Serialesitelenovelet
20. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 13 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
20. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 13 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

20. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii

+10
iulia80
dana17
alitheea
DENISA
annadanna
florina1989
Admin_dea05
anuta1971
elena
mihaela99
14 participanți

Pagina 13 din 44 Înapoi  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 28 ... 44  Urmatorul

In jos

20. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 13 Empty Re: 20. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de dana17 Lun 23 Aug 2010, 1:25 am

alitheea a scris:
dana17 a scris:
alitheea a scris:
dana17 a scris:
alitheea a scris:anul trecut am facut Parisul , valea loarei , bretania , st michael si trebuia sa mai ajungem in normandia la plajele de debarcare , dar vlad a facut puroi la amigdale si cum toata europa era in alerta cu gripa porcina , am plecat mai repede sa nu ne bage in carantina
Normandia e frumoasa,plina de istoria debarcarii ,cimitirul american e impresionant....
nu am ajuns nici anul acesta pe plajele de debarcare , doar in zona , am plecat din paris direct la treport si de acolo la Calais , de unde am plecat in belgia
De la Calais puteai sa pleci prin eurotunel la Londra .Ai vazut-o ?
nu , anglia nu am vazut-o , am vrut sa trecem dar nu aveam decat buletinele la noi si nu eram siguri ca nu trebuie pasaport
Picase netul...Se poate...Mie Belgia Imi place mult..si Olanda
dana17
dana17
vip
vip

Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi

Sus In jos

20. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 13 Empty Re: 20. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de dana17 Lun 23 Aug 2010, 1:27 am

dana17 a scris:
alitheea a scris:
dana17 a scris:
alitheea a scris:
dana17 a scris:
alitheea a scris:anul trecut am facut Parisul , valea loarei , bretania , st michael si trebuia sa mai ajungem in normandia la plajele de debarcare , dar vlad a facut puroi la amigdale si cum toata europa era in alerta cu gripa porcina , am plecat mai repede sa nu ne bage in carantina
Normandia e frumoasa,plina de istoria debarcarii ,cimitirul american e impresionant....
nu am ajuns nici anul acesta pe plajele de debarcare , doar in zona , am plecat din paris direct la treport si de acolo la Calais , de unde am plecat in belgia
nu , anglia nu am vazut-o , am vrut sa trecem dar nu aveam decat buletinele la noi si nu eram siguri ca nu trebuie pasaport
Mai stam cred pana la sfarsitul saptamanii...Depinde de vreme si de starea noastra
dana17
dana17
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de alitheea Lun 23 Aug 2010, 1:28 am

dana17 a scris:
alitheea a scris:
dana17 a scris:
alitheea a scris:
dana17 a scris:
si mie imi place , cu toate ca franta ramane dragostea mea , ce-i drept prima a fost austria , dar franta a intrecut-o
ati fost la salzburg ?
alitheea
alitheea
vip
vip

Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA

Sus In jos

Mesaj Scris de alitheea Lun 23 Aug 2010, 1:30 am

noi avem un loc in alpi in karintia unde mergem in fiecare an , un loc unde de fiecare data cand ajung imi vine sa Crying or Very sad de fericire
http://www.ederhof-heiligenblut.at/
alitheea
alitheea
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de dana17 Lun 23 Aug 2010, 1:31 am

alitheea a scris:
dana17 a scris:
alitheea a scris:
dana17 a scris:
alitheea a scris:
dana17 a scris:
si mie imi place , cu toate ca franta ramane dragostea mea , ce-i drept prima a fost austria , dar franta a intrecut-o
ati fost la salzburg ? De mUlte ori ...De Fapt valea Tirolului e preferata mea,si iarna si vara .
dana17
dana17
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de alitheea Lun 23 Aug 2010, 1:34 am

dana17 a scris:
alitheea a scris:
dana17 a scris:
alitheea a scris:
dana17 a scris:
alitheea a scris:
dana17 a scris:
ati fost la salzburg ? De mUlte ori ...De Fapt valea Tirolului e preferata mea,si iarna si vara .
adevarul este ca nu pot fi comparate , in austria iti regasesti pacea sufleteasca iar in franta iti hranesti sufletul
alitheea
alitheea
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de dana17 Lun 23 Aug 2010, 1:36 am

Ce Faci ? ai picat tu sau netul ? Raspunzi maine .Noapte buna... kiss
dana17
dana17
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de alitheea Lun 23 Aug 2010, 1:37 am

acolo unde mergem noi este aproape ghetarul Grosglokner
http://www.grossglockner.at/en/service/grossglockner-auf-einen-blick/
alitheea
alitheea
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de dana17 Lun 23 Aug 2010, 1:37 am

dana17 a scris:Ce Faci ? ai picat tu sau netul ? Raspunzi maine .Noapte buna... kiss
Scuze..
dana17
dana17
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de alitheea Lun 23 Aug 2010, 1:38 am

si la mine merge greu netul , noapte buna si distractie placuta kiss kiss kiss
alitheea
alitheea
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de dana17 Lun 23 Aug 2010, 1:39 am

alitheea a scris:acolo unde mergem noi este aproape ghetarul Grosglokner
Mama a fost anul trecut si i-a placut mult...
dana17
dana17
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de alitheea Lun 23 Aug 2010, 1:42 am

dana17 a scris:
alitheea a scris:acolo unde mergem noi este aproape ghetarul Grosglokner
Mama a fost anul trecut si i-a placut mult...
si noi speram sa mai ajungem inainte sa inceapa Vlad scoala
alitheea
alitheea
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de dana17 Lun 23 Aug 2010, 1:44 am

alitheea a scris:si la mine merge greu netul , noapte buna si distractie placuta kiss kiss kiss
Noapte buna ,cand ajung acasa am sa-ti pun si eu poze de pe unde am fost anii trecuti...Sa vezi tarile nordice ce lumina speciala au...PA Ali kiss
dana17
dana17
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de alitheea Lun 23 Aug 2010, 1:45 am

dana17 a scris:
alitheea a scris:si la mine merge greu netul , noapte buna si distractie placuta kiss kiss kiss
Noapte buna ,cand ajung acasa am sa-ti pun si eu poze de pe unde am fost anii trecuti...Sa vezi tarile nordice ce lumina speciala au...PA Ali kiss
ok , abia astept , noapte buna kiss kiss kiss
alitheea
alitheea
vip
vip

Sus In jos

20. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 13 Empty cansel - reclame in franceza

Mesaj Scris de annadanna Lun 23 Aug 2010, 5:42 am

canselino - cu drag pentru voi, la inceput de saptamana, pt forte proaspete
o cafea si un floare
cu Oca care va
I love you ,
https://www.youtube.com/watch?v=8v-TKukzbPI&feature=related
https://www.youtube.com/watch?v=wev1eGAYVOI&feature=related
https://www.youtube.com/watch?v=XKCG2JFjgKA&feature=related

https://www.youtube.com/watch?v=KqrUZeP1wfs&feature=related

https://www.youtube.com/watch?v=DzApRgMvmVk&feature=related
https://www.youtube.com/watch?v=c7qPpQEOluk&feature=related

annadanna
membru activ
membru activ

Data de inscriere : 21/08/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de annadanna Lun 23 Aug 2010, 5:51 am

https://www.youtube.com/user/eti0509?feature=chclk#p/f/4/0-DApgrjb0I

nu vreau Evil or Very Mad

https://www.youtube.com/user/eti0509?feature=chclk#p/f/26/kEL-4D8Bnas

https://www.youtube.com/watch?v=6PHOeXIPNZE

annadanna
membru activ
membru activ

Data de inscriere : 21/08/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia80 Lun 23 Aug 2010, 6:31 am

buna dimineata pe racoare..pe bune de acum...
va doresc sa aveti o zi cat mai frumoasa...
20. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 13 517793
iulia80
iulia80
vip
vip

Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi

Sus In jos

Mesaj Scris de alitheea Lun 23 Aug 2010, 10:44 am

buna dimineata zanute , iulia pui sa ai o zi frumoasa si racoroasa I love you floare 20. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 13 155520 20. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 13 517793

annadanna bine ai venit , curaj , toate am fost timide la inceput, multumim pentru linkuri 20. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 13 517793 20. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 13 155520 I love you
alitheea
alitheea
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de anuta1971 Lun 23 Aug 2010, 10:52 am

buna dimineata fetelor.. sa aveti o saptamana excelenta
20. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 13 517793 20. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 13 517793 20. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 13 517793
iulia buna dimineata 20. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 13 517793 ieri ai fost pusa absent vezi cum te prezinti azi Smile Smile sa ai o saptamana minunata kiss kiss
annadanna buna dimineata 20. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 13 517793 nu ai somn fetita? cine vorbeste... Smile Smile multumim pentru ce ne-ai adus 20. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 13 517793
ali te pup cu drag iubita cheers cheers sa ai o zi si o saptamana cu spor si bucurii 20. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 13 155520 20. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 13 155520 20. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 13 155520
anuta1971
anuta1971
vip
vip

Data de inscriere : 27/09/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Lun 23 Aug 2010, 11:12 am

20. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 13 L20. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 13 A20. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 13 Empty20. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 13 M20. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 13 U20. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 13 L20. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 13 T20. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 13 I20. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 13 Empty20. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 13 A20. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 13 N20. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 13 I20. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 13 Empty20. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 13 Empty

20. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 13 H20. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 13 A20. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 13 T20. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 13 I20. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 13 C20. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 13 E

20. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 13 68885565e0ebdc4e4f14f204dbeca0df 20. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 13 C490fdc1e109750ce4e11cd683406c30 20. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 13 F26b2cfd3f4fabdb0dbf44de6fe1bf1f 20. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 13 Cce4e2bf3eb4b927b9735f75f47efd01

20. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 13 Haticez1

20. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 13 Eecbdf09ea9b55a405b113567600094c 20. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 13 7aa69dac83194fc69a0626e2ebac305720. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 13 D99e6e205e8741cd88ef657197bdf7bc

20. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 13 __FwkYel20. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 13 __FwkGrn20. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 13 __FwkBle

20. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 13 Hatice

20. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 13 __Fwk5 20. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 13 __FwkBlu 20. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 13 __FwkRed

20. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 13 549062c91it46lgr 20. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 13 1546944f8b3ulyr2y 20. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 13 34231t2xepopp7u
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Data de inscriere : 14/09/2009
Localizare : România

http://www.vimeo.com/user2019659/videos

Sus In jos

Mesaj Scris de alitheea Lun 23 Aug 2010, 11:23 am

anuta1971 a scris:buna dimineata fetelor.. sa aveti o saptamana excelenta
20. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 13 517793 20. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 13 517793 20. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 13 517793
iulia buna dimineata 20. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 13 517793 ieri ai fost pusa absent vezi cum te prezinti azi Smile Smile sa ai o saptamana minunata kiss kiss
annadanna buna dimineata 20. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 13 517793 nu ai somn fetita? cine vorbeste... Smile Smile multumim pentru ce ne-ai adus 20. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 13 517793
ali te pup cu drag iubita cheers cheers sa ai o zi si o saptamana cu spor si bucurii 20. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 13 155520 20. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 13 155520 20. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 13 155520
buna dimineata iubita , ce faci?
azi sa te rasfeti ca de maine esti om al muncii kiss kiss kiss
alitheea
alitheea
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de alitheea Lun 23 Aug 2010, 11:43 am

fetelor , datoria ma cheama , vb mai tarziu kiss kiss kiss
alitheea
alitheea
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de elena Lun 23 Aug 2010, 11:48 am

indragostit I love you 20. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 13 136358 20. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 13 155520 20. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 13 155520
elena
elena
vip
vip

Data de inscriere : 24/03/2010
Localizare : bucuresti

Sus In jos

Mesaj Scris de elena Lun 23 Aug 2010, 11:53 am

elena a scris: indragostit I love you 20. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 13 136358 20. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 13 155520 20. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 13 155520
https://www.youtube.com/watch?v=Tf5XO5_Cjpk
elena
elena
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de elena Lun 23 Aug 2010, 11:56 am

elena a scris:
elena a scris: indragostit I love you 20. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 13 136358 20. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 13 155520 20. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 13 155520
https://www.youtube.com/watch?v=Tf5XO5_Cjpk
https://www.youtube.com/watch?v=03RxWXX36BE&feature=related
elena
elena
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 13 din 44 Înapoi  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 28 ... 44  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum