7. Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors
5 participanți
Pagina 8 din 40
Pagina 8 din 40 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40
Re: 7. Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors
Și Io cred la fel dar fanele lui sunt pentru mine enervante.Nu-mi sari in cap dar mă enervează când tot se exagerează pe chestia asta.Mai e unul...cum îl cheamă care a jucat cu Demet, Doamne la fel cum arată nu poate respira din cauza fanelor iar mie nu-mi place de nicio culoare.Admin_dea05 a scris:
Eu cred ca si Ebru știe la perfecție engleză.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Cred că da, ea și Miran ăla Akin sunt miezul din dodoasca sa dea Domnul sa câștige și ei ceva.Admin_dea05 a scris:
Nu mi s-a parut. Dar oare asa a vrut să vină deghizată în Azize?
iulianagl- moderator
Can Yaman...si pe ala il urmaresc pe ig. ...e in Italia acum.iulianagl a scris:Și Io cred la fel dar fanele lui sunt pentru mine enervante.Nu-mi sari in cap dar mă enervează când tot se exagerează pe chestia asta.Mai e unul...cum îl cheamă care a jucat cu Demet, Doamne la fel cum arată nu poate respira din cauza fanelor iar mie nu-mi place de nicio culoare.Admin_dea05 a scris:
Eu cred ca si Ebru știe la perfecție engleză.
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Admin_dea05- Admin
Așa nu mai vrea să treacă în rândul oamenilor de rând.Admin_dea05 a scris:
Can Yaman...si pe ala il urmaresc pe ig. ...e in Italia acum.
iulianagl- moderator
Da și am văzut un promo la serialul lui pare promițător.Admin_dea05 a scris:
Burak era și el...
iulianagl- moderator
Admin_dea05- Admin
victorelalove a scris:
Spune-ne asta in english , pls .
Tell us what do you think woman . Why are you sooooo upset ??
Da , mai . zici ca nu mai vorbeste nimeni english my love pe planeta . el o inventa .
dar fata arata mortal !!!
iulianagl- moderator
Eheii știu ce urmărești dar nu cred, el e prea de gheață. cupidonAdmin_dea05 a scris:
..eu astept sa vad poza asta din fata....încă nu a pus-o nimeni...
iulianagl- moderator
Admin_dea05- Admin
Ce seriale au luat ai noştri de la MIPCOM? Printre titluri avem şi cel mai scump serial turcesc nedifuzat
Reprezentanţii postului Kanal D România au cumpărat în urmă cu câteva ore din Franţa două seriale turceşti istorice, este vorba despre "Diriliş Ertugrul" (Revenirea otomanilor) şi "Kuruluş Osman" (Întemierea Imperiului Otoman) cu Burak Özçivit, Kemal din "Dragoste infinită", în rol principal. Serialul "Kuruluş osman" a fost al doilea cel mai scump serial turcesc de la târgul de la MIPCOM, deşi cei din Turcia nu au difuzat încă NICIUN episod!! Cele două seriale vor putea fi urmărite în curând la Kanal D alături de sezonul 3 din "Preţul fericirii", "Hercai" (Inimă schimbătoare) şi "Zalim Istanbul" (Nemilosul Istanbul) cumpărate anul acesta de postul TV
Pe de altă parte, cei de la PRO 2 au cumpărat astăzi tot două seriale: o comedie ("Her yerde sen" - Peste tot eşti tu), cu Furkan Andiç şi Aybüke Pusat în rolurile principale, şi un serial de acţiune dramatic, "Kuzgun", cu Barış Arduç (Ömer din "Preţul dragostei", Selim din "Îngeri şi nobili") şi Burcu Biricik (Hülya din "În numele fericirii"). Postul tv a mai achiziţionat pe parcursul acestui an încă o dramă, "Dragoste în alb şi negru" (Siyah Beyaz Aşk) şi alte trei comedii: "Aşk laftan anlamaz", "Çilek kokusu" şi "Ateşboçeği"
Happy Channel a reuşit să achiziţioneze doar un serial, cu Kadir Doğulu (Macit din "Un destin la răscruce", Alper din "O singură privire") în rol principal, acela fiind "Vuslat", însă poate până la finalul săptămânii va reuşi să cumpere mai multe. În urmă cu câteva săptămâni postul a mai cumpărat şi serialele "Yemin" şi "Umutsuz Ev Kadınları"
#mipcom2019 #cannes #serialeturcesti #imiplacserialeleturcesti #kanaldromania #pro2 #happychannel
Reprezentanţii postului Kanal D România au cumpărat în urmă cu câteva ore din Franţa două seriale turceşti istorice, este vorba despre "Diriliş Ertugrul" (Revenirea otomanilor) şi "Kuruluş Osman" (Întemierea Imperiului Otoman) cu Burak Özçivit, Kemal din "Dragoste infinită", în rol principal. Serialul "Kuruluş osman" a fost al doilea cel mai scump serial turcesc de la târgul de la MIPCOM, deşi cei din Turcia nu au difuzat încă NICIUN episod!! Cele două seriale vor putea fi urmărite în curând la Kanal D alături de sezonul 3 din "Preţul fericirii", "Hercai" (Inimă schimbătoare) şi "Zalim Istanbul" (Nemilosul Istanbul) cumpărate anul acesta de postul TV
Pe de altă parte, cei de la PRO 2 au cumpărat astăzi tot două seriale: o comedie ("Her yerde sen" - Peste tot eşti tu), cu Furkan Andiç şi Aybüke Pusat în rolurile principale, şi un serial de acţiune dramatic, "Kuzgun", cu Barış Arduç (Ömer din "Preţul dragostei", Selim din "Îngeri şi nobili") şi Burcu Biricik (Hülya din "În numele fericirii"). Postul tv a mai achiziţionat pe parcursul acestui an încă o dramă, "Dragoste în alb şi negru" (Siyah Beyaz Aşk) şi alte trei comedii: "Aşk laftan anlamaz", "Çilek kokusu" şi "Ateşboçeği"
Happy Channel a reuşit să achiziţioneze doar un serial, cu Kadir Doğulu (Macit din "Un destin la răscruce", Alper din "O singură privire") în rol principal, acela fiind "Vuslat", însă poate până la finalul săptămânii va reuşi să cumpere mai multe. În urmă cu câteva săptămâni postul a mai cumpărat şi serialele "Yemin" şi "Umutsuz Ev Kadınları"
#mipcom2019 #cannes #serialeturcesti #imiplacserialeleturcesti #kanaldromania #pro2 #happychannel
Admin_dea05- Admin
Sunt tare curioasă de Hercai, cate tari o sa-l cumpere.
Admin_dea05- Admin
Hai ca au dat-o în dans.
Se scrie ca lângă Ebru e Akin, dar nu este el. E managerul ei.
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05- Admin
Wow ce rochie are Ebru.. și
de lemn de ai fi parcă te ar apuca scârțâitul...
e super sexy tipa
de lemn de ai fi parcă te ar apuca scârțâitul...
e super sexy tipa
personajul favorit al lui este
Miran & Reyyan dar ce față face când aude next seazon... deja parcă il lua transpirația tb sa zbier si intr-un sezon 3 ???
Miran & Reyyan dar ce față face când aude next seazon... deja parcă il lua transpirația tb sa zbier si intr-un sezon 3 ???
ce ignor își dau cu celălalt turcalete
Continut sponsorizat
Pagina 8 din 40 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40
Subiecte similare
» 9.Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors
» 10.Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors
» 11.Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors
» 12.Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors
» 2. Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors
» 10.Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors
» 11.Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors