20. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+10
iulia80
dana17
alitheea
DENISA
annadanna
florina1989
Admin_dea05
anuta1971
elena
mihaela99
14 participanți
Pagina 27 din 44
Pagina 27 din 44 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 35 ... 44
elena- vip
Data de inscriere : 24/03/2010
Localizare : bucuresti
Re: 20. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Buna Denisa ,depinde cine face graficul ,ca doar stii ,cine inparte ,parte-si face...
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
Re: 20. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
http://www.yukleresim.com/images/68690086432272510733.jpg este dragutel cam anemic .. dar mergeelena a scris:este noul cihan
elena- vip
e o idee buna.. dar cum fetele sunt plecate profitam si noi.. e tot al nostru trebuie sa avem grija de elDENISA a scris:
Bună seara !! împărţiţi-l cu bucăţica sau faceţii grafic zilnic.
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
dana17 a scris:Buna Denisa ,depinde cine face graficul ,ca doar stii ,cine inparte ,parte-si face...
" Şefa de clan " dacă aveţi aşa ceva .
[quote="dana17"]
pai depinde cine se erijeaza in sefa ca tot ma uit dupa ea si nu o vad .. inseamna ca nu exista asa cevaelena a scris:Buna Denisa ,depinde cine face graficul ,ca doar stii ,cine inparte ,parte-si face...
elena- vip
Aseara s-a inaugurat un hotel ,artificiiile sant pe mare , se numesc artificii palmier...am si film dar nu stiu sa-l pun...elena a scris:dana uude esti nu te mai vad :nh8:elena a scris:dana superbe poze multam frumos ia spune mi noaptea unde ai pozat ca parca este revelion asa este la ei mereu sau ce sunt ca niste pomi imbracati cu ornamente stralucitoare unde este asta
dana17- vip
anuta1971 a scris:
e o idee buna.. dar cum fetele sunt plecate profitam si noi.. e tot al nostru trebuie sa avem grija de el
să-l ţineţi în puf , să nu-l scăpaţi jos că rămâneţi fără el.
fetelor v am pus un limk cu noul cihan ce parere aveti de el
elena- vip
elena a scris:cum sa distrugem asa mindrete de barbat .. mai bine graficDENISA a scris:
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
elena a scris:pai depinde cine se erijeaza in sefa ca tot ma uit dupa ea si nu o vad .. inseamna ca nu exista asa ceva
faceţi rapid alegeri şi grafic .
VOTAM !!!DENISA a scris:dana17 a scris:Buna Denisa ,depinde cine face graficul ,ca doar stii ,cine inparte ,parte-si face...
dana17- vip
o avem pe Deea dar ea lipseste din motive tehnice.... pana facem noi alegeri trece timp asa mai bine o asteptam pe Deea si intre timp ia fiecare ce apucaDENISA a scris:
anuta1971- vip
lica ce faci bine ai venitlica54 a scris:elena a scris:cum sa distrugem asa mindrete de barbat .. mai bine graficDENISA a scris:
elena- vip
dar ce anuta la noi este CLAN ,, nu am stiut scuze mea culpaanuta1971 a scris:o avem pe Deea dar ea lipseste din motive tehnice.... pana facem noi alegeri trece timp asa mai bine o asteptam pe Deea si intre timp ia fiecare ce apucaDENISA a scris:dana17 a scris:Buna Denisa ,depinde cine face graficul ,ca doar stii ,cine inparte ,parte-si face...
elena- vip
Anuta eu zic sa ne intelegem ,ca e pacat de blanita lui...anuta1971 a scris:
o avem pe Deea dar ea lipseste din motive tehnice.... pana facem noi alegeri trece timp asa mai bine o asteptam pe Deea si intre timp ia fiecare ce apuca
dana17- vip
fiţi vigilente la împărţeală , eu nu am fost atentă şi am rămas fără bucăţica mult dorită de la Murat , dar mă pregătesc cu paşi de furnică să recuperez ....
buna dana ... cu ochii dupa Cansel nu am observat cand ai intrat sigur ne intelegem.. dar sa nu-mi dati urechile ca nu le vreau nu-i stricam blanita ca apoi nu o sa ne mai placa faradana17 a scris:Anuta eu zic sa ne intelegem ,ca e pacat de blanita lui...
anuta1971- vip
pai cum vine asta? nici sefele nu au prioritate? pune piciorul in pragDENISA a scris:fiţi vigilente la împărţeală , eu nu am fost atentă şi am rămas fără bucăţica mult dorită de la Murat , dar mă pregătesc cu paşi de furnică să recuperez ....
anuta1971- vip
noi mizam pe INTELEGERE nu suntem egoiste ne asteptam rindulDENISA a scris:fiţi vigilente la împărţeală , eu nu am fost atentă şi am rămas fără bucăţica mult dorită de la Murat , dar mă pregătesc cu paşi de furnică să recuperez ....
elena- vip
La voi cand reincepe serialul ,cand va revedeti cu ?DENISA a scris:fiţi vigilente la împărţeală , eu nu am fost atentă şi am rămas fără bucăţica mult dorită de la Murat , dar mă pregătesc cu paşi de furnică să recuperez ....
dana17- vip
anuta1971 a scris:
pai cum vine asta? nici sefele nu au prioritate? pune piciorul in prag
l-am pus dar am rămas tot în prag ,mă agit eu dar mă agit degeaba , n-am şanse să înving , nu le-am speriat nici cu artileria mea .
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Mar 24 Aug 2010, 8:05 pm, editata de 1 ori
inseamna ca a fost nu glumaanuta1971 a scris:pai cum vine asta? nici sefele nu au prioritate? pune piciorul in pragDENISA a scris:fiţi vigilente la împărţeală , eu nu am fost atentă şi am rămas fără bucăţica mult dorită de la Murat , dar mă pregătesc cu paşi de furnică să recuperez ....
elena- vip
dana17 a scris:La voi cand reincepe serialul ,cand va revedeti cu ?
pe 31 August .
buna seara lica ..nici pe tine nu te-am vazut Cansel asta se vede ca mi-a luat mintileelena a scris: lica ce faci bine ai venit
anuta1971- vip
Continut sponsorizat
Pagina 27 din 44 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 35 ... 44
Subiecte similare
» 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 27 din 44
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum