20. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+10
iulia80
dana17
alitheea
DENISA
annadanna
florina1989
Admin_dea05
anuta1971
elena
mihaela99
14 participanți
Pagina 21 din 44
Pagina 21 din 44 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 32 ... 44
Re: 20. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
eu sunt o sedentara.. daca alerg 50 m cred ca lesin poate sa fie si Cansel tot nu fugelena a scris:anuuta mihaela acum e rindul vostru sa alergati ca daca nu va eu pe voielena a scris: eu va spun nu mau alerg in viata mea am obosit nu alta si daca mai fac o noapte alba ... daca nu va mai raspund inseamna ca m am dus la ai mei
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
Re: 20. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
facem PARIUmihaela99 a scris:elena a scris: tu nu c itesti ca ti am raspuns am fost plecata 5 min atit
nu stiu parca tot nu imi vine sa cred, pana nu vad nunta eu nu cred , am mai ramas eu cu buza umflata odat , acum parca am devenit Toma necredinciosu :drunken:
elena- vip
Data de inscriere : 24/03/2010
Localizare : bucuresti
[quote="anuta1971"]
saracuta nu o mai punem.. doar daca vrea ea
O pereche, sot si sotie, pleaca in vacanta pe un lac unde se putea pescui. Lui ii placea sa pescuiasca in zori, ea adora lectura. Intr-o dimineata, el se intoarse dupa cateva ore de pescuit si hotari sa traga un pui de somn. Desi lacul
nu-i era familiar, ea se hotari sa iasa cu barca. Vasli putin, apoi relua lectura.
Dupa putin timp, apare paznicul in barca lui:
- Buna ziua, ce faceti aici?
- Citesc, raspunse ea, desi gandea ca e evident.
- Sunteti intr-o zona unde pescuitul este interzis!
- Dar nu pescuiesc, nu se vede?
- Da, dar aveti tot ce va trebuie. Trebuie sa ma urmati si va trebui sa va amendez.
- Daca o faceti, va denunt pentru tentativa de viol.
- Dar nici macar nu v-am atins!
- Da, dar aveti cu dvs. tot ce va trebuie!
corect
saracuta nu o mai punem.. doar daca vrea ea
O pereche, sot si sotie, pleaca in vacanta pe un lac unde se putea pescui. Lui ii placea sa pescuiasca in zori, ea adora lectura. Intr-o dimineata, el se intoarse dupa cateva ore de pescuit si hotari sa traga un pui de somn. Desi lacul
nu-i era familiar, ea se hotari sa iasa cu barca. Vasli putin, apoi relua lectura.
Dupa putin timp, apare paznicul in barca lui:
- Buna ziua, ce faceti aici?
- Citesc, raspunse ea, desi gandea ca e evident.
- Sunteti intr-o zona unde pescuitul este interzis!
- Dar nu pescuiesc, nu se vede?
- Da, dar aveti tot ce va trebuie. Trebuie sa ma urmati si va trebui sa va amendez.
- Daca o faceti, va denunt pentru tentativa de viol.
- Dar nici macar nu v-am atins!
- Da, dar aveti cu dvs. tot ce va trebuie!
corect
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
SCUMPA DE EA PAI CUM SA ALERGIanuta1971 a scris:eu sunt o sedentara.. daca alerg 50 m cred ca lesin poate sa fie si Cansel tot nu fugelena a scris:anuuta mihaela acum e rindul vostru sa alergati ca daca nu va eu pe voielena a scris: eu va spun nu mau alerg in viata mea am obosit nu alta si daca mai fac o noapte alba ... daca nu va mai raspund inseamna ca m am dus la ai mei
elena- vip
anuta1971 a scris:eu sunt o sedentara.. daca alerg 50 m cred ca lesin poate sa fie si Cansel tot nu fugelena a scris:anuuta mihaela acum e rindul vostru sa alergati ca daca nu va eu pe voielena a scris: eu va spun nu mau alerg in viata mea am obosit nu alta si daca mai fac o noapte alba ... daca nu va mai raspund inseamna ca m am dus la ai mei
si eu la fel daca alerg 2 metrii ma ia 112 mai bine ma ia Cancelu
mihaela99- vip
gaideti ce tot va hliziti facem PARIU
elena- vip
mihaela99 a scris:anuta1971 a scris:eu sunt o sedentara.. daca alerg 50 m cred ca lesin poate sa fie si Cansel tot nu fugelena a scris:anuuta mihaela acum e rindul vostru sa alergati ca daca nu va eu pe voielena a scris: eu va spun nu mau alerg in viata mea am obosit nu alta si daca mai fac o noapte alba ... daca nu va mai raspund inseamna ca m am dus la ai mei
elena- vip
elena a scris: gaideti ce tot va hliziti facem PARIU
Elena ce inseamna gaideti ?
mihaela99- vip
are tot ce i TREBUIE nu i asa egoisto eu cu alergatul tu cu cistigulmihaela99 a scris:anuta1971 a scris:eu sunt o sedentara.. daca alerg 50 m cred ca lesin poate sa fie si Cansel tot nu fugelena a scris:anuuta mihaela acum e rindul vostru sa alergati ca daca nu va eu pe voielena a scris: eu va spun nu mau alerg in viata mea am obosit nu alta si daca mai fac o noapte alba ... daca nu va mai raspund inseamna ca m am dus la ai mei
elena- vip
stai ca din graba incurc literele dar voi fete istete stiti despre ce este vorbamihaela99 a scris:elena a scris: gaideti ce tot va hliziti facem PARIU
elena- vip
[quote="elena"]
as face pariu dar daca pierd ?Bekir nu mai e , si pe cine pun la avatar daca pierd?
as face pariu dar daca pierd ?Bekir nu mai e , si pe cine pun la avatar daca pierd?
mihaela99- vip
sa aiva si ea licentele ei ce numai noi?mihaela99 a scris:
anuta1971- vip
atunc i fara haideti numai atit PARIU cine ridica mina hai sa va vad
elena- vip
anuta1971 a scris:sa aiva si ea licentele ei ce numai noi?mihaela99 a scris:elena a scris: gaideti ce tot va hliziti facem PARIU
elena- vip
pe Cobrettin?uitandu-se gales prin norii de praf la Gulnaz?mihaela99 a scris:elena a scris:facem PARIUmihaela99 a scris:elena a scris: tu nu c itesti ca ti am raspuns am fost plecata 5 min atit
nu stiu parca tot nu imi vine sa cred, pana nu vad nunta eu nu cred , am mai ramas eu cu buza umflata odat , acum parca am devenit Toma necredinciosu :drunken:
anuta1971- vip
pe cobra ca tot iti placemihaela99 a scris:elena a scris:facem PARIUmihaela99 a scris:elena a scris: tu nu c itesti ca ti am raspuns am fost plecata 5 min atit
elena- vip
anuta1971 a scris:sa aiva si ea licentele ei ce numai noi?mihaela99 a scris:elena a scris: gaideti ce tot va hliziti facem PARIU
tre sa recunoasc ca e mai licentiata decat noi , Elena sper ca nu te supi da? , daca te supi poti sa faci asa ca eu nu ma supi
mihaela99- vip
anuta se vede xa esti sefa esti f exigenta in primul rind cu tine dar si cu ceilaltimihaela99 a scris:anuta1971 a scris:sa aiva si ea licentele ei ce numai noi?mihaela99 a scris:elena a scris: gaideti ce tot va hliziti facem PARIU
tre sa recunoasc ca e mai licentiata decat noi , Elena sper ca nu te supi da? , daca te supi poti sa faci asa ca eu nu ma supi
elena- vip
viseaza.. viseaza.. ca e gratismihaela99 a scris:anuta1971 a scris:eu sunt o sedentara.. daca alerg 50 m cred ca lesin poate sa fie si Cansel tot nu fugelena a scris:anuuta mihaela acum e rindul vostru sa alergati ca daca nu va eu pe voielena a scris: eu va spun nu mau alerg in viata mea am obosit nu alta si daca mai fac o noapte alba ... daca nu va mai raspund inseamna ca m am dus la ai mei
anuta1971- vip
eu nu ma supar niciodata ba din contra ma doare burta de ris nu mai pot
elena- vip
elena a scris: pe cobra ca tot iti place
nu ca Cobretin e a lui Ana , dar las ca apare careva mai frumos decat Bekir, nu se poate
mihaela99- vip
gasesti tu sa pui ceva acolo cine stie ce aschimodiemihaela99 a scris:
nu ca Cobretin e a lui Ana , dar las ca apare careva mai frumos decat Bekir, nu se poate
elena- vip
hai elenus nu te supara.. te pup... poate ca sunt mai categorica cateodata dar asta e defect profesional..elena a scris: anuta se vede xa esti sefa esti f exigenta in primul rind cu tine dar si cu ceilalti
anuta1971- vip
fetelor m-a apucat iar....... un dor
https://www.youtube.com/watch?v=Brph_wt6Hyw
https://www.youtube.com/watch?v=Brph_wt6Hyw
mihaela99- vip
anuta1971 a scris:
hai elenus nu te supara.. te pup... poate ca sunt mai categorica cateodata dar asta e defect profesional..
ba nu este defect este personalitate
elena- vip
Continut sponsorizat
Pagina 21 din 44 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 32 ... 44
Subiecte similare
» 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 21 din 44
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum