8. Gonulcelen-Inimă furată
+15
vivi
tiberici
elena50
narcisa
clio 24
iulia1965
nutzi
pissycutz
vali1cluj
florina1989
DENISA
iulia80
alitheea
anuta1971
mihaela99
19 participanți
Pagina 9 din 40
Pagina 9 din 40 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40
Re: 8. Gonulcelen-Inimă furată
anuta1971 a scris:mihaela99 a scris:buna seara fetelor
ce faceti?
buna iubita ... foarte tarziu azi...
buna draga mea , , ,
niciodata nu este prea tarziu
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
eu am pus ochii pe tot : gura, nas,maini,imi place ca este inalt si suptirel ,imi place cum rade ...acum caraterul nu il stiu ,dar nu cred sa aiba multe defecte ..mihaela99 a scris:nutzi a scris:mihaela99 a scris:buna seara fetelor
ce faceti?
buna Miha ...analizam vocea lui Canselito
buna nutzi, bag sama ca iti place vocea, , pe alceva ai mai pus ochi?
voua va las ochii...adica nu .pardon ,lentilele am vrut sa zic
nutzi- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 61
asa e , da si bruneta ma enerveaza , sa vezi ce se mai intinde peste cansel la un moment dat , dar si el pune manutanutzi a scris:alitheea a scris:l-ati vazut la minutul 04.50 , ce duuuuuuuuuuuuuuuuulce e
http://bedavaseyret.net/medya-krali-9-mayis-izle-hd-izle-kisim-5.html
este dulce ,zici ca-i dat cu miere...dar ma enerveaza turcu ala barbos si latos cu gura aia care nu-i mai tace ...trei sferturi din em. numai el a vorbit ...ca prezentator nu face doi bani
http://bedavaseyret.net/medya-krali-9-mayis-izle-hd-izle-kisim-8.html
min 04.00
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
noapte buna iuli.. si scuza-ma ca am fost nepoliticoasaiulia80 a scris:eu ma retrag fetelor..
va doresc noapte buna,somn usor si vise cat mai placute!
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
narcisa a scris:mihaela99 a scris:narcisa a scris:bună Mihaela, eu mă uitam la un film al cărui sfârșit nu pot să-l văd. Tu nu l-ai văzut cumva? Cel de pe kanald
buna narcisa, nu am apucat sa ma uit, este cu onur din 1oo1 nopti? daca este cu el nu ma uit nu imi place actorul tu ce mai faci? nu prea intri cu noi, de ce?
fetele pe huni zic ca nici in ep. 11 nu o sa fie un kiss
Dragă Mihaela, cred că m-am țicnit, de la Pasti de când am văzut prima dată ASi, nu am mai putut să renunț la el, am inceput să îl văd a treia oară și cum am o clipă liberă sunt numai cu ochii pe ei. Dar să știți că și pe voi vă citesc mereu, nu am pierdut nici un cuvânt din ce ați scris. Și n-am ratat nici aventura ta cu creanga.
ma bucur inseamna ca esti alaturi de noi,
asi odata inceput nu te mai ldesprizi de el , este ca o boala, eu nici acum nu m-am lecuit si cand mi se face dor o iau de la inceput
mihaela99- vip
noapte buna IULIA!!iulia80 a scris:eu ma retrag fetelor..
nutzi- vip
ati vazut privirea de copil prins asupra faptului?alitheea a scris:asa e , da si bruneta ma enerveaza , sa vezi ce se mai intinde peste cansel la un moment dat , dar si el pune manutanutzi a scris:alitheea a scris:l-ati vazut la minutul 04.50 , ce duuuuuuuuuuuuuuuuulce e
este dulce ,zici ca-i dat cu miere...dar ma enerveaza turcu ala barbos si latos cu gura aia care nu-i mai tace ...trei sferturi din em. numai el a vorbit ...ca prezentator nu face doi bani
min 04.00
nu mai pot de dragul lui...
alitheea- vip
anuta draga ..stai linistita..doamne fereste..dar ma uitasem pe ce era inainte..si daca sunt chiorane...nu am vazut!anuta1971 a scris:noapte buna iuli.. si scuza-ma ca am fost nepoliticoasaiulia80 a scris:eu ma retrag fetelor..
fetelor! noapte buna!
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
iulia80 a scris:eu ma retrag fetelor..
noapte buna iuliana
mihaela99- vip
alitheea a scris:ati vazut privirea de copil prins asupra faptului?alitheea a scris:asa e , da si bruneta ma enerveaza , sa vezi ce se mai intinde peste cansel la un moment dat , dar si el pune manutanutzi a scris:alitheea a scris:l-ati vazut la minutul 04.50 , ce duuuuuuuuuuuuuuuuulce e
min 04.00
si eu la fel
mihaela99- vip
alitheea a scris:asa e , da si bruneta ma enerveaza , sa vezi ce se mai intinde peste cansel la un moment dat , dar si el pune manutanutzi a scris:
min 04.00
CUM DRACU SA NU PUNA ? TU NU AI VAZUT CE MATERIAL DE LUCRU AVEA FATA...NORMAL, EL FIIND UN BUN MESERIAS TREBUIA SA PIPAIE MATERIALU' SA VADA CUM POATE SA-L PRELUCREZE
nutzi- vip
noapte buna inca o data puisor il trimit pe domnu profesor sa iti cante sa adormiiulia80 a scris:anuta draga ..stai linistita..doamne fereste..dar ma uitasem pe ce era inainte..si daca sunt chiorane...nu am vazut!anuta1971 a scris:noapte buna iuli.. si scuza-ma ca am fost nepoliticoasaiulia80 a scris:eu ma retrag fetelor..
fetelor! noapte buna!
alitheea- vip
mihaela99 a scris:anuta1971 a scris:mihaela99 a scris:buna seara fetelor
ce faceti?
buna iubita ... foarte tarziu azi...
buna draga mea , , ,
niciodata nu este prea tarziu
ai vreum aranjament cu pisi?...umblati cu ascunzisuri prin parc?
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
suntem cauze pierdute iremediabil , o fi criza varstei de ...20 de ani ... pe un picior?mihaela99 a scris:alitheea a scris:ati vazut privirea de copil prins asupra faptului?alitheea a scris:asa e , da si bruneta ma enerveaza , sa vezi ce se mai intinde peste cansel la un moment dat , dar si el pune manutanutzi a scris:alitheea a scris:l-ati vazut la minutul 04.50 , ce duuuuuuuuuuuuuuuuulce e
min 04.00
si eu la fel
alitheea- vip
ma bucur inseamna ca esti alaturi de noi,
asi odata inceput nu te mai ldesprizi de el , este ca o boala, eu nici acum nu m-am lecuit si cand mi se face dor o iau de la inceput[/quote]
chiar voiam să vă întreb cât a durat la voi obsesia asta dar acum îmi dau seama că nu am nici o șansă să scap prea curând. Nici nu vreau dar parcă am devenit dependentă. Poate Cansel să mă mai scoată din starea asta, să nu am dependență doar de ASI ci și de Gonulcelen. De-ar veni mai repede vineri.
asi odata inceput nu te mai ldesprizi de el , este ca o boala, eu nici acum nu m-am lecuit si cand mi se face dor o iau de la inceput[/quote]
chiar voiam să vă întreb cât a durat la voi obsesia asta dar acum îmi dau seama că nu am nici o șansă să scap prea curând. Nici nu vreau dar parcă am devenit dependentă. Poate Cansel să mă mai scoată din starea asta, să nu am dependență doar de ASI ci și de Gonulcelen. De-ar veni mai repede vineri.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Cu legitima!narcisa a scris:elena50 a scris:Buna seara!Eu ma uit la filmul de pe Kd ro . Nu-mi place deloc iubita lui Cansel!Are un ten urat!
bună Elena. Când se termină filmul te rog să îmi spui și mie cu cine rămâne Orhan.
elena50- vip
Data de inscriere : 28/09/2009
narcisa a scris: ma bucur inseamna ca esti alaturi de noi,
asi odata inceput nu te mai ldesprizi de el , este ca o boala, eu nici acum nu m-am lecuit si cand mi se face dor o iau de la inceput
chiar voiam să vă întreb cât a durat la voi obsesia asta dar acum îmi dau seama că nu am nici o șansă să scap prea curând. Nici nu vreau dar parcă am devenit dependentă. Poate Cansel să mă mai scoată din starea asta, să nu am dependență doar de ASI ci și de Gonulcelen. De-ar veni mai repede vineri.[/quote]boala e pentru toata viata scumpa mea nu exista vaccin
alitheea- vip
pai asta astepta tipa la ccat se agita si se baga singura in seama , da ai vazut cum pune mana...nutzi a scris:alitheea a scris:asa e , da si bruneta ma enerveaza , sa vezi ce se mai intinde peste cansel la un moment dat , dar si el pune manutanutzi a scris:
min 04.00
CUM DRACU SA NU PUNA ? TU NU AI VAZUT CE MATERIAL DE LUCRU AVEA FATA...NORMAL, EL FIIND UN BUN MESERIAS TREBUIA SA PIPAIE MATERIALU' SA VADA CUM POATE SA-L PRELUCREZE
alitheea- vip
Fetelor ,va doresc o noapte linistita,somn usor ,cu vise Canselite
nutzi- vip
Noapte buna fetele!
elena50- vip
Data de inscriere : 28/09/2009
elena50 a scris:Cu legitima!narcisa a scris:elena50 a scris:Buna seara!Eu ma uit la filmul de pe Kd ro . Nu-mi place deloc iubita lui Cansel!Are un ten urat!
bună Elena. Când se termină filmul te rog să îmi spui și mie cu cine rămâne Orhan.
buna seara elena , scuze ca te salut asa tarziu, dar m-a luat cancelito, pordon valul
mihaela99- vip
somn usor draga meanutzi a scris:Fetelor ,va doresc o noapte linistita,somn usor ,cu vise Canselite
alitheea- vip
noapte buna , te mai asteptam cu dragelena50 a scris:Noapte buna fetele!
alitheea- vip
elena50 a scris:Cu legitima!narcisa a scris:elena50 a scris:Buna seara!Eu ma uit la filmul de pe Kd ro . Nu-mi place deloc iubita lui Cansel!Are un ten urat!
Mulțumesc Elena
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
[quote="alitheea"][quote="nutzi"]
ea se infigea,el punea mana si noi salivam si ne ieseau ochii din cap...hai ca-l urcam si pe asta pe scara ca pe Murat .,,,din cate observ eu ,toti care au jucat cu Tuba si-au luat partea lor de glorie...or fi zis si ei multumesc sau sarumana la sfarsit?alitheea a scris:pai asta astepta tipa la ccat se agita si se baga singura in seama , da ai vazut cum pune mana...nutzi a scris:
nutzi- vip
Pagina 9 din 40 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40
Subiecte similare
» 11. Gonulcelen - Inima furata
» 14.Gonulcelen- Inima furata
» 2.GONULCELEN (inima furata)
» 15.Gonulcelen- Inima furata
» 16.Gonulcelen- Inima furata
» 14.Gonulcelen- Inima furata
» 2.GONULCELEN (inima furata)