20. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+10
iulia80
dana17
alitheea
DENISA
annadanna
florina1989
Admin_dea05
anuta1971
elena
mihaela99
14 participanți
Pagina 40 din 44
Pagina 40 din 44 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44
Re: 20. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
buna dragelor...
ce mai faceti?
buna anuta draga! ce mai faci? esti bine? cum e cu caldura mai la vale de iasi?
uite aici o melodie pe care mi-a trimis-o o prietena care e melancolica..!
https://www.youtube.com/watch?v=s4IH0Hr_HP8&feature=related
anut adraga..sper ca nu o luati de la capat cu avatarurile de soc mama!
narcisa buna..si la mine pagina e extinsa...mare de tot..parca mi-am pus o lupa..dea stii ceva de ce avem vedere panoramica?
ce mai faceti?
narcisa buna..si la mine pagina e extinsa...mare de tot..parca mi-am pus o lupa..dea stii ceva de ce avem vedere panoramica?
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
Re: 20. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
da si la mine este la fel mi se parea mie ca este ceva in neregulanarcisa a scris:Fetelor eu m-am distrat destul. Acum vă las dar înainte îmi spuneți și mie dacă și la voi pagina de forum e întinsă pe tot ecranul sau mai vedeți și ce era sub pagină.
elena- vip
Data de inscriere : 24/03/2010
Localizare : bucuresti
Atunci a fost prima data cand am vrut sa intru la voi ,vroiam sa va spun ca Murat era in halat ,dupa am vazut ca a-ti pariat...anuta1971 a scris:nu stiu daca erai pe aici.. dar noi am avut la un moment dat un pariupe care l-am pierdut si pedeapsa a fost sa avem tim de o saptamana avatare cu Cobra Bekir Ethem.. etc ..eu l-am avut pe Cobra..am fost parteneri de forum o saptamana suntem familiarizati unul cu altul .. nu pot renunta asa usor la eldana17 a scris:Faceti grafic si pt el ? Treaba voastra eu nu ma inscriu ...anuta1971 a scris:buna dana .. cobra e la ciufulit.. daca nu-ti convine subiectul ... trecem la Muratdana17 a scris: Ce faceti ,iar v-ati adunat la ciufulit... Gata graficul...Eu prima...
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
narcisa a scris:anuta1971 a scris:buna narcisa ..ce bine imi pare ca te "vad"... Gulnaz porumbita spui? ai vazut declaratia de dragoste.. e bestialanarcisa a scris:Bună ziua dragele mele. Văd că nu vă potoliți. L-ați terminat pe Murat și acum l-ați atacat pe bietul Cobra. Nu mai râdeți de el. Gulnaz n-are nici o treabă cu muza sau cu Pygmalion. Cobra i-a spus doar că e porumbelul ei (pidgeon).
Și eu mă bucur că vă văd. De fapt e singura bucurie pe care o mai am în ultimul timp.
Porumbița lui Cobra se pare că își ia zborul în episodul următor. Cred că știau cântăreții ceva când l-au atenționat pe Cobra că i-a spus porumbiță. Poate că i-a spus din greșeală porumbelul meu.
lasa ca mai ai putin ... eu spun ca declaratia asta de dragoste a fost bine gandita am spus eu ca nici Murat nu o facea mai bine auzi tu asociere sarpele (cobra) si porumbita
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
eu am schimbat..am un laptop mai micut si am vazut ca nu toti vad pozele asa cum le vad eu pe calculator asa ca l-am facut mare sa vada toata lumea pozele cat de cat cum trebuie.Maine imi aduce calculatoul si vad cum se vede si de acolo..O seara placuta!narcisa a scris:Fetelor eu m-am distrat destul. Acum vă las dar înainte îmi spuneți și mie dacă și la voi pagina de forum e întinsă pe tot ecranul sau mai vedeți și ce era sub pagină.
Ultima editare efectuata de catre Admin_dea05 in Mier 25 Aug 2010, 6:54 pm, editata de 1 ori
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
le ai vazut avatarele care mai decare mai caraghiosidana17 a scris:Atunci a fost prima data cand am vrut sa intru la voi ,vroiam sa va spun ca Murat era in halat ,dupa am vazut ca a-ti pariat...anuta1971 a scris:nu stiu daca erai pe aici.. dar noi am avut la un moment dat un pariupe care l-am pierdut si pedeapsa a fost sa avem tim de o saptamana avatare cu Cobra Bekir Ethem.. etc ..eu l-am avut pe Cobra..am fost parteneri de forum o saptamana suntem familiarizati unul cu altul .. nu pot renunta asa usor la eldana17 a scris:Faceti grafic si pt el ? Treaba voastra eu nu ma inscriu ...anuta1971 a scris:buna dana .. cobra e la ciufulit.. daca nu-ti convine subiectul ... trecem la Muratdana17 a scris: Ce faceti ,iar v-ati adunat la ciufulit... Gata graficul...Eu prima...
elena- vip
iulia80 a scris:buna dragelor...
ce mai faceti?
Bună Iulia.
Atunci nu v-au plăcut avatarurile dar dacă o să ne fie dor de bekir s-ar putea să-l mai punem în prim plan. A plecat toată floarea cea vestită din film: Bekir, Burhan, Salih, toți bărbați unul și unul.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
deci au plecat toti baietii lui bote?
iulia80- vip
buna seara iulia .. si la noi a fost cald azi ... nu o luam de la capat cu avatarurile..ne-a ajuns o data sa stii ca esti penalizata ai foarte multe absenteiulia80 a scris:buna dragelor...
ce mai faceti?
anuta1971- vip
E bine si asa ,numai sa fim impreunaAdmin_dea05 a scris:eu am schimbat..am un laptop mai micut si am vazut ca nu toti vad pozele asa cum le vad eu pe calculator asa ca l-am facut mare sa vada toata lumea pozele cat de cat cum trebuie.Maine imi aduce calculatoul si vad cum se vede si de acolo..O seara placuta!narcisa a scris:Fetelor eu m-am distrat destul. Acum vă las dar înainte îmi spuneți și mie dacă și la voi pagina de forum e întinsă pe tot ecranul sau mai vedeți și ce era sub pagină.
dana17- vip
Admin_dea05 a scris:eu am schimbat..am un laptop mai micut si am vazut ca nu toti vad pozele asa cum le vad eu pe calculator asa ca l-am facut mare sa vada toata lumea pozele cat de cat cum trebuie.Maine imi aduce calculatoul si vad cum se vede si de acolo..O seara placuta!narcisa a scris:Fetelor eu m-am distrat destul. Acum vă las dar înainte îmi spuneți și mie dacă și la voi pagina de forum e întinsă pe tot ecranul sau mai vedeți și ce era sub pagină.
Mă gândeam că ai făcut tu o modificare dar voiam să fiu sigură că nu au început ochii să-mi joace feste de la atâta citit.
narcisa- vip
Buna Iulia . Cam rarut pe la noi...anuta1971 a scris:buna seara iulia .. si la noi a fost cald azi ... nu o luam de la capat cu avatarurile..ne-a ajuns o data sa stii ca esti penalizata ai foarte multe absenteiulia80 a scris:buna dragelor...
ce mai faceti?
dana17- vip
narcisa draga sa ai spor... eu iti simt lipsa sa stii... dar o sa vina si vremuri mai bune.. abia asteptnarcisa a scris:Fetelor eu m-am distrat destul. Acum vă las dar înainte îmi spuneți și mie dacă și la voi pagina de forum e întinsă pe tot ecranul sau mai vedeți și ce era sub pagină.
anuta1971- vip
anuta draga..dar eu am fost..v-am cetit...dar recunosc..ca am stat mai mult in cealalta ograda! dea stie,nu-i asa dea?
nu am absentat!
deci va e dor dragelor de baietii lui bote?
buna dana..dar sa stii ca am fost prin zona!
nu am absentat!
Ultima editare efectuata de catre iulia80 in Mier 25 Aug 2010, 7:00 pm, editata de 1 ori
iulia80- vip
pa narcisanarcisa a scris:Admin_dea05 a scris:eu am schimbat..am un laptop mai micut si am vazut ca nu toti vad pozele asa cum le vad eu pe calculator asa ca l-am facut mare sa vada toata lumea pozele cat de cat cum trebuie.Maine imi aduce calculatoul si vad cum se vede si de acolo..O seara placuta!narcisa a scris:Fetelor eu m-am distrat destul. Acum vă las dar înainte îmi spuneți și mie dacă și la voi pagina de forum e întinsă pe tot ecranul sau mai vedeți și ce era sub pagină.
Mă gândeam că ai făcut tu o modificare dar voiam să fiu sigură că nu au început ochii să-mi joace feste de la atâta citit.
elena- vip
Fetelor cum se spune corect la plural avatar? Avatare sau avataruri?
narcisa- vip
iulia80 a scris:anuta draga..dar eu am fost..v-am cetit...dar recunosc..ca am stat mai mult in cealalta ograda! dea stie,nu-i asa dea?
nu am absentat!
De ce le ziceți băieții lui Bote?
narcisa- vip
iulia astia erau scofalciti nu siliconatiiulia80 a scris:deci au plecat toti baietii lui bote?
anuta1971- vip
Avatarenarcisa a scris:Fetelor cum se spune corect la plural avatar? Avatare sau avataruri?
dana17- vip
ca toti erau asa frumosi!!!!!!..ca nu ma puteam uita la ei! ma refer la ce au avut fetele pus la avatar cand pu pierdut pariul!narcisa a scris:iulia80 a scris:anuta draga..dar eu am fost..v-am cetit...dar recunosc..ca am stat mai mult in cealalta ograda! dea stie,nu-i asa dea?
nu am absentat!
De ce le ziceți băieții lui Bote?
scuze pt greseala cu pluralul la avatar...sa nu va suparati pe mine..sunt nitel agramata!
Ultima editare efectuata de catre iulia80 in Mier 25 Aug 2010, 7:04 pm, editata de 1 ori
iulia80- vip
[quote="narcisa"]Fetelor cum se spune corect la plural avatar? Avatare sau avataruri?[/quote avatare
elena- vip
Care Bote ,care baieti ?anuta1971 a scris:iulia astia erau scofalciti nu siliconatiiulia80 a scris:deci au plecat toti baietii lui bote?
dana17- vip
stii ca Eminescu le-a spus Avatarii (faraonului tla) dar cred ca se spune avatare dar nu stiu sigurnarcisa a scris:Fetelor cum se spune corect la plural avatar? Avatare sau avataruri?
anuta1971- vip
anuta1971 a scris:iulia astia erau scofalciti nu siliconatiiulia80 a scris:deci au plecat toti baietii lui bote?
Ei Ana chiar nu ți-e dor nici măcar puțin de privirea lui Salih? Știi ce bucurie mare era când intra Florina și ni-l aducea cu ochii lui jucăuși.
narcisa- vip
au pierdut fetele un pariu in primul sezon si toate au avut avatare de groaza...si se mai si mandreau cu ele!dana17 a scris:Care Bote ,care baieti ?anuta1971 a scris:iulia astia erau scofalciti nu siliconatiiulia80 a scris:deci au plecat toti baietii lui bote?
care il avea pe cel mai "frumos"
Ultima editare efectuata de catre iulia80 in Mier 25 Aug 2010, 7:10 pm, editata de 1 ori
iulia80- vip
Continut sponsorizat
Pagina 40 din 44 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44
Subiecte similare
» 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 40 din 44
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum