12. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+12
lica54
rodica
rafaela
fernanda
adelaida
iulia1965
Motzişor
lexia
kh69
windy_day
iulia80
DENISA
16 participanți
Pagina 6 din 35
Pagina 6 din 35 • 1 ... 5, 6, 7 ... 20 ... 35
Re: 12. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
mamă ce "" şenile"" are Yasemina în picioare atunci când se plimbă ...
Re: 12. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
DENISA a scris:mamă ce "" şenile"" are Yasemina în picioare atunci când se plimbă ...
care draga...sandalele maro?..tu iti dai seama ce tate suntem acum? daca ne legam de papucii ei!
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
eiii... , dar nu l-a " mângât " prea tare , cred că acasă are parte de "mângâieri " ce lasă semne .
da săndăluţele alea butucănoase
thank you iulia80 you to
do you think so denisa i must work harder i hop so i told you it is my hopy to learn about languages
do you think so denisa i must work harder i hop so i told you it is my hopy to learn about languages
kh69- membru senior
Data de inscriere : 25/05/2010
DENISA a scris: eiii... , dar nu l-a " mângât " prea tare , cred că acasă are parte de "mângâieri " ce lasă semne .
mama draga..dar ce vroiai sa il invineteasca instant!
si de ce iti strici seara ma rog..amintind de !
dear kh69..me and denisa....we are talking about Yasemin slippers..they are indeed very ugly..but we have to admit that we are a little bit malicious!
iulia80- vip
iulia80 a scris:
cred că stă bine cu trombocitele de nu se învineţeşte .
kh69 , we would be delighted to have you here with us more often.
we do not like the Nurgul , although in the episode the last night played well.
girls , I will withdraw, we have guests.
We hear us soon.
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Mier 01 Sept 2010, 10:09 pm, editata de 1 ori
DENISA a scris:
....una bucata exemplar sanatos..cu orientarea sta el mai rau...in rest e bine!
iulia80- vip
Iulia cu orientarea spre partea feminină nu?????
draga se pare ca are o poblema cu adresa ta..ca pe a mea si a rodicai o nimereste!DENISA a scris:Iulia cu orientarea spre partea feminină nu?????
vad ca ai musafiri..
seara placuta draguta...acus ma retrag si eu..
si aici ceva despre asi..am postat si la subforumul dedicat serialului!
https://www.youtube.com/watch?v=2NYOvBCb_t0&feature=sub
Ultima editare efectuata de catre iulia80 in Mier 01 Sept 2010, 10:23 pm, editata de 2 ori
iulia80- vip
DENISA a scris:iulia80 a scris:
kh69 , we would be delighted to have you here with us more often.
we do not like the Nurgul , although in the episode the last night played well.
girls , I will withdraw, we have guests.
We hear us soon.
OK denisa have fun with your guests >
and about nurgol me too but we must bare her until the end for murat eyes what can we do
and i will try to be heremore than often . thank you
kh69- membru senior
a intrat si windy! ura!!!!!!
buna windy..sper ca esti mai bine..ca ti-a mai trecut raceala...si ca nu ai inghetat la munte!
uite ca m-am bucurat prea repede..cred ca iar are probleme cu net-ul...
ma retrag si eu....
..seara placuta cu vise cat mai frumoase..
good night dear kh69..sweet dreams!
buna windy..sper ca esti mai bine..ca ti-a mai trecut raceala...si ca nu ai inghetat la munte!
uite ca m-am bucurat prea repede..cred ca iar are probleme cu net-ul...
ma retrag si eu....
..seara placuta cu vise cat mai frumoase..
good night dear kh69..sweet dreams!
iulia80- vip
denisa iulia80 ihave to go now see you later for the all
kh69- membru senior
https://www.dailymotion.com/video/xenq3o_ayk-ve-ceza-bebeyim_shortfilms
this is anew clip for Savas and his baby Omar injoy with
this is anew clip for Savas and his baby Omar injoy with
kh69- membru senior
Thank you so much kh69, I am working, I am a little tired and your clip is great indragostitkh69 a scris:https://www.dailymotion.com/video/xenq3o_ayk-ve-ceza-bebeyim_shortfilms this is anew clip for Savas and his baby Omar injoy with
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
Buna dimineata!
Las cafea si pentru toata lumea, ca sa inceapa ziua bine!
kh69 thank you, nice clip!
Din pacate aseara net-ul meu a mers nu! De frig e frig de am intepenit (cine ne-o fi pus sa plecam la drum acum??? LOL), inca mai regret ca nu mi-am luat paltonul.
Raceala insa am fentat-o!!!
Am citit ce ati comentat ieri si vad ca ati "palit-o" si voi pe Nurgula, ce numai ea sa dea??? Adevarul ca la incaltaminte a "excelat" episodul asta. In rest, la imbracaminte nu a mai fost la nivelul ridicolului din trecutul sezon (rochia aia galbena destul de uratica dar incomparabil mai frumoasa decat cele cu manecute bufante si crapand pe corp pe care le-a avut in sezonul 1). Sa vedem daca reusesc sa mentina linia asta decenta in machiaj si haine - ma refer pentru Iasomica. A propos pe saraca Ciceck au pus episodul asta la un moment dat o rochie in care arata ca un sac de cartofi, de unde se vede ca totusi aia de la costume inca mai scapa pe la magazinul cu orori. Gata ma opresc!!!
Sa aveti o zi buna si cu mult soare!!!
Las cafea si pentru toata lumea, ca sa inceapa ziua bine!
kh69 thank you, nice clip!
Din pacate aseara net-ul meu a mers nu! De frig e frig de am intepenit (cine ne-o fi pus sa plecam la drum acum??? LOL), inca mai regret ca nu mi-am luat paltonul.
Raceala insa am fentat-o!!!
Am citit ce ati comentat ieri si vad ca ati "palit-o" si voi pe Nurgula, ce numai ea sa dea??? Adevarul ca la incaltaminte a "excelat" episodul asta. In rest, la imbracaminte nu a mai fost la nivelul ridicolului din trecutul sezon (rochia aia galbena destul de uratica dar incomparabil mai frumoasa decat cele cu manecute bufante si crapand pe corp pe care le-a avut in sezonul 1). Sa vedem daca reusesc sa mentina linia asta decenta in machiaj si haine - ma refer pentru Iasomica. A propos pe saraca Ciceck au pus episodul asta la un moment dat o rochie in care arata ca un sac de cartofi, de unde se vede ca totusi aia de la costume inca mai scapa pe la magazinul cu orori. Gata ma opresc!!!
Sa aveti o zi buna si cu mult soare!!!
windy_day- vip
Data de inscriere : 10/02/2010
dimineata pe racoare!
bun dimineata dragelor...
vad ca windy a fost matinala si ne-a lasat o cafeluta si un ceiut! multumim mult windy!
va doresc o zi cat mai frumoasa!
bun dimineata dragelor...
vad ca windy a fost matinala si ne-a lasat o cafeluta si un ceiut! multumim mult windy!
va doresc o zi cat mai frumoasa!
iulia80- vip
Servus Iulia,
E aşa o zi ,,frumoasă" că mi-a îngheţat toată inspiraţia. Vă ofer ceva pentru încălzire:
cupidon
E aşa o zi ,,frumoasă" că mi-a îngheţat toată inspiraţia. Vă ofer ceva pentru încălzire:
cupidon
Motzişor- vip
Bună dimineţa dragelor, mă rog cît o mai fi de dimineaţă, totuşi exact acuma ar mai merge câte o cafea
Motzi, m-am încălzit întradevăr şi ca să fiu în ton cu Denisa că mă distrează,
شكرا للفيديو kh69 Thanks , oricum am impresia că google traduce mai bine din arabă decât din turcă
شكرا للفيديو kh69 Thanks , oricum am impresia că google traduce mai bine din arabă decât din turcă
Da, Lexia, iartă-mi mania de profă, Google traduce mult mai bine din arabă pentru că structura gramaticală e mai apropiată de tipul nostru de structuri (flexionare), pe când turca face parte din altă logică de comunicare (limbi aglutinante).lexia a scris:Bună dimineţa dragelor, mă rog cît o mai fi de dimineaţă, totuşi exact acuma ar mai merge câte o cafea
Vă ţuc, se întrevede la mine o pauză de internet, ne vedem mai pe seară.
Motzişor- vip
Bună drăgălaşelor !!!!!!!!
مرحبا! Kh69
Здравейте!
Hello!
مرحبا! Kh69
Здравейте!
Hello!
Doktor bu ne?
"Aşk ve Ceza” (atv) geri döndü. Aşk tamam da ceza ağırlıktaydı bana göre. Savaş, baba olduğunu öğrendi ki bu sezon işler biraz daha duygusallaşacak demektir bu. O değil de, Allah kimseye vermesin “by-pass” diye bir ameliyat var tıpta. Kalp damarlarının değiştirilip, yenilenmesi anlamında kullanılıyor daha çok... Savaş’ın dayısı Pala’ya da öyle oldu. Açık kalp ameliyatı olduktan sonra aynı gün içinde yoğun bakımdan çıkarıldı. Daha da ilginci 24 saat geçmeden de taburcu edildi... Basiti yok ama en risksiz by-pass için bile en az iki gün yoğun bakım gerekiyor bildiğim. Sonrası daha meşakkatli; hastanın ayağa dikilip, normal hayata dönmesi filan neredeyse 15 günü alıyor... Artık nasıl pehlivansa adamımız, hem ayağa dikiliyor hem de evine gidiyor dizide. Eh doğal olarak da baygınlık geçiriyor. Tamam “dizilerde ölüm yok” demiştik ama hani bu kadarı da Azrail’i fazla hafife almak olmuyor mu; ne dersiniz?
Mesut Yar - Posta
"Aşk ve Ceza” (atv) geri döndü. Aşk tamam da ceza ağırlıktaydı bana göre. Savaş, baba olduğunu öğrendi ki bu sezon işler biraz daha duygusallaşacak demektir bu. O değil de, Allah kimseye vermesin “by-pass” diye bir ameliyat var tıpta. Kalp damarlarının değiştirilip, yenilenmesi anlamında kullanılıyor daha çok... Savaş’ın dayısı Pala’ya da öyle oldu. Açık kalp ameliyatı olduktan sonra aynı gün içinde yoğun bakımdan çıkarıldı. Daha da ilginci 24 saat geçmeden de taburcu edildi... Basiti yok ama en risksiz by-pass için bile en az iki gün yoğun bakım gerekiyor bildiğim. Sonrası daha meşakkatli; hastanın ayağa dikilip, normal hayata dönmesi filan neredeyse 15 günü alıyor... Artık nasıl pehlivansa adamımız, hem ayağa dikiliyor hem de evine gidiyor dizide. Eh doğal olarak da baygınlık geçiriyor. Tamam “dizilerde ölüm yok” demiştik ama hani bu kadarı da Azrail’i fazla hafife almak olmuyor mu; ne dersiniz?
Mesut Yar - Posta
hello denisa hello girls how are you today ? thank you all that is the first time i uplod a clip you are all more activ than me so you are welcome
kh69- membru senior
nice picturs denisa ..thank you
Ultima editare efectuata de catre kh69 in Joi 02 Sept 2010, 3:50 pm, editata de 1 ori
kh69- membru senior
Pagina 6 din 35 • 1 ... 5, 6, 7 ... 20 ... 35
Subiecte similare
» 19. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 41. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 47. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 41. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 47. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 6 din 35
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum