12. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+12
lica54
rodica
rafaela
fernanda
adelaida
iulia1965
Motzişor
lexia
kh69
windy_day
iulia80
DENISA
16 participanți
Pagina 8 din 35
Pagina 8 din 35 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 21 ... 35
Re: 12. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Ei, încă o dată bună dimineaţa şi vă invit la cafea cafea cafea cafea cafea cafea cafea
Lexia, mersiii, Xalqa, de asemenea!
Aşk ve Ceza ep. 24 - 1/9 subtitrat româneşte - formatul original
Lexia, mersiii, Xalqa, de asemenea!
Aşk ve Ceza ep. 24 - 1/9 subtitrat româneşte - formatul original
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
Re: 12. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
buna dimineata soare!
buna dimineata dragelor! va doresc sa aveti o zi cat mai frumoasa!
Motzule..multumim mult de tot..si Lexiei..si lui Xalqa!
Motzule draga..dar ai dormit vreun pic asta noapte? azi nu te duci la scoala?
Motzule..dar tu si Lexia..ati facut traducerea si Xalqa corectura!..superb!
au postat fetele si partea a 2-a! denisa..ai grija la platforme!
buna dimineata dragelor! va doresc sa aveti o zi cat mai frumoasa!
Motzule..multumim mult de tot..si Lexiei..si lui Xalqa!
Motzule draga..dar ai dormit vreun pic asta noapte? azi nu te duci la scoala?
Motzule..dar tu si Lexia..ati facut traducerea si Xalqa corectura!..superb!
au postat fetele si partea a 2-a! denisa..ai grija la platforme!
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
Daaaa, Iulia, mersiiiiiiiii, am şi dormit! Copăcel-copăcel însă mă mai flutur printre cafele şi fug la şcoală.
Motzişor- vip
Motzişor a scris:Daaaa, Iulia, mersiiiiiiiii, am şi dormit! Copăcel-copăcel însă mă mai flutur printre cafele şi fug la şcoală.
Motzule..sunteti super...partea a 2-a in ceata si tot am vazut-o..sper ca nu te superi pe mine ca am postat=o..trebuia sa ma duc cu niste acte..si cand am vazut ca a aparut si partea a 2..am ramas acasa!
multumim mult!
sa ai o zi cat mai usoara la scoala!
a intrat si Lexia..super!
buna dimineata lexia...multumim mult draguta..pt ca impreuna cu Motzul si Xalqa..ne-ati facut o surpriza deosebita!
plus..voi chiar ati invatat ceva turca!
sa ai o zi cat mai frumoasa!
iulia80- vip
Bună dimineaţaaaa!!!!
Mulţumim de cafele Motzule, mai dau şi eu cafea cafea cafea să fie pentru toată lumea.
Dragă Iulia eu sunt spărgătorul de gheaţă în afacerea asta, îmi agit neuroni, oricum până acum 5 luni nu înţelegeam nik, nik, nik, deci pot spune că oleacă am avansat.
Mulţumim de cafele Motzule, mai dau şi eu cafea cafea cafea să fie pentru toată lumea.
Dragă Iulia eu sunt spărgătorul de gheaţă în afacerea asta, îmi agit neuroni, oricum până acum 5 luni nu înţelegeam nik, nik, nik, deci pot spune că oleacă am avansat.
oleaca?lexia a scris:Bună dimineaţaaaa!!!!
inca odata multumiri! este o surpriza f frumoasa!
iulia80- vip
He-he, Iulia, Lexia, mai scriu şi eu doo vorbe şi o iau la sănătoasa.
Lexia a avansat, eu hopa mă ţin băţ, dar din când în când râde Xalqa pe-nfundate că nu nimerim sensul nici individual nici pe echipe
Oricum, Lexia, să ştii că Xalqa e topit că vrem să învăţăm, mai rămâne doar problema cu timpul
Lexia a avansat, eu hopa mă ţin băţ, dar din când în când râde Xalqa pe-nfundate că nu nimerim sensul nici individual nici pe echipe
Oricum, Lexia, să ştii că Xalqa e topit că vrem să învăţăm, mai rămâne doar problema cu timpul
Motzişor- vip
Buna dimineata!!!!
Dau cafea, cafea, cafea (mai multa ca lui Motzi asa ii place) si (ca pentru zile reci).
WOWWWW, Motzi, Lexia, multumiri!!! Am ramas muta de admiratie, pe bune!!!! Sa imi fie rusine ... eu am reusit sa invat doar cateva cuvinte :gfd<: . Daca aveti nevoie de ajutor cu subtitrarea spuneti, ca si asa este frig si mai mult de jumatate din zi ne mutam dintr-o casa in alta (adica pierdem vremea)! (e drept tot ce as putea face ar fi sa fixez timpii pentru replici, că la tradus ... :2a: , jale mare)
Motzi, impresionanta constructie! Da, jos palaria ... concluzia este insa trista: cu toate fitzele din capul lor si dezvoltatorii si arhitectii din Romania sunt varza, dar varza rau de tot (ma uit numai la oribilitatile lipsite de functionalitate sa nu mai vorbim de estetica, ridicate in Bucuresti si in jurul capitalei, puahaha).
Iulia, desigur ca imi place clipul , multumesc mult!
Sa aveti o zi buna in continuare si un week-end minunat !
Lexia , ce sa spun decat ca mi-as dori ca perseverenta sa fie contagioasa si sa se transmita si prin intermediul net-ului (sincer, nu m-as supara daca ar ajunge si la mine "virusul" asta )
Dau cafea, cafea, cafea (mai multa ca lui Motzi asa ii place) si (ca pentru zile reci).
WOWWWW, Motzi, Lexia, multumiri!!! Am ramas muta de admiratie, pe bune!!!! Sa imi fie rusine ... eu am reusit sa invat doar cateva cuvinte :gfd<: . Daca aveti nevoie de ajutor cu subtitrarea spuneti, ca si asa este frig si mai mult de jumatate din zi ne mutam dintr-o casa in alta (adica pierdem vremea)! (e drept tot ce as putea face ar fi sa fixez timpii pentru replici, că la tradus ... :2a: , jale mare)
Motzi, impresionanta constructie! Da, jos palaria ... concluzia este insa trista: cu toate fitzele din capul lor si dezvoltatorii si arhitectii din Romania sunt varza, dar varza rau de tot (ma uit numai la oribilitatile lipsite de functionalitate sa nu mai vorbim de estetica, ridicate in Bucuresti si in jurul capitalei, puahaha).
Iulia, desigur ca imi place clipul , multumesc mult!
Sa aveti o zi buna in continuare si un week-end minunat !
lexia a scris:Bună dimineaţaaaa!!!!
Lexia , ce sa spun decat ca mi-as dori ca perseverenta sa fie contagioasa si sa se transmita si prin intermediul net-ului (sincer, nu m-as supara daca ar ajunge si la mine "virusul" asta )
Ultima editare efectuata de catre windy_day in Vin 03 Sept 2010, 9:09 am, editata de 1 ori
windy_day- vip
Data de inscriere : 10/02/2010
buna windy....sper ca esti bine.. sa se mai incalzeasca vremea, poate te bucuri si tu mai mult de vacanta!
....,
....,
iulia80- vip
Yupiiiiiiiiiiii, Windy, aici iese soarele, eu sunt cu un picior la lift, doar doo vorbe.
Arhitecţi am mai avea, dar la noi încă nu sunt concursuri profesional făcute şi câştigate şi ies în frunte toţi paraziţii.
Bravo turcilor că-şi folosesc valorile.
Daaaaaaaaaaaaa, avem nevoie la subtitrare, Lexia a lucrat până la minutul 50. Preiei tu de-acolo? Săru'mânaaa
Îţi trimit fişierul ca să continui de unde a rămas ea.
Arhitecţi am mai avea, dar la noi încă nu sunt concursuri profesional făcute şi câştigate şi ies în frunte toţi paraziţii.
Daaaaaaaaaaaaa, avem nevoie la subtitrare, Lexia a lucrat până la minutul 50. Preiei tu de-acolo? Săru'mânaaa
Motzişor- vip
Motzişor a scris:Yupiiiiiiiiiiii, Windy, aici iese soarele, eu sunt cu un picior la lift, doar doo vorbe.
Motzi tu ai dreptate in parte, dar pe dezvoltatorii privati nu ii opreste nimeni si nimic sa aleaga acele valori pe care le mai avem. De aceea ma intreb daca noi chiar mai avem arhitecti care sa faca altceva decat sa copieze (prost) ce au facut altii acum 30 de ani.
Motzi de soare nu ma , e si aici, dar este un frig mama, mama, nu cred ca sunt mai mult de 10 grade afara!
