12. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+12
lica54
rodica
rafaela
fernanda
adelaida
iulia1965
Motzişor
lexia
kh69
windy_day
iulia80
DENISA
16 participanți
Pagina 7 din 35
Pagina 7 din 35 • 1 ... 6, 7, 8 ... 21 ... 35
Re: 12. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Hi, kh69!! Good to "see" you ! And by the way, you did a good job uploading that clip, thanks again!
Buna ziua! Toata lumea bine???
Motzi, un clip "fierbinte"! Uite ca bine zici, sunt bocna iar neuronul meu dardaie. Tot e bine ca e soare insa are niste dinti, mama, mama! Motzi, esti tareeeee, serios multumesc de informatie - chestia cu google si traducerea de tot rasul chiar ca nu o stiam
Denisa, nu stiu ce spune nenea ala acolo, da' nu cred ca este de bine !
O zi buna in continuare si, daca se poate, ceva mai calduroasa
Buna ziua! Toata lumea bine???
Motzi, un clip "fierbinte"! Uite ca bine zici, sunt bocna iar neuronul meu dardaie. Tot e bine ca e soare insa are niste dinti, mama, mama! Motzi, esti tareeeee, serios multumesc de informatie - chestia cu google si traducerea de tot rasul chiar ca nu o stiam
Denisa, nu stiu ce spune nenea ala acolo, da' nu cred ca este de bine !
O zi buna in continuare si, daca se poate, ceva mai calduroasa
windy_day- vip
Data de inscriere : 10/02/2010
Re: 12. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
أهْلا وَ سَهْلا! kh69
I'm still in office and little trembling frig , is pretty cold, feels that started in the fall.
I'm still in office and little trembling frig , is pretty cold, feels that started in the fall.
Bună Windy !!!! şi la mine e un soare cam scump la vedere , am picioare îngheţate de astăzi dimineaţă.
L-aţi văzut pe Murat la festivalul de la IZMIR ? Have you seen Murat at the festival in Izmir?
michiper68 a scris:
DENISA a scris:Bună Windy !!!! şi la mine e un soare cam scump la vedere , am picioare îngheţate de astăzi dimineaţă.
Te cred, este mult prea frig pentru inceputul toamnei.
What festival??? Don't tell me that he won a prize or something!!!
Ultima editare efectuata de catre windy_day in Joi 02 Sept 2010, 6:23 pm, editata de 1 ori
windy_day- vip
thanks windy-day you are welcom
are you sick denisa ? i hop you get well
kh69- membru senior
Data de inscriere : 25/05/2010
windy_day a scris:
What festival??? Don't tell me that he won a prise or something!!!
Nu ştiu nimic de festival , mi-ar place să fi câştigat ceva pe acolo , dar e cam îmbrăcăţel oare nu or fi recente pozele ?? văd că este şi Beren lângă el .
e recent evenimentul uite :
02.09.2010 00:03:45
"Sinema Burada" Festivali
İzmir Enternasyonal Fuarı "Sinema Burada" festivali kapsamında oyuncu Ediz Hun ve Şerif Sezer onur ödülü aldı.
Türk Sinemasının emektar ve genç oyuncularına ödül...
İzmir Enternasyonal Fuarı kapsamında düzenlenen "Sinema Burada Festivali" bu yıl 10’uncu yaşını kutluyor.
Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sinema Bölümü ve İzmir Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile düzenlenen festivalin ödül töreni İzmir Sanat’ta gerçekleşti.
Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın desteğiyle düzenlenen festivalin bu yılki onur konukları Ediz Hun ve Şerif Sezer’di.
İki ünlü oyuncu festival kapsamındaki onur ödüllerini İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun elinden aldı.
Genç oyuncular, Demet Avgar, Beren Saat ve Murat Yıldırım da Genç Oyuncu Ödüllerine layık görüldüler.
kaynak :trt.net
A fost premiat ca tânăr actor .
Murat was awarded as a young actor.
02.09.2010 00:03:45
"Sinema Burada" Festivali
İzmir Enternasyonal Fuarı "Sinema Burada" festivali kapsamında oyuncu Ediz Hun ve Şerif Sezer onur ödülü aldı.
Türk Sinemasının emektar ve genç oyuncularına ödül...
İzmir Enternasyonal Fuarı kapsamında düzenlenen "Sinema Burada Festivali" bu yıl 10’uncu yaşını kutluyor.
Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sinema Bölümü ve İzmir Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile düzenlenen festivalin ödül töreni İzmir Sanat’ta gerçekleşti.
Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın desteğiyle düzenlenen festivalin bu yılki onur konukları Ediz Hun ve Şerif Sezer’di.
İki ünlü oyuncu festival kapsamındaki onur ödüllerini İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun elinden aldı.
Genç oyuncular, Demet Avgar, Beren Saat ve Murat Yıldırım da Genç Oyuncu Ödüllerine layık görüldüler.
kaynak :trt.net
A fost premiat ca tânăr actor .
Murat was awarded as a young actor.
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Joi 02 Sept 2010, 4:02 pm, editata de 1 ori
DENISA a scris:
Nu ştiu nimic de festival , mi-ar place să fi câştigat ceva pe acolo , dar e cam îmbrăcăţel oare nu or fi recente pozele ?? văd că este şi Beren lângă el .[/color]
Parca era ceva programat la sfarsitul lunii august?!? Nu stiu care era tematica festivalului dar asa intelesesem, si invitati erau el si Berenica (am crezut insa ca vor fi prezentatori, vad ca au in mana insa niste trofee) .
Now I must go. See you later
windy_day- vip
windy_day a scris:
Parca era ceva programat la sfarsitul lunii august?!? Nu stiu care era tematica festivalului dar asa intelesesem, si invitati erau el si Berenica (am crezut insa ca vor fi prezentatori, vad ca au in mana insa niste trofee) .
Now I must go. See you later
da , premiile din Dubai , dar acelea sunt în luna Octombrie .
kh69 a scris:
no, I'm fine but is rather cold outside.
O .. i think he deserve to be in this festival and he hold a cub in his hand he is a great and atractive actor thank you denisa you always have a hot and fast news
kh69- membru senior
windy-day see you later
kh69- membru senior
kh69 a scris:O .. i think he deserve to be in this festival and he hold a cub in his hand he is a great and atractive actor thank you denisa you always have a hot and fast news
can win with Tuba a awards in Dubai.
DENISA a scris:kh69 a scris:
no, I'm fine but is rather cold outside.
thanks god you are OK ..is cold come early this year or it is a few days and leave again?
kh69- membru senior
kh69 a scris:
thanks god you are OK ..is cold come early this year or it is a few days and leave again?
weather has cooled , is began autumn , with warm days (30 ° C) we meet next year. (June-July 2011) . from September in Romania comes autumn(September, October, November ) then winter (December, January, February).
my favorites
Uitaţi-l pe Moran ce sprinten este
DENISA a scris:Uitaţi-l pe Moran ce sprinten este
i dont like this man but they need him for a divl role always pisica infuriat
now i have to go to prepar the dinar i wish you are near by to be with us ...bye denisa see you later
Ultima editare efectuata de catre kh69 in Joi 02 Sept 2010, 4:56 pm, editata de 1 ori
kh69- membru senior
make a perfect couple with Şahnur
Waw he is there i mean in the festival because of this..!!
https://2img.net/h/oi54.tinypic.com/14iifkm.jpg
kh69- membru senior
kh69 a scris:
Waw he is there i mean in the festival because of this..!!
was lucky that fan. Who would not want be in place them ??
[/quote]
was lucky that fan. Who would not want be in place them ??[/quote]
Luky..........!!!! it is a simpl world indragostit
OMG i will go right now ...see you
bye ..densia
kh69- membru senior
مَعَ السلامَ! Kh69
إلى اللِقاء! Kh69
إلى اللِقاء! Kh69
buna seara natiune...
buna denisa...ati vorbit ceva azi!ce mai faci draguta? esti bine...am vazut ca ai cam inghetat azi!
buna dragelor..am intrat sa vad daca sunteti bine!
windy, lexia si pt restul fetelor ! un video nou sper sa va placa!
https://www.youtube.com/watch?v=J-pm3zQqgrw&feature=sub
noapte buna dragelor...
buna denisa...ati vorbit ceva azi!ce mai faci draguta? esti bine...am vazut ca ai cam inghetat azi!
buna dragelor..am intrat sa vad daca sunteti bine!
windy, lexia si pt restul fetelor ! un video nou sper sa va placa!
https://www.youtube.com/watch?v=J-pm3zQqgrw&feature=sub
noapte buna dragelor...
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
'Neaţa fetelor, am venit să mai trag un pic păturica pe voi. Xalqa mi-a arătat acest clip, sper să vă placă. Eu mi-am scos pălăria de pe cap în faţa lui: http://www.autopia.com.tr/en/Default.asp
Mai am un picuţ de treabă şi mă culc
Mai am un picuţ de treabă şi mă culc
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
Pagina 7 din 35 • 1 ... 6, 7, 8 ... 21 ... 35
Subiecte similare
» 19. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 41. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 47. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 41. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 47. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 7 din 35
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum