2.GONULCELEN (inima furata)
+30
milia
andradamaria
iulia1965
prytymeu
monicuta
corina
alitheea
Luana
carina
demiruta
mioaranita60@.com
mitzymeu
Motzişor
mimi
michiper68
tia
iulianagl
axxa246
nutzi
pissycutz
Theo_1
anuta1971
vivi
clio 24
DENISA
windy_day
vali1cluj
florina1989
iulia80
Admin_dea05
34 participanți
Pagina 34 din 44
Pagina 34 din 44 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 39 ... 44
Re: 2.GONULCELEN (inima furata)
Ne-am trezit facem inviorarea..nu ai selectat tot ce vroiai sa pui cu rosu din cauza asta a iesit asamihaela99 a scris:nu stiu ce am facut de a aparut asa scuze
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Admin_dea05 a scris:Ne-am trezit facem inviorarea..nu ai selectat tot ce vroiai sa pui cu rosu din cauza asta a iesit asamihaela99 a scris:nu stiu ce am facut de a aparut asa scuze
daca mai fac prostii din astea sa ma iertati pana invat si io, si dupa aia nu mai fac , si mai vroiam sa va pun o imagine , sau un link , dar nu reusesc, sa ca ma las pagubasa deocamdata
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
aici gasesti cum sa pui o fotografiemihaela99 a scris:Admin_dea05 a scris:Ne-am trezit facem inviorarea..nu ai selectat tot ce vroiai sa pui cu rosu din cauza asta a iesit asamihaela99 a scris:nu stiu ce am facut de a aparut asa scuze
daca mai fac prostii din astea sa ma iertati pana invat si io, si dupa aia nu mai fac , si mai vroiam sa va pun o imagine , sau un link , dar nu reusesc, sa ca ma las pagubasa deocamdata
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/cum-postam-pe-forum-f12/cum-postam-pe-forum-t24.htm
Admin_dea05- Admin
https://www.youtube.com/watch?v=Z2fXKylm93Y
mihaela99- vip
de varianta asta nu stiammihaela99 a scris:https://www.youtube.com/watch?v=Z2fXKylm93Y
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05 a scris:de varianta asta nu stiammihaela99 a scris:https://www.youtube.com/watch?v=Z2fXKylm93Y
dar pe asta o stii, varianta originala
https://www.youtube.com/watch?v=6UOt2tWiE_0
mihaela99- vip
pe asta o stiumihaela99 a scris:Admin_dea05 a scris:de varianta asta nu stiammihaela99 a scris:https://www.youtube.com/watch?v=Z2fXKylm93Y
dar pe asta o stii, varianta originala
https://www.youtube.com/watch?v=6UOt2tWiE_0
Admin_dea05- Admin
http://yfrog.com/gibuchetj
FLORILE SUNT PENRU TINE DEA
am incercat si unde mi-ai zis sa intru, mi s-a deschis imageshack si mi-a zis ca nu sunt logata, dar nu-i nimic ma loghez eu
am incercat si unde mi-ai zis sa intru, mi s-a deschis imageshack si mi-a zis ca nu sunt logata, dar nu-i nimic ma loghez eu
mihaela99- vip
nu trebuie sa te loghezimihaela99 a scris:mihaela99 a scris:http://yfrog.com/gibuchetj
Admin_dea05- Admin
acum ies si eu un pic am niste treaba ,revin
mihaela99- vip
O zi frumoasa!mihaela99 a scris:acum ies si eu un pic am niste treaba ,revin
Admin_dea05- Admin
mihaela99- vip
mihaela99 a scris:
am revenit , am si eu avatar acum , sa speram, daca nu, mai incerc
mihaela99- vip
mihaela99 a scris:mihaela99 a scris:
am revenit , am si eu avatar acum , sa speram, daca nu, mai incerc
ce zici dea e bine? sau mai incerc?
mihaela99- vip
Admin_dea05 a scris:O zi frumoasa!mihaela99 a scris:acum ies si eu un pic am niste treaba ,revin
deaaaaaaaaa am reusittttttttttt cu avatarul, e frumos? iti place?
sunt pentru tine
mihaela99- vip
Buna ziua fetelor!!
Mihaela ,frumos avatar ti-ai ales ,imi plac toate pozele ei cu rochia asta albastra ...o prinde bine..
Stau ca pe ace ,numai azi nu este maine,sa vad ep...pare intereseant...eu zic ca, guvernanta o va ajuta pe Harset si nu o va folosi in scopul de ase razbuna pe cineva ...imi aduc aminte ca la un momentdat cand Harset plange ,ii spune ca o intelege si stie cum este,presupun ca in viata ei a avut o experienta asemanatoare...
Va pup si va doresc toate cele bune!!
Mihaela ,frumos avatar ti-ai ales ,imi plac toate pozele ei cu rochia asta albastra ...o prinde bine..
Stau ca pe ace ,numai azi nu este maine,sa vad ep...pare intereseant...eu zic ca, guvernanta o va ajuta pe Harset si nu o va folosi in scopul de ase razbuna pe cineva ...imi aduc aminte ca la un momentdat cand Harset plange ,ii spune ca o intelege si stie cum este,presupun ca in viata ei a avut o experienta asemanatoare...
nutzi- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 61
nutzi a scris:Buna ziua fetelor!!
oooooooooooo nutzi
buna draga mea, ma bucur ca iti place, m-am chinuit un pic ca deh doar sun si io la inceput, dar vad ca incet incet, ma integrez si eu, am facut cei drept la inceput niste greseli, si o sa mai fac nu bag mana in foc ca nu , dar sper ca oi fetele ma veti ierta si o sa fie ok , frumoasa poza ai pus cu tuba ca de obicei este o splendoare de fata, ferice de parintii ei
mihaela99- vip
mihaela99 a scris:nutzi a scris:Buna ziua fetelor!!
oooooooooooo nutzi
buna draga mea, ma bucur ca iti place, m-am chinuit un pic ca deh doar sun si io la inceput, dar vad ca incet incet, ma integrez si eu, am facut cei drept la inceput niste greseli, si o sa mai fac nu bag mana in foc ca nu , dar sper ca oi fetele ma veti ierta si o sa fie ok , frumoasa poza ai pus cu tuba ca de obicei este o splendoare de fata, ferice de parintii ei
experienta lui saime sa fie ceva legata de tatal lui murat?, ma gandesc si eu
mihaela99- vip
nutzi abia astept si eu ep. de maine , o sa fie tare palpitant, si bag sama ca lui muratelul de cancel ii cam trepideaza inima dupa hasret
mihaela99- vip
[quote="mihaela99"][quote="nutzi"]Buna ziua fetelor!!
Mihaela ,frumos avatar ti-ai ales
oooooooooooo nutzi
buna draga mea, ma bucur ca iti place, m-am chinuit un pic ca deh doar sun si io
buna iubita!! nu-ti mai cere fato atatea scuze ,ca nici eu nu am stiut si cu ajutorul fetelor furnicute ,am invatat..
nimeni nu se naste invatat sau le stie pe toate..
nu stiu ce sa cred de Saime ,am vazut la inceput ca pe Murat il urmarea, nu pe tata ...
Mihaela ,frumos avatar ti-ai ales
oooooooooooo nutzi
buna draga mea, ma bucur ca iti place, m-am chinuit un pic ca deh doar sun si io
buna iubita!! nu-ti mai cere fato atatea scuze ,ca nici eu nu am stiut si cu ajutorul fetelor furnicute ,am invatat..
nimeni nu se naste invatat sau le stie pe toate..
nu stiu ce sa cred de Saime ,am vazut la inceput ca pe Murat il urmarea, nu pe tata ...
nutzi- vip
si eu il astept...si chiar imi place CANCEL, este asa de finut, curatel, cu maniere de gentelman...se cunoaste ca are ceva ex din afara...mihaela99 a scris:nutzi abia astept si eu ep. de maine , o sa fie tare palpitant, si bag sama ca lui muratelul de cancel ii cam trepideaza inima dupa hasret
nutzi- vip
te pup Mihaelo si sa ai o zi de concediu superba!!
lafel si voi furnicutelor sa va bucurati de aceasta zi ,sa fiti vesele si pline de energii pozitive!
lafel si voi furnicutelor sa va bucurati de aceasta zi ,sa fiti vesele si pline de energii pozitive!
nutzi- vip
nutzi a scris:scuzeeee,cred ca -mi este o foame teribila ,de am inceput sa mananc litere
nu-i nimic , mie imi este foame tot timpu,
mihaela99- vip
Dea unde esti? ce faci/ iar :D sau te odihnesti sau ?
bine atunci te las sa
vorbim mai pe seara
bine atunci te las sa
vorbim mai pe seara
mihaela99- vip
of!alt film de care devenim dependente!
Fetelor ...Buna ziua.....aseara Dea mi-a insuflat dragostea pt acest serial...chiar imi place....e super ....ce sa mai....sunt deja la ep 3 ....e pe placul meu....ma bag si io la discutii cu voi...pupiciiiiiii indragostit
chrisa- membru senior
Data de inscriere : 15/09/2009
Varsta : 48
Pagina 34 din 44 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 39 ... 44
Subiecte similare
» 7. Gonulcelen-Inima furata
» 8. Gonulcelen-Inimă furată
» 9. Gonulcelen-Inimă furată
» 11. Gonulcelen - Inima furata
» 14.Gonulcelen- Inima furata
» 8. Gonulcelen-Inimă furată
» 9. Gonulcelen-Inimă furată