11.Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors
+3
Miha79
Admin_dea05
DENISA
7 participanți
Pagina 14 din 42
Pagina 14 din 42 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 28 ... 42
Re: 11.Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors
dacă în martie 2019 a început promițător probabil cât de curând va sfârși dezamăgitor , iar la acel final dezamăgitor vor contribui cu toții , actori , scenariști , producători , PR-ul care se pare că a lipsit cu desăvârșire , casa de producție care nu prea a știut să își vândă marfa într-un ambalaj poleit , să ne ia ochii . nouă „ FRAIERILOR ” ce am pus boticul la această poveste ce promitea un parcurs captivant .,,,,, primul sez a fost cum a fost al doilea după acea vacanță care mai mult a semănat cu o pauză ( 4 luni ) a fost mult prea mult ptr un proiect al anilor 2019-2020, a semănat cu o pauză de idei a scenaștilor , cu o criză financiară nicidecum cu o vacanță,, în sezonul 2 parcă suntem la un spectacol de iluzionism .. apar și dispar personaje în neant ( fiul servitoarei asa cum a apărut brusc așa a și dispărut , încă nu m-am lămurit ce rol a avut acel personaj , , Riza avea șarmul lui a dispărut brusc și ăla , bijutierul și fiul lui nu înțeleg ce rol au avut că nu i-a luminat cu nimic pe porumbei cu apariția lor , puteau scenariștii să inventeze alte situații ptr a îi plimba pe acele câmpuri ) ... scenariul pe alocuri pare scris pe genunchi , la o pauză de țigară fără logică , se trece de la o scenă la alta fără continuitate , totul pare a fi încropit pe moment ,
Ce zici tu Denis că ei speră la sezonul trei, iar pe mine deja au început să mă plictisească pe cât de bun a fost sezonul unul pe atât de prost sezonul doi.Parcavsi chimia dintre ai a început să pălească.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
iulianagl a scris:Ce zici tu Denis că ei speră la sezonul trei, iar pe mine deja au început să mă plictisească pe cât de bun a fost sezonul unul pe atât de prost sezonul doi.Parcavsi chimia dintre ai a început să pălească.
Sunt tare curioasă dacă o să fie schimbări la reating când începe Babil..... Pe mine promo de la Babil nu m-a impresionat din contra imi aduce aminte de 1001 de nopți...numai ca aici este vorba de un tată și o mamă
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
O să încerc să mă uit la Zemheri. Mi se pare interesant .
https://youtu.be/k1i_WvE4eq4
https://youtu.be/MeoeNZTC8IM
https://youtu.be/k1i_WvE4eq4
https://youtu.be/MeoeNZTC8IM
Admin_dea05- Admin
ce sezon trei Iuliana ??? Mie
mi se pare un dezinteres total... mi se pare trasa de păr si aceasta pauza, Ok actorii, echipa aveau vacanta dar ei puteau avea filmate in avans 2 sau chiar 3 episoade....scenariu pare a fi adaptat in functie de ce se scrie pe net sau in functie de rating , ceea ce ma face sa cred ca ei nu aveau un scenariu scris cap coada cred ca au avut o poveste scrisa ptr vreo 6 -7 ep dupa care au mers cu valul asa ca nu m-ar mira ca finalul sa fie brusc. Ei din start nu au știut sa isi vanda marfa, nu au promovat deloc proiectul , nu au profitat de capitalul de imagine castigat in mediul online . Puteau fructifica imaginea celor doi, Ebru si vedetul...ok vedetul e mai plin de el si de zbieratul lui dar prin contract i se putea cere sa fie mai cooperant .... mie una nici in promoul de astăzi Miran nu inspira tandrete ,
sau iubire fata de soata, chimia poate fuse dar se duse si acest lucru e din ce în ce mai vizibil cu fiecare episod .
mi se pare un dezinteres total... mi se pare trasa de păr si aceasta pauza, Ok actorii, echipa aveau vacanta dar ei puteau avea filmate in avans 2 sau chiar 3 episoade....scenariu pare a fi adaptat in functie de ce se scrie pe net sau in functie de rating , ceea ce ma face sa cred ca ei nu aveau un scenariu scris cap coada cred ca au avut o poveste scrisa ptr vreo 6 -7 ep dupa care au mers cu valul asa ca nu m-ar mira ca finalul sa fie brusc. Ei din start nu au știut sa isi vanda marfa, nu au promovat deloc proiectul , nu au profitat de capitalul de imagine castigat in mediul online . Puteau fructifica imaginea celor doi, Ebru si vedetul...ok vedetul e mai plin de el si de zbieratul lui dar prin contract i se putea cere sa fie mai cooperant .... mie una nici in promoul de astăzi Miran nu inspira tandrete ,
sau iubire fata de soata, chimia poate fuse dar se duse si acest lucru e din ce în ce mai vizibil cu fiecare episod .
Neața.
Babil nu e o adaptare după Babilon, eu nu l-am vazut, problema e Denis că niște "fani" care i-au cam luat valul încurajează ceea ce se întâmplă, când îi vezi pe tweet, vai că e asa , vai că e pe dincolo și când colo nu e nimic iar daca spui ceva îți sar în cap.
Babil nu e o adaptare după Babilon, eu nu l-am vazut, problema e Denis că niște "fani" care i-au cam luat valul încurajează ceea ce se întâmplă, când îi vezi pe tweet, vai că e asa , vai că e pe dincolo și când colo nu e nimic iar daca spui ceva îți sar în cap.
iulianagl- moderator
Admin_dea05 a scris:
Pupături pe buze.. Cred ca asta e tot....alceva nu mai pupăm...
https://twitter.com/ralakalar/status/1216278233190150144?s=09
o fi lesinat cameramanul . sau a cazut intr-o prapastie intunecata .
neata , fetelor !!
rise and shine .
a inceput si scoala .
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
Bună dimineața și o zi frumoasa, tuturor!
De acord în totalitate cu Denisa!(uneori îmi pare că scrie ea ceea ce gândesc și eu ,mai ales despre serial).Mie primele 20,21 de episoade mi-au plăcut mult după, ceva s-a pierdut!Personal, chiar și scenele de ,,intimitate" (apropieri,mâgâieri ,)din ep.trecut și din promo de acum ,mi se par un pic forțate. Zâmbetul ei mi se pare nenatural, forțat ...Ea mi se pare stresată, încordată .. Ceea ce se vede sunt si nicidecum sărutări. Pe lângă sărutul din ep.19 ăsta mi se pare ceva aruncat acolo să țină liniștiți fanii....Au fost atatea situatii in ultimele doua ep.cand se puteau termina unele scene cu o îmbrățișare (împăcarea de la cabană),sau cu un sărut (ep.trecut la ei în cameră)dar au preferat să o lungească.S-au întors la a dormi îmbrăcați iar sfârșitul promo--ului îmi dă din nou senzația că e un vis..
De acord în totalitate cu Denisa!(uneori îmi pare că scrie ea ceea ce gândesc și eu ,mai ales despre serial).Mie primele 20,21 de episoade mi-au plăcut mult după, ceva s-a pierdut!Personal, chiar și scenele de ,,intimitate" (apropieri,mâgâieri ,)din ep.trecut și din promo de acum ,mi se par un pic forțate. Zâmbetul ei mi se pare nenatural, forțat ...Ea mi se pare stresată, încordată .. Ceea ce se vede sunt si nicidecum sărutări. Pe lângă sărutul din ep.19 ăsta mi se pare ceva aruncat acolo să țină liniștiți fanii....Au fost atatea situatii in ultimele doua ep.cand se puteau termina unele scene cu o îmbrățișare (împăcarea de la cabană),sau cu un sărut (ep.trecut la ei în cameră)dar au preferat să o lungească.S-au întors la a dormi îmbrăcați iar sfârșitul promo--ului îmi dă din nou senzația că e un vis..
Miha79- membru activ
Data de inscriere : 30/11/2019
Eu nu cred ca e vis ....pupăturile astea le-au băgat ca începe si Babil...le e frica ca pierde reatingul...urmatoarele cand le vedem?...cred ca atunci in scena de Vulsat...si gata!...sa nu se supere Sandruta....
Am citit niste zvonuri (Eu nu cred ca ar fi adevarate) . Ca Sandra e gravidă de aceea fac nuntă în vară....Voi ati citit așa prostie?....
Am citit niste zvonuri (Eu nu cred ca ar fi adevarate) . Ca Sandra e gravidă de aceea fac nuntă în vară....Voi ati citit așa prostie?....
Admin_dea05- Admin
Nu stiu ca nu am văzut...eu ma refer doar la ce am vazut în promo la Babil. Au nevoie de bani pentru a trata băiatul bolnav.iulianagl a scris:Neața.
Admin_dea05- Admin
S-ar putea să prindă la public povestea și actorii, vedem ratingul de vineri.Admin_dea05 a scris:
Nu stiu ca nu am văzut...eu ma refer doar la ce am vazut în promo la Babil. Au nevoie de bani pentru a trata băiatul bolnav.
iulianagl- moderator
Admin_dea05 a scris:Eu nu cred ca e vis ....pupăturile astea le-au băgat ca începe si Babil...le e frica ca pierde reatingul...urmatoarele cand le vedem?...cred ca atunci in scena de Vulsat...si gata!...sa nu se supere Sandruta....
Că s-ar căsători în vară am citit si eu dar despre bebe, nu....
Miha79- membru activ
Data de inscriere : 30/11/2019
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05- Admin
Neața.
Săraca machioza!
Săraca machioza!
iulianagl- moderator
Neata! am pierdut numarul anneni yiyim......iulianagl a scris:Neața.
Săraca machioza!
Admin_dea05- Admin
Cică Tansu a pus-o sa facă astaAdmin_dea05 a scris:
Neata! am pierdut numarul anneni yiyim......
iulianagl- moderator
Beauty of Akın Akınözü's acting (there are many many more but these I had) #Hercai ∞ #ReyMir #Miran ∞ #Reyyan #AkınAkınözü ∞ #EbruŞahin https://t.co/P87NxXlPS5
Frumusețea lui Akin.
Frumusețea lui Akin.
iulianagl- moderator
Pai el e tartorul....iulianagl a scris:Cică Tansu a pus-o sa facă astaAdmin_dea05 a scris:
Neata! am pierdut numarul anneni yiyim......
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05 a scris:
Pai el e tartorul....
iulianagl- moderator
Neața
fetelor!!!!
Ce pupături ??? Alea par a fi niște ciupituri de buze.... daca la majoritatea serialelor ptr a atrage publicul implicit și banii povestea este creionată astfel încât sa se confunde cu realitatea, ptr a trăi publicul , fiecare cuvânt, gest, atingere la ei acum , totul pare forțat iar acest lucru e tot mai vizibil, tensiunea pare a trece dincolo de ecran, poate nu am mai urmărit eu seriale în ultimii ani și poate nu mai știu cu ce se mănâncă loveul turcesc....Eu cred că mult mai mult atrage publicul armonia de dincolo de camere, să vezi ca cei din echipa chiar se înțeleg , ca sunt o gașcă o fi el un job și ptr ei dar cred că interelaționarea ar trebui să fie alta și în alte domenii când lucrezi în echipă la un proiect se leagă niscavai prietenii mai ales că ei petrec atât de mult timp la filmări .
Dea nu am citit nimic de posibili urmași dar recunosc că nu prea mai citesc nimic despre Akin. Infatuarea, superioritatea chiar agresivitatea
pe alocuri m -au facut să nu prea mai impese de a lui persoana ca actor , oricum nu mă dăduse pe spate cu al lui talent .
fetelor!!!!
Ce pupături ??? Alea par a fi niște ciupituri de buze.... daca la majoritatea serialelor ptr a atrage publicul implicit și banii povestea este creionată astfel încât sa se confunde cu realitatea, ptr a trăi publicul , fiecare cuvânt, gest, atingere la ei acum , totul pare forțat iar acest lucru e tot mai vizibil, tensiunea pare a trece dincolo de ecran, poate nu am mai urmărit eu seriale în ultimii ani și poate nu mai știu cu ce se mănâncă loveul turcesc....Eu cred că mult mai mult atrage publicul armonia de dincolo de camere, să vezi ca cei din echipa chiar se înțeleg , ca sunt o gașcă o fi el un job și ptr ei dar cred că interelaționarea ar trebui să fie alta și în alte domenii când lucrezi în echipă la un proiect se leagă niscavai prietenii mai ales că ei petrec atât de mult timp la filmări .
Dea nu am citit nimic de posibili urmași dar recunosc că nu prea mai citesc nimic despre Akin. Infatuarea, superioritatea chiar agresivitatea
pe alocuri m -au facut să nu prea mai impese de a lui persoana ca actor , oricum nu mă dăduse pe spate cu al lui talent .
Denis nici eu nu citesc despre Akin tot din cauza asta.
iulianagl- moderator
Admin_dea05- Admin
iulianagl- moderator
Continut sponsorizat
Pagina 14 din 42 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 28 ... 42