Preiau de la minutul 50, nu este nicio problema!
Sa ai o zi usoara si cu mult, mult soare (poate si cu temperaturi ceva mai ridicate)!
windy_day- vip
Data de inscriere : 10/02/2010
[quote="windy_day"]
Windy spune-mi pot să iau 7 sau 8?
şi eu Motzi
Bancul zilei:
- Bade, sunt farmacist şi aş vrea să ştiu: ierburile astea pe care le vinzi aici, la piaţă, sunt de ceva folos?
- Sigur că sunt, chiar de foarte mare folos. La băiat i-am luat maşină, iar fetei i-am făcut casă…
Motzişor a scris:Yupiiiiiiiiiiii, Windy, aici iese soarele, eu sunt cu un picior la lift, doar doo vorbe.
Preiau de la minutul 50, nu este nicio problema!
Sa ai o zi usoara si cu mult, mult soare (poate si cu temperaturi ceva mai ridicate)!
Windy spune-mi pot să iau 7 sau 8?
Motzişor a scris:He-he, Iulia, Lexia, mai scriu şi eu doo vorbe şi o iau la sănătoasa.
şi eu Motzi
Bancul zilei:
- Bade, sunt farmacist şi aş vrea să ştiu: ierburile astea pe care le vinzi aici, la piaţă, sunt de ceva folos?
- Sigur că sunt, chiar de foarte mare folos. La băiat i-am luat maşină, iar fetei i-am făcut casă…
Bună !!!
Tortuleţul e ptr voi , dar pe lângă voi poate ne lipim şi noi de vreo firmitură din el .
Eu vă servesc cu ceai fierbinte , afară e cald dar în birou e cumplit de frig .
Tortuleţul e ptr voi , dar pe lângă voi poate ne lipim şi noi de vreo firmitură din el .
Eu vă servesc cu ceai fierbinte , afară e cald dar în birou e cumplit de frig .
buna denisa...
ai vazut ce harnicute au fost fetele!
si ce surpriza frumoasa ne-au facut dragele de ele!
ai grija de tine..sa nu racesti!
lexia..da asta au farmacistii bani..!
ai vazut ce harnicute au fost fetele!
si ce surpriza frumoasa ne-au facut dragele de ele!
ai grija de tine..sa nu racesti!
lexia..da asta au farmacistii bani..!
iulia80- vip
Bună Iulia !!! da frumoasă surpriză....
sper ca esti bine..ai mare grija de tine..!DENISA a scris:Bună Iulia !!! da frumoasă surpriză....
iulia80- vip
DA , sunt bine tremur de astăzi dimineaţă.
DENISA a scris:DA , sunt bine tremur de astăzi dimineaţă.
dai in cap cu niste coldrex.... si un !
..dar de ce dai bobo pe subforumul de la asi? e ziua cuiva..eu nu le refuz!
uite ceva ce sa ii spui racelii denisa!
https://www.youtube.com/watch?v=AYCsfjkkv9o
iulia80- vip
din câte ştiu eu nu-i ziua nimănui, doar aşa că este prima mea dragoste şi mă bucur că din când este vizitată şi acea ogradă.
de vizitat si eu o vizitez...dar dadeai bobo...si am zis si eu...ca eu pe astea nu le refuz! mai ales cand le dai tu!DENISA a scris:din câte ştiu eu nu-i ziua nimănui, doar aşa că este prima mea dragoste şi mă bucur că din când este vizitată şi acea ogradă.
Ultima editare efectuata de catre iulia80 in Vin 03 Sept 2010, 1:57 pm, editata de 1 ori
iulia80- vip
MMMmmmmm!!! ce bun a fost tortul, mai este pentru toată lumea, e un deliciu
nu le refuza că numai sunt vremuri de refuzat .
http://vimeo.com/6429257
DENISA a scris:nu le refuza că numai sunt vremuri de refuzat .
bun si tortul..bun si bobo!
dragelor..eu ma retrag..
ne auzim mai spre seara...! celor care pleaca totusi in weekend le doresc un weekend placut si celor care muncesc( Motzul,Lexia ,Windy si Xalqa) putere de munca!
iulia80- vip
uite, înainte de plecare vă mai servesc cu ceva .
care o fi născut în ' 52 ????
Pagina 8 din 35 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 21 ... 35
Subiecte similare
» 19. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 41. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 47. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 41. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 47. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 8 din 35
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum