Serialesitelenovelet
12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 8 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 8 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

12. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

+12
lica54
rodica
rafaela
fernanda
adelaida
iulia1965
Motzişor
lexia
kh69
windy_day
iulia80
DENISA
16 participanți

Pagina 8 din 35 Înapoi  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 21 ... 35  Urmatorul

In jos

12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 8 Empty Re: 12. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de Motzişor Vin 03 Sept 2010, 7:09 am

Ei, încă o dată bună dimineaţa şi vă invit la cafea cafea cafea cafea cafea cafea cafea
Lexia, mersiii, Xalqa, de asemenea!

Aşk ve Ceza ep. 24 - 1/9 subtitrat româneşte - formatul original

kiss kiss kiss
Motzişor
Motzişor
vip
vip

Data de inscriere : 17/01/2010

Sus In jos

12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 8 Empty Re: 12. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de iulia80 Vin 03 Sept 2010, 7:26 am

buna dimineata soare!
buna dimineata dragelor! va doresc sa aveti o zi cat mai frumoasa!
Motzule..multumim mult de tot..si Lexiei..si lui Xalqa!
12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 8 517793
Motzule draga..dar ai dormit vreun pic asta noapte? azi nu te duci la scoala?
Crying or Very sad

Motzule..dar tu si Lexia..ati facut traducerea si Xalqa corectura!..superb! 12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 8 155520 12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 8 155520 12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 8 155520 12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 8 155520 12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 8 155520 12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 8 155520

au postat fetele si partea a 2-a! denisa..ai grija la platforme! Smile

kiss kiss kiss
iulia80
iulia80
vip
vip

Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi

Sus In jos

Mesaj Scris de Motzişor Vin 03 Sept 2010, 8:02 am

Daaaa, Iulia, mersiiiiiiiii, am şi dormit! Copăcel-copăcel însă mă mai flutur printre cafele şi fug la şcoală. kiss
Motzişor
Motzişor
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia80 Vin 03 Sept 2010, 8:04 am

Motzişor a scris:Daaaa, Iulia, mersiiiiiiiii, am şi dormit! Copăcel-copăcel însă mă mai flutur printre cafele şi fug la şcoală. kiss

Motzule..sunteti super...partea a 2-a in ceata si tot am vazut-o..sper ca nu te superi pe mine ca am postat=o..trebuia sa ma duc cu niste acte..si cand am vazut ca a aparut si partea a 2..am ramas acasa!
multumim mult! 12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 8 155520 12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 8 155520 12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 8 155520
sa ai o zi cat mai usoara la scoala!

a intrat si Lexia..super! 12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 8 155520 12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 8 155520 12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 8 155520
buna dimineata lexia...multumim mult draguta..pt ca impreuna cu Motzul si Xalqa..ne-ati facut o surpriza deosebita!
plus..voi chiar ati invatat ceva turca! 12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 8 131747 12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 8 131747 12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 8 131747
sa ai o zi cat mai frumoasa! 12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 8 517793
iulia80
iulia80
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de lexia Vin 03 Sept 2010, 8:39 am

Bună dimineaţaaaa!!!!
Mulţumim de cafele Motzule, mai dau şi eu cafea cafea cafea să fie pentru toată lumea.

Dragă Iulia eu sunt spărgătorul de gheaţă în afacerea asta, îmi agit neuroni, oricum până acum 5 luni nu înţelegeam nik, nik, nik, deci pot spune că oleacă am avansat.
lexia
lexia
vip
vip

Data de inscriere : 23/03/2010

https://www.youtube.com/user/lexiaar?feature=mhum

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia80 Vin 03 Sept 2010, 8:40 am

lexia a scris:Bună dimineaţaaaa!!!!
Mulţumim de cafele Motzule, mai dau şi eu cafea cafea cafea să fie pentru toată lumea.

Dragă Iulia eu sunt spărgătorul de gheaţă în afacerea asta, îmi agit neuroni, oricum până acum 5 luni nu înţelegeam nik, nik, nik, deci pot spune că oleacă am avansat.
oleaca? 12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 8 244732 12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 8 244732 12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 8 244732
inca odata multumiri! este o surpriza f frumoasa!
12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 8 918686 12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 8 918686 12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 8 918686
iulia80
iulia80
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Motzişor Vin 03 Sept 2010, 8:50 am

He-he, Iulia, Lexia, mai scriu şi eu doo vorbe şi o iau la sănătoasa.
Lexia a avansat, eu hopa mă ţin băţ, dar din când în când râde Xalqa pe-nfundate că nu nimerim sensul nici individual nici pe echipe 12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 8 131747
Oricum, Lexia, să ştii că Xalqa e topit că vrem să învăţăm, mai rămâne doar problema cu timpul 12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 8 229917 12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 8 229917 12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 8 229917
Motzişor
Motzişor
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de windy_day Vin 03 Sept 2010, 8:52 am

Buna dimineata!!!!
Dau cafea, cafea, cafea (mai multa ca lui Motzi asa ii place) si 12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 8 33656 (ca pentru zile reci).
WOWWWW, Motzi, Lexia, multumiri!!! Am ramas muta de admiratie, pe bune!!!! Sa imi fie rusine ... eu am reusit sa invat doar cateva cuvinte :gfd<: . Daca aveti nevoie de ajutor cu subtitrarea spuneti, ca si asa este frig si mai mult de jumatate din zi ne mutam dintr-o casa in alta (adica pierdem vremea)! (e drept tot ce as putea face ar fi sa fixez timpii pentru replici, că la tradus ... :2a: , jale mare)
Motzi, impresionanta constructie! Da, jos palaria ... concluzia este insa trista: cu toate fitzele din capul lor si dezvoltatorii si arhitectii din Romania sunt varza, dar varza rau de tot (ma uit numai la oribilitatile lipsite de functionalitate sa nu mai vorbim de estetica, ridicate in Bucuresti si in jurul capitalei, puahaha).
Iulia, desigur ca imi place clipul Exclamation , multumesc mult!
Sa aveti o zi buna in continuare si un week-end minunat !

lexia a scris:Bună dimineaţaaaa!!!!

Lexia 12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 8 291660 , ce sa spun decat ca mi-as dori ca perseverenta sa fie contagioasa si sa se transmita si prin intermediul net-ului (sincer, nu m-as supara daca ar ajunge si la mine "virusul" asta Smile )

Ultima editare efectuata de catre windy_day in Vin 03 Sept 2010, 9:09 am, editata de 1 ori
windy_day
windy_day
vip
vip

Data de inscriere : 10/02/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia80 Vin 03 Sept 2010, 8:56 am

buna windy....sper ca esti bine..12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 8 82780 sa se mai incalzeasca vremea, poate te bucuri si tu mai mult de vacanta!
12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 8 517793....,
iulia80
iulia80
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Motzişor Vin 03 Sept 2010, 9:05 am

Yupiiiiiiiiiiii, Windy, aici iese soarele, eu sunt cu un picior la lift, doar doo vorbe.
Arhitecţi am mai avea, dar la noi încă nu sunt concursuri profesional făcute şi câştigate şi ies în frunte toţi paraziţii.
Bravo turcilor că-şi folosesc valorile.
Daaaaaaaaaaaaa, avem nevoie la subtitrare, Lexia a lucrat până la minutul 50. Preiei tu de-acolo? Săru'mânaaa
Îţi trimit fişierul ca să continui de unde a rămas ea.
Motzişor
Motzişor
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de windy_day Vin 03 Sept 2010, 9:15 am

Motzişor a scris:Yupiiiiiiiiiiii, Windy, aici iese soarele, eu sunt cu un picior la lift, doar doo vorbe.
Arhitecţi am mai avea, dar la noi încă nu sunt concursuri profesional făcute şi câştigate şi ies în frunte toţi paraziţii.
Bravo turcilor că-şi folosesc valorile.
Daaaaaaaaaaaaa, avem nevoie la subtitrare, Lexia a lucrat până la minutul 50. Preiei tu de-acolo? Săru'mânaaa
Îţi trimit fişierul ca să continui de unde a rămas ea. kiss

Motzi tu ai dreptate in parte, dar pe dezvoltatorii privati nu ii opreste nimeni si nimic sa aleaga acele valori pe care le mai avem. De aceea ma intreb daca noi chiar mai avem arhitecti care sa faca altceva decat sa copieze (prost) ce au facut altii acum 30 de ani.
Motzi de soare nu ma Crying or Very sad, e si aici, dar este un frig mama, mama, nu cred ca sunt mai mult de 10 grade afara!
Preiau de la minutul 50, nu este nicio problema!
Sa ai o zi usoara si cu mult, mult soare (poate si cu temperaturi ceva mai ridicate)!

windy_day
windy_day
vip
vip

Data de inscriere : 10/02/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de lexia Vin 03 Sept 2010, 12:27 pm

[quote="windy_day"]
Motzişor a scris:Yupiiiiiiiiiiii, Windy, aici iese soarele, eu sunt cu un picior la lift, doar doo vorbe.

Preiau de la minutul 50, nu este nicio problema!
Sa ai o zi usoara si cu mult, mult soare (poate si cu temperaturi ceva mai ridicate)!

Windy spune-mi pot să iau 7 sau 8?

Motzişor a scris:He-he, Iulia, Lexia, mai scriu şi eu doo vorbe şi o iau la sănătoasa.
Lexia a avansat, eu hopa mă ţin băţ, dar din când în când râde Xalqa pe-nfundate că nu nimerim sensul nici individual nici pe echipe 12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 8 131747
Oricum, Lexia, să ştii că Xalqa e topit că vrem să învăţăm, mai rămâne doar problema cu timpul 12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 8 229917 12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 8 229917 12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 8 229917

Smile Smile Smile şi eu Motzi

Bancul zilei:
- Bade, sunt farmacist şi aş vrea să ştiu: ierburile astea pe care le vinzi aici, la piaţă, sunt de ceva folos?
- Sigur că sunt, chiar de foarte mare folos. La băiat i-am luat maşină, iar fetei i-am făcut casă…
lexia
lexia
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Vin 03 Sept 2010, 1:02 pm

Bună !!!

12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 8 L12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 8 E12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 8 X12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 8 I12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 8 A12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 8 Empty12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 8 Empty12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 8 Empty12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 8 M12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 8 O12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 8 T12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 8 Z12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 8 I

12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 8 F12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 8 E12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 8 L12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 8 I12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 8 C12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 8 I12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 8 T12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 8 A12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 8 R12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 8 I

Tortuleţul e ptr voi , dar pe lângă voi poate ne lipim şi noi de vreo firmitură din el .12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 8 549062c91it46lgr

Eu vă servesc cu ceai fierbinte , afară e cald dar în birou e cumplit de frig .

12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 8 F65d88888a5c4527ce6e5fa6813f6c1f12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 8 1960303rou2h72bgt12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 8 1570606baru2f14p1
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Data de inscriere : 14/09/2009
Localizare : România

http://www.vimeo.com/user2019659/videos

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia80 Vin 03 Sept 2010, 1:15 pm

buna denisa...
ai vazut ce harnicute au fost fetele! kiss kiss kiss
12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 8 155520 12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 8 155520 12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 8 155520
si ce surpriza frumoasa ne-au facut dragele de ele!
12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 8 517793 12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 8 517793 12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 8 517793
ai grija de tine..sa nu racesti!
lexia..da asta au farmacistii bani..! Smile Smile Smile
iulia80
iulia80
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Vin 03 Sept 2010, 1:19 pm

Bună Iulia !!! da frumoasă surpriză.... 12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 8 60243
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia80 Vin 03 Sept 2010, 1:22 pm

DENISA a scris:Bună Iulia !!! da frumoasă surpriză.... 12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 8 60243
sper ca esti bine..ai mare grija de tine..!
kiss kiss kiss
iulia80
iulia80
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Vin 03 Sept 2010, 1:31 pm

DA , sunt bine tremur de astăzi dimineaţă.
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia80 Vin 03 Sept 2010, 1:38 pm

DENISA a scris:DA , sunt bine tremur de astăzi dimineaţă.

dai in cap cu niste coldrex.... si un 12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 8 33656 !
12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 8 517793..dar de ce dai bobo pe subforumul de la asi? e ziua cuiva..eu nu le refuz!
uite ceva ce sa ii spui racelii denisa!
https://www.youtube.com/watch?v=AYCsfjkkv9o
12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 8 600626 12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 8 600626 12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 8 600626
iulia80
iulia80
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Vin 03 Sept 2010, 1:40 pm

din câte ştiu eu nu-i ziua nimănui, doar aşa că este prima mea dragoste şi mă bucur că din când este vizitată şi acea ogradă.
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia80 Vin 03 Sept 2010, 1:42 pm

DENISA a scris:din câte ştiu eu nu-i ziua nimănui, doar aşa că este prima mea dragoste şi mă bucur că din când este vizitată şi acea ogradă.
de vizitat si eu o vizitez...dar dadeai bobo...si am zis si eu...ca eu pe astea nu le refuz! mai ales cand le dai tu!
Question Question Question

Ultima editare efectuata de catre iulia80 in Vin 03 Sept 2010, 1:57 pm, editata de 1 ori
iulia80
iulia80
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de lexia Vin 03 Sept 2010, 1:52 pm

MMMmmmmm!!! ce bun a fost tortul, mai este pentru toată lumea, e un deliciu kiss kiss
lexia
lexia
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Vin 03 Sept 2010, 1:54 pm

nu le refuza că numai sunt vremuri de refuzat .

http://vimeo.com/6429257
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia80 Vin 03 Sept 2010, 1:58 pm

DENISA a scris:nu le refuza că numai sunt vremuri de refuzat .

http://vimeo.com/6429257
Smile Smile Smile
bun si tortul..bun si bobo!
kiss kiss kiss
dragelor..eu ma retrag..
ne auzim mai spre seara...! celor care pleaca totusi in weekend le doresc un weekend placut si celor care muncesc( Motzul,Lexia ,Windy si Xalqa) putere de munca!
12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 8 517793
iulia80
iulia80
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Vin 03 Sept 2010, 2:06 pm

uite, înainte de plecare vă mai servesc cu ceva .12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 8 Sinttulo1ap
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Vin 03 Sept 2010, 2:16 pm

care o fi născut în ' 52 ????12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 8 C589a07ccfee4871ae6cf9c

12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 8 57304344007656961637

12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 8 60326891039849389871
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 8 din 35 Înapoi  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 21 ... 35  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum