21. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+12
mihaela99
nutzi
DENISA
iulia80
alitheea
narcisa
elena
dana17
florica
danaxbt
anuta1971
Admin_dea05
16 participanți
Pagina 11 din 40
Pagina 11 din 40 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40
Re: 21. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
multumim ..nu ne scapa de sub supraveghereDENISA a scris:acum ce faceţi ???? staţi după perdea ? spor la discuţii...
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
Re: 21. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
buna seara danax.. bine ai venitdanaxbt a scris:buna seara!!!!!!!!
anuta1971- vip
va amuzati :bom: pasami te noi trebuia sa ne angajem la circ cred ca am fi avut un succes rasunator dar niciodata nu este tirziu.. nu i asadanaxbt a scris:elena a scris:ce faci ixulet esti bine esti cam retrasadanaxbt a scris:elena a scris:ixuletdanaxbt a scris:buna seara!!!!!!!!
va urmaresc din umbra
elena- vip
Data de inscriere : 24/03/2010
Localizare : bucuresti
noapte buna iulia si tu sa ai grija de tineiulia80 a scris:buna seara dana..
bine ai venit...
din pacate fetelor..eu ma retrag din ograda voastra..ma duc sa mai stau nitel in ograda mea..si pe urma ies..
seara placuta dragelor...
anuta ai grija de tine!
anuta1971- vip
anuta cum te simti acum ca vedeta ai rating nu gluma sa mi dai mie primul interviuanuta1971 a scris:buna seara danax.. bine ai venitdanaxbt a scris:buna seara!!!!!!!!
elena- vip
o fi unchiul sam? .... ai ajuns vedeta? ca eu nu am ajuns nu ma cauta nici un samelena a scris:felicitari de asta ma cauta pe mine unul sam o fi din america o fi citit prostiile de le spunDENISA a scris:acum ce faceţi ???? staţi după perdea ? spor la discuţii...
anuta1971- vip
elena a scris:va amuzati :bom: pasami te noi trebuia sa ne angajem la circ cred ca am fi avut un succes rasunator dar niciodata nu este tirziu.. nu i asadanaxbt a scris:elena a scris:ce faci ixulet esti bine esti cam retrasadanaxbt a scris:elena a scris:ixuletdanaxbt a scris:buna seara!!!!!!!!
va urmaresc din umbra
cu voi mai uita omul de probleme.......v am mai zis ca e tare frumos la voi....aici nu se pomeneste de nimic urat ....numai lucruri frumoase si veselie..aici nu exista rautate nici invidie.......aici te simti relaxat....si timpul trece repede
danaxbt- membru senior
Data de inscriere : 17/08/2010
Varsta : 40
Localizare : Sibiu
ac um serios cum adica ele de unde intelleg ce vorbim ori se uita va mita n calendar explica mi si mieelena a scris:anuta cum te simti acum ca vedeta ai rating nu gluma sa mi dai mie primul interviuanuta1971 a scris:buna seara danax.. bine ai venitdanaxbt a scris:buna seara!!!!!!!!
elena- vip
mersydanaxbt a scris:elena a scris:va amuzati :bom: pasami te noi trebuia sa ne angajem la circ cred ca am fi avut un succes rasunator dar niciodata nu este tirziu.. nu i asadanaxbt a scris:elena a scris:ce faci ixulet esti bine esti cam retrasadanaxbt a scris:elena a scris:ixuletdanaxbt a scris:buna seara!!!!!!!!
va urmaresc din umbra
cu voi mai uita omul de probleme.......v am mai zis ca e tare frumos la voi....aici nu se pomeneste de nimic urat ....numai lucruri frumoase si veselie..aici nu exista rautate nici invidie.......aici te simti relaxat....si timpul trece repede
elena- vip
Buna seara ,dragutelor -bine v-am gasit Va multumesc pentru tot, informatii traduceri si buna dispozitie.
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
sotul a vazut ca eu habar nu aveam ar fi fost frumos sa i raspunda elanuta1971 a scris:o fi unchiul sam? .... ai ajuns vedeta? ca eu nu am ajuns nu ma cauta nici un samelena a scris:felicitari de asta ma cauta pe mine unul sam o fi din america o fi citit prostiile de le spunDENISA a scris:acum ce faceţi ???? staţi după perdea ? spor la discuţii...
elena- vip
elena a scris:ac um serios cum adica ele de unde intelleg ce vorbim ori se uita va mita n calendar explica mi si mieelena a scris:anuta cum te simti acum ca vedeta ai rating nu gluma sa mi dai mie primul interviuanuta1971 a scris:buna seara danax.. bine ai venitdanaxbt a scris:buna seara!!!!!!!!
folosesc google translate
danaxbt- membru senior
Data de inscriere : 17/08/2010
Varsta : 40
Localizare : Sibiu
ce interviu?.. ce fel de vedeta sunt eu? poate ma iau in vreun serial... vorba floricai sa le fac menajulelena a scris:anuta cum te simti acum ca vedeta ai rating nu gluma sa mi dai mie primul interviuanuta1971 a scris:buna seara danax.. bine ai venitdanaxbt a scris:buna seara!!!!!!!!
anuta1971- vip
pai da dar unchiul sam are ceva.. parale nu gluma si atunci nu ma mai rog de dana sa ma infiezeelena a scris:sotul a vazut ca eu habar nu aveam ar fi fost frumos sa i raspunda elanuta1971 a scris:o fi unchiul sam? .... ai ajuns vedeta? ca eu nu am ajuns nu ma cauta nici un samelena a scris:felicitari de asta ma cauta pe mine unul sam o fi din america o fi citit prostiile de le spunDENISA a scris:acum ce faceţi ???? staţi după perdea ? spor la discuţii...
elena- vip
omul trebuie sa inceapa cu ceva asa e la inc eputanuta1971 a scris:ce interviu?.. ce fel de vedeta sunt eu? poate ma iau in vreun serial... vorba floricai sa le fac menajulelena a scris:anuta cum te simti acum ca vedeta ai rating nu gluma sa mi dai mie primul interviuanuta1971 a scris:buna seara danax.. bine ai venitdanaxbt a scris:buna seara!!!!!!!!
elena- vip
adica cum ai spus parca ar fi biblie cine stie ce or intelegedanaxbt a scris:elena a scris:ac um serios cum adica ele de unde intelleg ce vorbim ori se uita va mita n calendar explica mi si mieelena a scris:anuta cum te simti acum ca vedeta ai rating nu gluma sa mi dai mie primul interviuanuta1971 a scris:buna seara danax.. bine ai venitdanaxbt a scris:buna seara!!!!!!!!
elena- vip
anuta ia sa vezi ce idee mi a venit daca canselutu citeste si vede ca i am facut astrograma este incintat de ce am zis si vine la... noi ei ce zicielena a scris:adica cum ai spus parca ar fi biblie cine stie ce or intelegedanaxbt a scris:elena a scris:ac um serios cum adica ele de unde intelleg ce vorbim ori se uita va mita n calendar explica mi si mieelena a scris:anuta cum te simti acum ca vedeta ai rating nu gluma sa mi dai mie primul interviuanuta1971 a scris:buna seara danax.. bine ai venitdanaxbt a scris:buna seara!!!!!!!!
elena- vip
fetelor promoul asta are imaginea mai buna.. uitati-va si voi
https://www.dailymotion.com/video/xekzlb_gonulcelen-18-bolum-2fragmany_shortfilms
https://www.dailymotion.com/video/xekzlb_gonulcelen-18-bolum-2fragmany_shortfilms
anuta1971- vip
da este de pe atv dar tot nu reusesc sa l vad pe murat acolo la stinci sau ce or fi alea e mare sau ce este si o aminti cind a fost prima oara cu hasretanuta1971 a scris:fetelor promoul asta are imaginea mai buna.. uitati-va si voi
elena- vip
viseaza draga mea ca e gratiselena a scris:anuta ia sa vezi ce idee mi a venit daca canselutu citeste si vede ca i am facut astrograma este incintat de ce am zis si vine la... noi ei ce zicielena a scris:adica cum ai spus parca ar fi biblie cine stie ce or intelegedanaxbt a scris:elena a scris:ac um serios cum adica ele de unde intelleg ce vorbim ori se uita va mita n calendar explica mi si mieelena a scris:anuta cum te simti acum ca vedeta ai rating nu gluma sa mi dai mie primul interviuanuta1971 a scris:buna seara danax.. bine ai venitdanaxbt a scris:buna seara!!!!!!!!
anuta1971- vip
anuta1971 a scris: viseaza draga mea ca e gratis
elena- vip
vrei sa spui la ultima secventa linga zidurile alea?.. arata si formatia cum canta si niste mese.. o fi cantand Hasret acoloelena a scris:da este de pe atv dar tot nu reusesc sa l vad pe murat acolo la stinci sau ce or fi alea e mare sau ce este si o aminti cind a fost prima oara cu hasretanuta1971 a scris:fetelor promoul asta are imaginea mai buna.. uitati-va si voi
anuta1971- vip
este disperat nu poate sa stea fara ea nici macar o clipa nici sa respireelena a scris:
elena- vip
asa ajungeanuta1971 a scris:vrei sa spui la ultima secventa linga zidurile alea?.. arata si formatia cum canta si niste mese.. o fi cantand Hasret acoloelena a scris:da este de pe atv dar tot nu reusesc sa l vad pe murat acolo la stinci sau ce or fi alea e mare sau ce este si o aminti cind a fost prima oara cu hasretanuta1971 a scris:fetelor promoul asta are imaginea mai buna.. uitati-va si voi
elena- vip
unde ai disparut? uite o melodie frumoasadanaxbt a scris:
anuta1971- vip
Continut sponsorizat
Pagina 11 din 40 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40
Subiecte similare
» 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 11 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum