20. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+10
iulia80
dana17
alitheea
DENISA
annadanna
florina1989
Admin_dea05
anuta1971
elena
mihaela99
14 participanți
Pagina 37 din 44
Pagina 37 din 44 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 40 ... 44
Re: 20. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
trebe sa mi [punDENISA a scris:bună drăgălaşelor !!!
elena- vip
Data de inscriere : 24/03/2010
Localizare : bucuresti
Re: 20. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
[quote="elena"]
ce face se plimba sub clar de lunaDENISA a scris:[center]bună drăgălaşelor !!!
quote] trebe sa mi [pun
elena- vip
inainte de a pleca pentru ca nu stiu daca va mai gasesc .. ce parere aveti voi... oare va ceda iar psihic Murat? asta trebuie sa intelegem din trailer?
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
NU din contra nu eSTE omul care sa cedeze mai ales ca I U B E S T E cu selin a fost alta treaba l a impresionat MOARTEA ei nu altceva el fiind sensibil raspuns N U ESTE PAREREA MEA comentarii treceti la rindanuta1971 a scris:inainte de a pleca pentru ca nu stiu daca va mai gasesc .. ce parere aveti voi... oare va ceda iar psihic Murat? asta trebuie sa intelegem din trailer?
elena- vip
cred ca va renunta sa mai cante posibil sa plece si ceva timp asa ca sa fie mai palpitant filmul...Ce ziceti?...hasret va canta in formatia lui cobra ... off ce dezastuanuta1971 a scris:inainte de a pleca pentru ca nu stiu daca va mai gasesc .. ce parere aveti voi... oare va ceda iar psihic Murat? asta trebuie sa intelegem din trailer?
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
ei asa da imi iau ochelariielena a scris:trebe sa mi [punDENISA a scris:bună drăgălaşelor !!!
elena- vip
CRED tot parerea mea ca va fi O SINGURA SEARA ATITAdmin_dea05 a scris:cred ca va renunta sa mai cante posibil sa plece si ceva timp asa ca sa fie mai palpitant filmul...Ce ziceti?...hasret va canta in formatia lui cobra ... off ce dezastuanuta1971 a scris:inainte de a pleca pentru ca nu stiu daca va mai gasesc .. ce parere aveti voi... oare va ceda iar psihic Murat? asta trebuie sa intelegem din trailer?
elena- vip
sa speram ca asa va fi dar sti cum turcaletilor le place drama asa cred ca-i va chinui nitel important este sa speram ca la finalul serialului vor fi impreunaelena a scris:CRED tot parerea mea ca va fi O SINGURA SEARA ATITAdmin_dea05 a scris:cred ca va renunta sa mai cante posibil sa plece si ceva timp asa ca sa fie mai palpitant filmul...Ce ziceti?...hasret va canta in formatia lui cobra ... off ce dezastuanuta1971 a scris:inainte de a pleca pentru ca nu stiu daca va mai gasesc .. ce parere aveti voi... oare va ceda iar psihic Murat? asta trebuie sa intelegem din trailer?
Fetelor revin mai tarziu
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
ANUTA :bom: EU sunt f atenta la ce zici TU ti am scris in engleza mea de balta ceva NU AI LUAT IN SEAMA SIanuta1971 a scris:inainte de a pleca pentru ca nu stiu daca va mai gasesc .. ce parere aveti voi... oare va ceda iar psihic Murat? asta trebuie sa intelegem din trailer?
elena- vip
PA deea MULTUMIRI PENTRU TOTAdmin_dea05 a scris:sa speram ca asa va fi dar sti cum turcaletilor le place drama asa cred ca-i va chinui nitel important este sa speram ca la finalul serialului vor fi impreunaelena a scris:CRED tot parerea mea ca va fi O SINGURA SEARA ATITAdmin_dea05 a scris:cred ca va renunta sa mai cante posibil sa plece si ceva timp asa ca sa fie mai palpitant filmul...Ce ziceti?...hasret va canta in formatia lui cobra ... off ce dezastuanuta1971 a scris:inainte de a pleca pentru ca nu stiu daca va mai gasesc .. ce parere aveti voi... oare va ceda iar psihic Murat? asta trebuie sa intelegem din trailer?
Fetelor revin mai tarziu
elena- vip
bună ziua indicii după facebook
după ce pleacă hasret murat şi levent se ceartă.
ca să vorbească cu hasret murat se duce în mahala
Saime află veşti despre hasret de la nakyie
hasret se vede cu mahir iar el îi face o propunere şi ea acceptă(probabil să cânte în barul ăla)
Murat:ea îşi cânte doar cântecele ei proprii..nu are nevoie de mine
hasret se vede cu mahir iar el îi face o propunere şi ea acceptă(probabil să cânte în barul ăla)
florina1989- vip
Data de inscriere : 18/09/2009
Varsta : 34
Localizare : buzau
am revenit... buna florina .. ce mai faci tu puiut?... multumim pentru indicii... se anunta vremuri tuburi pentru dragutii nostri ..si pentru noiflorina1989 a scris:bună ziua indicii după facebook
anuta1971- vip
da chiar dezastru... nu vreau sa-i vad suferind dragostea lor a fost asa deosebita pana acum... ai dreptate o sa ne chinuie vreo doua episoadeAdmin_dea05 a scris:cred ca va renunta sa mai cante posibil sa plece si ceva timp asa ca sa fie mai palpitant filmul...Ce ziceti?...hasret va canta in formatia lui cobra ... off ce dezastuanuta1971 a scris:inainte de a pleca pentru ca nu stiu daca va mai gasesc .. ce parere aveti voi... oare va ceda iar psihic Murat? asta trebuie sa intelegem din trailer?
anuta1971- vip
ce mi-ai scris elenus... scuza-ma intru pe fuga si cred ca mi-a scapat... ma duc in urma sa caut..elena a scris:ANUTA :bom: EU sunt f atenta la ce zici TU ti am scris in engleza mea de balta ceva NU AI LUAT IN SEAMA SIanuta1971 a scris:inainte de a pleca pentru ca nu stiu daca va mai gasesc .. ce parere aveti voi... oare va ceda iar psihic Murat? asta trebuie sa intelegem din trailer?
ce vrei sa-mi testezi engleza?... recunosc ca am cunostinte limitate dar vad ca vrei sa ma ambitionez sa invat mai bine mai bine spune-mi in romana ce vrei sa spui ca e mai simplu vorba cuiva singura limba straina pe care o cunosc e limba romana
anuta1971- vip
sa te testez pe tine si sati ca EU m am apucat sa invat englezaanuta1971 a scris:ce mi-ai scris elenus... scuza-ma intru pe fuga si cred ca mi-a scapat... ma duc in urma sa caut..elena a scris:ANUTA :bom: EU sunt f atenta la ce zici TU ti am scris in engleza mea de balta ceva NU AI LUAT IN SEAMA SIanuta1971 a scris:inainte de a pleca pentru ca nu stiu daca va mai gasesc .. ce parere aveti voi... oare va ceda iar psihic Murat? asta trebuie sa intelegem din trailer?
ce vrei sa-mi testezi engleza?... recunosc ca am cunostinte limitate dar vad ca vrei sa ma ambitionez sa invat mai bine mai bine spune-mi in romana ce vrei sa spui ca e mai simplu vorba cuiva singura limba straina pe care o cunosc e limba romana
elena- vip
multumiri florinaanuta1971 a scris:am revenit... buna florina .. ce mai faci tu puiut?... multumim pentru indicii... se anunta vremuri tuburi pentru dragutii nostri ..si pentru noiflorina1989 a scris:bună ziua indicii după facebook
elena- vip
Deea asta e rezumatul episodului tradus de Arzu ..eu spun ca e un pic altfel ... daca ai timp uita-te tu putin la el te rog..
Hasret thinks Murat has been lying to her about saime and she is really upset because of this. Murat is trying to explain to hasret that he did everything because he was thinking of her happiness in the end. At the same time he will start questioing rights and wrongs in his own life. Gülnaz is very happy about Kobra's proposal but suddenly she will also fall out with Hasret. Hasret learns that not only Murat but Gülnaz knew about saime all along and she has also kept this a secret. Kadriye and the girls are worried about Bekir but Kadir will also get in trouble and everyone will be upset. Murat will blame himself and he will make a sudden decision which will change his life and everyone is shocked with this decision. After this radical decision nothing will be the same and a new era will start in Hasret and Murat and everyone's lives.
Hasret thinks Murat has been lying to her about saime and she is really upset because of this. Murat is trying to explain to hasret that he did everything because he was thinking of her happiness in the end. At the same time he will start questioing rights and wrongs in his own life. Gülnaz is very happy about Kobra's proposal but suddenly she will also fall out with Hasret. Hasret learns that not only Murat but Gülnaz knew about saime all along and she has also kept this a secret. Kadriye and the girls are worried about Bekir but Kadir will also get in trouble and everyone will be upset. Murat will blame himself and he will make a sudden decision which will change his life and everyone is shocked with this decision. After this radical decision nothing will be the same and a new era will start in Hasret and Murat and everyone's lives.
anuta1971- vip
elena a scris:o r da 2 episoadeanuta1971 a scris:
VEDETI CA SCRIE ORA 19.10?
unde gasesc pozele de la premiera filmului tubei ?
as vrea sa-l vad pe cansel cum arata, am citit ca tatal tubei nici nu a dat mana cu sami, insa nu am avut timp sa caut si acuma sunt curioasa, de nu mai pot :gfd<:
annadanna- membru activ
Data de inscriere : 21/08/2010
pai tot nu mi-ai spus ce ai scris ca esti fericita ca ne-ai intalnit? acum pe bune si eu sunt fericita ca te-am intalnit..elena a scris:sa te testez pe tine si sati ca EU m am apucat sa invat englezaanuta1971 a scris:ce mi-ai scris elenus... scuza-ma intru pe fuga si cred ca mi-a scapat... ma duc in urma sa caut..elena a scris:ANUTA :bom: EU sunt f atenta la ce zici TU ti am scris in engleza mea de balta ceva NU AI LUAT IN SEAMA SIanuta1971 a scris:inainte de a pleca pentru ca nu stiu daca va mai gasesc .. ce parere aveti voi... oare va ceda iar psihic Murat? asta trebuie sa intelegem din trailer?
anuta1971- vip
sincer nu stiu pe unde le-am vazut... au fost peste tot.. incearca la topicul Tubeiannadanna a scris:elena a scris:o r da 2 episoadeanuta1971 a scris:http://myph.us/pics/76767_gcc3.gif
as vrea sa-l vad pe cansel cum arata, am citit ca tatal tubei nici nu a dat mana cu sami, insa nu am avut timp sa caut si acuma sunt curioasa, de nu mai pot :gfd<:
uite ti le-am gasit.. intra aici
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/tuba-buyukustun-f15/yuregine-sorintreaba-ti-inima-poze-stiri-si-filmulete-de-la-filmari-t103-120.htm
Ultima editare efectuata de catre anuta1971 in Mier 25 Aug 2010, 5:30 pm, editata de 1 ori
anuta1971- vip
anuta1971 a scris:sincer nu stiu pe unde le-am vazut... au fost peste tot.. incearca la topicul Tubeiannadanna a scris:elena a scris:o r da 2 episoadeanuta1971 a scris:http://myph.us/pics/76767_gcc3.gif
annadanna- membru activ
Data de inscriere : 21/08/2010
annadanna vezi ca ti-am pus link-ul cu o pagina in urmaannadanna a scris:anuta1971 a scris:sincer nu stiu pe unde le-am vazut... au fost peste tot.. incearca la topicul Tubeiannadanna a scris:elena a scris:o r da 2 episoadeanuta1971 a scris:http://myph.us/pics/76767_gcc3.gif
anuta1971- vip
vai caraghios este sami cind este cu el parca si tuba isi pierde din frumuseteanuta1971 a scris:sincer nu stiu pe unde le-am vazut... au fost peste tot.. incearca la topicul Tubeiannadanna a scris:elena a scris:o r da 2 episoadeanuta1971 a scris:http://myph.us/pics/76767_gcc3.gif
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/tuba-buyukustun-f15/yuregine-sorintreaba-ti-inima-poze-stiri-si-filmulete-de-la-filmari-t103-120.htm
elena- vip
acum de abia te salutelena a scris:vai caraghios este sami cind este cu el parca si tuba isi pierde din frumuseteanuta1971 a scris:sincer nu stiu pe unde le-am vazut... au fost peste tot.. incearca la topicul Tubeiannadanna a scris:elena a scris:o r da 2 episoadeanuta1971 a scris:http://myph.us/pics/76767_gcc3.gif
elena- vip
elena ai citit traducerea? ai vazut ce declaratie ii face Cobra Gulnazei? baiatul asta nu are probleme de exprimare sta chiar mai bine decat Murat
anuta1971- vip
Continut sponsorizat
Pagina 37 din 44 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 40 ... 44
Subiecte similare
» 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 37 din 44
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum