19. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+10
rina-rina
mihaela99
iulianagl
DENISA
elena
dana17
vivi
iulia80
alitheea
Admin_dea05
14 participanți
Pagina 40 din 40
Pagina 40 din 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Re: 19. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
elena a scris:buna ziua somnoroaso asa este cind stai noaptea si te hlizestimihaela99 a scris:buna fetele
ce faceti ?, eu acum m-am trezit
, o duminica frumoasa va doresc
buna Elena ai dreptatte , ma dor falcile de cat am ras , cand m-am trezit nu stiam de ce dar mi-am adus aminte
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
Re: 19. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
mihaela99 a scris:elena a scris:buna ziua somnoroaso asa este cind stai noaptea si te hlizestimihaela99 a scris:buna fetele
buna Elena ai dreptatte , ma dor falcile de cat am ras , cand m-am trezit nu stiam de ce dar mi-am adus aminte
elena- vip
Data de inscriere : 24/03/2010
buna ziua draga meamihaela99 a scris:buna fetele
ne facem dedicatii... adica mai mult eu ii fac elenei... cam lunga noapte madam uite iti fac si tie o dedicatie.. cam tarzie
https://www.youtube.com/watch?v=S1gOjJAmDZM&feature=relatedhttps://www.youtube.com/watch?v=S1gOjJAmDZM&feature=related
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
dar a fost super m am dus la culcare cu o dispozitie mama mamaelena a scris:mihaela99 a scris:elena a scris:buna ziua somnoroaso asa este cind stai noaptea si te hlizestimihaela99 a scris:buna fetele
elena- vip
elena a scris:cine crezi tu cauta pe la anuta prin ograda si gasesti ... dar e de bine nu ti face grijimihaela99 a scris:nu am apucat sa va citesc , ce dezbateti voi aici? nu stiu dar parca a pomenit cineva numele meu si am venit , nici nu mi-am baut cafeluta de dimieata
cine sa fie Ana ? Ana e o scumpa stiu ca se gandeste la mine de asta o iubesc pana la Dumnezeu si inapoi pe jos
mihaela99- vip
am sa caut elena sa vad unde ai scris despre Cansel
anuta1971- vip
te ajut eu dupa ce ai plecat tu in concediu c am la o zianuta1971 a scris:am sa caut elena sa vad unde ai scris despre Cansel
elena- vip
mihaela99 a scris:elena a scris:cine crezi tu cauta pe la anuta prin ograda si gasesti ... dar e de bine nu ti face grijimihaela99 a scris:nu am apucat sa va citesc , ce dezbateti voi aici? nu stiu dar parca a pomenit cineva numele meu si am venit , nici nu mi-am baut cafeluta de dimieata
cine sa fie Ana ? Ana e o scumpa stiu ca se gandeste la mine de asta o iubesc pana la Dumnezeu si inapoi pe jos
anuta1971- vip
anuta1971 a scris:
buna ziua draga mea
ne facem dedicatii... adica mai mult eu ii fac elenei... cam lunga noapte madam uite iti fac si tie o dedicatie.. cam tarzie
https://www.youtube.com/watch?v=S1gOjJAmDZM&feature=relatedhttps://www.youtube.com/watch?v=S1gOjJAmDZM&feature=related
multi buna Ana saru mana pentru dedicatie , mi-a mers la casa sufletului de asta te iubesc
mihaela99- vip
am fost in vizita la vecinele noastre de pe Huni, Arzu vad ca nu am mai tradus nimic, poate a obosit si ea,
mihaela99- vip
ANUTA PAG 92 LA ARHIVA
elena- vip
DE SFINTA MARIA PE 15 AUGUST SA MI SPUI PAREREAelena a scris: ANUTA PAG 92 LA ARHIVA
elena- vip
am vazut si eu ca nu a mai tradus.. probabil cand o sa intre o sa puna tot ..a mai facut asa..au aparut multe poze peste tot... si Deea a pus poze frumoase la noi.. nici nu stii care iti place mai multmihaela99 a scris:am fost in vizita la vecinele noastre de pe Huni, Arzu vad ca nu am mai tradus nimic, poate a obosit si ea,
https://www.youtube.com/watch?v=H5qhtKmnPOA
anuta1971- vip
acum ma uit Elenaelena a scris:DE SFINTA MARIA PE 15 AUGUST SA MI SPUI PAREREAelena a scris: ANUTA PAG 92 LA ARHIVA
anuta1971- vip
poate o fi si ea ocupatamihaela99 a scris:am fost in vizita la vecinele noastre de pe Huni, Arzu vad ca nu am mai tradus nimic, poate a obosit si ea,
elena- vip
foarte interesant ce ai scris.. ma rog lui dumnezeu sa fie asa... se potrivesc si ar face un cuplu frumos impreuna... mi se pare ca intr-adevar se completeaza reciproc... totul depinde de ei daca spui tu ca asta le e destinulelena a scris:DE SFINTA MARIA PE 15 AUGUST SA MI SPUI PAREREAelena a scris: ANUTA PAG 92 LA ARHIVA
-------
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/viewtopic.forum?t=191
anuta1971- vip
Trebuie sa va logati ca sa vedeti acest forum!!!!!!
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/gonulcelen-heart-stealer-f3/
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/gonulcelen-heart-stealer-f3/
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Continut sponsorizat
Pagina 40 din 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Subiecte similare
» 21. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 38. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 48. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 38. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 48. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 40 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum