3.GONULCELEN (inima furata)
+18
nutzi
Motzişor
iulianagl
anda
windy_day
Theo_1
vali1cluj
vivi
anuta1971
Admin_dea05
pissycutz
florina1989
DENISA
chrisa
clio 24
alitheea
iulia80
mihaela99
22 participanți
Pagina 16 din 42
Pagina 16 din 42 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 29 ... 42
Re: 3.GONULCELEN (inima furata)
mai fetelor, eu acum am vazut ca scriu cu picerele, sa ma iertati
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
auzi anuta, mai fa-ti rost de un proiect ca se anunta zile grele , nopti albe, zau asa,[/quote]
ce mai... sunt dusa rau cu capul... m-a prins cu totul.. sunt foarte frumosi impreuna (si separat).. iar actiunea este bine gandita.. o sa ne perpelim bine
ce mai... sunt dusa rau cu capul... m-a prins cu totul.. sunt foarte frumosi impreuna (si separat).. iar actiunea este bine gandita.. o sa ne perpelim bine
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
mihaela99 a scris:
daca ap. e pe numele tau, poti tu sa-i dai afara, , macar asa sti o treaba nu?
nu prea am motive , el e un coleg bun de apartament , nu visează la madame de origine turcă....
mihaela99 a scris:DENISA a scris:iulia80 a scris:
deci vrei sa vorb cu colegii mei sau inca speri sa dormi acasa?
Încă mai am o mică speranţă , apartamentul e pe numele meu ...
nu invata fata prostii ca se termina nebunia asta si se trezeste singura.. lasa sa-i ameteasca mai bine... stie ea cum ca e fata desteapta
anuta1971- vip
anuta1971 a scris:auzi anuta, mai fa-ti rost de un proiect ca se anunta zile grele , nopti albe, zau asa,
ce mai... sunt dusa rau cu capul... m-a prins cu totul.. sunt foarte frumosi impreuna (si separat).. iar actiunea este bine gandita.. o sa ne perpelim bine[/quote]
anuta draga stii ca eu mi-am facut program marti si vineri stau acasa, nu ma duc la prietenul meu..ca nu ar intelege de ce casc ochii la calc si ce tot scriu..
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
fetele ies şi eu noapte bună Denisa îl poţi include în harem şi pe kenan merită
florina1989- vip
Data de inscriere : 18/09/2009
Varsta : 34
Localizare : buzau
anuta1971 a scris:auzi anuta, mai fa-ti rost de un proiect ca se anunta zile grele , nopti albe, zau asa,
ce mai... sunt dusa rau cu capul... m-a prins cu totul.. sunt foarte frumosi impreuna (si separat).. iar actiunea este bine gandita.. o sa ne perpelim bine[/quote]
eu stau si ma :nh8: , oare mai gatesc? mai calc? dar ce ma fac la birou? :nh8:
mihaela99- vip
lasa ca visezi tu si pt el....si turci si tucoaice!DENISA a scris:mihaela99 a scris:
nu prea am motive , el e un coleg bun de apartament , nu visează la madame de origine turcă....
iulia80- vip
noapte buna florina..somnic usor cu vise cat mai placute..florina1989 a scris:fetele ies şi eu noapte bună Denisa îl poţi include în harem şi pe kenan merită
denisa deja are facut haremul..cred ca era si kenan tipul care iti place tie in trupa..... traieste pe picior mare denisa...
iulia80- vip
florina1989 a scris:fetele ies şi eu noapte bună Denisa îl poţi include în harem şi pe kenan merită
noapte buna florina, vise placute
spor la scoala
mihaela99- vip
anuta draga stii ca eu mi-am facut program marti si vineri stau acasa, nu ma duc la prietenul meu..ca nu ar intelege de ce casc ochii la calc si ce tot scriu.. [/quote]iulia80 a scris:anuta1971 a scris:auzi anuta, mai fa-ti rost de un proiect ca se anunta zile grele , nopti albe, zau asa,
bag sama ca nebunia este generala (nu te superi nu?)
anuta1971- vip
iulia80 a scris:
lasa ca visezi tu si pt el....si turci si tucoaice!
răspuns corect
mihaela99 a scris:anuta1971 a scris:auzi anuta, mai fa-ti rost de un proiect ca se anunta zile grele , nopti albe, zau asa,
eu stau si ma :nh8: , oare mai gatesc? mai calc? dar ce ma fac la birou? :nh8:[/quote]
dai promo-ul in bara si cel putin o data pe ora il mai vezi.. nu prea mult ca ramai somera...
anuta1971- vip
DENISA a scris:iulia80 a scris:
lasa ca visezi tu si pt el....si turci si tucoaice!
răspuns corect
turci am inteles, dar turcoaice?
mihaela99- vip
florina1989 a scris:fetele ies şi eu noapte bună Denisa îl poţi include în harem şi pe kenan merită
noapte buna puisor
anuta1971- vip
păi nu o plac eu pe Tuba ?? nu o visez eu cuplată cu Murat ????mihaela99 a scris:
turci am inteles, dar turcoaice?
dar ..mama ei.. filoftea... cosmaruri cu ele avem de ceva vreme..!mihaela99 a scris:turci am inteles, dar turcoaice?
sa nu o uitam pe tuba..care deschide prima lista!
Ultima editare efectuata de catre iulia80 in Mier 14 Apr 2010, 11:26 pm, editata de 2 ori
iulia80- vip
anuta1971 a scris:mihaela99 a scris:anuta1971 a scris:auzi anuta, mai fa-ti rost de un proiect ca se anunta zile grele , nopti albe, zau asa,
eu stau si ma :nh8: , oare mai gatesc? mai calc? dar ce ma fac la birou? :nh8:
dai promo-ul in bara si cel putin o data pe ora il mai vezi.. nu prea mult ca ramai somera... [/quote]
mai somera nu raman, dar mi-e frica sa nu ma trimita prin alta locatie , asta ar fi naspa
mihaela99- vip
dacă spui tu că merită , merg pe mâna ta , îl includ şi pe el pe listă . somn uşor !!!!!!
iulia80 a scris:dar ..mama ei.. filoftea... cosmaruri cu ele avem de ceva vreme..!mihaela99 a scris:turci am inteles, dar turcoaice?
sa nu o uitam pe tuba..care deschide prima lista!
mai la asta nu m-am gandit, avem, , avem si , ce mai avem? a si din astea :drunken:
mihaela99- vip
mihaela ..de suparare sau de bucurie ai apucat sa tragi un cocktail?
eu ma retrag fetelor!
va doresc seara placuta si vise cat mai frumoase....
multumesc de companie... sunteti f dragute..denisa vezi cum te descurci cu partenerul de apartament..daca ai probleme vin cu windy cu gentile.!
fetelor
eu ma retrag fetelor!
multumesc de companie... sunteti f dragute..denisa vezi cum te descurci cu partenerul de apartament..daca ai probleme vin cu windy cu gentile.!
fetelor
Ultima editare efectuata de catre iulia80 in Mier 14 Apr 2010, 11:38 pm, editata de 1 ori
iulia80- vip
SUMMARY OF EPISODE 8
Murat Learns that Hasret is there to continue her studies and to learn to become a singer even though she has learned about the bet from Cihan.
Murat argues with his mother and as she does not want hasret in the house anymore he takes Hasret to a hotel. No one else knows where they are. Hasret is going tý learn swimming, aerobics, cycling, tennis, skating which will make her physically stronger and more balanced and she will continue studying singing also.
However because no one knows where they are everyone is worried about them. Cihan cannot reach hasret. Nesrin and ethem are after the new sponsor. Nakiye is jealous of saime. She feels left out.
Murat trains hasret and opens subjects about bets but hasret does not say anything even though she feels like bursting and her face goes red.
Balçiçek becomes Berrin's vocalist and berrin wants to learn to sing from the heart. Berrin comes to the neighborhodd and she starts to stay in Kadriye's house to learn how to sing from her heart.
Cihan is really worried and he devises a plan with cobra. he is going to kidnap nesrin and swap her for hasret :geb :geb But the person they kidnap is not nesrin. :hunilikafa
Hasret buys a new dress and goes to the hairdressers and Murat is shocked with her change. so much that words fail him when he sees her.
Murat Learns that Hasret is there to continue her studies and to learn to become a singer even though she has learned about the bet from Cihan.
Murat argues with his mother and as she does not want hasret in the house anymore he takes Hasret to a hotel. No one else knows where they are. Hasret is going tý learn swimming, aerobics, cycling, tennis, skating which will make her physically stronger and more balanced and she will continue studying singing also.
However because no one knows where they are everyone is worried about them. Cihan cannot reach hasret. Nesrin and ethem are after the new sponsor. Nakiye is jealous of saime. She feels left out.
Murat trains hasret and opens subjects about bets but hasret does not say anything even though she feels like bursting and her face goes red.
Balçiçek becomes Berrin's vocalist and berrin wants to learn to sing from the heart. Berrin comes to the neighborhodd and she starts to stay in Kadriye's house to learn how to sing from her heart.
Cihan is really worried and he devises a plan with cobra. he is going to kidnap nesrin and swap her for hasret :geb :geb But the person they kidnap is not nesrin. :hunilikafa
Hasret buys a new dress and goes to the hairdressers and Murat is shocked with her change. so much that words fail him when he sees her.
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Mier 14 Apr 2010, 11:38 pm, editata de 1 ori
fetelor, cred ca ma retrag si eu, imi cad ochii pe tastatura
va sarut noapte buna
pe curand
va sarut noapte buna
pe curand
mihaela99- vip
noapte buna ..mihaela99 a scris:fetelor, cred ca ma retrag si eu, imi cad ochii pe tastatura
va sarut noapte buna
pe curand
vise cat mai placute..
iulia80- vip
iulia80 a scris:mihaela ..de suparare sau de bucurie ai apucat sa tragi un cocktail?
eu ma retrag fetelor!
fetelor
noapte buna..
anuta1971- vip
Pagina 16 din 42 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 29 ... 42
Subiecte similare
» 11. Gonulcelen - Inima furata
» 14.Gonulcelen- Inima furata
» 2.GONULCELEN (inima furata)
» 15.Gonulcelen- Inima furata
» 16.Gonulcelen- Inima furata
» 14.Gonulcelen- Inima furata