3.GONULCELEN (inima furata)
+18
nutzi
Motzişor
iulianagl
anda
windy_day
Theo_1
vali1cluj
vivi
anuta1971
Admin_dea05
pissycutz
florina1989
DENISA
chrisa
clio 24
alitheea
iulia80
mihaela99
22 participanți
Pagina 15 din 42
Pagina 15 din 42 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 28 ... 42
Re: 3.GONULCELEN (inima furata)
florina1989 a scris:anuta1971 a scris:am citit rezumatul ep.8.. deci pana la urma se muta amandoi la hotel..( interesant) Hasret ia lectii de inot, tenis, aerobic... ce frumoasa este in rochia rosie.. amandoi sunt frumosi.. Hasret vrea sa devina o doamna si Berin vrea sa devina tiganca?
vrea să înveţe să cânte din inimă că aşa i a zis Murat:))
da Florina am inteles.. dar care inima?
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
asa ziceam si eu care inima...nici voce..nici fata nici corp...de unde au scos-o pe ea vedeta?anuta1971 a scris:da Florina am inteles.. dar care inima?
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
mihaela99 a scris:iulia80 a scris:vivi multumim pt rezumat..deci se complica lucrurile..
acum sunt curioasa e cine rapesc baietii?
si stau amandoi la hotel... au un apartament cred daca vine el la ea in camera..si el ii plateste ei lectiile de inot si toate aleea...interesant..si cu cazutul plombelor din gura sa ne tinem tari fetelor cred ca in episodul 8 va ramane plin de gauri in gura!
dinte pauza, lipsa gaura
cand ma gandesc ca iar o sa fac nopti albe, offffffffffffff , iar o sa-mi ia inima la trap
buna Mihaela .. m-ati facut sa rad cu lacrimi..
anuta1971- vip
anuta1971 a scris:florina1989 a scris:anuta1971 a scris:am citit rezumatul ep.8.. deci pana la urma se muta amandoi la hotel..( interesant) Hasret ia lectii de inot, tenis, aerobic... ce frumoasa este in rochia rosie.. amandoi sunt frumosi.. Hasret vrea sa devina o doamna si Berin vrea sa devina tiganca?
vrea să înveţe să cânte din inimă că aşa i a zis Murat:))
da Florina am inteles.. dar care inima?
buna anuta
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
pai aveam nevoie de elementul de contrast si rea, si urata , si fara voce...etciulia80 a scris:asa ziceam si eu care inima...nici voce..nici fata nici corp...de unde au scos-o pe ea vedeta?anuta1971 a scris:da Florina am inteles.. dar care inima?
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
florina , am pus un clip nou la videoclipuri dar nu stiu sa-l transform, cum fac fetele de obicei, pozele stiu sa le fac dar flipurile.... nu reusesc, poate sti tu
mihaela99- vip
iulia80 a scris:asa ziceam si eu care inima...nici voce..nici fata nici corp...de unde au scos-o pe ea vedeta?anuta1971 a scris:da Florina am inteles.. dar care inima?
Mai urata nu este ea.. dar evident ca rolul ne face sa ne fie antipatica. O fata de pe hunili spunea ca promo-ul ep. 8 este arma de distrugere in masa... cred ca l-am vazut de vreo 30 ori... l-am dat in bara si de cate ori i-mi aminteam il vedeam iar.. cre ca sunt un pic nebuna
anuta1971- vip
bună seara fetelor !
Iulia nu cumva a început să-ţi placă de Muratu' fetelor ???? :nh8: :nh8:
e bun contrastul..dar ea se presupune ca e vedeta fetelor...!alitheea a scris:pai aveam nevoie de elementul de contrast si rea, si urata , si fara voce...etciulia80 a scris:asa ziceam si eu care inima...nici voce..nici fata nici corp...de unde au scos-o pe ea vedeta?anuta1971 a scris:da Florina am inteles.. dar care inima?
halal vedeta... si trage la etnia rroma ca sa invete sa cantec cu suflet de...asta ziceti voi?
sa mai incerce...!
iulia80- vip
mihaela99 a scris:florina , am pus un clip nou la videoclipuri dar nu stiu sa-l transform, cum fac fetele de obicei, pozele stiu sa le fac dar flipurile.... nu reusesc, poate sti tu
denisa draga..dupa ce ca am fost prima care a observat ca s-a tuns episodul trecut..si mi-ati scos ochii ca il analizez bucatica cu bucatica....eu raman la omul negru din curtea vecina..aici clio m-a pus pe lista de asteptare...dar imi place serialul..!DENISA a scris:bună seara fetelor !
Ultima editare efectuata de catre iulia80 in Mier 14 Apr 2010, 11:01 pm, editata de 1 ori
iulia80- vip
DENISA a scris:bună seara fetelor !
buna denisa
am pus un clip la video, dar nu stiu sa-l prepar ca voi, poate te ocupi tu pana invat eu , mao de ciuda, pozele l-am facut dar clipurile mai greu
mihaela99- vip
iulia80 a scris:
denisa draga..dupa ce ca am fost prima care a observat ca s-a tuns episodul trecut..si mi-ati scos ochii ca il analizez bucatica cu bucatica....eu raman la omul negru din curtea vecina..aici clio m-a pus pe lista de asteptare...dar imi place serialul..!
e bun dacă eşti pe lista de aşteptare , eu nu sunt şi nici nu aspir să fiu , ai văzut ce harem bogat am , acum mă gândesc dacă să-l includ şi pe Kenan Ece sau nu ...
mihaela99 a scris:
buna denisa
am pus un clip la video, dar nu stiu sa-l prepar ca voi, poate te ocupi tu pana invat eu , mao de ciuda, pozele l-am facut dar clipurile mai greu (
am pus mai sus fotografia cu paşii pe cre trebuie să-i urmezi .
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Mier 14 Apr 2010, 11:05 pm, editata de 1 ori
anuta1971 a scris:iulia80 a scris:asa ziceam si eu care inima...nici voce..nici fata nici corp...de unde au scos-o pe ea vedeta?anuta1971 a scris:da Florina am inteles.. dar care inima?
Mai urata nu este ea.. dar evident ca rolul ne face sa ne fie antipatica. O fata de pe hunili spunea ca promo-ul ep. 8 este arma de distrugere in masa... cred ca l-am vazut de vreo 30 ori... l-am dat in bara si de cate ori i-mi aminteam il vedeam iar.. cre ca sunt un pic nebuna
anuta draga mea , eu nu am dormit toata noaptea eram , mu ma mai saturam , ma intreba barbate-mi ce fac, si eu dadeam din colt in colt
mihaela99- vip
deci vrei sa vorb cu colegii mei sau inca speri sa dormi acasa?DENISA a scris:iulia80 a scris:
denisa draga..dupa ce ca am fost prima care a observat ca s-a tuns episodul trecut..si mi-ati scos ochii ca il analizez bucatica cu bucatica....eu raman la omul negru din curtea vecina..aici clio m-a pus pe lista de asteptare...dar imi place serialul..!
e bun dacă eşti pe lista de aşteptare , eu nu sunt şi nici nu aspir să fiu , ai văzut ce harem bogat am , acum mă gândesc dacă să-l includ şi pe Kenan Ece sau nu ...
iulia80- vip
fetelor eu va spun noapte buna , pe maine si sa aveti o zi cu
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
DENISA a scris:mihaela99 a scris:florina , am pus un clip nou la videoclipuri dar nu stiu sa-l transform, cum fac fetele de obicei, pozele stiu sa le fac dar flipurile.... nu reusesc, poate sti tu
saru mana, hai ca maine am ce face
mihaela99- vip
iulia80 a scris:
deci vrei sa vorb cu colegii mei sau inca speri sa dormi acasa?
Încă mai am o mică speranţă , apartamentul e pe numele meu ...
alitheea a scris:fetelor eu va spun noapte buna , pe maine si sa aveti o zi cu
noapte buna
mihaela99- vip
noapte buna..somn usor si vise cat mai placute,alitheea a scris:fetelor eu va spun noapte buna , pe maine si sa aveti o zi cu
iulia80- vip
mihaela99 a scris:anuta1971 a scris:iulia80 a scris:asa ziceam si eu care inima...nici voce..nici fata nici corp...de unde au scos-o pe ea vedeta?anuta1971 a scris:da Florina am inteles.. dar care inima?
anuta draga mea , eu nu am dormit toata noaptea eram , mu ma mai saturam , ma intreba barbate-mi ce fac, si eu dadeam din colt in colt
al meu ma intreaba: ce scrii mai fata acolo (am de facut un proiect) si eu .. lucrez la proiect.. am o scuza acum .. dupa ce il termin vad eu
anuta1971- vip
alitheea a scris:fetelor eu va spun noapte buna , pe maine si sa aveti o zi cu
noapte buna .. somn usor.. vise placute.. ingerii sa te sarute
anuta1971- vip
anuta1971 a scris:mihaela99 a scris:anuta1971 a scris:iulia80 a scris:asa ziceam si eu care inima...nici voce..nici fata nici corp...de unde au scos-o pe ea vedeta?anuta1971 a scris:da Florina am inteles.. dar care inima?
al meu ma intreaba: ce scrii mai fata acolo (am de facut un proiect) si eu .. lucrez la proiect.. am o scuza acum .. dupa ce il termin vad eu
auzi anuta, mai fa-ti rost de un proiect ca se anunta zile grele , nopti albe, zau asa,
mihaela99- vip
ca sa te incurajez..SPERANTA MOARE ULTIMA..!DENISA a scris:iulia80 a scris:
iulia80- vip
DENISA a scris:iulia80 a scris:
daca ap. e pe numele tau, poti tu sa-i dai afara, , macar asa sti o treaba nu?
mihaela99- vip
Pagina 15 din 42 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 28 ... 42
Subiecte similare
» 11. Gonulcelen - Inima furata
» 14.Gonulcelen- Inima furata
» 2.GONULCELEN (inima furata)
» 15.Gonulcelen- Inima furata
» 16.Gonulcelen- Inima furata
» 14.Gonulcelen- Inima furata