20. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+10
iulia80
dana17
alitheea
DENISA
annadanna
florina1989
Admin_dea05
anuta1971
elena
mihaela99
14 participanți
Pagina 36 din 44
Pagina 36 din 44 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 40 ... 44
Re: 20. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
IUBIREA LOR O SA TREACA IN ALTA ETAPA... MAI MULT CA SIGUR... MURAT A FOST PANA ACUM DUMNEZEU PENTRU HASRET.. ACUM A GRESIT DAR A DEVENIT SI MAI UMAN..MAI TANGIBIL.. HAI CA BAT CAMPII
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
Re: 20. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Buna!Bine ai venit!florica a scris:Bine v -am gasit. Multumesc foarte mult pentru traducere Deea.O zi buna sa aveti in continuare, sa fiti sanatoase , voioase ,frumoase si dece nu si iubite de cine doriti.PA.
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
BINE AI VENIT DRAGA MEA LA REVEDERE ESTI FOARTE RAPIDA ..PUPICEIflorica a scris:Bine v -am gasit. Multumesc foarte mult pentru traducere Deea.O zi buna sa aveti in continuare, sa fiti sanatoase , voioase ,frumoase si dece nu si iubite de cine doriti.PA.
anuta1971- vip
De tocat sigur vom incepe de indata ce va aparea noul promo.lica54 a scris:[quoteAm terminat treaba si am intrat sa vad ce mai faceti Sunteti bine? Am vrut sa vad pe cine mai tocati astazi dar mai este timp pina diseara Multumim deea pentru traduceri Va doresc o zi buna Va pup cu drag pa
..fetelor puneti rezumatul in engleza ca eu nu am inteles nimic ..
Admin_dea05- Admin
elena- vip
Data de inscriere : 24/03/2010
Localizare : bucuresti
NU EXISTA DEEA AM TRADUS DIN TURCAAdmin_dea05 a scris:Puneti varianta in engleza ca o traduc eu
http://atv.com.tr/diziler/yeni_diziler/2010/08/27/gonulcelen
anuta1971- vip
florica a scris:Bine v -am gasit. Multumesc foarte mult pentru traducere Deea.O zi buna sa aveti in continuare, sa fiti sanatoase , voioase ,frumoase si dece nu si iubite de cine doriti.PA.
elena- vip
VEDETI CA SCRIE ORA 19.10?
anuta1971- vip
a aparut
EPİSODE 18
Hasret is thinking the man she relies on and loves has lied about her mother and is suffering a lot. Murat starts questioning the veracities in his life while trying to explain that he has done everything for Hasret`s good. Feeling the happiness of Cobra`s proposal Gülnaz falls out with Hasret unexpectedly. Not only Murat, but also Hasret`s sister was aware of the truth about her mother, but she has concealed, too. The lives of Kadriye, who is disappointed with Bekir's disappear, and all the family break down as Kadir gets into trouble.
Self-reproaching himself for the recent events Murat makes a decision revolutionizing his life unexpectedly and overwhelming everyone around him. Now nothing will be the way it used to be, a new phase will start in the lives of everyone beginning with Hasret and Murat.
imediat fac si traducerea
EPİSODE 18
Hasret is thinking the man she relies on and loves has lied about her mother and is suffering a lot. Murat starts questioning the veracities in his life while trying to explain that he has done everything for Hasret`s good. Feeling the happiness of Cobra`s proposal Gülnaz falls out with Hasret unexpectedly. Not only Murat, but also Hasret`s sister was aware of the truth about her mother, but she has concealed, too. The lives of Kadriye, who is disappointed with Bekir's disappear, and all the family break down as Kadir gets into trouble.
Self-reproaching himself for the recent events Murat makes a decision revolutionizing his life unexpectedly and overwhelming everyone around him. Now nothing will be the way it used to be, a new phase will start in the lives of everyone beginning with Hasret and Murat.
Admin_dea05- Admin
o r da 2 episoadeanuta1971 a scris:
elena- vip
[quote="anuta1971]
VEDETI CA SCRIE ORA 19.10?[/quote]vai!!! habar nu aveam ca s-a schimbat ora
VEDETI CA SCRIE ORA 19.10?[/quote]vai!!! habar nu aveam ca s-a schimbat ora
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05 a scris:a aparut
EPİSODE 18
SA NE TRAIESTI
anuta1971- vip
Rezumat ep 18
Hasret se gandeste ca omul care se baza si il iubea a mintit in legatura cu
mama sa si din cauza asta sufera f mult.Murat incepe sa-si puna intrebari in viata lui, in timp ce incearca sa explice ca a facut totul pt binele lui Hasret.
Senzatia de fericire a lui Cobra pt cererea in casatorie a lui Gulnaz cade cu Hasret in mod neasteptat.
Nu numai Murat dar si sora lui Hasret stia adevarul despre mama ei dar si ea a ascuns deasemenea.
Viaţa de Kadriye, care este dezamăgita de disparitia lui Bekir, si toata familia cade cand Kadir intra in necazuri.
Reprosandu-si pt recentele evenimente Murat ia o decizie pe neasteptate in viata lui si toata lumea va fi in jurul lui.
Acum nimic nu va mai fi cum trebuia sa fie.O noua etapa va incepe in viata amandorora a lui Hasret si Murat.
Hasret se gandeste ca omul care se baza si il iubea a mintit in legatura cu
mama sa si din cauza asta sufera f mult.Murat incepe sa-si puna intrebari in viata lui, in timp ce incearca sa explice ca a facut totul pt binele lui Hasret.
Senzatia de fericire a lui Cobra pt cererea in casatorie a lui Gulnaz cade cu Hasret in mod neasteptat.
Nu numai Murat dar si sora lui Hasret stia adevarul despre mama ei dar si ea a ascuns deasemenea.
Viaţa de Kadriye, care este dezamăgita de disparitia lui Bekir, si toata familia cade cand Kadir intra in necazuri.
Reprosandu-si pt recentele evenimente Murat ia o decizie pe neasteptate in viata lui si toata lumea va fi in jurul lui.
Acum nimic nu va mai fi cum trebuia sa fie.O noua etapa va incepe in viata amandorora a lui Hasret si Murat.
Admin_dea05- Admin
elena a scris:o r da 2 episoadeanuta1971 a scris:
Fetelor, maraba,
milioane de multumiri, pt traducere
have a nice day
sunteti atat de minunate si de calde.
ma topeste melodia pe care danseaza hasret si , si-mi place asa de mult imbratisarea lui, sec.6,22.
nu prea am timp sa intru, aseara v-am scris ceva si habar nu am pe unde a ajuns,
vai de capul meu, ma chinui sa fiu eficienta,
insa, vb francezilor: eu inteleg repede,
dar trebuie sa-mi explici mult
annadanna- membru activ
Data de inscriere : 21/08/2010
calmisimo incet dar BINEannadanna a scris:
elena- vip
acum ,
, dar nu mult timp ca stiti voi sa ma treceti dintr-o extrema in alta. .
annadanna- membru activ
Data de inscriere : 21/08/2010
http://cadde.milliyet.com.tr/2010/08/25/HaberDetay/1280538/SAHTE_TUBA_LARA_KARSI_UYARDI
SAHTE TUBA’LARA KARŞI UYARDI
- Spoiler:
Tuba Büyüküstün, adına açılan ve sayıları her geçen gün artan facebook ve twitter hesaplarından şikayetçi.
Büyüküstün sahte hesapları açanların sadece kendisiymiş gibi konuşmakla kalmayıp takipçilerini iftar yemeğine de çağırdığını duyunca açıklama yapmaya karar verdiğini söyledi. Hayranlarını uyarmak isteyen oyuncu, “Facebook ve Twitter’da bana ait hesabım bulunmamaktadır. Adıma açılmış birçok sahte hesaptan yapılan konuşmalar ve çeşitli davetler tamamen asılsız ve bilgim dışındadır. Bu tür sahte sayfalara, bu sayfalardan kurulan iletişime ve yapılan davetlere itibar edilmemesini rica ederim“ dedi
Cadde
http://bugun.com.tr/haber/yazdir.aspx?id=114991&type=1
Tuba Büyüküstün iftara davet ederse sakın gitmeyin çünkü...
- Spoiler:
İnternet çığ gibi büyüyor ülkemizde...
Kaç milyon internet abonesi var bilmiyorum. Yakında her evde telefon gibi internet olacak. Haliyle Facebook ve Twitter gibi sosyal paylaşım sitelerine hesap açan gençlerin sayısı da hızla artıyor. Bu konuda 'gerici' diye tanımlanan AK Parti iktidarının çok büyük emeği var. Hele okullara bilgisayarlı eğitim konusunda büyük yatırım yaptılar. Her yenilik beraberinde bazı sorunları da getiriyor. Bugün gençleri sadece birinde ikaz etmek istiyorum. Bu konuyu anımsatan daha doğrusu beynimde şimşek çaktıran Tuba Büyüküstün'e çok teşekkür ederim. Çünkü ben de bu oltayı yutmuş kişilerden biriyim.
Tuba Büyüküstün diyor ki, "Ben Facebook'ta veya Twitter'da hesap açmadım. Yani üye veya abone filan değilim. Ama birileri benim adıma hayranlarımla uzun uzun sohbet ediyor. Kendini benim yerime koyup kişisel düşüncelerini yazıyor. Kaç tane çakma(!)Tuba var bilmiyorum. Bu yetmiyormuş gibi son günlerde benim yerime iftar yemeklerine davet etmeye başlamış bu sahtekârlar. Düşünsenize bir genç... Ekrandan hayran olduğu Tuba Büyüküstün'ün iftar yemeğine davet alıyor. Gitmez mi? Koşa koşa gidiyor garibim. Bunları duyunca çok üzülüyorum. Ama ne yapabilirim. Sadece basın danışmanım İrem Tümer sağa sola haberler iletip 'bunlar yalan' diyor. Sesimizi ne kadar duyurursak artık... Özellikle Facebook'ta Tuba Büyüküstün değil bazı sahtekârların dolaştığını duyurmaya çalışıyoruz. Çok kesin ve net konuşuyorum. Bu sosyal paylaşım sitelerine hiç üye olmadım. Birileri adımı kullanıp mutlu oluyor. İnşallah kötü şeyler yapmıyorlardır."
Ya işte böyle sevgili gençler. Tuba Büyüküstün, Facebook'ta yok. Sizinle konuşan başkaları...
Peki Facebook'ta filan sadece çakma Tuba Büyüküstün mü var? Hayır. Pek çok ünlü şarkıcı-artist, futbolcu, TV'ci, gazeteci, manken de var. Hatta ünlülerin çok büyük bölümü yalan-dolan. Ben en az 15 'çakma şöhret' yakaladım. Çünkü bir soruda kendini ele veriyorlar. Örneğin "Seninle en son nerede görüşmüştük" diye saf saf sorunca, "Ben aslında onun fan'ıyım. Onun adına bu işi yapıyorum" diye kekelemeye başlıyorlar.
Bütün şöhretler üye olup olmadıklarını açıklamalı. Tuba gibi olsunlar. Hayranları da gerçeği bilip hayal kurmasınlar, iftar yemeğine gitmesinler. Facebook'ta pek çok ünlü kişi var. Ama onlar sadece tanıdıklarını listesine alıyor. Kendi arasında konuşuyor. Tanımadığı halde seni listesine alan, bilin ki 'çakma'dır. Ünlü bir sanatçı veya gazeteci özel fotoğraflarını, düşüncelerini, ne yaptığını sokaktan geçen kişi ile neden paylaşsın ki...
Aykut Işıklar - Bugün
MULTUMIM MULT DEEA PENTRU TRADUCERE... MULTUMIM DENISA ..CE POZA SUPERBA
anuta1971- vip
:gfd<:annadanna a scris:acum ,
elena- vip
Buna!Nu-i nimic gasim noi pe unde s-a dus mesajul...important este ca ai reusit sa scrii unde trebuie ..annadanna a scris:
Fetelor, maraba,
milioane de multumiri, pt traducere
have a nice day
sunteti atat de minunate si de calde.
ma topeste melodia pe care danseaza hasret si , si-mi place asa de mult imbratisarea lui, sec.6,22.
nu prea am timp sa intru, aseara v-am scris ceva si habar nu am pe unde a ajuns,
vai de capul meu, ma chinui sa fiu eficienta,
insa, vb francezilor: eu inteleg repede,
dar trebuie sa-mi explici mult
Admin_dea05- Admin
bine ai venit anndannaannadanna a scris:acum ,
anuta1971- vip
multumiriDENISA a scris:
http://dl9.glitter-graphics.net/pub/1927/1927109agmhj0tjts.gif
elena- vip
Buna deni!DENISA a scris:
Admin_dea05- Admin
bună drăgălaşelor !!!
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Mier 25 Aug 2010, 3:27 pm, editata de 1 ori
fetelor trebuie sa inchid pt aprox 2 ore toate aplicatiile de pe net... revin
Miha ..ali.. narcisa.. pisi mi-e tare dor de voi .. iulia pe tine sunt suparata .. de cand nu ai mai intrat la noi? :bom: :bom:
Miha ..ali.. narcisa.. pisi mi-e tare dor de voi .. iulia pe tine sunt suparata .. de cand nu ai mai intrat la noi? :bom: :bom:
Ultima editare efectuata de catre anuta1971 in Mier 25 Aug 2010, 3:21 pm, editata de 1 ori
anuta1971- vip
Continut sponsorizat
Pagina 36 din 44 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 40 ... 44
Subiecte similare
» 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 36 din 44
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum