20. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+10
iulia80
dana17
alitheea
DENISA
annadanna
florina1989
Admin_dea05
anuta1971
elena
mihaela99
14 participanți
Pagina 26 din 44
Pagina 26 din 44 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 35 ... 44
Re: 20. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
dispar cam vreo 20 min revin
elena- vip
Data de inscriere : 24/03/2010
Localizare : bucuresti
Re: 20. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
pai vezi ia fii tu isteata si dati drumul aratati sentimentele fata de ceilalti si in special fata de familie cu cit improvizezi cu atit vei avea de recuperat si este f greu ca te poate marca pe viata si sa nu fie prea tirziu si cu cei din familie si cu partenerul apropo il vei gasi cam greu daca procedezi asa ia ex tubadanaxbt a scris:elena a scris::bom: simtire frica de sentimente ia vezidanaxbt a scris:elena a scris:pe toate le am intrebat si cu tine nu fac exceptie ce zodie estielena a scris:ce facielena a scris:SUPER MULTUMIM FRUMOSdanaxbt a scris:elena a scris:gata am inteles nu mai da bine mai tirziuelena a scris: ANUTA te invitla un :drunken: :drunken:
ceva frumos pentru voi
https://www.youtube.com/watch?v=gt90BFnh7_M
racusor
frica de sentimente?
elena- vip
pa atit 20 min revin si va citesc
elena- vip
elena a scris:pai vezi ia fii tu isteata si dati drumul aratati sentimentele fata de ceilalti si in special fata de familie cu cit improvizezi cu atit vei avea de recuperat si este f greu ca te poate marca pe viata si sa nu fie prea tirziu si cu cei din familie si cu partenerul apropo il vei gasi cam greu daca procedezi asa ia ex tubadanaxbt a scris:elena a scris::bom: simtire frica de sentimente ia vezidanaxbt a scris:elena a scris:pe toate le am intrebat si cu tine nu fac exceptie ce zodie estielena a scris:ce facielena a scris:SUPER MULTUMIM FRUMOSdanaxbt a scris:elena a scris:gata am inteles nu mai da bine mai tirziuelena a scris: ANUTA te invitla un :drunken: :drunken:
ceva frumos pentru voi
https://www.youtube.com/watch?v=gt90BFnh7_M
racusor
frica de sentimente?
multumesc Domnului am un sot frumos indragostit nu-i ca schelet
danaxbt- membru senior
Data de inscriere : 17/08/2010
Varsta : 40
Localizare : Sibiu
Dana ,am vazut ca esti din Sibiu ,au finalizat lucrarile la drumul pana la Brasov ?
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
apropo de sot eu ies ca tre sa vina de la munca si iar se ia de turcaletii mei,
intru mai tarziu
intru mai tarziu
danaxbt- membru senior
Data de inscriere : 17/08/2010
Varsta : 40
Localizare : Sibiu
am venit a avut treaba sotul cu mine mi a aratat :bom: .. si am fugit repede
elena- vip
sa fii fericita cu el indragostitdanaxbt a scris:
multumesc Domnului am un sot frumos indragostit nu-i ca schelet
elena- vip
buna seara fetelor ... am ajuns si eu acasa... ce faceti?
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
dana superbe poze multam frumos ia spune mi noaptea unde ai pozat ca parca este revelion asa este la ei mereu sau ce sunt ca niste pomi imbracati cu ornamente stralucitoare unde este asta
elena- vip
bine ai venit eu f bine am dormit azi noapte nu am mai alergat dupa himere ... realul de linga mine cind m am trezit ma mingiia pe par si avea un zimbet si o privire... cred ca ma mingiie noaptea in somn ca pe copiianuta1971 a scris:buna seara fetelor ... am ajuns si eu acasa... ce faceti?
elena- vip
tu ti ai terminat treaba la birou pe astazi sau ai mai lasat si pentru maineelena a scris:bine ai venit eu f bine am dormit azi noapte nu am mai alergat dupa himere ... realul de linga mine cind m am trezit ma mingiia pe par si avea un zimbet si o privire... cred ca ma mingiie noaptea in somn ca pe copiianuta1971 a scris:buna seara fetelor ... am ajuns si eu acasa... ce faceti?
elena- vip
dana uude esti nu te mai vad :nh8:elena a scris:dana superbe poze multam frumos ia spune mi noaptea unde ai pozat ca parca este revelion asa este la ei mereu sau ce sunt ca niste pomi imbracati cu ornamente stralucitoare unde este asta
elena- vip
mai am si maine si apoi de poimaine iar in concediuelena a scris:tu ti ai terminat treaba la birou pe astazi sau ai mai lasat si pentru maine
anuta1971- vip
multumim ne este dor de tine si te asteptamDENISA a scris:
elena- vip
pai asa de repede FERICTA ESTIanuta1971 a scris:
mai am si maine si apoi de poimaine iar in concediu
elena- vip
Am venit la dublu , e bine ???
MULTUMIRI DENISAelena a scris:multumim ne este dor de tine si te asteptamDENISA a scris:http://www.yukleresim.com/images/52818838407767693392.png
elena- vip
PUNE PENTRU FIECARE CITE UN EXEMPLARDENISA a scris:Am venit la dublu , e bine ???
elena- vip
buna seara Denisa multumim ca ne-ai adus febletea
anuta1971- vip
Bună seara !! împărţiţi-l cu bucăţica sau faceţii grafic zilnic.
cum sa distrugem asa mindrete de barbat .. mai bine graficDENISA a scris:
Bună seara !! împărţiţi-l cu bucăţica sau faceţii grafic zilnic.
elena- vip
Scuze Elena ,ma uit dupa barbati , ca aici sant cu duiumul...si masini...Am pc deschis dar m-a furat peisajul...elena a scris:dana uude esti nu te mai vad :nh8:
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
http://www.yukleresim.com/images/68690086432272510733.jpgelena a scris: cum sa distrugem asa mindrete de barbat .. mai bine grafic
elena- vip
Continut sponsorizat
Pagina 26 din 44 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 35 ... 44
Subiecte similare
» 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 26 din 44
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum