11.Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors
+3
Miha79
Admin_dea05
DENISA
7 participanți
Pagina 38 din 42
Pagina 38 din 42 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42
Re: 11.Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors
DENISA a scris:Dea putea să îl altoiască mai mult , poate i se mai rearanjau neuronii, e ciclon în capul lui
Azat nu are parte de nuntă , îi e sortit să fie părăsit de mirese
Miha79- membru activ
Data de inscriere : 30/11/2019
Admin_dea05 a scris:
Miha79- membru activ
neața !!!×
Foarte frumoasă era Reyyan la final aseară
...
...
DENISA a scris:neața !!!×
...
Bună dimineața și o zi frumoasă!
Ebru e frumoasă in general ,mai ales cu ocazia unor astfel de evenimente!Păcat că, în serial nu prea are ocazia să se îmbrace așa elegant!
Miha79- membru activ
Mihaela în serial in general
o îmbracă precum o băbătâie, ca ca și pe Elif, in vară o îmbrăcau în pantalon amu cu rochii
Ebru se află astăzi în Istanbul, mâine se va întoarce în Mardin.
o îmbracă precum o băbătâie, ca ca și pe Elif, in vară o îmbrăcau în pantalon amu cu rochii
Ebru se află astăzi în Istanbul, mâine se va întoarce în Mardin.
Reyyan and Firat on their way to a new city, decided to leave and enjoy life away from the toxicity and Miran. They said yeter no more intikama no more crying for ungrateful ho https://t.co/HGVsakrpCM
Ăștia doi au fugit în lume, sa se bucure de viață fără toxicitatea lui Miran.
Ăștia doi au fugit în lume, sa se bucure de viață fără toxicitatea lui Miran.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
E o adevărată nebuloasa, mireasa a fugit, Miran vrea sa afle adevărul alaturi de Hazar dar nu vrea să știe Reyyan că nu vrea să-i dea oportunitatea de a suferi când îl ucide pe ucigașul părinților lui, el încă mai crede că e Hazar, nici în ruptul capului nu vrea să înțeleagă asta.Oare cine și ce a determinat-o pe Elif sa fugă.Inca odată Azize a ieșit învingătoare.
iulianagl- moderator
Iuliana de fiecare dată când
credem că Azize este învinsă ea renaște din propria cenușa.... scenariștii sunt sadici rău cu personajul Miran chiar și cu Reyyan
Cretinoidă rău și Handan , l-a aruncat pe Azat mai rău în gura lupului, idioțel cum este el se duce și face peste Aslanbey cu pistoletul să își
recupereze soața și are mai mari șanse să crape
Cine i-o fi invitat pe Aslanbey la cina,??? Elif nu cred ca a făcut-o.
credem că Azize este învinsă ea renaște din propria cenușa.... scenariștii sunt sadici rău cu personajul Miran chiar și cu Reyyan
Cretinoidă rău și Handan , l-a aruncat pe Azat mai rău în gura lupului, idioțel cum este el se duce și face peste Aslanbey cu pistoletul să își
recupereze soața și are mai mari șanse să crape
Cine i-o fi invitat pe Aslanbey la cina,??? Elif nu cred ca a făcut-o.
A fost o masa de nunta foarte ciudată.
Neața.
Neața.
iulianagl- moderator
Neața!iulianagl a scris:A fost o masa de nunta foarte ciudată.
Neața.
Oare Nasuh ce a urmărit? Nu degeaba i-a zis el lui Hanife sa-i zică lui Azeze de nunta la hotel....E ceva la mijloc în toata treaba asta.......
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
O sa vedem când apare promo, eu sunt curioasa ce a determinat-o pe Elif sa fuga și să-i spună și la revedere lui Azat.Admin_dea05 a scris:
Neața!
Oare Nasuh ce a urmărit? Nu degeaba i-a zis el lui Hanife sa-i zică lui Azeze de nunta la hotel....E ceva la mijloc în toata treaba asta.......
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:O sa vedem când apare promo, eu sunt curioasa ce a determinat-o pe Elif sa fuga și să-i spună și la revedere lui Azat.Admin_dea05 a scris:
Neața!
Eu parca am inteles ceva ca Azize nu o sa se razbune pe Azat... asta era conditia ( ce am inteles dupa varianta turca ca nu m-am uitat la cea in engleza)
Admin_dea05- Admin
Dar de ce s-ar răzbuna pe Azat?Că doar Elif s-a dus de buna voie.Eu l-am văzut în engleză dar a mers așa de prost că nu prea am înțeles nimic.Admin_dea05 a scris:
Eu parca am inteles ceva ca Azize nu o sa se razbune pe Azat... asta era conditia ( ce am inteles dupa varianta turca ca nu m-am uitat la cea in engleza)
iulianagl- moderator
Pentru că e un Șadoglu .....La ea nu conteaza ...dacă îl supără pe Nasuh e de bine...iulianagl a scris:Dar de ce s-ar răzbuna pe Azat?Că doar Elif s-a dus de buna voie.Eu l-am văzut în engleză dar a mers așa de prost că nu prea am înțeles nimic.Admin_dea05 a scris:
Admin_dea05- Admin
Da, clar Handan a făcut-o să fugă de Azat, acum vorbele lui Azize sunt întoarse care răzbunare renunță cea veche sau cea noua care-l va include cică " și pe Azat".?Este deșteaptă baba.Acum sa nu-i strice cineva din nou ploile, Miran și-a dat seama că Azat încă o iubește pe Reyyan și nu cred că se va implica sa o aducă din nou pe Elif alaturi de Azat.Imu pare rău că scenaristii au decis să o ia prea repede pe Elif de lângă Azat putea ieși ceva frumos dintre ei doi și așa îi dădea o șansă lui Azat sa uite de Reyyan.
iulianagl- moderator
Și invers și Nasuh daca o supără rade pe sub mustață.Admin_dea05 a scris:
Pentru că e un Șadoglu .....La ea nu conteaza ...dacă îl supără pe Nasuh e de bine...
iulianagl- moderator
Cum am zis și înainte daca Reyyan se va despărți de Miran el o va face să facă asta.Sa vedem daca va veni la nunta dar după cum se vede nici nu a început bine nunta că s-a și terminat așa că Reyyan își va da seama că s-a terminat totul între ei.
iulianagl- moderator
Ce sa vezi a anunțat Cerasela că i-au blocat clipurile pe insta de parcă era sigură că nu se va întâmpla asta.
iulianagl- moderator
bună fetele !!!!!
cina aia nu știu ptr ce a fost , fie ptr o nuntă fie ptr un divorț,, cine i-a inventat pe Aslanbey la priveghi ????? Miran cred că este prin preajmă , Hazar era la cină deci nici Miran nu era prea departe dar dacă amu va fi părăsit de Reyyan va rămâne singur cuc ..... Scenariștii nu i-au lăsat să se cunoască nici ca prieteni pe cei doi , Elif și Azat
cina aia nu știu ptr ce a fost , fie ptr o nuntă fie ptr un divorț,, cine i-a inventat pe Aslanbey la priveghi ????? Miran cred că este prin preajmă , Hazar era la cină deci nici Miran nu era prea departe dar dacă amu va fi părăsit de Reyyan va rămâne singur cuc ..... Scenariștii nu i-au lăsat să se cunoască nici ca prieteni pe cei doi , Elif și Azat
DENISA a scris:bună fetele !!!!!
- Spoiler:
După amiază frumoasă tuturor!Cred că erau pe acoperișul hotelului când au încheiat,,armistițiul"!Faptul că l-a lăsat Reyyan si a plecat cu tatal ei ,cel puțin l-a făcut să ceară ajutor in căutarea adevărului deși nu am incredere in intențiile lui,mai ales că nu vrea să afle Reyyan.
Miha79- membru activ
Asta era de așteptat...pe insta se pot posta doar mini clipuri de pana într-un minut...iar pe facebook din pacate s-a ajuns la mini video de pana in 3 minute....iulianagl a scris:Ce sa vezi a anunțat Cerasela că i-au blocat clipurile pe insta de parcă era sigură că nu se va întâmpla asta.
Admin_dea05- Admin
Oare avem promo azi???....cât am zis eu ca incerc sa ma potolesc cu serialul asta tot nu reușesc....
Admin_dea05- Admin
Continut sponsorizat
Pagina 38 din 42 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42
Subiecte similare
» 9.Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors
» 10.Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors
» 12.Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors
» 2. Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors
» 13.Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors
» 10.Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors
» 12.Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors