2.GONULCELEN (inima furata)
+30
milia
andradamaria
iulia1965
prytymeu
monicuta
corina
alitheea
Luana
carina
demiruta
mioaranita60@.com
mitzymeu
Motzişor
mimi
michiper68
tia
iulianagl
axxa246
nutzi
pissycutz
Theo_1
anuta1971
vivi
clio 24
DENISA
windy_day
vali1cluj
florina1989
iulia80
Admin_dea05
34 participanți
Pagina 30 din 44
Pagina 30 din 44 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 37 ... 44
Re: 2.GONULCELEN (inima furata)
Asteptamflorina1989 a scris:Fetele mulţumesc pentru traduceri..mă apuc şi eu de mâine să continui ep....
demiruta a scris:Hristos a inviat!
Multumim pentru tot, fetelor!
Sa aveti spor si sanatate sa ne traduceti pe mai departe!
iulia80 a scris:HRISTOS A INVIAT!
bine v-am regasit fetelor...va ca obiceiul de pasti..conform caruia ne luam ceva nou..ne-a adus o noua fata pe forum...!
sper ca ati petrecut cat mai frumos alaturi de cei dragi..promit ca voi recupera citind ca ati scris voi in aceste zile!
Adevarat a inviat!
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Admin_dea05 a scris:Esteclio 24 a scris:Gata nu-i asa ca e frumusel...?!
Buna seara!
Mmmmm mie-mi spune-ti? cupidon
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
a apărut al doilea promo
https://www.facebook.com/video/video.php?v=377753657155&ref=nf
florina1989- vip
Data de inscriere : 18/09/2009
Varsta : 34
Localizare : buzau
Aaaa ia sa vedeti cum incetul cu incetul se indragosteste Murat(irealul) de Harset a noastra.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Vaii cate prosti mai face Hasret in ep urmator varsa vaza cu apa pe pian ii varsa cafeaua lui Murat pe el cred ca l-a oparit ....sunt tare curioasa sa vad cat de calm poate sa fie Murat...deja la masa am vazut in ep trecut ca era tare vorbaret iar pe maica-sa o luase durerile de capflorina1989 a scris:a apărut al doilea promo
Iar o sa ma uit de f multe ori la promo nu ma mai satur
Oare dupa cine alearga cu masina Hasret si Levent?
Voi ce ziceti de cosul cu flori , eu cred ca Hasret o sa le arunce
M-am uitat mai bine parca Hasret a vrut sa rastoarne vaza cu flori intentionat mie nu mi se pare a fi o greseala
Ultima editare efectuata de catre Admin_dea05 in Mar 06 Apr 2010, 1:06 am, editata de 4 ori
Admin_dea05- Admin
deja e saracul nici nu mai ia inseama prostiile care le zice Hasretiulianagl a scris:Aaaa ia sa vedeti cum incetul cu incetul se indragosteste Murat(irealul) de Harset a noastra.
Admin_dea05- Admin
Oare ce vrea Saime de la familia lui Murat :nh8: ? Pe Murat imi da impresia ca-l protejeaza oare o fi adevarata lui mama? :nh8: ( o idee care mi-a trecut prin cap)..pe Hasret sunt sigura ca o s-o protejeze incontinuare , s-a atasat de ea.
Hasret petrece mult timp si cu Levent cred ca lui ii se vor aprinde calcaile dupa Hasret mai ales ca deja spune ca arata altfel
Hasret petrece mult timp si cu Levent cred ca lui ii se vor aprinde calcaile dupa Hasret mai ales ca deja spune ca arata altfel
Admin_dea05- Admin
cred ca o sa se razbune si pe Levent si pe Murat. dar mai mult pe Murat varsa florile intentionat
vivi- vip
Data de inscriere : 09/10/2009
Buna dimineata , fetelor!
O zi frumoasa va doresc ,sa aveti bateriile incarcate cu energie pozitiva ,sa fiti vesele si sa va bucurati de viata!!
Imi place filmul ,imi plac actorii si pana vineri voi face puricei pe suflet in asteptarea lui...
Asa cred si eu ca incet ,incet se va razbuna pe cei doi pariori...iti descreteste fruntea filmul asta ..si tare as vrea sa se infiripe si in particular ceva intre ei ,nu numai in film,poate se debaraseaza de schelet,Tuba..
O zi frumoasa va doresc ,sa aveti bateriile incarcate cu energie pozitiva ,sa fiti vesele si sa va bucurati de viata!!
Imi place filmul ,imi plac actorii si pana vineri voi face puricei pe suflet in asteptarea lui...
Asa cred si eu ca incet ,incet se va razbuna pe cei doi pariori...iti descreteste fruntea filmul asta ..si tare as vrea sa se infiripe si in particular ceva intre ei ,nu numai in film,poate se debaraseaza de schelet,Tuba..
nutzi- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 61
e o fire razbunatoare la fel ca la cina cu barbatul acelavivi a scris:cred ca o sa se razbune si pe Levent si pe Murat. dar mai mult pe Murat varsa florile intentionat
Lui Levent mi-ar place sa-i zgarie masina
Ultima editare efectuata de catre Admin_dea05 in Mar 06 Apr 2010, 11:37 am, editata de 1 ori
Admin_dea05- Admin
hi Si eu imi doresc dar sincer nu mai zic nimic..eu eram convinsa ca se va cupla cu Murat Yildirim.nutzi a scris:Buna dimineata , fetelor!
Actorii sunt minunati fiecare isi are locul acolo unde trebuie, ma uit la fiecare cu mare placere fara sa ma plictisesc
Admin_dea05- Admin
[quote="Admin_dea05"]Oare ce vrea Saime de la familia lui Murat :nh8: ? Pe Murat imi da impresia ca-l protejeaza oare o fi adevarata lui mama? :nh8: ( o idee care mi-a trecut prin cap)..pe Hasret sunt sigura ca o s-o protejeze incontinuare , s-a atasat de ea.
Cred ca mai degraba e o ruda cu fosta lui sotie..si cred ca vrea sa-l pedepseasca pe Murat si de accea o incurajeaza pe Hasret ... care sparge regulili din casa..si astfel s-o enerveze si Nesrin
Cred ca mai degraba e o ruda cu fosta lui sotie..si cred ca vrea sa-l pedepseasca pe Murat si de accea o incurajeaza pe Hasret ... care sparge regulili din casa..si astfel s-o enerveze si Nesrin
clio 24- vip
Data de inscriere : 03/10/2009
Am uitat sa spun buna ziua....Dea iar am o rugaminte la tine ..de ce nu-mi apar pozele care le-am pus la semnatura??? Am activat cum ai zis tu ...dar Yoc..poate ma ajuti tu?, te rog!!
clio 24- vip
intru sa vad ce-ai facutclio 24 a scris:Am uitat sa spun buna ziua....Dea iar am o rugaminte la tine ..de ce nu-mi apar pozele care le-am pus la semnatura??? Am activat cum ai zis tu ...dar Yoc..poate ma ajuti tu?, te rog!!
nu ai pus codurile cum trebuie...intra sa le vezi cum trebuiau puse ..la prima ai luat likul unde era poza iar la a doua nu l-ai copiat bine nu se termina in [/img]
Ultima editare efectuata de catre Admin_dea05 in Mar 06 Apr 2010, 12:29 pm, editata de 1 ori
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05 a scris:intru sa vad ce-ai facutclio 24 a scris:Am uitat sa spun buna ziua....Dea iar am o rugaminte la tine ..de ce nu-mi apar pozele care le-am pus la semnatura??? Am activat cum ai zis tu ...dar Yoc..poate ma ajuti tu?, te rog!!
MULLLLLLLLLLLLTTTTTTTTUUUUUUUUUUMMMMMMMMMEEEEEEEEEEEESSSSSSSSSCCCCCCCCC inima inima inima
clio 24- vip
Admin_dea05 a scris:intru sa vad ce-ai facutclio 24 a scris:Am uitat sa spun buna ziua....Dea iar am o rugaminte la tine ..de ce nu-mi apar pozele care le-am pus la semnatura??? Am activat cum ai zis tu ...dar Yoc..poate ma ajuti tu?, te rog!!
Da ce nu facusem??Ca sa invat si eu!!!
clio 24- vip
Se pare ca acest film ne-a furat si noua inimile, nu numai lui Muratclio 24 a scris:
Admin_dea05- Admin
nu ai pus codurile cum trebuie...intra sa le vezi cum trebuiau puse ..la prima ai luat likul unde era poza iar la a doua nu l-ai copiat bine nu se termina in [/img]
Am inteles acum...milioane demersi si milioane de catralioane de
clio 24- vip
Admin_dea05 a scris:Se pare ca acest film ne-a furat si noua inimile, nu numai lui Muratclio 24 a scris:
da .,.mie chiar imi place..mult mai mult decat AVC..si mi-ar place s-o vad pe Hasret zgarindu-i masina pretioasa a lui Levent
clio 24- vip
Ies acum..o dupa amiaza placuta ..pe diseara...
clio 24- vip
clio 24 a scris:Ies acum..o dupa amiaza placuta ..pe diseara...
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05 a scris:Se pare ca acest film ne-a furat si noua inimile, nu numai lui Muratclio 24 a scris:
buna sa va fie inima fetelor
ce faceti/
am intrat si eu acum, abia am ajuns acasa, si hop pe pc, sa vad ce ati mai facut
sunteti fenomenale,toate fetele de aici, va multumesc din suflet pentru ce faceti aici, traduceri, poze , clipuri, comentarii, va iubesc , nu mai spun ca abia astept vinerea sa vina sa o vad pe tuba, imi place filmul la nebunie , ce sa mai zic ,dea esti fantastica, si cu noua fata a saitului bravo
apropoo, saime ce cauta pana la urma in casa lui murat ? eu cred ca este o ruda de -a iubitei lui care s-a aruncat de la fereasrea la paris,nu? am vorbit mult sper sa nu va supar
va sarut pe curand :flower:
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
buna fetelor!
dea..am vazut astazi videoclipul..felicitari!
dea..am vazut astazi videoclipul..felicitari!
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
Si mie mi-a placut mult clipul, dar nu pot sa mai scriu comentarii pe Yt, e frumos rau clipul si plin de emotie pozitiva!
Multumim Dea!
Multumim Dea!
demiruta- vip
Data de inscriere : 15/10/2009
Localizare : SudEstul ROMANIEI
apropo de YT..nu imi place deloc noua lui fata!demiruta a scris:Si mie mi-a placut mult clipul, dar nu pot sa mai scriu comentarii pe Yt, e frumos rau clipul si plin de emotie pozitiva!
Multumim Dea!
clipul f dragut si melodia la fel...dar mi s-a intamplat ca la cateva videoclipuri cand am vrut sa postez un comentariu sa imi zica a e eroare si sa incerc din nou..si incerc pana ma las pagubasa..asa ca de multe ori daca imi place vre-un video ii dau like it si eventual trimit un mesaj personal(am scris masaj personal )
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
Pagina 30 din 44 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 37 ... 44
Subiecte similare
» 7. Gonulcelen-Inima furata
» 8. Gonulcelen-Inimă furată
» 9. Gonulcelen-Inimă furată
» 11. Gonulcelen - Inima furata
» 14.Gonulcelen- Inima furata
» 8. Gonulcelen-Inimă furată