample nimic si sa ramanem unite ...eu intru si pe port pt ca si acolo am fete dragi mie,intru si la Nety, intru si la ALINA ,si la VYK..de dragul lor si al vremurilor petrecute impreuna...
Ce cred este ca nu a facut-o nimeni care intra si aici si acolo pt ca eu stiu ca sunt fete dragi mie si nu le cred in stare de asa ceva ...dar sun curioasa cine?
deci am sa dorm prost in seara asta..
Te(va) pup cu mare drag ...si sa incercam sa ignoram asemenea comportamente...sa fie invidie ,egoism? nu stiu...stiu ca nu este bine.. Crying or Very sad 2.GONULCELEN (inima furata) - Pagina 31 2743637754
nutzi
nutzi
vip
vip

Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 61

Sus In jos

Mesaj Scris de florina1989 Mar 06 Apr 2010, 10:48 pm

Dea nu fi supărată noi ştim că nu îţi faci reclamă o să aflăm cine a fost...eu nici măcar nu ştiu cine e mongobeat..e cel de care zicea Motzi că pune filmul pe mega?
florina1989
florina1989
vip
vip

Data de inscriere : 18/09/2009
Varsta : 34
Localizare : buzau

Sus In jos

Mesaj Scris de clio 24 Mar 06 Apr 2010, 10:52 pm

florina1989 a scris:Dea nu fi supărată noi ştim că nu îţi faci reclamă o să aflăm cine a fost...eu nici măcar nu ştiu cine e mongobeat..e cel de care zicea Motzi că pune filmul pe mega?

Cred ca e administratorul port-ului ..ala care ne stergea pozele si nu ne dadea voie sa punem...ai vazut ce avatar am ..si ce semnatura??!!Eu i-am zis si deeei (LA AVC..ca acolo am citit prima data) sa nu se super..astfel de oameni...sunt mici...foarte mici..si mongo...trebuia sa stea in banvca lui si sa verifice si vedea ca nu e asa..
clio 24
clio 24
vip
vip

Data de inscriere : 03/10/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Mar 06 Apr 2010, 10:55 pm

florina1989 a scris:Dea nu fi supărată noi ştim că nu îţi faci reclamă o să aflăm cine a fost...eu nici măcar nu ştiu cine e mongobeat..e cel de care zicea Motzi că pune filmul pe mega?
mongo e moderatoare forumului, nu intra pe la noi pt ca nu prea e fan filmelor turcesti mai intra la 1001 de nopti prin 2008 dar numai sa ne atentioneze cu cate ceva eu sunt inscrisa din mai 2008 peport.Nu sunt suparata decat am vrut sa impartasesc cu voi rautatile astea fara rost kiss

Ultima editare efectuata de catre Admin_dea05 in Mar 06 Apr 2010, 10:59 pm, editata de 1 ori
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Mar 06 Apr 2010, 10:59 pm

clio 24 a scris:

Cred ca e administratorul port-ului ..ala care ne stergea pozele si nu ne dadea voie sa punem...ai vazut ce avatar am ..si ce semnatura??!!Eu i-am zis si deeei (LA AVC..ca acolo am citit prima data) sa nu se super..astfel de oameni...sunt mici...foarte mici..si mongo...trebuia sa stea in banvca lui si sa verifice si vedea ca nu e asa..
E moderatoarea portului doar atat nu stie prea multe de serialele turcesti cand sciam pe acolo si intra sa steraga postari ea in loc sa le stearga pe cele vechi mi le-a sters odata pe cele noi cu informatii utile Smile pot sa spun ca atunci eram 2.GONULCELEN (inima furata) - Pagina 31 2743637754 ...acum ma amuz Smile
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de nutzi Mar 06 Apr 2010, 11:02 pm

fetelor ,daca este cea mai mica suspiciune in legatura cu noi cele care intram aici dar si pe port imi spuneti...nu vreau sa intru si sa fiu privita ca un spion sau mai stiu eu ce ...sau mai rau sa fiu ignorata ...mie imi plac lucrurile clare ,stiu ca nu am jignit pe nimeni ,am indragit pe toata lumea ...acum las la aprecierea voastra daca pot sau nu sa intru alaturi de voi ...va pup si indiferent de decizie voi veti ramane fetele mele dragi!!
nutzi
nutzi
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Mar 06 Apr 2010, 11:02 pm

nutzi a scris:[
BUNA DEUTA DRAGA!!Cine a putut face o asemenea porcarie...chiar sunt curioasa sa vad ce minte bolnava poate face asemene afirmatii? Eu vin cu mare drag aici pentru voi(dea,denisa ,florina....) sunteti fetele dragi mie de la inceputuri,deci pt voi ,de dragul vostru si pt ca imi place ce ati facut aici...totul este de vis,frumos ,colorat pe intelesul tuturor ...si nu este munca usoara ,apreciez ca faceti asemenea treaba benevol si aveti grije de sentimentele si dorintele noastre...la vremurile astea nimeni nu face nimic fara remunerare...deci pun o intrebare ...ce ti se poate intampla de la o chestie din asta?
daca nu ti se intampla nimic si este doar gustul amar al acestui gest nu-i bai, pana la urma cel(cea) care afacut treba asta tot un parlit (a) ramane si incet incet se exclud singuri din societate...
Eu sper din tot sufletul sa nu se intample nimic si sa ramanem unite ...eu intru si pe port pt ca si acolo am fete dragi mie,intru si la Nety, intru si la ALINA ,si la VYK..de dragul lor si al vremurilor petrecute impreuna...
Ce cred este ca nu a facut-o nimeni care intra si aici si acolo pt ca eu stiu ca sunt fete dragi mie si nu le cred in stare de asa ceva ...dar sun curioasa cine?
deci am sa dorm prost in seara asta..
Te(va) pup cu mare drag ...si sa incercam sa ignoram asemenea comportamente...sa fie invidie ,egoism? nu stiu...stiu ca nu este bine.. Crying or Very sad 2.GONULCELEN (inima furata) - Pagina 31 2743637754
Nu patesc nimic doar m-a atentionat .V-am spus sa ma descarc sufleteste...stiind ca nu prea intra pe acolo am ramas cu un gust amar primind mp de la ea si spunandu-mi ca sunt admin unui forum lucru care nu-l avea de unde sa-l stie si ca-mi fac reclama
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de clio 24 Mar 06 Apr 2010, 11:04 pm

Admin_dea05 a scris:
clio 24 a scris:

E moderatoarea portului doar atat nu stie prea multe de serialele turcesti cand sciam pe acolo si intra sa steraga postari ea in loc sa le stearga pe cele vechi mi le-a sters odata pe cele noi cu informatii utile Smile pot sa spun ca atunci eram 2.GONULCELEN (inima furata) - Pagina 31 2743637754 ...acum ma amuz Smile

Observ ca nu prea stie multe..dar inca o data nu se merita,..normal ca o chestie ca asta te lasa mut...dar noi ne simtim f. bine aici...Acum ies ma paste o raceala si nu ma simt bine de aia nu am intrat nici la film..Noapte buna si vise placute kiss kiss
clio 24
clio 24
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Mar 06 Apr 2010, 11:08 pm

nutzi a scris:fetelor ,daca este cea mai mica suspiciune in legatura cu noi cele care intram aici dar si pe port imi spuneti...nu vreau sa intru si sa fiu privita ca un spion sau mai stiu eu ce ...sau mai rau sa fiu ignorata ...mie imi plac lucrurile clare ,stiu ca nu am jignit pe nimeni ,am indragit pe toata lumea ...acum las la aprecierea voastra daca pot sau nu sa intru alaturi de voi ...va pup si indiferent de decizie voi veti ramane fetele mele dragi!!
doame fereste cum poti sa te gandesti la asa ceva sunt sigura ca cine scrie aici nu se incadreaza in cercul de suspecti si oricum eu cred ca este vorba doar de o singura persoana sau doua trei maxim si daca acele pers sunt aici sigur au alte nume nu le folosesc pe acelea de pe port. kiss

Ultima editare efectuata de catre Admin_dea05 in Mar 06 Apr 2010, 11:19 pm, editata de 1 ori
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de clio 24 Mar 06 Apr 2010, 11:08 pm

nutzi a scris:fetelor ,daca este cea mai mica suspiciune in legatura cu noi cele care intram aici dar si pe port imi spuneti...nu vreau sa intru si sa fiu privita ca un spion sau mai stiu eu ce ...sau mai rau sa fiu ignorata ...mie imi plac lucrurile clare ,stiu ca nu am jignit pe nimeni ,am indragit pe toata lumea ...acum las la aprecierea voastra daca pot sau nu sa intru alaturi de voi ...va pup si indiferent de decizie voi veti ramane fetele mele dragi!!

cred ca nu vorbesti serios..pupicei si o seara buna..ca nu ma simt prea bine..pe maine kiss kiss kiss
clio 24
clio 24
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Mar 06 Apr 2010, 11:09 pm

clio 24 a scris:
Admin_dea05 a scris:
clio 24 a scris:

Observ ca nu prea stie multe..dar inca o data nu se merita,..normal ca o chestie ca asta te lasa mut...dar noi ne simtim f. bine aici...Acum ies ma paste o raceala si nu ma simt bine de aia nu am intrat nici la film..Noapte buna si vise placute kiss kiss
kiss kiss Somn usor!Bea un ceai inainte de culcare si ia o aspirina sa-ti revii kiss
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de florina1989 Mar 06 Apr 2010, 11:13 pm

Clio îmi place avatarul tău şi semnătura...Aşa Dea să nu fii supărată..eu am dispărut că îmi picase netul...am mai terminat o parte din film mâine îl punem...ies şi eu noapte bună kiss kiss kiss kiss
florina1989
florina1989
vip
vip

Data de inscriere : 18/09/2009
Varsta : 34
Localizare : buzau

Sus In jos

Mesaj Scris de nutzi Mar 06 Apr 2010, 11:20 pm

[quote="Admin_dea05"]
nutzi a scris:f
doame fereste cum poti sa te gandesti la asa ceva sunt sigura ca cine scrie aici nu se incadreaza in cercul de suspecti si oricum eu cred ca
binei ubita ,mi-a venit inima la loc...sincer as fi regretat mult sa stau departe de voi...multumesc pt incredere...va spun iar noapte buna si sper din suflet sa aflam cine este acea persoana...pt ca eu daca sunt cum sunt am credinta ca toata lumea trebuie sa fie onesta intelegatoare si iubitore...vad ca am inceput sa realizez ca lumea se schimba si mai sunt si uscaturi...2.GONULCELEN (inima furata) - Pagina 31 517793!!
nutzi
nutzi
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de nutzi Mar 06 Apr 2010, 11:24 pm

[quote="clio 24"]
nutzi a scris:

cred ca nu vorbesti serios..pupicei si o seara buna..ca nu ma simt prea bine..pe maine kiss kiss kiss
multumesc draga, noapte buna si ai grije de tine ...trateazate corect, nu mai poti trata acum gripa cu indiferenta..
nutzi
nutzi
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Mar 06 Apr 2010, 11:25 pm

[quote="nutzi"]
Admin_dea05 a scris:
nutzi a scris:f
doame fereste cum poti sa te gandesti la asa ceva sunt sigura ca cine scrie aici nu se incadreaza in cercul de suspecti si oricum eu cred ca
binei ubita ,mi-a venit inima la loc...sincer as fi regretat mult sa stau departe de voi...multumesc pt incredere...va spun iar noapte buna si sper din suflet sa aflam cine este acea persoana...pt ca eu daca sunt cum sunt am credinta ca toata lumea trebuie sa fie onesta intelegatoare si iubitore...vad ca am inceput sa realizez ca lumea se schimba si mai sunt si uscaturi...2.GONULCELEN (inima furata) - Pagina 31 517793!!
Sti cum este Padure fara uscaturi nu exista...Noapte buna! kiss
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Mar 06 Apr 2010, 11:48 pm

florina1989 a scris:Clio îmi place avatarul tău şi semnătura...Aşa Dea să nu fii supărată..eu am dispărut că îmi picase netul...am mai terminat o parte din film mâine îl punem...ies şi eu noapte bună kiss kiss kiss kiss
Noapte Buna!!!!Nu sunt suparata kiss ..astept partea
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de Motzişor Mier 07 Apr 2010, 12:33 am

Nu Florina, cel care pune filmele traduse şi subtitrate de noi pe Mega are indicativul ,,Murnau" şi aici pe forum este Emrah. Nu, nu e el. Mongobeat e unul dintre administartori, moderatori, aşa cum au zis deja fetele. Of, îmi pare tare rău pentru astfel de răutăţi, dar cred că situaţia poate fi explicată. Oricine poate vedea că aici nu e vorba de vreun forum sau web cu scop comercial. Şi cred că merită insistat să vedeţi cine a făcut măgăria. Vă pup, noapte bună!
Motzişor
Motzişor
vip
vip

Data de inscriere : 17/01/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Mier 07 Apr 2010, 12:43 am

Motzişor a scris:

Nu Florina, cel care pune filmele traduse şi subtitrate de noi pe Mega are indicativul ,,Murnau" şi aici pe forum este Emrah. Nu, nu e el. Mongobeat e unul dintre administartori, moderatori, aşa cum au zis deja fetele. Of, îmi pare tare rău pentru astfel de răutăţi, dar cred că situaţia poate fi explicată. Oricine poate vedea că aici nu e vorba de vreun forum sau web cu scop comercial. Şi cred că merită insistat să vedeţi cine a făcut măgăria. Vă pup, noapte bună!
Noapte buna! kiss
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de alitheea Mier 07 Apr 2010, 12:52 am

Bine v-am gasit dragele mele , imi pare rau ca tonusul si bucuria de pe acest forum a fost umbrita de cineva rauvoitor ,as zice chiar o persoana frustrata si invidioasa .Dea noi iti multumim din suflet pentru tot,sa stii ca ai creat cel mai dragut si atractiv forum si dupa cum vad multe veterane de pe port se indreapta spre noi , asa ca are toate motivele acea persoana sa fie ingrijorata .
De sarbatori am fost plecata si nu am avut internet , dar imediat ce m-am intors am trecut la recuperari.
Va iubesc mult pe toate kiss kiss kiss :;paste2:
alitheea
alitheea
vip
vip

Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Mier 07 Apr 2010, 1:13 am

alitheea a scris:Bine v-am gasit dragele mele , imi pare rau ca tonusul si bucuria de pe acest forum a fost umbrita de cineva rauvoitor ,as zice chiar o persoana frustrata si invidioasa .Dea noi iti multumim din suflet pentru tot,sa stii ca ai creat cel mai dragut si atractiv forum si dupa cum vad multe veterane de pe port se indreapta spre noi , asa ca are toate motivele acea persoana sa fie ingrijorata .
De sarbatori am fost plecata si nu am avut internet , dar imediat ce m-am intors am trecut la recuperari.
Bine ai revenit printre noi!recuperare placuta kiss
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de alitheea Mier 07 Apr 2010, 1:35 am

Admin_dea05 a scris:
alitheea a scris:Bine v-am gasit dragele mele , imi pare rau ca tonusul si bucuria de pe acest forum a fost umbrita de cineva rauvoitor ,as zice chiar o persoana frustrata si invidioasa .Dea noi iti multumim din suflet pentru tot,sa stii ca ai creat cel mai dragut si atractiv forum si dupa cum vad multe veterane de pe port se indreapta spre noi , asa ca are toate motivele acea persoana sa fie ingrijorata .
Bine ai revenit printre noi!recuperare placuta kiss
Multumesc mult mai vorbim maine. Noapte buna kiss kiss kiss
alitheea
alitheea
vip
vip

Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 31 din 44 Înapoi  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 37 ... 44  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum