11.Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors
+3
Miha79
Admin_dea05
DENISA
7 participanți
Pagina 17 din 42
Pagina 17 din 42 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 29 ... 42
Re: 11.Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors
uite că Berg l- a însoțit la lansare....
bietul Azat nu se teme ca va
fi mușcat de cele două....
Akin probabil era reținut la toaletă
DENISA a scris:bietul Azat nu se teme ca va
Miha79- membru activ
Data de inscriere : 30/11/2019
cum era de așteptat , le -a luat
fața serialul cu Halit
Slabut ptr cate dulcegării și pupicuri au pus in pus in promo
fața serialul cu Halit
DENISA a scris:cum era de așteptat , le -a luat
fața serialul cu Halit
Mie una mi-a plăcut poate ca din cauză că așa sunt eu cand imi intra in cap un serial si mai ale chimia actorilor nu mai am scapate dar recunosc ca actiunea lipsește..pacat....sa vedem dacă în următoarele episoade reușesc sa-si revina sau Babil va câștiga mai mult teren....
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
În ep 23 au mai avut o cădere din această.
https://m.facebook.com/HercaiDizi/photos/a.233938730848321/427818764793649/?type=3
https://m.facebook.com/HercaiDizi/photos/a.233938730848321/427818764793649/?type=3
Admin_dea05- Admin
DENISA a scris:Vic nu mai au acel zvâc csre să mă facă să mă uit , probabil și atitudinea lui din
spatele camerelor... în unul dintre ep trecute a fost un întreg maraton al descoperirilor dupa au lălăit acțiunea
eee , ati devenit voi mai pretentiosolgu .
dar am inteles ca a fost cu iubire .
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
ee , lasa ...ca poate asa veti avea mai multa actiune . ca sa creasca in raitinguri .
sa vedeti acum iubire ...sa va tineti .
sa vedeti acum iubire ...sa va tineti .
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05- Admin
Cica luni ar pleca sa filmeze in Italia....sa vedem daca nu sunt doar zvonuri.
Admin_dea05- Admin
neața fetele !!!
Am văzut și eu cate ceva din ep 28 varianta in engleză.... interesant dialogul darrrr totuși lipsește acel zvâc .... imi place personajul Elif deși
ea duce pe umeri traumele copilăriei, agresivitates și ura bunicii este totuși atât de blândă, cred că Azat fară să își dea seama va ajunge să o iubească ptr această blândețe a ei... blândețea cred că e o caracteristică comună a celor doi cum a spus și Reyyan , sufletul lui nu a fost
atins de răutatea familiei, el fiind singurul nepot al ambelor familii, iubit fiind de toți deși cred că el nu a simțit iubire din partea lui Nasuh....
oare să fie Azize iubirea din tinerețe a lui Naduh ??? Ar fi culmea să se fie asa și să iși trăisscă ăștia la bătrânețe iubirea neînplinită din tinerețe iar cei tineri Elif & Azat și Reyyan & Miran să fie în continuare prieteni , colegi de cameră.
Aici , Făt frumos își închipuia ce ar putea fi sub rochie ???
De unde buget ptr Italia??? Ei sunt în cădere liberă și sigură la ei banii vin din vizionarile live la tv din reclame nu din vizualizări pe Yb deși și astea contează dar nu le aduc banii de la Tv.
Iar după finalul ep 28 dacă scapă vreunul sigur au ramas cu sechele , nu prea văd cum ar pleca in voiaje nupțiale mai ales la ce încrâncenare e între familioane... poate s-or trata prin Italia.
Am văzut și eu cate ceva din ep 28 varianta in engleză.... interesant dialogul darrrr totuși lipsește acel zvâc .... imi place personajul Elif deși
ea duce pe umeri traumele copilăriei, agresivitates și ura bunicii este totuși atât de blândă, cred că Azat fară să își dea seama va ajunge să o iubească ptr această blândețe a ei... blândețea cred că e o caracteristică comună a celor doi cum a spus și Reyyan , sufletul lui nu a fost
atins de răutatea familiei, el fiind singurul nepot al ambelor familii, iubit fiind de toți deși cred că el nu a simțit iubire din partea lui Nasuh....
oare să fie Azize iubirea din tinerețe a lui Naduh ??? Ar fi culmea să se fie asa și să iși trăisscă ăștia la bătrânețe iubirea neînplinită din tinerețe iar cei tineri Elif & Azat și Reyyan & Miran să fie în continuare prieteni , colegi de cameră.
Aici , Făt frumos își închipuia ce ar putea fi sub rochie ???
De unde buget ptr Italia??? Ei sunt în cădere liberă și sigură la ei banii vin din vizionarile live la tv din reclame nu din vizualizări pe Yb deși și astea contează dar nu le aduc banii de la Tv.
Iar după finalul ep 28 dacă scapă vreunul sigur au ramas cu sechele , nu prea văd cum ar pleca in voiaje nupțiale mai ales la ce încrâncenare e între familioane... poate s-or trata prin Italia.
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Dum 19 Ian 2020, 9:25 am, editata de 1 ori
Neața.DENISA a scris:neața fetele !!!
- Spoiler:
Aici , Făt frumos își închipuia ce ar putea fi dub rochie ???
Totuși Nasuh o știe pe Azize se poate sa fi fost marea lui iubire dar din varie motive pe care noi inca nu le știm au ajuns să se urască de moarte.Eu n-am văzut încă episodul doar cat am tradus dar din ce am citit pe social media se cam învârt iar în jurul cozii aceeași linie.Nimic nou, deși îi trebuie ceva wau astfel că dacă nu vin cu ceva nou pierd teren.Iar sincer mai leneșă echipa de producție că la acest serial nu am văzut, sunt în urma cu absolut tot, nici nu promovează cum trebuie serialul deși au cuplul cel mai atrăgător la momentul actual.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
da Iuliana, la ei totul pare încropit pe moment , la repezeală, aduc și
scot personaje in funcție de vreme, incep sa inventeze personaje iar mai apoi îi lasă în aer, or fi prea mulți scenariști ce fac propria salată iar la final le iese o mare salată ofilită... habar nu au cum să își vândă marfa , degeaba s- au dus la Cannes sau alte festivaluri , dacă nu știu
cum să atragă publicul , producătorii investesc in ce se cere pe piată iar ei sunt absenți total in media, in online, ar putea fructifica capitalul de imagine a lui Ebru, Ninnet, Ebrar ( Gul ) chiar și a prețiosului de Akin, deși el prin atitudine cred că a picat mult.. Ok poate le este greu să fie prezenți in Istanbul la emisiuni, deși au pauze lungi și cam dese dar ar putea invita echipele Tv la ei pe platouri, ar putea pune ei pe canalul propriu interviuri cu actorii, secvente de la filmari, poze și asa nu si-ar mai rupe fanii gâtul pe ziduri ptr a filma ceva, nu ar mai fi deranjați la filmări ...
scot personaje in funcție de vreme, incep sa inventeze personaje iar mai apoi îi lasă în aer, or fi prea mulți scenariști ce fac propria salată iar la final le iese o mare salată ofilită... habar nu au cum să își vândă marfa , degeaba s- au dus la Cannes sau alte festivaluri , dacă nu știu
cum să atragă publicul , producătorii investesc in ce se cere pe piată iar ei sunt absenți total in media, in online, ar putea fructifica capitalul de imagine a lui Ebru, Ninnet, Ebrar ( Gul ) chiar și a prețiosului de Akin, deși el prin atitudine cred că a picat mult.. Ok poate le este greu să fie prezenți in Istanbul la emisiuni, deși au pauze lungi și cam dese dar ar putea invita echipele Tv la ei pe platouri, ar putea pune ei pe canalul propriu interviuri cu actorii, secvente de la filmari, poze și asa nu si-ar mai rupe fanii gâtul pe ziduri ptr a filma ceva, nu ar mai fi deranjați la filmări ...
Exact, se întrebau pe tweet de ce sunt mereu că și cuplu babpe locul cinci ba pe șase, că fandomul Harcai e larg, pai din cauza prețiosului desi multă lume îl adoră cu atât de și mai multă lume îl neadora totul se rezuma la Ebru.Si ei știu dar inca nu se face nimic.DENISA a scris:da Iuliana, la ei totul pare încropit pe moment , la repezeală, aduc și
scot personaje in funcție de vreme, incep sa inventeze personaje iar mai apoi îi lasă în aer, or fi prea mulți scenariști ce fac propria salată iar la final le iese o mare salată ofilită... habar nu au cum să își vândă marfa , degeaba s- au dud la Cannes sau alte festivaluri , dacă nu știu
cum să atragă publicul , producătorii investesc in ce se cere pe piată iar ei sunt absenți total in media, in online, ar putea fructifica caputslul de imagine a lui Ebru, Ninnet, Ebrar ( Gul ) chiar și a prețiosului de Akin, deși el prin atitudine cred că a picat mult.. Ok poate le este greu să fie prezenți in Istanbul la emisiuni, deși au pauze lungi și cam dese dar ar putea invita echipele Tv la ei pe platouri, ar putea pune ei pe canalul propriu interviuri cu actorii, secvente de la filmari, poze și asa nu si-ar mai rupe fanii gâtul pe ziduri ptr a filma ceva, nu ar mai fi deranjați la filmări ...
iulianagl- moderator
Și mai e ceva noi fanii străini mai acceptam dar cei turci niciodată.
iulianagl- moderator
Bună dimineața și o zi frumoasă, tuturor!
Miha79- membru activ
Bye Instabul and hello Italy
ReyMir is officially on vacation
#Hercai #ReyMir https://t.co/FrKB8z32NZ
Daca pleacă iar în vacanță mă las pagubasa de acest serial.La ei chiar funcționează zicala pauzele lungi și dese, cheia marilor succese.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Bye Instabul and hello Italy
ReyMir is officially on vacation
#Hercai #ReyMir https://t.co/FrKB8z32NZ
Daca pleacă iar în vacanță mă las pagubasa de acest serial.La ei chiar funcționează zicala pauzele lungi și dese, cheia marilor succese.
Sper sa fie asa pt.ei dar e greu de crezut când la turcii scot seriale pe bandă rulantă...Si din curiozitate, lumea se uita și uite așa, reitingul Hercaiului se duce în jos....Deaja, mie începe sa-mi pară făcut mai mult după ceea ce vor fanii pe rețelele de socializare:eu una nu ma așteptam la scena cu pupicii în mijlocul războiului dintre familii iar când poate ar fi stat un pupic, o apropiere ceva ,o îmbrățișare, nimic!!O fi doar părerea mea!
Miha79- membru activ
Stai un pic că și scena aia a fost tăiată sărutul e mai lung.Serialul nu are logica la momentul actual nu știu unde se îndreaptă.Si o sa piardă și mai mult.Miha79 a scris:
Sper sa fie asa pt.ei dar e greu de crezut când la turcii scot seriale pe bandă rulantă...Si din curiozitate, lumea se uita și uite așa, reitingul Hercaiului se duce în jos....Deaja, mie începe sa-mi pară făcut mai mult după ceea ce vor fanii pe rețelele de socializare:eu una nu ma așteptam la scena cu pupicii în mijlocul războiului dintre familii iar când poate ar fi stat un pupic, o apropiere ceva ,o îmbrățișare, nimic!!O fi doar părerea mea!
iulianagl- moderator
Ce o fi cu ăștia de nu dau fragment.
Admin_dea05- Admin
Hai ca e pregătit fragmentul și pare interesant. Azize e atacată din mai multe părți.
Admin_dea05- Admin
E: Azat! Fratele Azat este încă înăuntru, nu se poate întâmpla, te rog! Am dat să mergem să-l luăm.
Z: Azize Aslanabey Sunt Zehra Shadoglu.
R: Spune-mi atunci, despre ce vrei să-mi vorbești?
Z: Faptul că Miran este fiul lui Hazar. Toată lumea va afla despre acest lucru.
F: Azize Aslanbey, vă aduc salutări de la Gabriel Rusta. Cu puterea armelor nu puteți schimba nici trecutul, nici adevărul ...
Z: Azize Aslanabey Sunt Zehra Shadoglu.
R: Spune-mi atunci, despre ce vrei să-mi vorbești?
Z: Faptul că Miran este fiul lui Hazar. Toată lumea va afla despre acest lucru.
F: Azize Aslanbey, vă aduc salutări de la Gabriel Rusta. Cu puterea armelor nu puteți schimba nici trecutul, nici adevărul ...
iulianagl- moderator
Continut sponsorizat
Pagina 17 din 42 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 29 ... 42
Subiecte similare
» 9.Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors
» 10.Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors
» 12.Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors
» 2. Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors
» 13.Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors