Serialesitelenovelet
11.Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors - Pagina 17 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
11.Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors - Pagina 17 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

11.Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors

+3
Miha79
Admin_dea05
DENISA
7 participanți

Pagina 17 din 42 Înapoi  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 29 ... 42  Urmatorul

In jos

11.Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors - Pagina 17 Empty Re: 11.Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors

Mesaj Scris de DENISA Sam 18 Ian 2020, 10:00 am

uite că Berg l- a însoțit la lansare....

DENISA
DENISA
moderator
moderator

Data de inscriere : 14/09/2009
Localizare : România

http://www.vimeo.com/user2019659/videos

Sus In jos

11.Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors - Pagina 17 Empty Re: 11.Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors

Mesaj Scris de DENISA Sam 18 Ian 2020, 10:01 am

neața Mihaela !!
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Sam 18 Ian 2020, 10:05 am

bietul Azat nu se teme ca va
fi mușcat de cele două....

Akin probabil era reținut la toaletă
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Miha79 Sam 18 Ian 2020, 10:54 am

DENISA a scris:bietul  Azat  nu  se  teme  ca  va
fi  mușcat  de  cele   două....

Akin  probabil  era  reținut  la  toaletă

😂😂😂

Miha79
membru activ
membru activ

Data de inscriere : 30/11/2019

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Sam 18 Ian 2020, 11:42 am

cum  era  de  așteptat  , le -a  luat
fața  serialul  cu  Halit

Slabut ptr cate dulcegării și pupicuri au pus in pus in promo
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Sam 18 Ian 2020, 2:54 pm

DENISA a scris:cum  era  de  așteptat  , le -a  luat
fața  serialul  cu  Halit

Slabut  ptr  cate  dulcegării  și  pupicuri  au  pus  in  pus  in  promo

Mie una mi-a plăcut poate ca din cauză că așa sunt eu cand imi intra in cap un serial si mai ale chimia actorilor nu mai am scapate 🤣🤣🤣 dar recunosc ca actiunea lipsește..pacat....sa vedem dacă în următoarele episoade reușesc sa-si revina sau Babil va câștiga mai mult teren....
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Data de inscriere : 12/09/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Sam 18 Ian 2020, 2:59 pm

În ep 23 au mai avut o cădere din această.

https://m.facebook.com/HercaiDizi/photos/a.233938730848321/427818764793649/?type=3
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Sam 18 Ian 2020, 4:45 pm

DENISA a scris:Vic  nu  mai  au  acel  zvâc  csre  să  mă  facă  să  mă  uit  ,  probabil  și  atitudinea  lui  din
spatele  camerelor...  în  unul  dintre  ep  trecute  a  fost  un  întreg  maraton  al  descoperirilor  dupa  au  lălăit  acțiunea

eee , ati devenit voi mai pretentiosolgu . 11.Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors - Pagina 17 273628
dar am inteles ca a fost cu iubire .
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Sam 18 Ian 2020, 4:46 pm

ee , lasa ...ca poate asa veti avea mai multa actiune . ca sa creasca in raitinguri . Smile
sa vedeti acum iubire ...sa va tineti .
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Sam 18 Ian 2020, 5:10 pm

Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Sam 18 Ian 2020, 5:53 pm

11.Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors - Pagina 17 Yit10

La vizualizari pe you tube , Hercaiul sta foarte bine dar asta nu conteaza la ei.... stupid
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Sam 18 Ian 2020, 8:51 pm

Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Sam 18 Ian 2020, 9:03 pm

Cica luni ar pleca sa filmeze in Italia....sa vedem daca nu sunt doar zvonuri.
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Dum 19 Ian 2020, 9:11 am

neața  fetele  !!!

Am  văzut  și  eu   cate  ceva  din  ep  28   varianta  in  engleză.... interesant  dialogul  darrrr  totuși  lipsește  acel  zvâc   ....       imi  place  personajul  Elif  deși
ea  duce  pe  umeri  traumele  copilăriei, agresivitates  și  ura  bunicii  este  totuși   atât  de  blândă,  cred  că  Azat  fară  să își  dea  seama  va  ajunge  să  o  iubească  ptr  această  blândețe  a  ei... blândețea  cred  că  e  o  caracteristică  comună  a  celor  doi  cum  a  spus  și  Reyyan , sufletul  lui  nu  a  fost
atins  de  răutatea  familiei,  el  fiind  singurul  nepot  al  ambelor  familii,  iubit  fiind  de  toți  deși  cred  că  el   nu  a  simțit  iubire  din  partea  lui  Nasuh....    
oare  să  fie  Azize  iubirea  din  tinerețe  a  lui  Naduh  ???  Ar  fi  culmea  să  se  fie  asa  și să  iși  trăisscă  ăștia  la  bătrânețe  iubirea  neînplinită  din  tinerețe  iar  cei tineri  Elif & Azat   și  Reyyan  & Miran  să  fie  în  continuare  prieteni  ,  colegi  de  cameră.

Aici , Făt  frumos  își  închipuia  ce  ar  putea  fi  sub  rochie  ???

De unde buget ptr Italia??? Ei sunt în cădere liberă și sigură la ei banii vin din vizionarile live la tv din reclame nu din vizualizări pe Yb deși și astea contează dar nu le aduc banii de la Tv.

Iar după finalul ep 28 dacă scapă vreunul sigur au ramas cu sechele , nu prea văd cum ar pleca in voiaje nupțiale mai ales la ce încrâncenare e între familioane... poate s-or trata prin Italia.

Ultima editare efectuata de catre DENISA in Dum 19 Ian 2020, 9:25 am, editata de 1 ori
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Dum 19 Ian 2020, 9:21 am

DENISA a scris:neața  fetele  !!!
Spoiler:
Neața.
Totuși Nasuh o știe pe Azize se poate sa fi fost marea lui iubire dar din varie motive pe care noi inca nu le știm au ajuns să se urască de moarte.Eu n-am văzut încă episodul doar cat am tradus dar din ce am citit pe social media se cam învârt iar în jurul cozii aceeași linie.Nimic nou, deși îi trebuie ceva wau astfel că dacă nu vin cu ceva nou pierd teren.Iar sincer mai leneșă echipa de producție că la acest serial nu am văzut, sunt în urma cu absolut tot, nici nu promovează cum trebuie serialul deși au cuplul cel mai atrăgător la momentul actual.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Dum 19 Ian 2020, 9:36 am

da  Iuliana,  la  ei  totul  pare  încropit  pe  moment  ,  la  repezeală, aduc  și
scot  personaje  in  funcție  de  vreme,  incep  sa  inventeze  personaje  iar  mai  apoi  îi  lasă în  aer,  or   fi  prea  mulți  scenariști  ce  fac  propria  salată  iar  la  final  le  iese  o  mare  salată  ofilită...    habar  nu  au  cum  să  își  vândă  marfa  , degeaba  s- au  dus  la Cannes  sau  alte  festivaluri   ,  dacă  nu  știu
cum  să  atragă  publicul   ,  producătorii  investesc   in  ce  se  cere  pe  piată  iar  ei  sunt  absenți  total  in  media,  in  online,  ar  putea  fructifica  capitalul  de  imagine  a  lui  Ebru,  Ninnet,  Ebrar  (  Gul )  chiar și  a  prețiosului  de Akin,  deși  el  prin  atitudine  cred  că  a  picat  mult..   Ok poate  le  este  greu  să  fie  prezenți  in  Istanbul  la  emisiuni,  deși  au  pauze  lungi   și  cam  dese   dar  ar  putea  invita  echipele  Tv  la  ei  pe  platouri, ar  putea  pune  ei  pe  canalul  propriu  interviuri  cu  actorii,  secvente  de  la  filmari, poze  și  asa nu  si-ar  mai  rupe  fanii  gâtul  pe  ziduri  ptr  a  filma  ceva,  nu  ar  mai  fi  deranjați  la  filmări   ...
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Dum 19 Ian 2020, 9:41 am

DENISA a scris:da  Iuliana,  la  ei  totul  pare  încropit  pe  moment  ,  la  repezeală, aduc  și
scot  personaje  in  funcție  de  vreme,  incep  sa  inventeze  personaje  iar  mai  apoi  îi  lasă în  aer,  or   fi  prea  mulți  scenariști  ce  fac  propria  salată  iar  la  final  le  iese  o  mare  salată  ofilită...    habar  nu  au  cum  să  își  vândă  marfa  , degeaba  s- au  dud  la Cannes  sau  alte  festivaluri   ,  dacă  nu  știu
cum  să  atragă  publicul   ,  producătorii  investesc   in  ce  se  cere  pe  piată  iar  ei  sunt  absenți  total  in  media,  in  online,  ar  putea  fructifica  caputslul  de  imagine  a  lui  Ebru,  Ninnet,  Ebrar  (  Gul )  chiar și  a  prețiosului  de Akin,  deși  el  prin  atitudine  cred  că  a  picat  mult..   Ok poate  le  este  greu  să  fie  prezenți  in  Istanbul  la  emisiuni,  deși  au  pauze  lungi   și  cam  dese   dar  ar  putea  invita  echipele  Tv  la  ei  pe  platouri, ar  putea  pune  ei  pe  canalul  propriu  interviuri  cu  actorii,  secvente  de  la  filmari, poze  și  asa nu  si-ar  mai  rupe  fanii  gâtul  pe  ziduri  ptr  a  filma  ceva,  nu  ar  mai  fi  deranjați  la  filmări   ...
Exact, se întrebau pe tweet de ce sunt mereu că și cuplu babpe locul  cinci ba pe șase, că fandomul Harcai e larg, pai din cauza prețiosului desi multă lume îl adoră cu atât de și mai multă lume îl neadora totul se rezuma la Ebru.Si ei știu dar inca nu se face nimic.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Dum 19 Ian 2020, 9:42 am

Și mai e ceva noi fanii străini mai acceptam dar cei turci niciodată.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Miha79 Dum 19 Ian 2020, 11:23 am

Bună dimineața și o zi frumoasă, tuturor!

Miha79
membru activ
membru activ

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Dum 19 Ian 2020, 4:27 pm

Bye Instabul and hello Italy 😎
ReyMir is officially on vacation
#Hercai #ReyMir https://t.co/FrKB8z32NZ

Daca pleacă iar în vacanță mă las pagubasa de acest serial.La ei chiar funcționează zicala pauzele lungi și dese, cheia marilor succese.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Miha79 Dum 19 Ian 2020, 6:01 pm

iulianagl a scris:

Bye Instabul and hello Italy 😎
ReyMir is officially on vacation
#Hercai #ReyMir https://t.co/FrKB8z32NZ

Daca pleacă iar în vacanță mă las pagubasa de acest serial.La ei chiar funcționează zicala pauzele lungi și dese, cheia marilor succese.

Sper sa fie asa pt.ei dar e greu de crezut când la turcii scot seriale pe bandă rulantă...Si din curiozitate, lumea se uita și uite așa, reitingul Hercaiului se duce în jos....Deaja, mie începe sa-mi pară făcut mai mult după ceea ce vor fanii pe rețelele de socializare:eu una nu ma așteptam la scena cu pupicii în mijlocul războiului dintre familii iar când poate ar fi stat un pupic, o apropiere ceva ,o îmbrățișare, nimic!!O fi doar părerea mea!😥

Miha79
membru activ
membru activ

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Dum 19 Ian 2020, 6:37 pm

Miha79 a scris:

Sper sa fie asa pt.ei dar e greu de crezut când la turcii scot seriale pe bandă rulantă...Si din curiozitate, lumea se uita și uite așa, reitingul Hercaiului se duce în jos....Deaja, mie începe sa-mi pară făcut mai mult după ceea ce vor fanii pe rețelele de socializare:eu una nu ma așteptam la scena cu pupicii în mijlocul războiului dintre familii iar când poate ar fi stat un pupic, o apropiere ceva ,o îmbrățișare, nimic!!O fi doar părerea mea!😥
Stai un pic că și scena aia a fost tăiată sărutul e mai lung.Serialul nu are logica la momentul actual nu știu unde se îndreaptă.Si o sa piardă și mai mult.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Dum 19 Ian 2020, 7:32 pm

Ce o fi cu ăștia de nu dau fragment. 11.Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors - Pagina 17 1450537109
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Dum 19 Ian 2020, 7:42 pm

Hai ca e pregătit fragmentul și pare interesant. Azize e atacată din mai multe părți.
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Dum 19 Ian 2020, 7:43 pm

E: Azat! Fratele Azat este încă înăuntru, nu se poate întâmpla, te rog! Am dat să mergem să-l luăm.
Z: Azize Aslanabey Sunt Zehra Shadoglu.
R: Spune-mi atunci, despre ce vrei să-mi vorbești?
Z: Faptul că Miran este fiul lui Hazar. Toată lumea va afla despre acest lucru.
F: Azize Aslanbey, vă aduc salutări de la Gabriel Rusta. Cu puterea armelor nu puteți schimba nici trecutul, nici adevărul ...
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 17 din 42 Înapoi  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 29 ... 42  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum