2.GONULCELEN (inima furata)
+30
milia
andradamaria
iulia1965
prytymeu
monicuta
corina
alitheea
Luana
carina
demiruta
mioaranita60@.com
mitzymeu
Motzişor
mimi
michiper68
tia
iulianagl
axxa246
nutzi
pissycutz
Theo_1
anuta1971
vivi
clio 24
DENISA
windy_day
vali1cluj
florina1989
iulia80
Admin_dea05
34 participanți
Pagina 36 din 44
Pagina 36 din 44 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 40 ... 44
Re: 2.GONULCELEN (inima furata)
bineinteles ca traducerea mea este sub orice critica.. treceti cu vederea va rog.. am vrut numai sa va faceti o idee despre ce va fi maine seara.. terminati cu bataia .. nici un barbat din lumea asta nu merita .. va pup
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
Anuta Hasret zice mă bucur că nu mi-a spus Murat de pariu altfel probabil vrea să spună că se certa cu el...apoi zice că maşina e importantă din moment ce nu i a zis
florina1989- vip
Data de inscriere : 18/09/2009
Varsta : 34
Localizare : buzau
anuta1971 a scris:bineinteles ca traducerea mea este sub orice critica.. treceti cu vederea va rog.. am vrut numai sa va faceti o idee despre ce va fi maine seara.. terminati cu bataia .. nici un barbat din lumea asta nu merita .. va pup
mulţumim ..
Acum am inteles iubita.. multumescflorina1989 a scris:Anuta Hasret zice mă bucur că nu mi-a spus Murat de pariu altfel probabil vrea să spună că se certa cu el...apoi zice că maşina e importantă din moment ce nu i a zis
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
anuta1971 a scris:Acum am inteles iubita.. multumescflorina1989 a scris:Anuta Hasret zice mă bucur că nu mi-a spus Murat de pariu altfel probabil vrea să spună că se certa cu el...apoi zice că maşina e importantă din moment ce nu i a zis
nu ai pentru ce
florina1989- vip
Data de inscriere : 18/09/2009
Varsta : 34
Localizare : buzau
Buna seara fetelor!! Ce faceti?? Am intrat sa va salut..se anunta cu scantei episodul de maine...sau cu bombe ca sa darame iar zidurile...Ce frumos a zis...Murta..ca au daramat zidurile indragostit indragostit
clio 24- vip
Data de inscriere : 03/10/2009
se pare ca hasret l-a spart zidu lui murat , oare muat ii fura inima lui hasret? sau hasret lui murat?
clio hi
clio hi
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
clio 24 a scris:Buna seara fetelor!! Ce faceti?? Am intrat sa va salut..se anunta cu scantei episodul de maine...sau cu bombe ca sa darame iar zidurile...Ce frumos a zis...Murta..ca au daramat zidurile indragostit indragostit
mă dar nu pare prea lucrat la sală , cum a răuşit să dărâme zidurile ????
mihaela99 a scris:se pare ca hasret l-a spart zidu lui murat , oare muat ii fura inima lui hasret? sau hasret lui murat?
clio hi
Cred ca si-au furat inima reciproc..dupa cum se privesc, dupa cum ii tolereaza Murat lui Hasret lucruri pe care altadata nu i le tolera..e clar.. indragostit indragostit
De aici si furia si dezamagirea lui Hasret
clio 24- vip
vai de mine denisa..dar ai privire cu infrarosu! vrei sa te fetele ..acum ca au o noua pasiune....la noi mai intelegem cu omul negru slab si mic...ca ne luptam noi intre noi..dar sa te legi tu muschii lui cansel..nu te vad bine ::DENISA a scris: mă dar nu pare prea lucrat la sală , cum a răuşit să dărâme zidurile ????
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
DENISA a scris:clio 24 a scris:Buna seara fetelor!! Ce faceti?? Am intrat sa va salut..se anunta cu scantei episodul de maine...sau cu bombe ca sa darame iar zidurile...Ce frumos a zis...Murta..ca au daramat zidurile indragostit indragostit
cu privirea lui de indragostit si cu vocea lui calda
clio 24- vip
iulia80 a scris:vai de mine denisa..dar ai privire cu infrarosu! vrei sa te fetele ..acum ca au o noua pasiune....la noi mai intelegem cu omul negru slab si mic...ca ne luptam noi intre noi..dar sa te legi tu muschii lui cansel..nu te vad bine ::DENISA a scris: mă dar nu pare prea lucrat la sală , cum a răuşit să dărâme zidurile ????
ce ai zis de muschii lui Cansel???
clio 24- vip
clio 24 a scris:DENISA a scris:clio 24 a scris:Buna seara fetelor!! Ce faceti?? Am intrat sa va salut..se anunta cu scantei episodul de maine...sau cu bombe ca sa darame iar zidurile...Ce frumos a zis...Murta..ca au daramat zidurile indragostit indragostit
cu privirea lui de indragostit si cu vocea lui calda
după părerea mea se uită cam cruciş dar oricum arată mai bine decât musculosu de Sami .
clio 24 a scris:
care muşchi mă ??? la microscop , la ce i-aţi văzut ?? sau se văd cu ochiul liber şi sunt eu orbete sau eu am ochi doar ptr Murat Yildirim ????
clio 24 a scris:mihaela99 a scris:se pare ca hasret l-a spart zidu lui murat , oare muat ii fura inima lui hasret? sau hasret lui murat?
clio hi
Cred ca si-au furat inima reciproc..dupa cum se privesc, dupa cum ii tolereaza Murat lui Hasret lucruri pe care altadata nu i le tolera..e clar.. indragostit indragostit
De aici si furia si dezamagirea lui Hasret
eu cred ca murat o s-o iubeasca la nebunie, o sa iute si de tata si de mama cupidon
mihaela99- vip
DENISA a scris:clio 24 a scris:
care muşchi mă ??? la microscop , la ce i-aţi văzut ?? sau se văd cu ochiul liber şi sunt eu orbete sau eu am ochi doar ptr Murat Yildirim ????
El poate sa mute muntii..sa sparga zidurile...si fara muschi...
clio 24- vip
[quote="mihaela99"]
Oricum mi se pare ca nu prea tine cont de parinti..in general
clio 24 a scris:mihaela99 a scris:se pare ca hasret l-a spart zidu lui murat , oare muat ii fura inima lui hasret? sau hasret lui murat?
clio hi
eu cred ca murat o s-o iubeasca la nebunie, o sa iute si de tata si de mama cupidon
clio 24- vip
clio 24 a scris:
a... mai dat gata , dacă e atât de şmecher poate face cumva să dispară şi Sami din preajma Tubei .
[quote="clio 24"]
asta asa e , ai dreptate
mihaela99 a scris:clio 24 a scris:mihaela99 a scris:se pare ca hasret l-a spart zidu lui murat , oare muat ii fura inima lui hasret? sau hasret lui murat?
clio hi
asta asa e , ai dreptate
mihaela99- vip
denisa draga nu ai nimerit-o asta seara..vezi ca te citeste dea si acus iti zice ceva de privirea lui cansel..clio 24 a scris:DENISA a scris:clio 24 a scris:
vezi denisa..tot la omul mic ,negru si slab ramanem...dar sa nu zicem pas si lui cansel..ai rabdare poate se transforma si el intr-un lebadoi frumos...cu privirea... indragostit
iulia80- vip
DENISA a scris:clio 24 a scris:
a... mai dat gata , dacă e atât de şmecher poate face cumva să dispară şi Sami din preajma Tubei .
Nu poate ca ala e ancorat bine de fusta Tubei..cu scaietii din par..nu ai vazut cum o tinea de mana la gala..zici ca erau lipitu cu super glue..
clio 24- vip
dar nu vrei cam multe in seara asta?DENISA a scris:clio 24 a scris:
iulia80- vip
iulia80 a scris:
denisa draga nu ai nimerit-o asta seara..vezi ca te citeste dea si acus iti zice ceva de privirea lui cansel..
vezi denisa..tot la omul mic ,negru si slab ramanem...dar sa nu zicem pas si lui cansel..ai rabdare poate se transforma si el intr-un lebadoi frumos...cu privirea... indragostit
nu iubita , nu mă răzgândesc , Cansel nu-mi place , Dea ştie , mă lasă cu nebuneala mea , cu fluturaşii mei .
denisa draga nu ai nimerit-o asta seara..vezi ca te citeste dea si acus iti zice ceva de privirea lui cansel..
vezi denisa..tot la omul mic ,negru si slab ramanem...dar sa nu zicem pas si lui cansel..ai rabdare poate se transforma si el intr-un lebadoi frumos...cu privirea... indragostit[/quote]
Spuneai de Murat mai sus...
vezi denisa..tot la omul mic ,negru si slab ramanem...dar sa nu zicem pas si lui cansel..ai rabdare poate se transforma si el intr-un lebadoi frumos...cu privirea... indragostit[/quote]
Spuneai de Murat mai sus...
clio 24- vip
iulia80 a scris:
dar nu vrei cam multe in seara asta?
vreau ... vreau .... (sper să nu rămân doar cu vrutul ) e că mi-am cam luat nasul la purtare ?????
Pagina 36 din 44 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 40 ... 44
Subiecte similare
» 7. Gonulcelen-Inima furata
» 8. Gonulcelen-Inimă furată
» 9. Gonulcelen-Inimă furată
» 11. Gonulcelen - Inima furata
» 14.Gonulcelen- Inima furata
» 8. Gonulcelen-Inimă furată
» 9. Gonulcelen-Inimă furată
» 11. Gonulcelen - Inima furata
» 14.Gonulcelen- Inima furata
Pagina 36 din 44