22. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+13
mitzymeu
mihaela99
danaxbt
florina1989
DENISA
iulianagl
narcisa
alitheea
dana17
florica
elena
anuta1971
Admin_dea05
17 participanți
Pagina 4 din 40
Pagina 4 din 40 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40
Re: 22. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
bine ca si eu plec de fapt iti si spusesemnarcisa a scris:Elena eu mă duc să dorm că sunt ruptă de oboseală. Poate mai intru spre seară dacă nu, ne mai citim mâine.
elena- vip
Data de inscriere : 24/03/2010
Localizare : bucuresti
Re: 22. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
elena a scris:
stai putin sa ti scriu ceva si plecam amindoua mom da
Bine, aștept
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
elena a scris:bine ca si eu plec de fapt iti si spusesemnarcisa a scris:Elena eu mă duc să dorm că sunt ruptă de oboseală. Poate mai intru spre seară dacă nu, ne mai citim mâine.
Deci nu mai vrei să-mi scrii?
Elenaaaaaaaaaaa, unde ești?
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Buna ziua Elena acum am citit parerea ta la ce am spus eu aseara[aseara a trebuit sa plec ca imi venise familia acasa si era nevoie de serviciile mele- nu ma culc asa de vreme , am scris ca plec dar nu stiu unde am trimis mesajul ca nu-l vad] cu privire la casatoria cu acte .E adevarat ca nu un petic de hirtie este baza intr-o casatorie daca nu-i dragoste nimic nu e .si dragostea tot de la Dumnezeu ii data, peticul de hartie ii pentru a marca ceva cat de cat sigur.
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
scuza ma narcisa m am grabit trebuia sa ajung la minister stai linistita nu sunt ministru mai iinainte cind vorbeam din graba te am si botezat daca ai observat acum serioasa iti scriu ce vroiam atunci si o sa citesti cind vrei acum stiu ca dormi somnic dulce vroiam sa ti spun despre sagetator aicea este vointa divina aici sunt valorile superioare ale existentei aici sunt calatoriile lungi in strainatate si tot ce vine din strainatate spre tine este jovialitatea nu degeaba este guvernata de jupiter aici este vega care inseamna victorie cea mai stralucitooare stea din orizont ai toate atuurile pentru a ajunge acolo unde doresti daca esti sincera onesta dreapta generoasa fire demna de incredere optimista daca ai ratiune si esti milostiva. DACA esti laudaroasa ai prea mare incredere in tine daca te pripesti esti imprevizibila naiva agresiva daca sfidezi daca nu ierti esti dura pentru aceste trasaturi negative vei plati foarte dur VEZI si tu cam pe unde te incadrezi la calitati sau la defecte Dar intotdeauna dumnezeu pentru ca este casa lui iti va trimite atunci cind vei avea nevoie u n ajutor .. o persoana care sa ti deschida ochii ca mergi pe un drum gresit un vis profetic care te avertizeaza o oportunitate o sansa adica vei fi la locul potrivit intr un moment potrivit asa ca oricum ai lua o tot va ajuta pe voi sagetatorii dar si cum va pedepseste daca nu i luati in seama avertismentele gata te am informat panarcisa a scris:
Deci nu mai vrei să-mi scrii?
Elenaaaaaaaaaaa, unde ești?
elena- vip
asta e tare cu mesajul de aseara vezi avem aceleasi pareri eu am crezut ca te ai pa te ne mai citimflorica a scris:Buna ziua Elena acum am citit parerea ta la ce am spus eu aseara[aseara a trebuit sa plec ca imi venise familia acasa si era nevoie de serviciile mele- nu ma culc asa de vreme , am scris ca plec dar nu stiu unde am trimis mesajul ca nu-l vad] cu privire la casatoria cu acte .E adevarat ca nu un petic de hirtie este baza intr-o casatorie daca nu-i dragoste nimic nu e .si dragostea tot de la Dumnezeu ii data, peticul de hartie ii pentru a marca ceva cat de cat sigur.
elena- vip
p.s si referitor la cintecul arab care ti l am spus de la un timp ii admir stii de ce islam inseamna abandonul lui dumnezeu dar nu in sensul supunerii in mila sa ci al resemnarii sub destinul inevitabil ei intotdeauna in tot ce li se intimpla atunci cind sunt loviti de vreo nenorocire se consoleaza daca pot spunind ERA SCRIS MAKTUB vezi sper sa apreciez ca tin la tine ma ingrijesc sa fii cultivata nu gluma
elena- vip
Buna ce mi-au vazut ochii in curand la kanald o sa fie Ezel.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Suriye basınından Büyüküstün uyarısı
30 Ağustos 2010
Suriye basını, Suriyeliler'e bir uyarıda bulundu.
Suriye basını, oyuncu Tuba Büyüküstün'ün, sosyal paylaşım siteleri Facebook ve Twitter'a üyeliğinin bulunmadığına ilişkin haberlere geniş yer verdi.
"Ihlamurlar Altında" adlı diziyle Arap dünyasında tanınan ve sevilen Tuba Büyüküstün'ün, Facebook ve Twitter'a ilişkin yaptığı açıklamalar, champress.net ve MBC televizyon kanalının internet sitelerinde yer aldı.
Haberlerde, Büyüküstün'ün Facebook ve Twitter gibi sosyal paylaşım sitelerinde hesabının bulunmadığı belirtilerek, "bazı kişilerin Büyüküstün adına bu sitelerde hesap oluşturduğu ve oyuncunun adına hayranları ile temas kurduğu" vurgulandı.
Büyüküstün'ün, bu kişilerle herhangi bir bağının olmadığını ve kendi adına gönderilen kahvaltı davetlerinin dikkate alınmaması gerektiğini söylediği kaydedildi.
Yeni Sezona Tuba Büyüküstün Damgasını Vuracak..!
.30 Ağustos 2010
Gecce anketleri gündem yaratıyor..!
gecce bu geçtiğimiz hafta okurlarına 'Yeni sezonda hangi güzel oyuncu ekrana damgasını vuracak?' sorusunu yöneltti. Tuba Büyüküstün kullanılan oyların %60'ını alarak birinci oldu.
İşte anketin sonuçları:anketleri gündem yaratıyor..30 Ağustos 2010 10:08gecce bu geçtiğimiz hafta okurlarına <span>'Yeni sezonda hangi güzel oyuncu ekrana damgasını vuracak?' sorusunu yöneltti.Tuba Büyüküstün kullanılan oyların %60'ını alarak birinci oldu.
30 Ağustos 2010
Suriye basını, Suriyeliler'e bir uyarıda bulundu.
Suriye basını, oyuncu Tuba Büyüküstün'ün, sosyal paylaşım siteleri Facebook ve Twitter'a üyeliğinin bulunmadığına ilişkin haberlere geniş yer verdi.
"Ihlamurlar Altında" adlı diziyle Arap dünyasında tanınan ve sevilen Tuba Büyüküstün'ün, Facebook ve Twitter'a ilişkin yaptığı açıklamalar, champress.net ve MBC televizyon kanalının internet sitelerinde yer aldı.
Haberlerde, Büyüküstün'ün Facebook ve Twitter gibi sosyal paylaşım sitelerinde hesabının bulunmadığı belirtilerek, "bazı kişilerin Büyüküstün adına bu sitelerde hesap oluşturduğu ve oyuncunun adına hayranları ile temas kurduğu" vurgulandı.
Büyüküstün'ün, bu kişilerle herhangi bir bağının olmadığını ve kendi adına gönderilen kahvaltı davetlerinin dikkate alınmaması gerektiğini söylediği kaydedildi.
Yeni Sezona Tuba Büyüküstün Damgasını Vuracak..!
.30 Ağustos 2010
Gecce anketleri gündem yaratıyor..!
gecce bu geçtiğimiz hafta okurlarına 'Yeni sezonda hangi güzel oyuncu ekrana damgasını vuracak?' sorusunu yöneltti. Tuba Büyüküstün kullanılan oyların %60'ını alarak birinci oldu.
İşte anketin sonuçları:anketleri gündem yaratıyor..30 Ağustos 2010 10:08gecce bu geçtiğimiz hafta okurlarına <span>'Yeni sezonda hangi güzel oyuncu ekrana damgasını vuracak?' sorusunu yöneltti.Tuba Büyüküstün kullanılan oyların %60'ını alarak birinci oldu.
bună seara indicii:
Nesrin din cauză că Murat a renunţat la muzică îi cere socoteală Hasretei.Hasret se învinovăţeşte.Murat după ce pleacă de la conferinţă va întâmpina o surpriză neplăcută.Saime se întoarce la Istanbul şi o va ajuta cu ceva la Hasret(probabil cu pianul lui Murat).
Murat:Crezi că ai făcut ceva bun pentru mine?
Hasret:eu vreau doar să nu renunţi la muzică.
Mahir:A renunţat la muzică dar la tine nu a renunţat stai liniştită
Nesrin din cauză că Murat a renunţat la muzică îi cere socoteală Hasretei.Hasret se învinovăţeşte.Murat după ce pleacă de la conferinţă va întâmpina o surpriză neplăcută.Saime se întoarce la Istanbul şi o va ajuta cu ceva la Hasret(probabil cu pianul lui Murat).
florina1989- vip
Data de inscriere : 18/09/2009
Varsta : 34
Localizare : buzau
miltumim frumos florinaflorina1989 a scris:bună seara indicii:
elena- vip
Buna seara dragele mele si bine v-am gasit. De ce sa ma supar, Elena ca doar sintem prietene in plus nu era nici-un motiv de suparare ,nici daca spuneti sa nu mai scriu nu ma supar . Acum sint intradevar suparata dar din alte motive;fiica mea lucreaza in Spania.a fost in vacanta si azi a plecat in plus nu am reusit nici pana acum sa vad filmul se tot blocheaza.
florica- vip
buna florina c are film nu intelegflorica a scris:Buna seara dragele mele si bine v-am gasit. De ce sa ma supar, Elena ca doar sintem prietene in plus nu era nici-un motiv de suparare ,nici daca spuneti sa nu mai scriu nu ma supar . Acum sint intradevar suparata dar din alte motive;fiica mea lucreaza in Spania.a fost in vacanta si azi a plecat in plus nu am reusit nici pana acum sa vad filmul se tot blocheaza.
elena- vip
iti ramin datoare cu un miel de pasti florica vrei sa spui ca nu ai vazut ep 18 din gonulcelen asta sa intelegelena a scris:buna florina c are film nu intelegflorica a scris:Buna seara dragele mele si bine v-am gasit. De ce sa ma supar, Elena ca doar sintem prietene in plus nu era nici-un motiv de suparare ,nici daca spuneti sa nu mai scriu nu ma supar . Acum sint intradevar suparata dar din alte motive;fiica mea lucreaza in Spania.a fost in vacanta si azi a plecat in plus nu am reusit nici pana acum sa vad filmul se tot blocheaza.
elena- vip
inca mai stau un pic ,Elena este vorba de GOLUNCELEN .MULTUMESC FLORINA PENTRU INFORMATII FETELOR CARE TRUDESC PT NOI .
florica- vip
florica scrie cine are placereelena a scris:iti ramin datoare cu un miel de pasti florica vrei sa spui ca nu ai vazut ep 18 din gonulcelen asta sa intelegelena a scris:buna florina c are film nu intelegflorica a scris:Buna seara dragele mele si bine v-am gasit. De ce sa ma supar, Elena ca doar sintem prietene in plus nu era nici-un motiv de suparare ,nici daca spuneti sa nu mai scriu nu ma supar . Acum sint intradevar suparata dar din alte motive;fiica mea lucreaza in Spania.a fost in vacanta si azi a plecat in plus nu am reusit nici pana acum sa vad filmul se tot blocheaza.
elena- vip
daca te putem ajuta cu ceva cu placereflorica a scris:inca mai stau un pic ,Elena este vorba de GOLUNCELEN .MULTUMESC FLORINA PENTRU INFORMATII FETELOR CARE TRUDESC PT NOI .
elena- vip
` ia vezi fato ca ti merge prost netul asteapta sa si revina cred ca netul este de vina si la mine vad ca merge f greuelena a scris:daca te putem ajuta cu ceva cu placereflorica a scris:inca mai stau un pic ,Elena este vorba de GOLUNCELEN .MULTUMESC FLORINA PENTRU INFORMATII FETELOR CARE TRUDESC PT NOI .
elena- vip
De fapt pe mine ma cheama Floarea si Florina tot din aceeasi radacina se trage ,de -a lungul anilor mi s-a spus Florina,Foricici,Flori,ICA,Cica si altele deci nema problem ,da ep.18 nu l-am vazut pare incredibil din partea mea dar asta ii adevarul ,fiul meu tot ma boicoteaza.
florica- vip
nu stiu daca este problema de la net, altceva este
florica- vip
dar ce aveti alegeri ia urecheaza l bine daca ajungiflorica a scris:De fapt pe mine ma cheama Floarea si Florina tot din aceeasi radacina se trage ,de -a lungul anilor mi s-a spus Florina,Foricici,Flori,ICA,Cica si altele deci nema problem ,da ep.18 nu l-am vazut pare incredibil din partea mea dar asta ii adevarul ,fiul meu tot ma boicoteaza.
elena- vip
buna seara zanute
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
eu si calculatorul nu ma pricep .. iok eu tot ce stiu de la fete stiuflorica a scris:nu stiu daca este problema de la net, altceva este
elena- vip
bine ai venit printesa tocmai vroiam sa plec si eu ca vad ca getele vorba lui dana .... au intrat in grevaalitheea a scris:buna seara zanute
elena- vip
Continut sponsorizat
Pagina 4 din 40 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40
Subiecte similare
» 37. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 33. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 42. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 54. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 33. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 42. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 54. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 4 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum