Serialesitelenovelet
11.Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors - Pagina 24 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
11.Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors - Pagina 24 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

11.Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors

+3
Miha79
Admin_dea05
DENISA
7 participanți

Pagina 24 din 42 Înapoi  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 33 ... 42  Urmatorul

In jos

11.Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors - Pagina 24 Empty Re: 11.Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors

Mesaj Scris de Admin_dea05 Lun 27 Ian 2020, 6:55 pm

Dezinteres total... este luni si nici nu stim daca avem episod sau nu vineri.... stupid
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Data de inscriere : 12/09/2009

Sus In jos

11.Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors - Pagina 24 Empty Re: 11.Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors

Mesaj Scris de Admin_dea05 Lun 27 Ian 2020, 7:01 pm

Saracul Akin inca e racit....

Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Lun 27 Ian 2020, 7:04 pm

DENISA
DENISA
moderator
moderator

Data de inscriere : 14/09/2009
Localizare : România

http://www.vimeo.com/user2019659/videos

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Lun 27 Ian 2020, 7:06 pm

DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Lun 27 Ian 2020, 7:07 pm

DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Lun 27 Ian 2020, 7:11 pm

Dea drept că ei și doemeau
foarte dezbrăcăței la conac, avea și cum să îi ia frigul...

Nici eu nu am văzut varianta în română, nu am răbdare ,am văzut câte ceva din varianta în
engleză, faza cu piața este după plecarea Zehrei,
în poarta conacului, Elif ii spune lui Reyyan daca vrea să o conducă că ei merg la piață
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Lun 27 Ian 2020, 7:43 pm

DENISA a scris:Dea  drept  că  ei  și  doemeau
foarte  dezbrăcăței  la  conac,  avea  și  cum  să  îi  ia  frigul...

Nici  eu  nu  am văzut  varianta  în  română,  nu  am  răbdare  ,am  văzut  câte   ceva din  varianta  în
engleză,  faza  cu  piața  este  după  plecarea  Zehrei,
în  poarta  conacului,  Elif  ii  spune  lui  Reyyan  daca  vrea  să  o  conducă  că  ei  merg  la  piață
Nu am fost atenta. Eu nu l-am vazut pentru ca nu vreau sa ma deranjeze nimeni Smile E singurul serial care vreau sa-l vad cap-coada fara deranj si pe ecran mare Smile
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Lun 27 Ian 2020, 9:04 pm

Varianta completă!
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de Miha79 Mar 28 Ian 2020, 8:20 am

Admin_dea05 a scris:Varianta completă!

Bună dimineața si o ☕din partea mea!
Eu nu vad prea mare deosebire între varianta completă și cea difuzată (cred ca trebuie să mă mai uit o dată).🤔🤔

Miha79
membru activ
membru activ

Data de inscriere : 30/11/2019

Sus In jos

Mesaj Scris de Miha79 Mar 28 Ian 2020, 8:28 am

DENISA a scris:Dea  drept  că  ei  și  doemeau
foarte  dezbrăcăței  la  conac,  avea  și  cum  să  îi  ia  frigul...

Nici  eu  nu  am văzut  varianta  în  română,  nu  am  răbdare  ,am  văzut  câte   ceva din  varianta  în
engleză,  faza  cu  piața  este  după  plecarea  Zehrei,
în  poarta
 conacului,  Elif  ii  spune  lui  Reyyan  daca  vrea  să  o  conducă  că  ei  merg  la  piață

Bagajul era pt.a merge în sat la ,,mamane"(nu știu cum se scrie🙈).Bunica-sa a spus ca ar vrea sa mearga in sat la ea si au fost de acord dar cand pregatea bagajul,a sunat Zehra si au amânat plecarea.Când să plece a doua oară, a venit băiatul bijutierului si iar n-au mai plecat!Nici nu cred că vor mai pleca😄😄Azat si Elif n-am înțeles pt.ce merg la piață dar sper ca merg sa-i cumpere haine ca lumea lui Elif, că rochia aia cred ca a ramas de la Reyyan si i-au dat-o ei....Ea înainte era mai mereu in blugi,pantaloni iar acum o îmbracă în rochiile alea lălâi 😔😔

Miha79
membru activ
membru activ

Data de inscriere : 30/11/2019

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Mar 28 Ian 2020, 8:34 am

Neața. cafea
Eu zic că s-a cam exagerat cu dezbrăcatul asta.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Mar 28 Ian 2020, 8:50 am

iulianagl a scris:Neața. cafea
Eu zic că s-a cam exagerat cu dezbrăcatul asta.
Adica??? Credeai ca e mai mult de atat???? ....
Cineva care lucra in televiziune mi-a spus odata ca se taie la intamplare fara un motiv anume pentru ca e prea mult filmat ..deci se taie mai mult fazele fara dialoguri......asa s-a intamplat si aici, nu a fost vorba de vre-o restrictie cum scrie pe grupurile de pe facebook....Banu probabil a vrut sa fie postata intreaga filmare pentru fani ( vad ca isi da mereu silinta sa bucure fandomul )

eu chiar asa am zis si am avut dreptate , varianta completa, inca doua minute pai ce putea sa fie decat sa-i dea rochia jos si eventual un pupic pe umar, asa s-a si intamplat Smile

..eu as fi vrut varianta completa cu pupicurile din 28, se vede ca si acolo s-a taiat....
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Mar 28 Ian 2020, 8:57 am

Admin_dea05 a scris:
Adica??? Credeai ca e mai mult de atat???? ....
Cineva care lucra in televiziune mi-a spus odata ca se taie la intamplare fara un motiv anume pentru ca e prea mult filmat ..deci se taie mai mult fazele fara dialoguri......asa s-a intamplat si aici, nu a fost vorba de vre-o restrictie cum scrie pe grupurile de pe facebook....Banu probabil a vrut sa fie postata intreaga filmare pentru fani ( vad ca isi da mereu silinta sa bucure fandomul )

eu chiar asa am zis si am avut dreptate , varianta completa, inca doua minute pai ce putea sa fie decat sa-i dea rochia jos si eventual un pupic pe umar, asa s-a si intamplat Smile

..eu as fi vrut varianta completa cu pupicurile din 28, se vede ca si acolo s-a taiat....
Pai tocmai nu a fost cine știe ce și s-a făcut mare valva pe asta.Ma așteptăm și la un sărut.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mar 28 Ian 2020, 9:25 am

neața!!!

Eu  nu  înțeleg  de  ce  filmează  daca  mai  apoi  acele
secvențe   nu  sunt  în  episodul  difuzat la  tv,  nu  văd  nimic  wow  în  aceste  imagini...

Nu  erau  destui  nebuni  pe   m²  la  cele  doua   conace,  au  mai  adus  prospături

DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mar 28 Ian 2020, 9:37 am

Dezinteres  total  si  asta  se  vede
Ei  acum  merg  din  inerție,  cât  va  mai  merge  , bagă  rapid  un  final  și  asta  a  fost.

DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Mar 28 Ian 2020, 10:22 am

Banu a spus că dacă ratingul merge așa va fi sezonul 3 și 4.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Mar 28 Ian 2020, 10:25 am

Sunt roșii de frig. Smile
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Mar 28 Ian 2020, 12:03 pm

iulianagl a scris:Banu a spus că dacă ratingul merge așa va fi sezonul 3 și 4.
Asta vad ca e acum moda la seriale. Dacă e rating  o lungesc cât pot...ma uit la ratingul de la Yasak elma  ... inca se mențin ca sunt pe loc 3, și nu înțeleg cum reușesc....sa fie oare moda femeilor de are cât de cât un AB destul de bun?...poate moșul bogat care are o grămadă de neveste..si care mai de care complotează una împotriva celeilalte....eu m-am uitat la el pentru cuplul Alihan și Zeynep,  când au ieșit din serial nici eu nu mai m-am uitat...

Ultima editare efectuata de catre Admin_dea05 in Mar 28 Ian 2020, 12:08 pm, editata de 2 ori
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Mar 28 Ian 2020, 12:06 pm

Admin_dea05 a scris:
Asta vad ca e acum moda la seriale. Dacă e rating  o lungesc cât pot...ma uit la ratingul de la Yasak elma  ... inca se mențin ca sunt pe loc 3, și nu înțeleg cum reușesc....sa fie oare moda femeilor de are cât de cât un AB destul de bun?...poate moșul bogat care are o grămadă de neveste..si care mai de care complotează una împotriva celeilalte....eu m-am uitat la el pentru cuplul Alihan și Zeynep,  când au ieșit din serial nici eu nu mai m-am uitat...
Nici eu nu m-am mai uitat de când au plecat ei.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Mar 28 Ian 2020, 12:09 pm

iulianagl a scris:
Admin_dea05 a scris:
Nici eu nu m-am mai uitat de când au plecat ei.

Cukurul e plin de violență...e pe locul doi...dar și asta e la al treilea sezon...

In sfârșit un serial mai frumos si nou....Fiica ambasadorului....sa vedem acum cat timp își menține poziția de lider...
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Mar 28 Ian 2020, 12:16 pm

Admin_dea05 a scris:

Cukurul e plin de violență...e pe locul doi...dar și asta e la al treilea sezon...

In sfârșit un serial mai frumos si nou....Fiica ambasadorului....sa vedem acum cat timp își menține poziția de lider...
Eu mă uit la cel nou Zanheri și la Kuzey. Smile
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mar 28 Ian 2020, 2:18 pm

DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mar 28 Ian 2020, 2:37 pm

Admin_dea05 a scris:

mama , dea ...si cum a fost aseara !!! 11.Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors - Pagina 24 3008458866 11.Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors - Pagina 24 3008458866  
astia cand sunt impreuna uita de tot .

si sunt certati !! Smile Smile  nu vreau sa se mai impace niciodata !!! Smile  ii vreau certati mereu ...sa sufere unul dupa altul cum o fac acum . cu pasiune!! passion de la passion ...
cel mai bun episod de pana acum . 11.Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors - Pagina 24 357595
si ce scene au avut cu fata lor .

11.Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors - Pagina 24 648483  fetelor !!

inteleg ca va fi un episod cu multa iubire vineri la hercai . poate ca se axeaza mai mult acum pe ce trebuie . 11.Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors - Pagina 24 155520
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Mar 28 Ian 2020, 2:41 pm

victorelalove a scris:
11.Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors - Pagina 24 648483  fetelor !!

inteleg ca va fi un episod cu multa iubire vineri la hercai . poate ca se axeaza mai mult acum pe ce trebuie . 11.Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors - Pagina 24 155520
Iubire am văzut și în episodul 29, chiar destulă fie ea și fără sărut...Akin e răcit nu vor să o îmbogățească și pe Ebru..🤣🤣🤣 ....acțiunea le lipsește lor...
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Mar 28 Ian 2020, 3:48 pm

Ce se poate face pentru ati vinde revista..... Smile Smile Smile

Cei care urmăresc seria "Iubire imposibilă" sunt convinşi că există ceva mai mult decât prietenia între Ebru Șahin şi Akin Akinozu, care joacă rolul principal, există ceva mai mult decât prietenia. O astfel de chimie, pretind, nu pot acționa. Fanii și-au găsit declaraţia după terminarea primului sezon al seriei, când Akin a plecat în armată, iar Ebru l-a vizitat acolo.

Nu ar fi ciudat dacă nu i-ar fi spus prietenei sale de mult timp, Sandra, că nu poate primi vizite, și apoi mai repede și mai bine i-a spus lui Ebru să vină să-l vadă. Fotografia lor în comun a ajuns pe rețelele de socializare ( eu nu am vazut poza cu Akin si Ebru sa-l fi vizitat in armata), fata lui Akinova, spune surse bine trimise, a avut o pauză nervoasă, iar Ebru a încercat să explice publicului că Akinozu și ea sunt doar prieteni.

Mulți au îndoieli cu privire la aceste pretenții până de curând, când vestea a ieșit ca o bombă, că Ebru Sahin se vede cu un alt om de ceva vreme, dar îl ascunde de ochii publicului! Smile

Cine este iubitul ascuns al unei frumoase actriță și de ce nu vrea să știe despre relația lor? Află toate detaliile din noul număr al revistei "Roman TV", care te așteaptă la toate!

....traducere google...
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 24 din 42 Înapoi  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 33 ... 42  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum