20. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+10
iulia80
dana17
alitheea
DENISA
annadanna
florina1989
Admin_dea05
anuta1971
elena
mihaela99
14 participanți
Pagina 28 din 44
Pagina 28 din 44 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 36 ... 44
Re: 20. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Nu le vrei ?Urechile alea cind sant rosii incalzesc mai ceva ca blanita...Si mereu sant rosii...anuta1971 a scris:
buna dana ... cu ochii dupa Cansel nu am observat cand ai intrat sigur ne intelegem.. dar sa nu-mi dati urechile ca nu le vreau nu-i stricam blanita ca apoi nu o sa ne mai placa fara
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
Re: 20. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
anuta uita te si la cihan vezi ca am pus un link vezi iti place nu ti place zii cevaanuta1971 a scris:
buna seara lica ..nici pe tine nu te-am vazut Cansel asta se vede ca mi-a luat mintile
elena- vip
Data de inscriere : 24/03/2010
Localizare : bucuresti
Buna LICA ,nu te-am vazut de mult .Ce Faci ?anuta1971 a scris:
buna seara lica ..nici pe tine nu te-am vazut Cansel asta se vede ca mi-a luat mintile
dana17- vip
da l-am vazut.. voua nu vi se pare ca e un pic cam batraior pentru rol?... poate nu o fi poza reusitaelena a scris: anuta uita te si la cihan vezi ca am pus un link vezi iti place nu ti place zii ceva
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
parca si cam ... anemic il da vintul jos daca bate mai tareanuta1971 a scris:da l-am vazut.. voua nu vi se pare ca e un pic cam batraior pentru rol?... poate nu o fi poza reusitaelena a scris: anuta uita te si la cihan vezi ca am pus un link vezi iti place nu ti place zii ceva
elena- vip
Fetelor sunt aici prin gradina voastra va citesc in permanenta Imi place armonia dintre voi sa o tieti tot asa
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Buna seara si bine v-am gasit.Va multumesc pentru ca ma-ti primit in minunata familie .Imi pare rau ca am fost cam obraznica cutradusul.Eu sunt din fire destul de rabdatoare insa cind este vorba de Cansel si tuba devin --disperata--vorba fiului mea. As participa eu la discutii dar stau prost cu scrisul pentru ca scriu numai cu-n deget si parca toate literel fug si se imprastie abia le maigasesc parca se ascund .Am mai scris eu un mesaj de plecat aplecat dar nu stiu unde a aterizat, ca nu l-am vazut. VA DORESC O SEARA FRUMOASA SI O NOAPTE MINUNATA.Va rog sa ma iertati daca am fost mai lunga la acest mesaj, pe viitor poate voi invata sa particip si eu la discutii mai frecvent PA.
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
De unde esti ?lica54 a scris:[quote=Fetelor sunt aici prin gradina voastra va citesc in permanenta Imi place armonia dintre voi sa o tieti tot asa
dana17- vip
vino sa discutam impreuna... cu cat suntem mai multe cu atat este mai placut..lica54 a scris:Fetelor sunt aici prin gradina voastra va citesc in permanenta Imi place armonia dintre voi sa o tieti tot asa
cateva secvente frumoase din ultimul episod
https://www.youtube.com/watch?v=P9ZFH5vXi8A
Ultima editare efectuata de catre anuta1971 in Mar 24 Aug 2010, 8:41 pm, editata de 1 ori
anuta1971- vip
Unde aţi dispărut ?? îl tocaţi mărunţel pe Cansel ???? partea cea mai mare o vreau eu ptr Dea .??
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Mar 24 Aug 2010, 8:35 pm, editata de 1 ori
Curaj,vad ca ai umor ,te mai asteptam...florica a scris:Buna seara si bine v-am gasit.Va multumesc pentru ca ma-ti primit in minunata familie .Imi pare rau ca am fost cam obraznica cutradusul.Eu sunt din fire destul de rabdatoare insa cind este vorba de Cansel si tuba devin --disperata--vorba fiului mea. As participa eu la discutii dar stau prost cu scrisul pentru ca scriu numai cu-n deget si parca toate literel fug si se imprastie abia le maigasesc parca se ascund .Am mai scris eu un mesaj de plecat aplecat dar nu stiu unde a aterizat, ca nu l-am vazut. VA DORESC O SEARA FRUMOASA SI O NOAPTE MINUNATA.Va rog sa ma iertati daca am fost mai lunga la acest mesaj, pe viitor poate voi invata sa particip si eu la discutii mai frecvent PA.
dana17- vip
florica a scris: As participa eu la discutii dar stau prost cu scrisul pentru ca scriu numai cu-n deget si parca toate literel fug si se imprastie abia le maigasesc parca se ascund .
nu e nici o tragedie dacă se mai strecoară şi greşeli doar nu suntem la ACADEMIA ROMANĂ.
nu ai deranjat pe nimeni... numai ca noua in ultimul timp ne traducea mai mult narcisa iar ea are examene si are foarte mult de invatat... pisi este si ea in concediu... Deea a ramas fara calculator.. nu prea are cine sa traduca... or sa vina fetele acasa si atunci alta o sa fie treaba... te pup si te asteptam oricand vreiflorica a scris:Buna seara si bine v-am gasit.Va multumesc pentru ca ma-ti primit in minunata familie .Imi pare rau ca am fost cam obraznica cutradusul.Eu sunt din fire destul de rabdatoare insa cind este vorba de Cansel si tuba devin --disperata--vorba fiului mea. As participa eu la discutii dar stau prost cu scrisul pentru ca scriu numai cu-n deget si parca toate literel fug si se imprastie abia le maigasesc parca se ascund .Am mai scris eu un mesaj de plecat aplecat dar nu stiu unde a aterizat, ca nu l-am vazut. VA DORESC O SEARA FRUMOASA SI O NOAPTE MINUNATA.Va rog sa ma iertati daca am fost mai lunga la acest mesaj, pe viitor poate voi invata sa particip si eu la discutii mai frecvent PA.
uite iti dedic un clip foarte frumos spun eu
[/youtube]
anuta1971- vip
nu fi ele fug tu prinde le iar pentru cansel si tuba SUBSCRIEM TOATE DA SUNTEM DISPERATE stai linistita ti s a raspuns la intrebare si atit nu s a suparat nimeni eu la inceput nici nu stiam sa intru las ca nici acum nu stiu prea multe dar este loc si de mai bineflorica a scris:Buna seara si bine v-am gasit.Va multumesc pentru ca ma-ti primit in minunata familie .Imi pare rau ca am fost cam obraznica cutradusul.Eu sunt din fire destul de rabdatoare insa cind este vorba de Cansel si tuba devin --disperata--vorba fiului mea. As participa eu la discutii dar stau prost cu scrisul pentru ca scriu numai cu-n deget si parca toate literel fug si se imprastie abia le maigasesc parca se ascund .Am mai scris eu un mesaj de plecat aplecat dar nu stiu unde a aterizat, ca nu l-am vazut. VA DORESC O SEARA FRUMOASA SI O NOAPTE MINUNATA.Va rog sa ma iertati daca am fost mai lunga la acest mesaj, pe viitor poate voi invata sa particip si eu la discutii mai frecvent PA.
elena- vip
Mai ,sigur pt Dea ?Nu avem sanse sa te convertim ?Eu tot te provoc ,poate ,poate... Zi nu-i frumusel ?DENISA a scris:Unde aţi dispărut ?? îl tocaţi mărunţel pe Cansel ???? partea cea mai mare o vreau eu ptr Dea .??
dana17- vip
sunt Galateanca de la dunare o seara buna
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
dana17 a scris:Mai ,sigur pt Dea ?Nu avem sanse sa te convertim ?Eu tot te provoc ,poate ,poate... Zi nu-i frumusel ?
sigur , sigur .....nici o şansă , eu nu zic că-i urâţel dar parcă e prea molatic , eu îi rămân fideluţă lui Muratel '.
DENISA a scris:Unde aţi dispărut ?? îl tocaţi mărunţel pe Cansel ???? partea cea mai mare o vreau eu ptr Dea .??
elena- vip
dana tu ce faci? in loc sa eliminam concurenta tu racolezi noi adepti?dana17 a scris:Mai ,sigur pt Dea ?Nu avem sanse sa te convertim ?Eu tot te provoc ,poate ,poate... Zi nu-i frumusel ?DENISA a scris:Unde aţi dispărut ?? îl tocaţi mărunţel pe Cansel ???? partea cea mai mare o vreau eu ptr Dea .??
anuta1971- vip
Apele adanci si linistite ascund multe comori...multe surprize..DENISA a scris:
sigur , sigur .....nici o şansă , eu nu zic că-i urâţel dar parcă e prea molatic , eu îi rămân fideluţă lui Muratel '.
dana17- vip
anuta1971 a scris:
dana tu ce faci? in loc sa eliminam concurenta tu racolezi noi adepti?
dar ce este razboiul celor doua roze concurentei ii place la concurenta bag seama
elena- vip
am uitat să specific eu îi rămân fideluţă lui Murat iar el îi rămâne fidel( sper că nu ptr prea mult timp) soaţei , deci în piedere EUUUU....
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Mar 24 Aug 2010, 8:50 pm, editata de 1 ori
DENISA a scris:florica a scris: As participa eu la discutii dar stau prost cu scrisul pentru ca scriu numai cu-n deget si parca toate literel fug si se imprastie abia le maigasesc parca se ascund .
nu e nici o tragedie dacă se mai strecoară şi greşeli doar nu suntem la ACADEMIA ROMANĂ.
elena- vip
Concurenta ne tine in priza...Cu cat lupta e mai acerba ,cu atat victoria e mai mare...anuta1971 a scris:
dana tu ce faci? in loc sa eliminam concurenta tu racolezi noi adepti?
dana17- vip
nu ti abandona febletea ca la anul o sa fie liber si independent asa ca nu te inneca c a tiganul la mal mergi inainte cu sentimentele ca va fi ...LIBER succesDENISA a scris:am uitat să specific eu îi rămân fideluţă lui Murat iar el îi rămâne fidel( sper că nu ptr prea mult timp) soaţei , deci în piedere EUUUU....
elena- vip
Continut sponsorizat
Pagina 28 din 44 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 36 ... 44
Subiecte similare
» 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 28 din 44
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum