20. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+10
iulia80
dana17
alitheea
DENISA
annadanna
florina1989
Admin_dea05
anuta1971
elena
mihaela99
14 participanți
Pagina 12 din 44
Pagina 12 din 44 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 28 ... 44
Re: 20. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
da , cred ca e mai mult banatean ca s-a nascut la resitamihaela99 a scris:alitheea a scris:nascuta in bihor , dar am plecat de la 18 ani la facultate la Timisoara , m-am maritat cu un resitean si am ramas in Timisoaramihaela99 a scris:alitheea a scris:arata-mi tu mie o femeie careia nu-i place sa toace baniimihaela99 a scris:alitheea a scris:mergeti cu masina?daca da poti da o fuga pana la unguri , au preturi bune st marfa de calitate
nu pui, mergem cu trenul, am auzit ca sunt lucruri frumoase la Oradea, a fost o colega de-a mea anul trecut , a cheltuit 3o de milioane in trei zile pe haine, nu e sanatoasa dar parca eu sunt , deci trebe sa ma inarmez cu arsenal ca eu sunt mana sparta
mergeti pe meleagul meu , eu sunt bihoreanca , nu banateanca
am inteles, esti ardeleanca,
daca o sa am ocazia o sa te contactez oricum imi iau leptopul cu mine , eu merg acolo pentru sotul meu , la tratament , nu stiu daca o sa am timp ...vedem
deh......... dragostea asta deci baiatul tau este juma juma nu?
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
Re: 20. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
DA nu se vede ca a crescut in suburbiile Parisului ,cu restaurante turcesti...alitheea a scris:si eu il percep mai mult francez decat turc , ai vazut pozele lui din Paris , ce bine se incadreaza in decor , cat este de dezinvolt si neinhibat ...privind un tablot la Orsay sau plimbandu-se in curtea Louvrului...dana17 a scris:Si eu merg in fiecare an in Franta .E frumoasa si oamenii sant frumosi si deschisi la minte...liberi..Simtitori precum Canselul nostru...alitheea a scris:cu toate ca am fost doi ani consecutiv , au mai ramas multe de vazut si de simtitdana17 a scris:Scuze Ali am lipsit un pic .Da ,data viitoare vezi in ce perioada ,si iti faci rezervarea la acolo...
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
alitheea a scris:si eu il percep mai mult francez decat turc , ai vazut pozele lui din Paris , ce bine se incadreaza in decor , cat este de dezinvolt si neinhibat ...privind un tablot la Orsay sau plimbandu-se in curtea Louvrului...dana17 a scris:Si eu merg in fiecare an in Franta .E frumoasa si oamenii sant frumosi si deschisi la minte...liberi..Simtitori precum Canselul nostru...alitheea a scris:cu toate ca am fost doi ani consecutiv , au mai ramas multe de vazut si de simtitdana17 a scris:Scuze Ali am lipsit un pic .Da ,data viitoare vezi in ce perioada ,si iti faci rezervarea la acolo...
el in toate interviurile date a vorbit despre Franta ca fiind o tara libera cu principii si mentalitati deschise , libere asa ca .......si eu iil vad tot francez mai mult decat turc
https://www.youtube.com/watch?v=fhghPH7I7N8&feature=related
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
alitheea- vip
Dupa parerea mea nici gena nu o are de turc...Educatia e clar frantuzeasca...Pt mine e francez...De asta sant aici...mihaela99 a scris:alitheea a scris:si eu il percep mai mult francez decat turc , ai vazut pozele lui din Paris , ce bine se incadreaza in decor , cat este de dezinvolt si neinhibat ...privind un tablot la Orsay sau plimbandu-se in curtea Louvrului...dana17 a scris:Si eu merg in fiecare an in Franta .E frumoasa si oamenii sant frumosi si deschisi la minte...liberi..Simtitori precum Canselul nostru...alitheea a scris:cu toate ca am fost doi ani consecutiv , au mai ramas multe de vazut si de simtitdana17 a scris:Scuze Ali am lipsit un pic .Da ,data viitoare vezi in ce perioada ,si iti faci rezervarea la acolo...
el in toate interviurile date a vorbit despre Franta ca fiind o tara libera cu principii si mentalitati deschise , libere asa ca .......si eu iil vad tot francez mai mult decat turc
https://www.youtube.com/watch?v=fhghPH7I7N8&feature=related
dana17- vip
eu va spun noapte buna... sa visati frumos.. sa aveti o saptamana excelenta
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
Cand are barba ,buzele ies in evidentaalitheea a scris:
dana17- vip
alitheea- vip
fetelor eu va spun Noapte buna si vise cat mai colorate , ne citim maine discutii frumoase in contiunare daca mai stati
va las cu ei
va las cu ei
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
Pa Anuta ,si tie la fel....anuta1971 a scris:eu va spun noapte buna... sa visati frumos.. sa aveti o saptamana excelenta
dana17- vip
noapte buna zanutelor , eu cred ca ma voi uita la poze ca mi s-a facut dor de tara lui cansel
alitheea- vip
asta e poza de anul trecut din turnul eiffel , in spate se vede cartierul de zgaraie nori la defensealitheea a scris:
alitheea- vip
dana mergeti si in provence?
alitheea- vip
Da mi-e dor de Paris... Am inteles ca i-au scimbat luminile anul asta... da ?alitheea a scris:
dana17- vip
si fantanile de la trocadero sunt in renovaredana17 a scris:Da mi-e dor de Paris... Am inteles ca i-au scimbat luminile anul asta... da ?alitheea a scris:
alitheea- vip
alitheea a scris:dana mergeti si in provence?Nu stiu Inca daca mergem la Paris ,dar daca da ,la intoarcere sre tara ,trecem...
dana17- vip
anul trecut am facut Parisul , valea loarei , bretania , st michael si trebuia sa mai ajungem in normandia la plajele de debarcare , dar vlad a facut puroi la amigdale si cum toata europa era in alerta cu gripa porcina , am plecat mai repede sa nu ne bage in carantina
alitheea- vip
adevarul e ca de unde sunteti voi sunt cam 900 de km pana la parisdana17 a scris:alitheea a scris:dana mergeti si in provence?Nu stiu Inca daca mergem la Paris ,dar daca da ,la intoarcere sre tara ,trecem...
alitheea- vip
Normandia e frumoasa,plina de istoria debarcarii ,cimitirul american e impresionant....alitheea a scris:anul trecut am facut Parisul , valea loarei , bretania , st michael si trebuia sa mai ajungem in normandia la plajele de debarcare , dar vlad a facut puroi la amigdale si cum toata europa era in alerta cu gripa porcina , am plecat mai repede sa nu ne bage in carantina
dana17- vip
nu am ajuns nici anul acesta pe plajele de debarcare , doar in zona , am plecat din paris direct la treport si de acolo la Calais , de unde am plecat in belgiadana17 a scris:Normandia e frumoasa,plina de istoria debarcarii ,cimitirul american e impresionant....alitheea a scris:anul trecut am facut Parisul , valea loarei , bretania , st michael si trebuia sa mai ajungem in normandia la plajele de debarcare , dar vlad a facut puroi la amigdale si cum toata europa era in alerta cu gripa porcina , am plecat mai repede sa nu ne bage in carantina
alitheea- vip
Nu distantele sant la noi problema ...Ne place costiera si santem putin obositi si ne e tare dor de tara...alitheea a scris:adevarul e ca de unde sunteti voi sunt cam 900 de km pana la parisdana17 a scris:alitheea a scris:dana mergeti si in provence?Nu stiu Inca daca mergem la Paris ,dar daca da ,la intoarcere sre tara ,trecem...
dana17- vip
De la Calais puteai sa pleci prin eurotunel la Londra .Ai vazut-o ?alitheea a scris:nu am ajuns nici anul acesta pe plajele de debarcare , doar in zona , am plecat din paris direct la treport si de acolo la Calais , de unde am plecat in belgiadana17 a scris:Normandia e frumoasa,plina de istoria debarcarii ,cimitirul american e impresionant....alitheea a scris:anul trecut am facut Parisul , valea loarei , bretania , st michael si trebuia sa mai ajungem in normandia la plajele de debarcare , dar vlad a facut puroi la amigdale si cum toata europa era in alerta cu gripa porcina , am plecat mai repede sa nu ne bage in carantina
dana17- vip
nu , anglia nu am vazut-o , am vrut sa trecem dar nu aveam decat buletinele la noi si nu eram siguri ca nu trebuie pasaportdana17 a scris:De la Calais puteai sa pleci prin eurotunel la Londra .Ai vazut-o ?alitheea a scris:nu am ajuns nici anul acesta pe plajele de debarcare , doar in zona , am plecat din paris direct la treport si de acolo la Calais , de unde am plecat in belgiadana17 a scris:Normandia e frumoasa,plina de istoria debarcarii ,cimitirul american e impresionant....alitheea a scris:anul trecut am facut Parisul , valea loarei , bretania , st michael si trebuia sa mai ajungem in normandia la plajele de debarcare , dar vlad a facut puroi la amigdale si cum toata europa era in alerta cu gripa porcina , am plecat mai repede sa nu ne bage in carantina
alitheea- vip
am vazut anglia doar de pe coasta francezaalitheea a scris:nu , anglia nu am vazut-o , am vrut sa trecem dar nu aveam decat buletinele la noi si nu eram siguri ca nu trebuie pasaportdana17 a scris:De la Calais puteai sa pleci prin eurotunel la Londra .Ai vazut-o ?alitheea a scris:nu am ajuns nici anul acesta pe plajele de debarcare , doar in zona , am plecat din paris direct la treport si de acolo la Calais , de unde am plecat in belgiadana17 a scris:Normandia e frumoasa,plina de istoria debarcarii ,cimitirul american e impresionant....alitheea a scris:anul trecut am facut Parisul , valea loarei , bretania , st michael si trebuia sa mai ajungem in normandia la plajele de debarcare , dar vlad a facut puroi la amigdale si cum toata europa era in alerta cu gripa porcina , am plecat mai repede sa nu ne bage in carantina
alitheea- vip
cat mai stati in zona?
alitheea- vip
Continut sponsorizat
Pagina 12 din 44 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 28 ... 44
Subiecte similare
» 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 12 din 44
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum