2.GONULCELEN (inima furata)
+30
milia
andradamaria
iulia1965
prytymeu
monicuta
corina
alitheea
Luana
carina
demiruta
mioaranita60@.com
mitzymeu
Motzişor
mimi
michiper68
tia
iulianagl
axxa246
nutzi
pissycutz
Theo_1
anuta1971
vivi
clio 24
DENISA
windy_day
vali1cluj
florina1989
iulia80
Admin_dea05
34 participanți
Pagina 35 din 44
Pagina 35 din 44 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 39 ... 44
Re: 2.GONULCELEN (inima furata)
bine v-am gasit fetelor , la mine acasa e calamitate , cum am ajuns acasa am inceput sa citesc ce ati scris voi si am uitat laptele pe foc , asa ca in bucatarie e un fum de-l tai cu cutitul ... da tot la voi m-am intors... iar face tuba ravagii in viata noastra ,
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
bine ai venit ma bucur sa vad ca tot mai multe fete trec pe la noichrisa a scris:Fetelor ...Buna ziua.....aseara Dea mi-a insuflat dragostea pt acest serial...chiar imi place....e super ....ce sa mai....sunt deja la ep 3 ....e pe placul meu....ma bag si io la discutii cu voi...pupiciiiiiii indragostit
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
buna seara fetele
ce faceti? buna chrisa , zici ca iti place filmul tubei? si noua ne place
http://www.google.ro/url?url=https://www.youtube.com/watch%3Fv%3DKi9xcDs9jRk&rct=j&ei=LQy-S8ynLuGgOLfl2ZcK&sa=X&oi=video_result&resnum=2&ct=thumbnail&cad=3039773000342539545&ved=0CAwQuAIwAQ&q=leonard+cohen+dance+me+to+the+end+of+love&usg=AFQjCNGJs7dktkeCu7p3YzQ6_O3XeIn8vA
ce faceti? buna chrisa , zici ca iti place filmul tubei? si noua ne place
http://www.google.ro/url?url=https://www.youtube.com/watch%3Fv%3DKi9xcDs9jRk&rct=j&ei=LQy-S8ynLuGgOLfl2ZcK&sa=X&oi=video_result&resnum=2&ct=thumbnail&cad=3039773000342539545&ved=0CAwQuAIwAQ&q=leonard+cohen+dance+me+to+the+end+of+love&usg=AFQjCNGJs7dktkeCu7p3YzQ6_O3XeIn8vA
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
chrisa a scris:Fetelor ...Buna ziua.....aseara Dea mi-a insuflat dragostea pt acest serial...chiar imi place....e super ....ce sa mai....sunt deja la ep 3 ....e pe placul meu....ma bag si io la discutii cu voi...pupiciiiiiii indragostit
Eeeee ma bucur ca te-am corupt ..ce zici merita, nu?
Fetelor Buna seara!Nu pot intra astazi la discutii vorbim maine....
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Admin_dea05 a scris:chrisa a scris:Fetelor ...Buna ziua.....aseara Dea mi-a insuflat dragostea pt acest serial...chiar imi place....e super ....ce sa mai....sunt deja la ep 3 ....e pe placul meu....ma bag si io la discutii cu voi...pupiciiiiiii indragostit
Eeeee ma bucur ca te-am corupt ..ce zici merita, nu?
Fetelor Buna seara!Nu pot intra astazi la discutii vorbim maine....
bine dea hadi noapte buna pe maine
mihaela99- vip
alitheea a scris:bine ai venit ma bucur sa vad ca tot mai multe fete trec pe la noichrisa a scris:Fetelor ...Buna ziua.....aseara Dea mi-a insuflat dragostea pt acest serial...chiar imi place....e super ....ce sa mai....sunt deja la ep 3 ....e pe placul meu....ma bag si io la discutii cu voi...pupiciiiiiii indragostit
https://www.youtube.com/watch?v=EeE4c3U63Hc&feature=related
mihaela99- vip
buna seara denisa, mama ce de bunatati, multumim chiar simteam nevoia
mihaela99- vip
mihaela99 a scris:buna seara denisa, mama ce de bunatati, multumim chiar simteam nevoia
bun venit în casa noastră !!!!!!
helppppppppppppp
Bai fetili nu gasesc decat pana la ep 4 partea 6/9/.....ma poate ajuta mai departe cineva sau nu e urcat????
chrisa- membru senior
Data de inscriere : 15/09/2009
Varsta : 48
chrisa a scris:Bai fetili nu gasesc decat pana la ep 4 partea 6/9/.....ma poate ajuta mai departe cineva sau nu e urcat????
hey!!!! cucuiat-o ce faci ???????
nu sunt urcate .
uite aici sunt toate ep urcate .
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/gonulcelen-f3/gonulcelen-subtitrat-romanete-pe-you-tube-t105.htm
DENISA a scris:mihaela99 a scris:buna seara denisa, mama ce de bunatati, multumim chiar simteam nevoia
bun venit în casa noastră !!!!!!
multumesc, sper sa nu dezamagesc
mihaela99- vip
nu e urcat chrisa mai departe poti sa citesti traducerile pana sunt urcate partile....e munca multa (ma bag si eu de maine sa le ajut pe fete)...O seara placuta...gata plecchrisa a scris:Bai fetili nu gasesc decat pana la ep 4 partea 6/9/.....ma poate ajuta mai departe cineva sau nu e urcat????
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
chrisa a scris:Bai fetili nu gasesc decat pana la ep 4 partea 6/9/.....ma poate ajuta mai departe cineva sau nu e urcat????
Madam îl trădezi pe Muratelu' ?
mai fetelor...m-ati corupt sa ma uit....acum trageti si ponoasele
in legatura cu muratura mea...nu l-am uitat...dar tinand cont ca si pe asta il cheama la fel...ma fac ca trec cu vederea...astept noul film cu tuba si adevaratul murat
in legatura cu muratura mea...nu l-am uitat...dar tinand cont ca si pe asta il cheama la fel...ma fac ca trec cu vederea...astept noul film cu tuba si adevaratul murat
chrisa- membru senior
noapte buna dea
somn usor
somn usor
mihaela99- vip
Admin_dea05 a scris:nu e urcat chrisa mai departe poti sa citesti traducerile pana sunt urcate partile....e munca multa (ma bag si eu de maine sa le ajut pe fete)...O seara placuta...gata plecchrisa a scris:Bai fetili nu gasesc decat pana la ep 4 partea 6/9/.....ma poate ajuta mai departe cineva sau nu e urcat????
hai ma dea....daca ai timp ajuta-le...m-os baga si eu ..dar acum lasati-ma sa ma pun cu ele la zi.....super site-ul ala de desene...are si filme faine...mercy dea....le descarc in 5 minute....e super supe r
chrisa- membru senior
chrisa a scris:mai fetelor...m-ati corupt sa ma uit....acum trageti si ponoasele
si ce parere ai de film iti place, hai daca te-ai uitat trebe sa ai si niste pareri
mihaela99- vip
chrisa a scris:mai fetelor...m-ati corupt sa ma uit....acum trageti si ponoasele
trădătoare !!!!!!!!!!!! laşi tu aşa bunăciune de băiat ???? eu mă antrenez de zor să câştig lupta , el e trofeul . muratel
mihaela99 a scris:chrisa a scris:mai fetelor...m-ati corupt sa ma uit....acum trageti si ponoasele
si ce parere ai de film iti place, hai daca te-ai uitat trebe sa ai si niste pareri
deocamdata am ajuns doar la ep 4......dar imi place.....si bineinteles se vor indragosti unul de altul....o sa fie si multe piedici...multe lacrimi...dar sa speram la un final fain....
chrisa- membru senior
DENISA a scris:chrisa a scris:mai fetelor...m-ati corupt sa ma uit....acum trageti si ponoasele
trădătoare !!!!!!!!!!!! laşi tu aşa bunăciune de băiat ???? eu mă antrenez de zor să câştig lupta , el e trofeul . muratel
draga mea poti tu sa lupti cat vrei.....eu nu lupt decat cu el....
chrisa- membru senior
chrisa a scris:
de ce ??? tu îl vrei şi el nu te vrea ???
DENISA a scris:chrisa a scris:
de ce ??? tu îl vrei şi el nu te vrea ???
ha ha ha....zise ea in sinea ei...draga mea...gandeste romantic..... uite cum ii fac ochii cand ma vede....si eu ma lupt sa mai pot respira...
uite cum o sa ajungem noi femeile :: ......................
chrisa- membru senior
chrisa a scris:
ha ha ha....zise ea in sinea ei...draga mea...gandeste romantic..... uite cum ii fac ochii cand ma vede....si eu ma lupt sa mai pot respira...
uite cum o sa ajungem noi femeile :: ......................
Vezi să nu-i iasă ochii din orbite ... eu îl vreau întreg şi nevătămat ...
Buna seara fetelor..
In legatura cu ultimul trailer am gasit o postare a lui Arzu pe hunili care sumar ceea ce se vorbeste…
In prima parte a trailerului Hasret plangand spune (probabil Saimei) :
-Ce fel de persoana este Murat? Eu nu sunt o maşină, eu nu sunt o notă sunt Hasret. Hasret!
In alta parte a traileruluiiii spune Nesrinei:
-Mă bucur că mi-aţi spus (probabil de pariu). Ma bucur că nu ii spun lui Murat despre acest pariu, pentru că maşina este valoroasa pentru pariu.
Apoi, spune Murat:
-Credeam că am stricat zidurile dintre noi. de ce le-ai construit din nou?
Hasret spune:
-Există ziduri între noi, dar poate tu nu le vezi.
Murat spune:
-Vrei să-ti reamintesc cum am spart acei pereţi?
In legatura cu ultimul trailer am gasit o postare a lui Arzu pe hunili care sumar ceea ce se vorbeste…
In prima parte a trailerului Hasret plangand spune (probabil Saimei) :
-Ce fel de persoana este Murat? Eu nu sunt o maşină, eu nu sunt o notă sunt Hasret. Hasret!
In alta parte a traileruluiiii spune Nesrinei:
-Mă bucur că mi-aţi spus (probabil de pariu). Ma bucur că nu ii spun lui Murat despre acest pariu, pentru că maşina este valoroasa pentru pariu.
Apoi, spune Murat:
-Credeam că am stricat zidurile dintre noi. de ce le-ai construit din nou?
Hasret spune:
-Există ziduri între noi, dar poate tu nu le vezi.
Murat spune:
-Vrei să-ti reamintesc cum am spart acei pereţi?
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
Pagina 35 din 44 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 39 ... 44
Subiecte similare
» 7. Gonulcelen-Inima furata
» 8. Gonulcelen-Inimă furată
» 9. Gonulcelen-Inimă furată
» 11. Gonulcelen - Inima furata
» 14.Gonulcelen- Inima furata
» 8. Gonulcelen-Inimă furată
» 9. Gonulcelen-Inimă furată
» 11. Gonulcelen - Inima furata