Serialesitelenovelet
11.Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors - Pagina 14 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
11.Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors - Pagina 14 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

11.Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors

+3
Miha79
Admin_dea05
DENISA
7 participanți

Pagina 14 din 42 Înapoi  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 28 ... 42  Urmatorul

In jos

11.Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors - Pagina 14 Empty Re: 11.Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors

Mesaj Scris de DENISA Dum 12 Ian 2020, 8:52 pm

DENISA
DENISA
moderator
moderator

Data de inscriere : 14/09/2009
Localizare : România

http://www.vimeo.com/user2019659/videos

Sus In jos

11.Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors - Pagina 14 Empty Re: 11.Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors

Mesaj Scris de DENISA Dum 12 Ian 2020, 8:55 pm

dacă  în martie  2019  a  început  promițător  probabil  cât  de  curând va  sfârși  dezamăgitor  ,    iar  la  acel  final  dezamăgitor  vor  contribui  cu  toții  ,  actori , scenariști  , producători  , PR-ul  care  se  pare  că  a   lipsit  cu  desăvârșire  , casa  de  producție care  nu  prea a   știut  să  își  vândă  marfa  într-un  ambalaj  poleit  , să  ne  ia  ochii  .  nouă  „ FRAIERILOR  ”    ce  am  pus  boticul  la  această   poveste  ce  promitea  un parcurs  captivant  .,,,,,  primul  sez  a  fost  cum a  fost  al  doilea  după  acea  vacanță  care  mai  mult  a semănat  cu o pauză  (  4  luni  )  a  fost  mult  prea  mult  ptr  un  proiect  al  anilor  2019-2020,  a  semănat  cu o pauză  de  idei a scenaștilor  ,  cu  o  criză  financiară   nicidecum  cu  o  vacanță,,  în  sezonul  2    parcă  suntem  la  un  spectacol  de  iluzionism  ..   apar  și  dispar  personaje  în  neant  (  fiul  servitoarei    asa  cum a  apărut  brusc  așa  a și  dispărut  ,  încă  nu m-am  lămurit  ce  rol  a avut  acel  personaj  ,  , Riza    avea  șarmul  lui   a  dispărut  brusc  și  ăla  ,   bijutierul  și  fiul  lui    nu  înțeleg  ce  rol  au  avut  că  nu  i-a luminat  cu  nimic  pe  porumbei  cu  apariția  lor  , puteau  scenariștii  să  inventeze  alte  situații  ptr  a îi  plimba  pe  acele  câmpuri  )  ...   scenariul pe  alocuri pare  scris  pe  genunchi  , la  o  pauză de  țigară   fără  logică  , se  trece  de  la  o  scenă  la  alta  fără  continuitate  ,  totul  pare a  fi  încropit  pe  moment  ,

11.Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors - Pagina 14 A7QeOKu-qL811.Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors - Pagina 14 TOeu8DN8js811.Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors - Pagina 14 Xt9ar9P58zQ
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Dum 12 Ian 2020, 9:25 pm

Ce zici tu Denis că ei speră la sezonul trei, iar pe mine deja au început să mă plictisească pe cât de bun a fost sezonul unul pe atât de prost sezonul doi.Parcavsi chimia dintre ai a început să pălească.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Dum 12 Ian 2020, 9:48 pm

iulianagl a scris:Ce zici  tu Denis că ei speră la sezonul trei, iar pe mine deja au început să mă plictisească pe cât de bun a fost sezonul unul pe atât de prost sezonul doi.Parcavsi chimia dintre ai a început să pălească.

Sunt tare curioasă dacă o să fie schimbări la reating când începe Babil..... Pe mine promo de la Babil nu m-a impresionat din contra imi aduce aminte de 1001 de nopți...numai ca aici este vorba de un tată și o mamă
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Data de inscriere : 12/09/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Dum 12 Ian 2020, 10:02 pm

O să încerc să mă uit la Zemheri. Mi se pare interesant .

https://youtu.be/k1i_WvE4eq4

https://youtu.be/MeoeNZTC8IM
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Lun 13 Ian 2020, 12:52 am

ce  sezon  trei  Iuliana ??? Mie
mi  se  pare  un  dezinteres  total... mi  se  pare  trasa de  păr  si  aceasta  pauza,  Ok  actorii,  echipa  aveau  vacanta  dar  ei  puteau  avea  filmate  in  avans  2  sau  chiar  3  episoade....scenariu  pare  a  fi adaptat  in  functie  de  ce  se  scrie  pe  net  sau  in  functie  de  rating  , ceea  ce  ma face sa  cred  ca  ei  nu  aveau  un  scenariu  scris  cap  coada  cred  ca  au  avut  o  poveste scrisa  ptr  vreo  6  -7  ep  dupa  care  au  mers cu valul asa ca  nu  m-ar  mira  ca  finalul  sa  fie  brusc.  Ei  din  start  nu  au  știut  sa  isi  vanda  marfa,  nu  au  promovat  deloc  proiectul  ,  nu  au  profitat  de  capitalul  de  imagine  castigat  in  mediul  online .  Puteau  fructifica  imaginea  celor  doi,  Ebru  si  vedetul...ok vedetul  e  mai  plin  de  el  si  de  zbieratul  lui  dar  prin  contract  i  se  putea  cere  sa  fie  mai  cooperant ....  mie  una  nici  in  promoul  de  astăzi  Miran nu  inspira    tandrete ,
sau  iubire  fata  de  soata,  chimia  poate  fuse  dar  se  duse  si  acest  lucru  e  din  ce  în  ce  mai  vizibil  cu  fiecare  episod .  
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Lun 13 Ian 2020, 6:35 am

Neața. cafea
Babil nu e o adaptare după Babilon, eu nu l-am vazut, problema e Denis că niște "fani" care i-au cam luat valul încurajează ceea ce se întâmplă, când îi vezi pe tweet, vai că e asa , vai că e pe dincolo și când colo nu e nimic iar daca spui ceva îți sar în cap.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Lun 13 Ian 2020, 9:39 am

Admin_dea05 a scris:
Pupături pe buze..🤣 Cred ca asta e tot....alceva nu mai pupăm...🤣🤣🤣

https://twitter.com/ralakalar/status/1216278233190150144?s=09

Smile Smile Smile Smile

o fi lesinat cameramanul . sau a cazut intr-o prapastie intunecata .

neata , fetelor !!
rise and shine .
a inceput si scoala .
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti

Sus In jos

Mesaj Scris de Miha79 Lun 13 Ian 2020, 10:06 am

Bună dimineața și o zi frumoasa, tuturor!

De acord în totalitate cu Denisa!(uneori îmi pare că scrie ea ceea ce gândesc și eu ,mai ales despre serial).Mie primele 20,21 de episoade mi-au plăcut mult după, ceva s-a pierdut!Personal, chiar și  scenele de ,,intimitate" (apropieri,mâgâieri ,11.Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors - Pagina 14 517793)din ep.trecut și din promo de acum ,mi se par un pic forțate. Zâmbetul ei mi se pare nenatural, forțat ...Ea mi se pare stresată, încordată .. Ceea ce se vede sunt 11.Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors - Pagina 14 517793 si nicidecum sărutări. Pe lângă sărutul din ep.19 ăsta mi se pare ceva aruncat acolo să țină liniștiți fanii....Au fost atatea situatii in ultimele doua ep.cand se puteau termina unele scene cu o îmbrățișare (împăcarea de la cabană),sau cu un sărut (ep.trecut la ei în cameră)dar au preferat să o lungească.S-au întors la a dormi îmbrăcați  iar sfârșitul promo--ului îmi dă din nou senzația că e un vis..🤦‍�

Miha79
membru activ
membru activ

Data de inscriere : 30/11/2019

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Lun 13 Ian 2020, 11:03 am

Eu nu cred ca e vis ....pupăturile astea le-au băgat ca începe si Babil...le e frica ca pierde reatingul...urmatoarele cand le vedem?...cred ca atunci in scena de Vulsat...si gata!...sa nu se supere Sandruta....

Am citit niste zvonuri (Eu nu cred ca ar fi adevarate) . Ca Sandra e gravidă de aceea fac nuntă în vară....Voi ati citit așa prostie?....
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Lun 13 Ian 2020, 11:06 am

iulianagl a scris:Neața. cafea
Babil nu e o adaptare după Babilon, eu nu l-am vazut, problema e Denis că niște "fani" care i-au cam luat valul încurajează ceea ce se întâmplă, când îi vezi pe tweet, vai că e asa , vai că e pe dincolo și când colo nu e nimic iar daca spui ceva îți sar în cap.
Nu stiu ca nu am văzut...eu ma refer doar la ce am vazut în promo la Babil. Au nevoie de bani pentru a trata băiatul bolnav.
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Lun 13 Ian 2020, 12:32 pm

Admin_dea05 a scris:
Nu stiu ca nu am văzut...eu ma refer doar la ce am vazut în promo la Babil. Au nevoie de bani pentru a trata băiatul bolnav.
S-ar putea să prindă la public povestea și actorii, vedem ratingul de vineri.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Miha79 Lun 13 Ian 2020, 12:56 pm

Admin_dea05 a scris:Eu nu cred ca e vis ....pupăturile astea le-au băgat ca începe si Babil...le e frica ca pierde reatingul...urmatoarele cand le vedem?...cred ca atunci in scena de Vulsat...si gata!...sa nu se supere Sandruta....

Am citit niste zvonuri (Eu nu cred ca ar fi adevarate) . Ca Sandra e gravidă de aceea fac nuntă în vară....Voi ati citit așa prostie?....

Că s-ar căsători în vară am citit si eu dar despre bebe, nu....

Miha79
membru activ
membru activ

Data de inscriere : 30/11/2019

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Lun 13 Ian 2020, 10:56 pm

Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Lun 13 Ian 2020, 10:59 pm

Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Mar 14 Ian 2020, 7:02 am

Neața. cafea
Săraca machioza! 11.Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors - Pagina 14 939689
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Mar 14 Ian 2020, 8:17 am

iulianagl a scris:Neața. cafea
Săraca machioza! 11.Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors - Pagina 14 939689
Neata! am pierdut numarul anneni yiyim...... Smile
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Mar 14 Ian 2020, 8:23 am

Admin_dea05 a scris:
Smile Cică Tansu a pus-o sa facă asta
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Mar 14 Ian 2020, 8:41 am

Beauty of Akın Akınözü's acting (there are many many more but these I had) 🔥😍💥👌👏  #Hercai ∞ #ReyMir #Miran ∞ #Reyyan  #AkınAkınözü ∞ #EbruŞahin https://t.co/P87NxXlPS5

Frumusețea lui Akin. stupid
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Mar 14 Ian 2020, 8:46 am

iulianagl a scris:
Admin_dea05 a scris:
Smile Cică Tansu a pus-o sa facă asta
Pai el e tartorul.... Smile
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Mar 14 Ian 2020, 9:43 am

Admin_dea05 a scris:
Pai el e tartorul.... Smile
Smile
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mar 14 Ian 2020, 9:56 am

Neața
fetelor!!!!

Ce  pupături  ???  Alea par  a  fi  niște  ciupituri  de  buze....    daca  la  majoritatea  serialelor  ptr  a  atrage  publicul  implicit  și  banii  povestea  este  creionată  astfel  încât  sa  se  confunde  cu  realitatea,  ptr  a  trăi  publicul  , fiecare  cuvânt,  gest,  atingere  la  ei  acum ,  totul   pare  forțat  iar  acest  lucru   e  tot  mai  vizibil,  tensiunea  pare  a  trece  dincolo  de  ecran,  poate  nu  am  mai  urmărit  eu  seriale  în  ultimii  ani  și  poate  nu mai  știu  cu  ce se  mănâncă  loveul  turcesc....Eu  cred  că  mult  mai  mult  atrage  publicul  armonia  de  dincolo  de  camere,  să  vezi  ca  cei  din  echipa  chiar  se  înțeleg  , ca  sunt o  gașcă  o  fi  el  un  job  și  ptr  ei  dar  cred   că   interelaționarea  ar  trebui  să  fie  alta  și  în  alte  domenii  când  lucrezi  în echipă  la  un  proiect se  leagă  niscavai  prietenii  mai  ales  că  ei  petrec  atât  de  mult  timp la  filmări .  

Dea  nu  am  citit  nimic  de  posibili  urmași  dar  recunosc  că  nu  prea  mai  citesc  nimic  despre    Akin.  Infatuarea,   superioritatea  chiar  agresivitatea
pe  alocuri  m -au  facut  să  nu  prea  mai  impese  de  a  lui  persoana  ca  actor  , oricum  nu  mă  dăduse  pe  spate  cu  al  lui  talent  .
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Mar 14 Ian 2020, 10:08 am

Denis nici eu nu citesc despre Akin tot din cauza asta.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Mar 14 Ian 2020, 11:33 am

Nu cred ca este adevarat chiar daca nu este prima data cand dau de barfa asta.

11.Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors - Pagina 14 Ioypi10
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Mar 14 Ian 2020, 12:41 pm

Admin_dea05 a scris:Nu cred ca este adevarat chiar daca nu este prima data cand dau de barfa asta.

11.Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors - Pagina 14 Ioypi10
Daca a refuzat-o foarte bine a făcut de ce sa fie iar atacurilor fanilor lui Akin.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 14 din 42 Înapoi  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 28 ... 42  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum