8. Gonulcelen-Inimă furată
+15
vivi
tiberici
elena50
narcisa
clio 24
iulia1965
nutzi
pissycutz
vali1cluj
florina1989
DENISA
iulia80
alitheea
anuta1971
mihaela99
19 participanți
Pagina 10 din 40
Pagina 10 din 40 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40
Re: 8. Gonulcelen-Inimă furată
nutzi a scris:Fetelor ,va doresc o noapte linistita,somn usor ,cu vise Canselite
noapte buna nutzi... vise placute....
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
fetelor me retrag si eu , noapte buna si vise cu cine vreti voi
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
Cu placere!Somnic usor!narcisa a scris:elena50 a scris:Cu legitima!narcisa a scris:elena50 a scris:Buna seara!Eu ma uit la filmul de pe Kd ro . Nu-mi place deloc iubita lui Cansel!Are un ten urat!
bună Elena. Când se termină filmul te rog să îmi spui și mie cu cine rămâne Orhan.
Mulțumesc Elena
elena50- vip
Data de inscriere : 28/09/2009
narcisa a scris: ma bucur inseamna ca esti alaturi de noi,
asi odata inceput nu te mai ldesprizi de el , este ca o boala, eu nici acum nu m-am lecuit si cand mi se face dor o iau de la inceput
chiar voiam să vă întreb cât a durat la voi obsesia asta dar acum îmi dau seama că nu am nici o șansă să scap prea curând. Nici nu vreau dar parcă am devenit dependentă. Poate Cansel să mă mai scoată din starea asta, să nu am dependență doar de ASI ci și de Gonulcelen. De-ar veni mai repede vineri.[/quote]
eu si acum sunt obsedata ,
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
noapte buna ..te mai asteptamelena50 a scris:Noapte buna fetele!
anuta1971- vip
boala e pentru toata viata scumpa mea nu exista vaccin [/quote]alitheea a scris:narcisa a scris: ma bucur inseamna ca esti alaturi de noi,
asi odata inceput nu te mai ldesprizi de el , este ca o boala, eu nici acum nu m-am lecuit si cand mi se face dor o iau de la inceput
chiar voiam să vă întreb cât a durat la voi obsesia asta dar acum îmi dau seama că nu am nici o șansă să scap prea curând. Nici nu vreau dar parcă am devenit dependentă. Poate Cansel să mă mai scoată din starea asta, să nu am dependență doar de ASI ci și de Gonulcelen. De-ar veni mai repede vineri.
atunci nu-mi rămâne decât să mă obișnuiesc cu situația. Mai greu va fi pentru soț, el încă nu înțelege de ce nu mai are și felul doi la masă
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
noapte buna ali...alitheea a scris:fetelor me retrag si eu , noapte buna si vise cu cine vreti voi
anuta1971- vip
nutzi a scris:Fetelor ,va doresc o noapte linistita,somn usor ,cu vise Canselite
noapte buna nutzi
mihaela99- vip
elena50 a scris:Noapte buna fetele!
noapte buna elena si te mai asteptam
mihaela99- vip
noapte bună fetelor care s-au dus la culcare. Sunteți norocoase, pe mine nu mă lasă Murat să dorm nici noaptea asta.
narcisa- vip
alitheea a scris:fetelor me retrag si eu , noapte buna si vise cu cine vreti voi
noapte buna ali draga , vise pufoase cu cine vrei tu ,
mihaela99- vip
narcisa a scris:boala e pentru toata viata scumpa mea nu exista vaccinalitheea a scris:narcisa a scris: ma bucur inseamna ca esti alaturi de noi,
chiar voiam să vă întreb cât a durat la voi obsesia asta dar acum îmi dau seama că nu am nici o șansă să scap prea curând. Nici nu vreau dar parcă am devenit dependentă. Poate Cansel să mă mai scoată din starea asta, să nu am dependență doar de ASI ci și de Gonulcelen. De-ar veni mai repede vineri.
atunci nu-mi rămâne decât să mă obișnuiesc cu situația. Mai greu va fi pentru soț, el încă nu înțelege de ce nu mai are și felul doi la masă[/quote]
mihaela99- vip
Miha ,m-am intors sa te intreb, ce-i cu tine de esti atat de cumintica...te multumesti tu doar cu lentilele de contact ale lui Canselito ...nu lupti tu pt mai mult ? imi lasi mie totul ? ce darnica esti ...multam...hai ,noapte buna si ingerii sa te sarute si pe fata si pe frunte
nutzi- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 61
ia uitati aici un gest dragut sigur de la filmari , care nu a fost in scenariu
alitheea- vip
gata , acum chiar ca merg la culcare ,
alitheea- vip
alitheea a scris:gata , acum chiar ca merg la culcare ,
inca odata noapte buna.. sa visezi frumos
anuta1971- vip
Vă urez și eu noapte bună, mă duc că am întâlnire cu Murat. Vă rog mult să nu-i spuneți lui Cansel. Nici eu nu spun de creangă.
narcisa- vip
nutzi a scris:Miha ,m-am intors sa te intreb, ce-i cu tine de esti atat de cumintica...te multumesti tu doar cu lentilele de contact ale lui Canselito ...nu lupti tu pt mai mult ? imi lasi mie totul ? ce darnica esti ...multam...hai ,noapte buna si ingerii sa te sarute si pe fata si pe frunte
,ce lentile, eu am blanita tuuuuuuuuu ca tine de cald, sa ma bag cu nasul in ea, sa ma joc cu ea, sa i- o fac inele , inele pe deget , hai ca m-am tacanit
mihaela99- vip
noapte buna ... somn usor..narcisa a scris:Vă urez și eu noapte bună, mă duc că am întâlnire cu Murat. Vă rog mult să nu-i spuneți lui Cansel. Nici eu nu spun de creangă.
anuta1971- vip
narcisa a scris:Vă urez și eu noapte bună, mă duc că am întâlnire cu Murat. Vă rog mult să nu-i spuneți lui Cansel. Nici eu nu spun de creangă.
noapte buna draga mea
mihaela99- vip
eu va spun noapte buna .. ma retrag.. sa aveti vise frumoase
anuta1971- vip
anuta1971 a scris:eu va spun noapte buna .. ma retrag.. sa aveti vise frumoase
noapte buna anuta vise placute
ies si eu
mihaela99- vip
CANSEL VE TUBA SETİN NEŞE KAYNAĞI:
" Gönülçelen setinin başrol oyuncuları Tuba ve Cansel setin neşe kaynağı . Gerçek hayatta da sıkı dost olan ikili , seti birbirine katıyor ! "Gülmekten sahneleri çekmekte zorlandığımız oluyor" diyen Umut Kurt "Gayet eğlenceli ve şen şakrak bir set ortamı mevcut . Bunu seviyoruz." dedi "
Kaynak : Televizyon Gazetesi
Cansel & Tuba add joy to the set!
leading actors of Gönülçelen Tuba and Cansel add joy to the set..
The duo are good friends in real life..they add joy to the set also..& Umut Kurt said something I couldn't understand it very good.. but it was something positive describing the Joy of the set..
" Gönülçelen setinin başrol oyuncuları Tuba ve Cansel setin neşe kaynağı . Gerçek hayatta da sıkı dost olan ikili , seti birbirine katıyor ! "Gülmekten sahneleri çekmekte zorlandığımız oluyor" diyen Umut Kurt "Gayet eğlenceli ve şen şakrak bir set ortamı mevcut . Bunu seviyoruz." dedi "
Kaynak : Televizyon Gazetesi
Cansel & Tuba add joy to the set!
leading actors of Gönülçelen Tuba and Cansel add joy to the set..
The duo are good friends in real life..they add joy to the set also..& Umut Kurt said something I couldn't understand it very good.. but it was something positive describing the Joy of the set..
Si-i mica,slaba si cracanata !!elena50 a scris:Buna seara!Eu ma uit la filmul de pe Kd ro . Nu-mi place deloc iubita lui Cansel!Are un ten urat!
iulia1965- vip
Data de inscriere : 01/12/2009
Pagina 10 din 40 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40
Subiecte similare
» 11. Gonulcelen - Inima furata
» 14.Gonulcelen- Inima furata
» 2.GONULCELEN (inima furata)
» 15.Gonulcelen- Inima furata
» 16.Gonulcelen- Inima furata
» 14.Gonulcelen- Inima furata
» 2.GONULCELEN (inima furata)
» 15.Gonulcelen- Inima furata